Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

oü autosõit

angely
23:41 30.03.2009
plaanis sinna kooli minna..äkki oskate head sõiduõpetajat soovitada-sellist kes ei lähe närvi ja õpetab ka mitte ei lõpeta varem tunde ja ei lase niisama sõita, et pärast "soovitada" lisasõidutunde võtta..ette tänades...
wer
09:53 31.03.2009
Võib olla ütleksid, mis linnast jutt ka käib...
angely
11:57 31.03.2009
jutt käib siis tln autokoolist
ohjahhh
12:54 31.03.2009
Ära mine sinna on kõige parem soovitus.
soovitan ka
20:00 31.03.2009
soovitan ikkagi minna :D mina käisin ja jäin ikka mega rahule. õps vali mart (kui tal üldse vabu aegu, ei teagi...). ma usun, et ei pea kahetsema!
plikka
23:08 31.03.2009
Maksim Dem...v! Kindel valik...!!!
ohjahhh
00:38 01.04.2009
Kes siis ikka koera saba kergitab, kui mitte koer ise :-)
mine mine
12:12 01.04.2009
parast naed kuidas sind kooritakse.labikaidud tee... kahetsen
gggggggg
14:29 01.04.2009
Autosõidus tehakse äri, mitte koolitust!!!!!

Muudetud 06.09.09 16:52

marguss ss
14:38 01.04.2009
nii ta paraku on jah...lisadunde määritakse ikka ohtralt pähe,naine läks ka sinna tegema,ei tea miks aga läks,lõpuks enne ARKi määriti 8 lisasõitu pähe,öeldi et sa ei ole ikka veel valmis,kuigi naine sõitis juba enne kooli kah väga edukalt ...lõpuks viskas üle ja sai natukene häält tõstetud..ja asi lahenes....nimesi siinkohal nimetama ei hakka. aga eks igaüks valib endale ise koha
rallibeebi
14:58 01.04.2009
Kindlasti parim on Mikk Põdramägi.Soovitan julgelt.
VÄga hea autokool!
Viimasele?
21:47 01.04.2009
Mille poolest hea? Kui sõit eelnevalt selge, siis ehk.
761
21:05 13.04.2009
No aga kui sõit pole selge siis sind ju õpetataksegi! Mis oma korda tähendab, et peab lisatunde niivõinaa juurde võtma. Autokool ikka selleks, et sind juhtima õpetada, et sa ARkis hiljem hätta ei jääks ja pärast autokooli ei kiruks taga vms.
Autokool pole koht kust saab teatud summa eest, teatud paberi millega ARKi kohe lipata. Kõik on individuaalne.
nnxn
00:27 14.04.2009
No õpetamisest saab iga õpetaja isemoodi aru. Mõni peab kõrgetasemeliseks õpetamiseks ka seda ka kui ta lihtsalt kõrval istub, vahel toriseb ja kriitilisel hetkel pedaale vajutab. Paljud õpetajad teevad ainult mingi võimalikult ebameeldiva häälitsuse kui midagi valesti teed. Siis võib ikka sõidutunde väga palju kuluda juba üksi selleks, et aru saada mis täpselt valesti läks ja kuidas õige oleks. Olen ka Autosõidus ja minu õpetaja vastab küsimise peale pahaselt et no mõtle ise loogiliselt. Kui küsin mõne tuttava autojuhi käest siis nemad seletavad ja analüüsivad aga professionaalne sõiduõpetaja tundub olevat rääkimisest kapitaalselt tüdinud ja ei seleta eriti midagi. Mingeid kasulikke nippe neilt ka ei kuule (tuttavatelt olen mitmeid nippe kuulnud mis sõidu õppimise juures abiks).
lc
10:24 14.04.2009
Vaheta siis õpetajat, milles probleem? Ise käisin ka autosõidus ja mul oli väga tore õpetaja, nimeks Mart, sõitsin ka Ilmariga ja ei saa tallegi midagi ette heita, kuigi tema oli selline tõsisem.
naine34
11:30 14.04.2009
Mina käin Autosõidus (Tallinnas) ja sõiduõpetajaks on Maksim. Väga rahul olen - ei kisa, ei karju, ei vingu. Õpetab ja seletab miks just nii. Sõiduaegasid saab suht kergelt kirja panna ja ei ole hullpikad sabad aga vist ka seepärast, et tal vene nimi ja mõeldakse, et kuidas eesti keelt räägib. Räägib kusjuures 5+. Hetkel 37 sõidukorda sõidetud ja kuigi 40 tiksub kohe täis, tean ma et pole valmis eksamiks ja loomulikult pean rohkem sõitma. Sõidan ka lisaks oma autoga et kogemust juurde saada.

Eks see sõidutundide arv sõltub ju inimesest ja kogemusest, mõnel tuleb kohe välja ja teine peab õppima aga käppa saavad kõik.

Suvel loodan ikka load kätte saada!
ksskssksssksss
00:25 10.08.2009
Mina sõitsin Priit Salustega, alustas Kadriorust. Väga asjalik!!! Jäin tema õpetustega rahule.
bullshit
00:55 10.08.2009
Lisatunde võivad ju määrida, kuid otsus on ikkagi sinu teha. Ise tegin 43 tundi ja eksami esimese korraga. Jäin rahule. Sõiduõpetajaks oli Arvo, teoorias magasin niisama.
....
20:03 14.08.2009
Mina sõitsin ka Priit Salustega. Ma ei saa nüüd just öelda, et ta üldse närvi ei lähe ja üldse häält ei tõsta (ma olen kohati paras hajameelik kah), aga siiski ma olen rahul. Temaga oli kindel tunne, ma ei kartnud kunagi, et äkki ta unustab vajaduse korral mu lollustele reageerida ja pidurit vajutada vmt - varem olin sõitnud õpetajaga, kes oli ise ka üksjagu hajameelne ja ma ei olnud kunagi 100% kindel, et kui ma mõne lolluse teen, kas ta siis ikka suudab õigel hetkel piduri põhja vajutada jvõi roolist haarata ...

Seletas Priit ka üsna palju, ja mis mulle oluline, sundis mind julgema igasugu vajalikke asju, mida ma enne ei julgenud. Natuke muidugi oli, et kui ma midagi valesti tegin, siis ta alalõpmata närvliliselt tõstis häält: "Kuhu sa sõidad? Miks sa niimoodi teed? ..." ja kui mina siis nende "küsimuste" peale põhjendada püüdsin, miks ma just nii või teisiti tegin, siis sain veel teise peapesu ka, et mis ma üritan ennast õigustada ja mis loll jutt see selline on. :P Aga samas, nii veider, kui see ka pole - eelmine õpetaja ei tõstnud mu peale kunagi häält, ometi suutis ta mind panna tundma kui täiesti lootusetut juhtumit. Priit pragas alalõpmata, aga ometi ei tekkinud mul tunnet, et minusugune üldse sõitma ei õpi. :)

Olen sõitnud üle 60 tunni, nüüd sõidan jälle teises linnas. Mul küll veel sõitmine selge ei ole, ei tuleks pähegi end eksamile nõuda. Aga järjest paremini läheb ja õpetajad küll minu kobakäpluses süüdi ei ole. Priit küll alati rääkis, mis ma valesti tegin, ja põhjendas ja selgitas.

Mul võrdlust ei ole, aga ma ei oska selle Autosõidu kohta küll midagi halba öelda. Ei Tallinnas ega Tartus.
erk23
10:00 17.08.2009
Ma käisin ka autosõidus Tallinnas. Ma ei saanud küll aru, et seal nüüd nii väga äri ajatakse, tegin 40 tundi (ehk siis minimum) sõidukorda ära ja lasti kohe eksamile, mille tegin ka esimese korraga ära ja oligi mul selle kooliga ühelpool ja siis juba arki minek. Õpetajaks oli Arvo, ütleme nii et mitte kõige hullem, aga on paremaid.
tibin54
19:16 18.08.2009
soovitan minna. õpsiks vali mart.
23
08:11 19.08.2009
mõtetult kallis kool et MB ga saks sõita 300 krooni tund
....
20:59 19.08.2009
Üks sõidutund (see 25-minutine) maksab Autosõidu hinnakirja järgi praegu Tallinnas 140 krooni, mujal Eestis 120 krooni. Kui ma kevadel autokoole vaatasin, võrdlesin ja valisin, tundus see küll täitsa tavaline hind - igal pool oli enam-vähem seesama.

Pluss on teooria e-õppe olemasolu ja see, et kool on praktiliselt kõigis linnades üle Eesti - kui on vaja vahepeal puhkuse ajal või muis asjus mujal sõita, saab seda kergesti teha ilma ülearuse sekeldamiseta.

Mul on praegu pigem see seisund, et õpetaja tahaks mind vaikselt juba eksamile hakata lubama, ma ise aga olen veel üsna kahtlev, kas ma olen selleks valmis. Nii et mina küll mingit "väljapressimist" pole tajunud. :)
dddddddddddddddddd
11:14 20.08.2009
autosõit = ärikate rahapump, kinnitas naabrimees.
wwww....
11:34 20.08.2009
eelmisega täitsa nõus. Nendel on oma punt ja omad inimesed kus vaja - pressivad raha inimestelt välja mitte millegi eest! Ainuke pluss - mersud. Kui keegi on nõus sellise luksuse eest maksma kaks korda suuremad summad - aga palun...
Mis mõttes?
12:28 20.08.2009
Mis mõttes suuremad summad? Kui linnas ringi vaadata, siis teistes autokoolides on ka sõidukorra hind 140 EEK. Alla 130 ei ole üldse võimalik saada, seega jääb arusaamatuks, millel põhineb väide, et see kool on liiga kallis... Enne lahmimist võiks kontrollida või tuua välja kontreetsed näited, millel sellised väited põhinevad...

PS! Ise käin seal praegu õppimas, siiani ei ole veel tekkinud tunnet, et seal raha pumbatakse...
to mis mõttes
15:34 20.08.2009
Sina seda aru ei saagi.Kuid kui firma eesotsas on sellised inimesed kellel on olnud ärikeelud jne pannud tasku piisavalt summasid siis needinimesed ei pese käsi ka kui ei maksta.sa veel nii noor et aru hakkad saama siis kui hakkad listundide eest maksma kuna su sõit ei ole veel nii nagu peaks olema.
2,5T
15:44 20.08.2009
Pirita koolis sõidukord 100 kr.
Sanderu
16:41 20.08.2009
Ei soovita! Sõidujärjekorrad on liiga pikad! Soovitan kõik koolid läbi helistada ja küsida sõiguaegade kohta, saad kiiremini load kätte!
trullallaaa
11:43 21.08.2009
Ise olete süüdi, et ei tööta kogu autokoolide kohta antud infot läbi ning A-st kaugemale ei jõua. Mina tegin põhjaliku hinnavõrdluse, valisin autokooli ikka sõidukorra hinna järgi ja pole oma valikus kordagi pettunud. Siin oma laiskust ja lollust teiste ees laiali laotada on ikka häbiasi
eiteakes
23:38 05.09.2009
Mina läksin ühest teisest autokoolist päris lõpufaasis autosõitu üle lootes, et saan kiiremini lubadeni. Eelmises koolis tuli sõiduaegu väga kaua oodata ja õpetus jäi kohati lünklikuks ning kartsin, et ARK-is läheb seepärast raskeks. Praegu kahetsen, et sinna üle läksin. Kui õpetaja autosõidus mu sõidu üle vaatas ütles, et umbes kümme korda tuleb sõita enne kui koolieksamile saan. Vabandas veel et vähesemast võib ka jätkuda aga kümnest kindlasti. See oli mulle ebameeldiv üllatus sest eelmises koolis olin eksamile väga lähedal. Sõitsin siis mingi 15 korda ära ja siis ei tahtnud ta seda kümne korra juttu üldse enam mäletada, ütles hoopis, et ei hakka parem ennustama kui palju veel sõita tuleb. Liikluse kohta seletas üsna vähe aga puhus alati ka pisikesed vead suurteks. Kui viga oli tehtud siis ise naljalt ei seletanud kuidas õige oleks olnud. Pidin alati mitu korda küsima ja suht tõredad ja napisõnalised vastused sain. Samasse kohta tulime uuesti tagasi alles kunagi mitu sõidukorda hiljem kui siiski. Minu meelest sõitsin ma seal iga korraga halvemini sest läksin pideva pisiasjade kallal irisemise pärast üha enam stressi. (Eelmises koolis ootasin sõidutunde mõnuga.) Lõpuks ei saand enne õppesõidu päeva enam korralikult magada ka. Tundus ikka väga sedamoodi, et meelega püüti mind stressi ajada, et rohkem vigu teeksin ja oleksin niiviisi sunnitud tunde juurde ostma.
xxxxxxxxx5
17:30 07.09.2009
Nüüd siis tead, et seal koolis tehakse äri. Sinu sõiduoskus või oskamatus on kama.
huviline223
10:20 22.09.2009
nu eks see suuresti ju olene õpetajast samuti..kui üks õpetaja nii teeb ega siis ei saa kohe terve kooli mainet alla kiskuda, ise lähen ka sinna õppima..olen kuulnud nii pos kui neg vastukaja..aga ise olen seda meelt et kui ise ikka tahad õppida ja õpetajaga klapp siis pole seal hullu midagi..eks igas koolis ole oma head ja vead.tuleb üle olla..ja kui õpetaja ei sobi sisi saab ju alati vahetada..mina olen palju head kuulnud õpetaja mardist..eks paista.panen temajuurde aja ja kui sobib siis tean edasi soovitada :D
kogemused
21:39 22.09.2009
ütlevad et see mida palju reklaamitakse on sitt kaup mida keegi muidu ei taha sellepärast tulebki pähe määrida.Autosõit vs. teleturg lisaks kirby, handyman jne-minu jaoks kõik üks saast. Kui mul on midagi vaja siis ikka enne sõbrad tuttavad läbi kammida-sellega pole veel petta saand.
A1 on lahe
01:44 04.10.2009
Mina soovitan OÜ Autosõidust õpetaja Paul Kustalat. Ta on rahulik, õpetab ja seletab mis valesti teed aga ei sõima. Ta ei sõima isegi siis kui mingi lauslollusega hakkama saad. Need muidugi kellele meeldib, et õpetaja iroonilisi märkusi teeb ja on nö. karmi käega hakkab Pauliga võib-olla igav. A mulle meeldis Pauliga ja load sain ka tehtud.

Ja no tegelikult kõik autokoolid tahavad meie raha, olgem ausad. Võib-olla oleks mõttekas valida see kool mille kohta oled paar kiidusõna kuulnud ja millel on kõige odavam sõidutunni (sõidutund loetakse 25 min) hind. 40 tunniga saavad läbi ainult need kes juba oskavad sõita.
tom3334
03:47 04.10.2009
mismõttes saavad 40 sõidukorraga läbi ainult need, kes juba oskavad sõita? autoroolis polnud ise istunud, välja arvatud 6 aastase poisina vanaisa süles. 18 aastasena läksin autokooli ja peale 40 sõidutundi läbisin edukalt autokooli ja ka arki eksami. kurb lugeda, kuidas inimesedeevad 100+ tundi ja ei suuda selgeks saada seda asja. auto juhtimine pole teile ilmselt.
ffffffffffffffffffff fffffffff
14:09 04.10.2009
üks hja sama käekiri! mis selle mehe/naise nimi kah on, kes siin pidevalt ja sarnase käekirjaga seda autosõidu värki kiidab/reklaamib?
boddo
13:16 09.10.2009
Kool on ok!Õpetajaks soovitan Paul Kustalat-ülirahulik,seletab vead ilusti lahti ja ei tõsta eales õpilase peale häält!!!
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzz
16:01 09.10.2009
Kuulge AUTOSÕITJAD, palgake neid kiitjaid rohkem, muidu üks ja sama tekst.
eks ta ole
09:55 10.10.2009
sit-ta peab ikka kiitma muidu ie lähe sinna ju keegi õppima
mina tont
13:49 10.10.2009
Kui ma mingi aasta tagasi autokooli valisin, välistasin kohe autosõidu, läksin sellisesse, mille tausta teadsin. Sõiduga seal probleeme ei olnud, sõite jäi ülegi! (Enne, kui auto kooli läksin sõitsin juba 2 aastat ringi)
Kokkupuudet endal autosõiduga pole, aga olen kuulnud jutte, mille põhjal sinna ei soovita minna
keemik1
16:25 15.10.2009
to eks ta ole, kogemused jnejnejne: Saan aru et Sul mingi jube kibestumine lööb siin välja aga... lõpeta palun see erinevate nimede all sopaloopimine. Teeme nii äkki?

Muudetud 16.10.09 10:18

kõikidele ilkujatele
19:32 15.10.2009
mul on otsene kogemus autosõiduga (tallinn) ja ma soovitan minna.
no nii
16:52 31.10.2009
osta.ee autosõit ise küsib ja ise vastab.Minge vaadake kuidas essuliine küsida oskab ehtne autosõidu jutt
sdsfgsdad
17:30 31.10.2009
Ei tea, mina käisin, sõit oli ennegi selge. Sõitsin oma 40 tundi ära, teoorias magasin või lugesin raamatut. Midagi ülipositiivset öelda ei ole, kuid tehtud sain kõik ilma probleemideta, suhtumine oli konkreetne. Kool nagu kool ikka, autod vähemalt korralikud. Usun,et suurt vahet pole, kus koolis käid. See ikka endas kinni, kui kiiresti ja hästi sõitma õpid. Teooria läbikukkujatele ütleks,et eks te ikka mginid poolearulised ahvid ole. Natuke loogikat, mõned faktid ja rasked pole seal midagi. Rääkimata ark-i teooriast, mis on nagu 3 klassi kontrolltöö. Sõiton individuaalne, nagu ma ka varem mainisin.
Katrose
17:47 31.10.2009
Mina käisin Autosõidus lõppastet tegemas ja jäin väga rahule. Algastme tegin Testudos mida ei soovita küll kellelgegi, eriti Otti.

Autosõidus sõitsin Mart Udusaarega. Mega äge õpetaja oli. Soovitan kõigile!

Lisatundidega on nagu on. Kolm aastat tagasi õppis vend Plekk-Liisus ja õpetaja ei last ka teda ilma lisatunditeta ( 4 tk) läbi ja tõi näiteks, et tal on tüdrukuid, kes sõidavad 80 lisatundi. Ise sain aasta enne seda Testudost 39 tunniga läbi ( närvid olid ka läbi ja manuaal kasti proovisin uuesti 2 aasta pärast).

Eks need autokoolid ole kõik raha tegemiseks. Õpetajad ja omanikud peavad ju ka ära elama.
keemik1
23:36 31.10.2009
to "no nii" (alias "eks ta ole", "kogemused", "to mis mõttes" jne): tundub et lühikesest blokist ei saanud Te aru, et erinevate nimede alt samas teemas kommenteerimine on keelatud. Lühidalt - järgmine kord on pikem blokk kui ei suuda oma näppe Autosõidu teemast eemale hoida. 1 asi on asjalik kriitika, teine asi on sopa loopimine (lapsikult arvates et netis jäädakse anonüümseks)

Muudetud 31.10.09 23:36

keemikule
23:57 31.10.2009
Ühes teemas korrastad Pirita kooliga seonduvaid küsimusi, teises ei lase autosõidule liiga teha.
Küsin nüüd otse - millist seost omad ise autokoolidega, et selle teema endale nii südamelähedaseks võtnud oled?
See, et autosõit omale sellisel moel reklaami teeb pole ju saladus, vähemalt inimestele kes selle alaga seotud on. Miks siis on nii, et autosõitu konkurendid põlgavad, oled sellele mõelnud? Miks pole teiste koolide vahel sellist konkurentsi foorumites? On palju samas suurusjärgus koole eestis ja pane nimi otsingusse ja sa ei leia nende kohta ei kippu, ega kõppu. Ka autosõidu mehed võiksid ükskord pead kokku panna ja mõelda midagi originaalsemat välja. Potensiaali tundub olevat. Vajadust pori loopimiseks pole ja asi võtab juba koomilise pöörde. Foorumis saab bännida, aga sellega suhtumist muuta on väga raske.
keemik1
01:49 01.11.2009
to "keemikule": Püüan vastata (vabandust offtopicu pärast) Esiteks - mul pole antud autokooliga (või üleüldse autokoolidega) mingit pistmist. Mis mulle asja nö. südamelähedaseks on teinud, on see et teatud kodanikud (neid täpsemalt 2 kõigest tegelikult) erinevate nimede alt äärmiselt lapsikult soppa loobivad (rääkimata otsesest foorumireeglite rikkumisest erinimede all kirjutamisel). Ja millegipärast just teemas oleva firma pihta. Nagu ütlesin - usun, et kellegi pole objektiivse kriitika vastu midagi. Ja samas ma pole veel näinud pidevalt korduvaid domeene-IP aadresse mida võiks pidada kõneall oleva firma esindajate omadeks (st. otsest kiidulaulu samadelt kirjutajatelt). Kui Teil on vastupidist tõestada siin loen huviga - usun et ka teised siinolijad. Sorry, aga pori loopimas näen siin ainult paari kindlat tegelast... ja püüaks sellised siit eemal hoida jõudumööda. Tõsi ta on, et suhtumist sellega ei muuda aga kui siin on laused stiilis "Kes sa oled Madar Või Maasing või mingi teine autosõidu "help hand" pese oma sokid ja vutt-vutt magama.", siis oled ehk nõus, et kui iga järgmine sama kodaniku poolt lennutatud "mõttetera" on samas stiilis, siis koristan selle ära. Või saad sellest kuidagi targemaks?
Aga selles on õigus - asi võtab vahest koomilise pöörde. Ja järgmine kord on targem ilma lisakommentaarideta teatud korrektuurid teha.
Ei midagi isiklikku.
Ei no mida iganse
13:10 14.11.2009
No mina ei tea... Ikka lugesin neid kommentaare ja kahtlesin kaua kas minna ja praegu olen küll nii rahul, et ei vahetaks ühegi teise vastu....
plax
14:55 14.11.2009
Kindlasti soovitan Mikk Põdramäge.Suurepärane õpetaja ja tore inimene.
Kool ise ka super
vanames
18:26 14.11.2009
Autokoolis pole asi , olgu milline tahes. Õige põhjuse ütles juba tom3334 elutargalt ära.
Mees kuskilt kaugelt
13:24 15.11.2009
Viga pole koolis, autos, vaid istme ja rooli vahelises tihendis, kui ise oled ikka loll ja saamatu, siis on kõik koolid halvad.
Parem vaadake kõiki koole
20:18 15.11.2009
Johhaidii11
00:53 28.08.2010
Panite kodukale, kui hea autokool te olete heade juhendajate, autode ja koolitusel vajaminevaga. AGA KOOLITAJA JAOKS ESMANE EKSAMI SOORITAMINE, SELLE KOHAPEALT ON TEIL SUU VETT T"IS. Pange ka ARK statistika eksamite sooritamises, see on nii heal koolil, kui te end reklaamite kehv.
juku668
08:15 28.08.2010
Kuulge te autosõidu "kirjanikud", LÕPETAGE OMA SABA KERGITAMINE.
Paul7766
19:10 28.08.2010
Teil on istme ja rooli vaheline tihend nigel, siis miks see teistel koolidel nii ei ole. Miks ainult teie kooli tulevad nirud tihendid. Nuputage.
To: Paul7766
19:46 28.08.2010
Jäi ebaselgeks kellele Sinu postitus mõeldud oli
Lilla My
08:34 13.08.2015
Minu arvates sõiduõpetaja Priit Saluste ei sobi inimesele, kes on keskmisest natuke rohkem ebakindlam. Ta on suhtumisega "kui ei meeldi kõnni minema, mul on järjekord ukse taga!", kui julged arvamust avaldada, et äkki ikka ei oleks vaja häält tõsta. Sõidu ajal  närviline, a´la "miks sa nii teed, kas sa oled pime või, kas sa liiklusmärke ei tunne või, kodus ei ole vaja niisama istuda vaid tuleb õppida ja teste lahendada, mis sa üldse tulid siia tahad lube wä ahh!" seda kõike esimesel linnasõidu tunnil. :)
ragne206
17:02 27.08.2015
Mina soovitaks kindlasti Autosõit OÜ-d ja sealt kahte suurepärast õpetajat nagu Priit Tamra ja Maksim Demitšev!! Mõlemad väga asjalikud, mõistva suhtumisega ja vastutulelikud :)
Õpilanexxx
13:09 02.11.2015
Mina soovitaksin "oü autosõidu " sõiduõpetajat Dmitri Timofejev-it, ta on väga rahulik ja viisakas, alati seletab enne kuidas tuleb midagi teha ja tunni lõppedes teeb nn kokkuvõtte, et mida tegid valesti ja millele peaksid tähelepanu pöörama jne .... Minu arvates väga hea õpetaja! :)
Nimmi
11:40 21.11.2015
Soovitan ka Dmitri Timofejevit. Väga rahulik, sõbralik, kordagi pole nähtavalt närvi läinud. Seletab, vastab küsimustele, kiidab kui on põhjust.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte