Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

99a. Honda Legendi käigukast.

hondalegend10
17:48 01.04.2013
99a. 151kw sedaan automaat. teise ja vahest ka kolmandakäigu vahetusel teeb kolksu.Kas on kellelgi kogemusi selle kastiga?
legendi omanik
17:33 08.08.2013
Oskan niipalju öelda, et legendi käimarid on suht nõrgad, päris paljudel vanade legendi omanikel on käimarid lennand.Oman isegi üht vanemat legendi juba üle 5 aasta, kuid minul veel kast toimib, kuigi mitte ideaalselt, sest paar aastat tagasi hakkas mul kast kiirendamisel jukerdama, ühesõnaga vajutan sõidu ajal lapatsi põhja, kuid ei vaheta käiku ära, pidavat sidurite pakett läbi minevat mu autol, aga muidu, kui väga ei märatse, siis sõidab väga normaalselt!Mulle ütles veho kasti remondiks eelmine aasta 2000-2500 euri
AS
19:51 08.08.2013
Pöörduge oma kastiga sinna, saate ilmselt 2x odavamalt asja korda:
http://www.recro.eu/en/
sitrus*
09:37 11.08.2013
Legendi omanik peab tegema selgeks,mis otstarvet täidavad sidurite pakett.Antud juhul on probleem õlisurves.Tihendid 10€,tööraha 2490€.Sobib.Või remondid ise?Ei oska?
..........
11:25 11.08.2013
kasti remont 2500 ??? Mis selle kasti sisu on kullast ?
legendi omanik
22:03 12.08.2013
Selline hind öeldi mulle vehost ja kui sa punktiir arvad, et mu käimar on kullast, siis peaks ma päris rikas vend olema, ja mitte vana legendiga sõitma!Käisin ükspäev hea tuttava juures, enda kodu lähedal, kes remondib autosi ja tema ütles samuti mulle, et oleneb kasti veast, kuid mul haruldane auto ja osade leidmine on suht keeruline ja kindlasti kulukas, siis ütles samuti mulle hinnaks kuni 2k.Tean, et sellise auto kaste pole just need vähesedki legendi omanikud viitsinud, või pole olnud otstarbekas remontida, kuna remont on kallis! Tegemist legend coupega 91a KA8-ga. Ja kui keegi siin olevatest arvab, et sellise kasti remondib lõdvalt alla 2k euri koos kõik vajaminevaga, ja julgeb anda ka garantii, siis võiks julgelt siia teada anda!Kuid hetkel kast toimib, aga tulevikus tuleks remont ette siiski võtta!To. sitrus Ei ma ei remondi ise kasti ja sidurite paketist rääkis mulle kaste remontev töömees, see oli üks oletus, mitte fakt.Samuti ütles veho mulle pimesi hinna, kasti lahti võtmata.Küsimas käisin puhtalt uudishimust, et mis selline töö võib maksta.Hea oleks parem, kui kirjutaks siia mõni vanemate legendidega varem kokkupuutunud omanikud, et kuidas kastid kestsid, mis olid kasti tüüpiliseks veaks, palju remont maksis jne?Ja muidugi sitrus sa võiks valgustada mind, kust sa nii odavad tihendid sellele isendile leidsid, pane mõni viide? Ja oled sa 100% kindel, et minu kasti nägemata on probleem õlisurves?
sitrus*
22:48 12.08.2013
Kui kast töötab ja sõita saad pole mõtet näppida.See kast pole raketiteadus.Enamus tihendeid saab ise teha ja ülejäänud saab sobitada traktori poest.See kuna kast mingit käiku vahetab nii üles kui alla oleneb õlisurvest ja seda saab seadistada.
TK
10:13 13.08.2013
olles ise 91 a sedaani ja 93 a kupee omanik ei saa ma õelda et kastid kehvad oleks, sedaaniga ca 40,000 km ise läbi ajanud ja probleemivabalt, kupeega 60,000km, samuti probleemivabalt.
müües ise varuosi KA7 ja KA8-le ja suheldes ka teiste sama generatsiooni omanikega tean vaid 2-te kasti mis on omast lollusest ära lõhutud: ühel sõideti väidetavalt D3 asendis niipalju kui torust tuli ja peale seda kadus 4-s käik, teisel kavalpeast omanik tahtis paremat kiirendust ja rabas käigu põhjagaasi pealt sisse, säilis ainult tagurpidikäik.
kui on kahtlust et kast ei pea survet siis mina olen alati eraldi kõik asendid koha peal gaasitades järgi proovinud, v.a neutraal muidugi.
Legendi omanik
19:50 13.08.2013
To. TK Aitäh info eest!Olen ise oma KA-ga ostmisest peale, kuni siiani läbisõitnud 140 000km, nii et parasjagu juba!

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte