Chevrolet

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Chevrolet Express Explorer 6.6 duramax ???

mihkellipp
15:15 02.01.2014
Tere
Tekkis imelik huvi taolise isendi vastu. Googeldasin ja otsisin aga leidsin ainult yuutuubist 1 soomlase video. Kas chevy express explorer 6.6 diislid on mingid üliharuldased? Ma mõtlen just passenger van-i. Tavalisi kolukaubikuid on küll. Ei leia nagu infot väga diislite kohta. Keegi nagu ei müü ei siin ega seal ometigi olemas on. Või on äkki mõni express passenger van diisel mootoriga? Ja mis vahe on express ja express explorer-il?

Ettetänades
durexmax
16:27 02.01.2014
Duramax problems start and end with the fuel system. Injectors, lines, injection pump, injection pump driver, the list goes on and on. I would say that the duramax fuel system problems rival the ford 6.0 PSD problems.

The answer to this questions, and all your other questions is as follows- Cummins. At least when (if?) you have a problem you can fix it yourself. Engine problems on mine have been: intercooler pipe clamp came loose, leaking fuel pipe o-ring and a cracked AC compressor bracket. I fixed the clamp in a parking lot, I bought new o-rings for less than $20 and replaced them in about 20 minutes, and I just re-welded the cracked bracket.

x2 on the Cummins, they are solid, just get one before the blue tech egr crap they put on them which was around 2005 or 2006 I believe. That system has been problematic.
mihkellipp
04:33 03.01.2014
This is good information but does'nt anwser any of my guestions actually. I ask like this then. Is there any chevrolet express/chevy van with diesel engine between 2004-2010. Something like this one:

http://2.bp.blogspot.com/-GOp8ptDzMfs/UDVjS3ZJLTI/AAAAAAAAAV
8/btXv-FXFefE/s1600/5735334835.jpg
Expressi omanik
01:28 04.01.2014
Expressi ja Exploreri vahe seisneb selles, et Express on usa Chevroleti buss, kas siis pakibuss või reisjatebuss kuni 15 istekohta, googelda ise edasi.
Analoog on ka GMC Savana.
https://www.google.ee/#q=Chevrolet+Express&spell=1

Explorer (analoogseid firmasi on veel mitukümend, näiteks Mark III, Regensy,Tiara, American Vans, Gulf Stream, Geneva, Midwest vans, Turtel Top, Sherrod, Cobra, Gladiator, jne)on aga ümberehituse nimi mille on pannud firma, kes valmistab käritööna eelmainitud pakibussidest luksuslike 5-9 istekohaga busse vastavalt kliendi rahakotile.
Chevrolet Express Explorer Conversion Van on selle bussi mini!
Diislite kohta võin öelda et usas isikliku igapäeva sõidukina diislit ei soosita ja sellest ka sellised mootorite valikud. Diislid on ainult traktorid ja raskeveokid, autod sõidavad ikka bensiiniga. Meil süidetakse selliste autodega gaasiga, see on tunduvalt säästlikum kui diisel, hoiab rahakotti ja ka loodust.
Expressi omanik
01:31 04.01.2014
Unustasin Conversion Vani kohta lingi lisada, googelda aga edasi.
https://www.google.ee/#q=conversion+van+
mihkellipp
05:38 04.01.2014
See on juba asjalik info. Tänud selle-eest. Kuna te olete expressi omanik (nii on kirjas) kas teil on 4x4 mudel? Ja kui on siis kuidas lumest läbi läheb? Ei mõtle siin extreemset poolemeetri paksust kinnituisanud teed. Diisel van-ist ma ei tea suurt midagi aga tavalist diisel autot ma küll maha teha ei saa. Mul oli varasemalt 2004 Jeep GC 2.7 ja see läks -32ga käima nagu ime. Samas mõnel ei läinud benzukadki käima tookord.
savana omanik
12:33 04.01.2014
Lumes läheb ta tänu oma massile hästi edasi kui hoog sees on aga kui kinni jääb siis päästab vist ainult traktor.
Muidu on hea mugav auto
Expressi omanik
23:53 04.01.2014
Mina sõidan 2000 aasta mudeliga ja RWD (tagaratta vedu) selliseid vist AWD (kõik rattad veavad, see pole sama mis 4x4, viimasel on manuaalne aeglusti/vahekast.) polegi liikvel. Alates 2003 aastast vist tulid AWD müügile, kui ma ei eksi. Express conversion van on mugavuselt omasuguste busside seas nagu Rolls Royce, et enam paremaks minna ei saa ja kes arvab teistmoodi pole järelikult selle auto omanik olnud. Ainuke küsimus on ainult selles kas sinu rahakott küünib selleni. Express tagaveolisena on väga hea läbivusega, torm Monika ajal olin sõidus Talinn- Viljandi Tallinna ja lugesin sõites autosid mis olid teelt välja sõitnud või lihtsalt suute lumetuisuga kinni jäänud, ise olin väga rahul et sellise auto toolis olin. Nahu eelkõneleja ütles et vastavalt oma massile läbeb ta tõesti enamus kohtadest hooga läbi aga kui kinni jääb siis läheb küll 4x4 ja 3,5t isendit vaja et ta sealt kätte saada. Kui mõistus on kõrvadevahel olemas siis ei jää AWD (sama käib ka RWD kohta) kuhugile tavatingimustes kinni aga maastikule ei maksa hullama minna, ta pole ju maastur. Suvel käin tihti perega randades, lausa rannaliivaga radadel olen sõitnud kus see on lubatud, tavaliselt päevitame, grillime või ööbime ja siiani pole kinni jäänud.
Varem sõitsin Suburbaniga, suht sama suur sõiduk ainult et 4x4 masin. Viimane küll läbivuse osas väga hea, 1m lumehang või ühtlaselt 0,5m lund polnud eelnevatel talvedel mingi takistus. Kui küttekulust rääkida, siin mõtlengi et kas rahakott ikka kannatab, siis RWD võtab bensiini mnt- 12 ja linnas-16. Suburbani küttekulu oli mnt-15 ja 20, rasketes talvetingimustes läks kulu linnas-24 l/100km. Nagu ka eelnevalt mainisin pole tavainimesel ja tavatingimustes AWD midagi erilist teha maksad ainult sõitmise eest rohkem, kõik on kinni maitses, sama käib ka minul diislite kohta. Ma lihtsalt ei kannata diiselkütuse haisu/lõhna.
Edu eksklusiivse auto soetamisel.
PS: Eksplorer on üks levinumaid conversion busse mis siinpool suurt lompi saada on, ma vaataks midagi paremat! saadaval on ka matkaautod, peale mugava sõidu igapäevaselt saab nendes ka 2-4 inimesega ööbida, kõik vajalik on autos olemas, alates pliidist, külmikust kuni dussi ja wcni välja, osadel isenditel on ka generaator sisseehitatud. Mina nüüd kahetsengi et just seda viimast endale ei lasknud usast tuua. Hea reisida või niisama ringi sõita kui sul külmik, pliit, soe vesi ja voodi omal olemas on. Erandina suurematest matkaautodest mahub see tavalisse kaupluse parkla parkimisruutu ära.
http://www.classicvans.com/
http://www.holland-auto-sales.com/en/
http://www.holland-auto-sales.com/en/inventory/177/
Expressi omanik
23:58 04.01.2014
Vabandan eelnevas tekstis olevate vigade osas, ma ei saa hetkel oma läpaka klaviatuuriga hästi läbi.
savana omanik
00:49 05.01.2014
Tere ekspressi omanik!
Mul selline küsimus et mis generaatorid nad sinna sisse panevad ja kas need laevad siis mingeid lisa akusid kus energiat hoitakse või mida.
Muidu on jah väga hea auto ja soovitan osta, kui leidub siis võib võtta starcraft versiooni, se seest vähe erilisem kui tavaline.
Talvel jah pole mingit probleemi, kaalub palju ja korralik rehv all siis pidamine 5+.
Suvel on ka temaga hea sõita, pikki sõite tehes ei väsi ära ja autol on ressurssi et edasi minna kui vaja.
Selle diisli jõu kohta ma ei oska midagi öelda aga teoreetiliselt peaks väänet ikka kõvasti rohkem olema.
savana omanik
00:51 05.01.2014
Lisan ka igaks juhuks et mul 5.7 tagavedu aastast 1996
Expressi omanik
01:14 05.01.2014
Mul endal ka 5,7 ainult et natuke uuem aasta.Usakatel ongi jõudu piisavalt nii bensukatel kui ka diislitel, mnt pole vaja eriti veokite sabas passida, pedaal põrandale ja minek.
Generaatorite osas või niipalju kaasa rääkida kui erinevate matkaauto ehitajate firmade kodukatelt olen lugenud, genekad seal ikka 110v ja laevad autosse paigaltatud lisa akusid või akut, varustus oleneb ostja soovist.
savana omanik
03:27 05.01.2014
Aitäh ekspressi omanik.
Pean nüüd mõtlema seda asja natuke kuna endal pidevalt soome, rootsi norra asja ja vaja ka vahel autos magada siis sellest võib kasu olla, mingi reisibuss mul pole, tavaline kõrge buss muusikaga aga vahel perega kuskil matkal käib siis võib lisavoolu vaja minna.
mihkellipp
04:06 05.01.2014
Tänud kõigile vastajatele. Mulle on siin nüüd kõik vajalik info olemas.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte