Seda tehti päris erinevate mootoritega. Vanem 1,5 diisel pärineb eelmise põlvkonna pealt ja on laialt kasutatav kõikvõimalike mudelite peal ning minu teada igati töökindel. Minu proovisõidu tunnetus oli, et see jääb veidi lahjaks. Muude mootorite kohta ei oska rääkida, kuivõrd kogemus puudub. Aga 1,5 diisleid on peres olnud 3tk erinevate kerede peal (fluence, scenic, lodgy) ja peale ühe garantiijuhtumi pihustitega mõnetuhande kilomeetrise läbisõidu juures on olnud mootorid, mis vajavad hooldust aga mitte remonti.
Mis teada tahad.Endal 3 aasta.1.5 diisel 7 automaadiga.Suur ja mugav.Küttekulu sinna 5 kanti .st linn ja maantee kokku.Remontida pole veel vajadust olnud.Raadio hea heliga ja laseb musa nii sd kaardilt kui ka usb pulgalt.Mängib ka flack faili.Endale lasin ostes panna veel äpiga juhitava webasto.Talvel klaasid hommikuti puhtad ja salong soe.Suvel jällegi ventileerib et sisse istudes liiga palav pole.Ja seest on vaiksem kui uus espace.Iste meeldivalt kõrge.Miinuseks küljepeeglid mis maanteel sõites keerutavad vihmase ilmaga küljeaknad läbipaistmatuks.Selle vastu aitab pidev küljeakende klaaside vahatamine.Siis hoiab klaasi puhta.Ja teine miinus on start stop süsteem aga õnneks on selle väljalülitamiseks füüsiline nupp täitsa olemas.Autol olemas ka ise parkimine.Asi töötab perfektselt ja kiiresti.Möödunud suvel sai saksamaal badenis käidud sugulaste juures ja pikad otsad ei väsita sugugi.Aga kiirteel üle 150 tuleb peeglid kokku lappida.Muidu läheb tuulemüra ikka väga suureks.Ja veel.Bose helisüsteemil midagi tehase poolt valesti tehtud ,sest tavaline helisüsteem mängib palju paremini.Ja väga mugav on uksepult mis ise uksed lahti teeb ja kinni paneb.Ja
@Scenic4 "Aga kiirteel üle 150 tuleb peeglid kokku lappida."
Teemast, küll mööda aga sellist soovitust jagada,... uskumatu, päriselt ka teed nii? Saksa politzei näeks seda siis toimetataks juht ilmselt otse teelt, lähimasse kinnisesse asutusse uuringutele.
@Scenic4; tänan vastuse eest. Huvitaks, kas on olnud tüütuid pisivigasid (näit raadio, ukselingid, tihendid jne). Kas tagumine rida on rohkem kui 10 min sõidu jaoks täiskasvanule väga kitsas (omale salongis istudes tundus natukene ahtakene). Aga saan aru, et Sinu üldmulje on täna pigem positiivne?
Mul sai 3 aastat täis ja 85 tuhat sõidetud. 1.5 lahjem diisel, 7-käiguline topelt siduriga automaat, keskmine kulu 5.5.
Omal ajal sai otsitud 7-kohalist masinat. VW Sharan oli 5k kallim ja Scenic on minu arust väga ilus auto, siis oligi otsus selge. LED tulede pärast pidin üle 6 kuu autot ootama.
Autoga on mõnus sõita ja minu arust igati oma hinda väärt.
Aga probleemidest siis:
* Üks siduri ketas hakkas libisema 40 tuhande peal. Helistasin teenindusse, et pöörded kõiguvad maanteel, aeti vastu, et ma ei saaks aru. Aga õnneks auto sai ise aru ja saatis ennast teenindusse. Garantii alla muidugi.
* Ma kasutan küljepeeglite kokku lappimist väga harva, ainult kui kitsas on. Ükskord nad enam ei läinud kokku. Garantii korras vahetati ära.
* Kõigil ustel on puutetundlik lukustusest avamine. Talvel niiske ilmaga ei tööta suvalisel ajal. Öeldi, et see on tehnoloogia viga ja midagi teha ei saa. 3/4 aastast töötab laitmatult.
* Parkimisandurid on aeglased, olen harjunud, et teistel autodel reageerivad kiiremini.
* Kliima on nõrgake, nii suure kabiini jaoks võiks võimsam jahutus olla.
* Mitu korda on juhtunud, et esimesel korral ei käivitu, kui on pikemalt seisnud. Nagu kütus oleks alla vajunud. Peab mitu korda nuppu vajutama ja pedaali juurde vajutama.
* Külmaga on kadunud paarisarvulised käigud ära. Siis tuleb seisma jääda ja uuesti käivitada, ilmselt on õli paks ja elektroonika arvab, et midagi on tuksis.
* Tagumiste istmete kokku lappimine nupust on mugav, mõnikord ei tööta. Siis tuleb istme alt nöörist tõmmata.
* Esirataste kokkujooks oli väheke vale, rehvinurgad kulusid kuskil 70 tuhande peal ära. Eks see paneb veits pahandama, sest selle tõllaratta rehvi hind 120 euri.
Minule on praegu väga asjakohane auto, sest olen täislastis päris palju sõitnud.
@kaader, tänan, põnev lugeda kogemustest. Miks üldse teema püsti panin, et tekkis soov tänane sõiduvahend (Golf Variant, 2015 CNG) proovida vahetada mõne kõrgema masina vastu, kuhu hommikuti kange seljaga oleks vähe lihtsam istuda. Scenic tundub väljast üsna atraktiivne (ainult minu arvamus). Kui ainult neid Sinu kirjeldatud vigu ei esineks.... Ise vahetaksin parema meelega piduriklotse või rooli otsa või õõtshooba, kui jandiksin käivitusprobleemide või tõrkuva käiguvahetusega, need on sellised asjad, mille parandamiseks minu arust raske rohtu leida. (Golfiga oleme liikunud 5 a jooksul üsna väikese kütusekuluga (CNG) ja ilma ühegi probleemita, tehtud vaid korralised hooldused ja nüüd sai lastud teha ka rihma ja veepumba vahetus) Aga jah, auto (Scenic) minu meelest ilus...
Ega autod ei ole vennad!
Mõni sõidab muretult, ilma loetletud probleemideta...
Endal on enamus autosid olnud nn. rikketabelite tipus aga millegipärast minu käes kestavad....
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.