Tere! mulle tegeliklt meeldib kui kodus vaimud on. emale ei meeldi. pidavat kurjad olema. ühesõnaga olen kodus asju näind,isegi hallutsinatsiioone. ongi küsimus et kas saaks nii teha et ühel korrusel majas saaks tondid tegutseda aga teisel mitte!? emale mingil põhjusel ei meeldi tondid!
Ja vaat, et hoiad tondid omal territooriumil. Kui valla pääsevad ning ühiskonnale kuidagi ohtlikud on, võib teema juba pisut laiemalt eskaleeruda...
Ennegi juhtunud, et tondipüüdjaid või tondikarjused on tondi enda pähe purki pistetud.
Hallutsinatsioone näinud pole kuid öösel majas miskit siiski toimub. Enamasti kui üksinda olen ja küünal ei põle. Vahel jätan pimedatel õhtutel teeküünla lõpuni põlema laual. Samuti ei juhtu "asju" kui kass on maamajas. Olen tundnud, et keegi kõnnib üle minu teki. Siis on voodinurka üles tõstetud ja väikese kolksuga tagasi lastud. Sellised süütud vallatused. Hirmu ei tundnud kordagi. Nalja tegi. Küll aga pealinna kolinud sugulased maal ööbides olla vaime päriselt majas näinud. Majas ja just selles minu magamistoas on vaid üks inime surnud. Tema on mu vanavanaisa. Me saime temaga väga hästi läbi, ta õpetas mind lindude häälitsusi ja käitumist ning loojuva päikese värve jälgima kui vaja oli järgmise päeva ilmaennustust.
asjad on hullemaks läind kui varem. toast on asjad kadunud ,mitte kallid aga suuremamõõtmelised ja teadmata hetkel. peale seda kui hakkasin hääli kuulma unehalvatuse ajal(sleep paralysis) ei peaks vist enam üllatama seukene asi. viimane suurem asi kadus toast nädal kaks enne kui kuulsin kõrvas sosistamas naishäält: demons are waiting, demons are waiting, demons are waiting.
ema soovitas küünalt põletada aga mina ei usu et see enam aitab
alati aitab kui kruvid audi pealt küünlad maha ja tood tuppa- tondid vihkavad neid eriti tugevalt ja kaovad minema. muidugi on risk, et nad audi ka kaasa viivad. aga tihti on abi sellest kui bocki asemel jood pepsit.
Siin ei aita küll muud kui relvaluba hankida ja varvas trikli peal magada. Hõbekuul peab rauas olema.
Kui politseis küsitakse et milleks relvaluba tarvis on siis ütle et hääled käskisid.
Toal on neli nurka, Audil neli küünalt. Tead küll mis teha...
Tegelt tuleb need ka põlema panna. Tuli meelde tsuktside anekdoot- kui on külm, istuvad nad ümber küünla. Kui väga külm, siis panevad küünla põlema.
Mis kass selle peale ütleb? Kui asi tõsine, siis kass uriseb ja näitab vaimu asukoha ära. Kurjad vaimud pidavat ka kukke kartma. Minul kurja vaimu pole, mai karda ka , kass on ka mõnikord minuga kuid ilma kassita juhtub aegajalt siiski midagi. Uksekell ntks hakkas mängima kuigi kedagi seal polnud sest automaatne valgusti ei süttinud. Läksin välja ja kontrollisin, oli korras. Vahel kuuled toas samme vms.
Pigem pead oma emaga tegelema mitte vaimudega. Ei tee nad sulle midagi.
Kuna Eestis on lollide konsentratsioon ühiskonnas eriti silmapaistev, siis tuleks mõelda alksi ärakeelamisele. See teeb lolli veel lollimaks, põhjendamatult kõrge enesehinnang on ka tihti alksi süü. Vaevalt sa vaimudele, ufodele ja nõidadele huvi pakud, ära kujuta ette.
miks need tondid inglise keeles räägivad, kas meil kodumaiseid enam ei ole või brüsseli käsul on üle mindud ühele keelele, et nad kogu euroopas tegutseda saaksid? nö piirideüleselt.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.