mina tahtsin ka osta lanos 99-t, aga üks auto ostu-müügiga tegelev mees laitis väga maha, ütles, et see auto ei pea kaua vastu. Nii ma siis ei ostnudki..
Lanose hea külg on see, et tal sama mootor, mis astral, mis teeb enamus mootorijupid odavaks, samas on kurdetud nõrkade pidurite, kõik võimalike naginate ja üldse jõuetu mootori üle. Linna sõiduks on ta hea-kerge rool ning suht normaalne istumis asend.
mul ka lanos.99.a.sõitnud 70000 1,5 66kw.vahetanud ainult rooliotsad,sobivad astra omad.üldse sobivad enamus astra jupid,v.a.kere plekid.mootor ka ju tegelikult OPEL.kütet võtab keskm. 6,5 mis veel tahta.veaks on,et maanteemüra tuleb suurel kiirusel sht palju tuppa,muidu ei inise.
Mul on 2002 aasta Lanos ja ei kurda. Sõitnud olen algusest peale ise. Kui tahad head aastaarvu koos soodsa hinnaga siis on Daewoo igati õigustatud ost. Eks see ole maitse asi.
oli kogemus sellise autoga. juhtus see, et kui müüma hakkasin tuli küljed ja tagaluuk üle värvida... muidu seest kolises ja nagises, koostekvaliteet - igasugused praod detailide vahel, nende kvaliteet ja koostis oli muidugi auto hinna vääriline. aga sõitis :P enne müüki vahetati veel tagumised piduriklotsid... rohkem vist polnudki midagi selle paari aasta jooksul... a tagaaken õnnestus talvel ära lõhkuda - mingi tross vahetati ära...
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.