Daewoo

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

lanos 99

kalle
11:40 25.02.2004
sooviks palju infot auto kohta,sest kavatsen osta autot raskelt teenitud raha eest.ait

soovin infot inimestelt kes omavad ise seda autot.

amateur
23:11 05.03.2004
raskelt teenitud raha korral osta vene auto.
arvamus
15:19 06.04.2004
mina tahtsin ka osta lanos 99-t, aga üks auto ostu-müügiga tegelev mees laitis väga maha, ütles, et see auto ei pea kaua vastu. Nii ma siis ei ostnudki..
andre
05:41 18.04.2004
rooliotsad on nõrgad,muidu on pehme,väike linna auto.oleneb kus see auto tehtud on,kui ukrainassiis:(,kui poolas siis:)
nonii
20:43 22.04.2004
nii!!!!

raskelt teenitud raha!!!-mix sa siis tahad seda tuulde loopida??

mingi laanossittt?!

mõttetu diil-uuelt emexisse paras saata
imre
11:25 26.05.2004
Lanose hea külg on see, et tal sama mootor, mis astral, mis teeb enamus mootorijupid odavaks, samas on kurdetud nõrkade pidurite, kõik võimalike naginate ja üldse jõuetu mootori üle. Linna sõiduks on ta hea-kerge rool ning suht normaalne istumis asend.
lanoseomanik
22:32 26.05.2004
mul ka lanos.99.a.sõitnud 70000 1,5 66kw.vahetanud ainult rooliotsad,sobivad astra omad.üldse sobivad enamus astra jupid,v.a.kere plekid.mootor ka ju tegelikult OPEL.kütet võtab keskm. 6,5 mis veel tahta.veaks on,et maanteemüra tuleb suurel kiirusel sht palju tuppa,muidu ei inise.
vass
18:37 06.06.2006
mul lanos 99a ja ma ütleks et 25 tonni eest on autot küll!
rindi
10:24 07.06.2006
Mul on 2002 aasta Lanos ja ei kurda. Sõitnud olen algusest peale ise. Kui tahad head aastaarvu koos soodsa hinnaga siis on Daewoo igati õigustatud ost. Eks see ole maitse asi.
trints
15:42 25.09.2006
Mul 2003 aasta Lanos ja sõitnud ole algusest peale ise. Hea väike auto. Aga kuna pere on vahepeal kasvanud, siis tuleb midagi suuremat muretseda.
juhan
16:09 25.09.2006
oli kogemus sellise autoga. juhtus see, et kui müüma hakkasin tuli küljed ja tagaluuk üle värvida... muidu seest kolises ja nagises, koostekvaliteet - igasugused praod detailide vahel, nende kvaliteet ja koostis oli muidugi auto hinna vääriline. aga sõitis :P enne müüki vahetati veel tagumised piduriklotsid... rohkem vist polnudki midagi selle paari aasta jooksul... a tagaaken õnnestus talvel ära lõhkuda - mingi tross vahetati ära...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte