Ford

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

pöörete kõikumine

Mondeoomanik
09:02 24.11.2004
Foori taga seistes aegajalt pöörded langevad hetkeks ca 200 võrra.Mis teadjad asjast arvavad, kas on sellele mõtet tähelepanu pöörata?
Auto siis 1,6 zetec 1996a .
mul ka
18:43 24.11.2004
pöördes
18:59 24.11.2004
Mul täpselt sama mure... autoks on 1999 aasta Ford Focus 1.6 Zetec... olen ära vahetanud pöörete regulaatori ja veel nipet näpet aga asja korda pole saanud... täica nukraks teeb :(
Et äkki keegi on asjale lahenduse leidnud?
truumu
19:45 24.11.2004
pidi Zetecite tüüpviga olema, lahendust pole leitud...
Gabriel
21:21 24.11.2004
Lahendus peitub EGR klapis,kunagi oli siin sellest pikalt juttu.Endal jamas samamoodi ja abi sain kalevi kommika juures asuvast fordi keskusest.Diagnostika näitas et kõik OK,aga sealne mees on ja tunneb selle mootori hingeelu piisavalt.
Mondeoomanik
21:28 24.11.2004
to: Gabriel
Sorry et ei viitsi varasemates postitustes sorida! Seepärast küsin kas on tegu nö. süveneva veaga või ei juhtu midagi kui niiviisi edasi kulgeda?
Veel küsiks, et kes see asjalik mees seal on - diagnostik või meister.
Zoa
14:46 25.11.2004
http://www.btinternet.com/~madmole/Reference/Idle.html#Idle%
20Speed%20Control%20valve

kui oled isenokitseja, siis uuri ülalpool toodud saiti, võib proovida ka 1.6 puhtaks laskmist 3 käiguga 120-ga umbes 5 km, ega neste 95e-d ei kasuta, see ka võib üks viga olla. Endal lõpetas masin iseenesest kõikumise ära kui vahetasin tanklat.
Mondeoomanik
15:21 25.11.2004
Kahjuks kapotialune mulle suht võõras.
Tankimisest niipalju, et vahelduva eduga Statoil, Lukoil. See viimane küll harva. Niiet ei julge kütuse kraesse ajada kuna pole erinevust mootori töös täheldanud. Huvi pärast katsetan järgmine kord Statoili 98-t.
Muide selle 120-ga 3. käiguga tahhokat ei julge vist vaadata :)
Gabriel
22:05 25.11.2004
ma nime ei mäleta aga see mees on seal ainuke diagnostik,selline vähe kiilaspäisusele kalduv.Erirti jutukas pole aga tulemus oli positiivne,sai mitmeid kohti külastatud ja ei miskit,see mees teadis kohe milles viga.Pane diagnostikaks aeg ja ta saab korda.Noh ma ei tea kui hulluks see minna saab mul enam tühikägul üldse pöördeid ei hoidnud muudkui kõikusid.Pidurdamisel tõmbas ka pöörded nii nulli kui siduri alla lasid,vahest suri välja isegi.No mulle hakkas see asi ajudesse käima.Kuigi sõitsin mingi aasta nii,ahjaa kõige olulisem CO ja HC oli ka väga kõrge ühesõnaga ülevaatuselt pöleks läbi läind.Üldiselt pidi see olema see EGR klapp sellel on mitmeid funktsioone mulle ütles see diagnostik et kui pööretel ka hakkab jamama siis tule tagasi tuleb veel sinna mingi pime ette toppida.
Mondeoomanik
23:01 25.11.2004
Tänan Sind vastamast Gabriel!
Eks vaatan veidi aega, mismoodi see asi mul edasi läheb...
Vähemalt tean nüüd kelle poole viimases hädas pöörduda, sest oma kogemuste põhjal tean, et häid spetsialiste annab tikutulega otsida :(
Arvamine
16:06 26.11.2004
Ega vaakumi voolik järsku läbi lase, siis ka külma mootoriga kõigub, soojaga võib totutama hakata.
raul
12:48 27.11.2004
Mul sama jama. Tahhokis nõitab kalosse Hääle järgi kuulda, et pöörded kõiguvad Väimeline ,nii välja surema, kui pöördeud põhja suduma Gaasupedaalist ei olene nagu midagi Andes gaasu,et välja ui sureks jäävad pöörded üles Kus kontrollida tahhokat naine sõidab ning pöörete kõiku,ist ANSKE NÕU.
SALEKS
20:20 12.01.2021
mul mure selline,et ei taha pöördesse minna tühikäik korras
OSKAB KEEGI AIDATA?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte