Smart

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

küna või norm auto!

kukk
13:50 24.04.2003
tahaks teada infot.muidu hää väike auto.kui on hea kas on mingit mõtet teha masinale tuuningut.te vist peate mind hulluks.tänan ette soovituste eest!
Töömees Jaan
01:37 22.05.2003
Sa pole hull vaid idioot....
ylo
18:25 23.05.2003
Absoluutselt maailma kõige mõttetum asi, mida olen näinud on brabuse tuninguga kabrio smart. Ja see pole mitte ainult autode seas kõige mõtetum vaid ka üleüldse maailma kõige mõttetum asi. A tavaline smart on lihtsalt mõttetu, juhul muidugi, kui sa aint turul ei käi. Aga muidu soovin edu, päris hea oleks vahest sellist "autot" linnas kohata, saab vähemalt naerda- naer olevat ju terviseks
idikas
00:05 17.06.2003
jumala asjalik asi,tahaks disla proovida kunagi,igal jughul bensukatest võta kindlasti võimsam variant ja parem varustus(tahho ja kõik).Igati stiilne pill ju.
ishmael
20:34 05.07.2003
Ahah. Smart on tegelikult mõnitus eesti autofallokraatlikule ühiskonnale ja sian Ylo võiks omale kotti pähe tõmmata ja oma pemmile parem tuuningut teha. Olen Smardiga paar korda sõitnud.. peale sõidumõnu on ta äärmiselt ökonoomne ja ilus :) Kui oleks vaid veidikenegi valikuvõimalust siis oleks see mu esimene autovalik.
ylo
17:32 06.07.2003
to ishmael: mul pole bemmi, isegi mitte ligilähedale ei läinud sul sellele. Ja lisaks veel minu arust tuleks osta mingi normaalne tehase auto, mitte seda kohe konserviavajaga lõikuma hakata ja epo liimiga uusi tükke juurde kleepima. Minu arvates on see mõtet, aga ma kordan, et see tundub nii vaid mulle
sass
17:48 06.07.2003
smart on väga hea auto kahju ainult et ta hind saksamaal eriti ei lange. ta ju plastik kerega ja tema roostetamist pole ka oodata nii et hind püsib pikalt see ainuke miinus tal.
inglismaal sõidavad smardid taksot kuna enamus kliente sõidab üksi pole ju mõtet kulutada ja keskonda reostada.
kindlasti tundub meie inimesele ju smart kallis ja väike kuna 12 k. saab ju läbiroostetanud Scorpio näiteks aga smardiga saad selle raha eest kaasa autot ka mitte ainult roostet.
Pred
18:02 06.07.2003
Nüüd on juba Smart coupe väljas!
Kuju
13:27 30.07.2003
R
13:47 30.07.2003
Tegelikult on mul aus küsimus. Tahan osta Smarti. Aga ma otsin mõnda inimest, kes on Smarti kasutanud ja tahan teada, kuidas Smart eesti talves käitub. Kas on mõnda omanikku/eksomanikku?
elukas
11:59 05.10.2003
väike seff pill on see olex mul pappi siis ostaks kindlat sellise matsuka,jummala roog ju rokkida ja ei ole siukene peldik kahh nagu siin munedel kes panevad ullu tarka et smart sitt.niikuinii endal mingi läbiroostetand *****gi väärt olev bemar.smart ikke kõvasti zeffim pill
ajee
12:12 05.10.2003
VVV
12:11 11.11.2003
Sobib neile,kes külma kardavad ja külgkorviga mootorrattaga sõita ei taha või ei saa. Sellise hinaaga, sellist autot ...
meememee
03:41 09.12.2003
Zumpaplärin
02:42 04.01.2004
Kui laksu paned, siis läheb remondiks suurem summa.. Liimi peale kulub kogu su raha. Või lased uued keredetailid Salvo-s teha :-)
Mart
11:03 23.01.2004
Sellised on meie inimesed, kui midagi omaksvõetud sdandartist erineb on kohe vale. Smart on täiesti omalkohal auto ,pealegi küllalt põneva tehnilise lahendusega. Kindlasti on probleem talvine teelpüsivus aga linnas see ei sega. See on tingitud auto vähesest kaalust ja võib- olla väikesest rattamõõdust.
VVV
10:38 15.06.2004
Standard standardiks, aga sellist hinda asi küll väärt pole. Mini on vähemalt auto moodi, see asi meenutab aga mingit muud liikurit. Kui on mingi optimaalne varjant aastatega ennast praktikas tõestanud, siis erinevus sellepärast, et selle eest saaks ostjalt meeletut raha "välja pumbata" minu jaoks ennast ei õigusta.
analuutiik
12:35 07.10.2004
Smart on stiili auto, ning kui ta selle juures võtab 3 liitrit sajale, siis miks mitte! Loomulikult pole see mõeldud, seltskonnaga ringi reisimiseks, vaid linnavahel liikumiseks. Ning see et tal 2 kohta on, on igati õigustatud, kuna 90% sõitudest tehakse üksi.
Viljar
12:48 07.10.2004
ei kujuta ette, kui ma sõidan selle Smart-ostukäruga mõõda teed ja mingi vanem 500 bmw mulle otse vastu kütab?
...usun, et parema meelega istuks selles 15 a. vanas bmw-s, kui uhiuues supermarketi ostukärus.
Fire
12:53 07.10.2004
Olen täiesti nõus analuutikuga, asi on stiilne ja olen ka ise kaalunud sellise soetamist peresse teiseks autoks. Pagana mõnus oleks sellise diisli ja automaadiga linnas ringi vurada sest 90% mu sõitudest just linnas toimubki. Kui kedagi see naerma ajab siis palju õnne, naer on terviseks. Ainuke asi mis mind tõsiselt huvitaks on see kuidas temaga talvel sõita on, teljevahe ju päris lühike ja tagavedu ka. Äkki on ka kellelgi inffi kokkupõrke testide kohta ja selle kohta kus hooldust tehakse? Üks hea isend mida kiibitsen on tartus müügil:

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/Smart+CDI/id=74771

Kõik need asjad mida ootan on peal, automaat, diisel, konditsioneer. Äkki oskab keegi eenevatele küsimustele vastata?
Frankie
20:07 07.10.2004
Wired news kirjutas kokku päris huvitava loo kõnealusest autost(?) -

http://www.wired.com/wired/archive/12.10/microcar.html?tw=wn
_tophead_3

Tegelikult, arvestades viimase aja nafta hinna tõusu, pole varsti sellise asjaga sõitmine niiväga ekstreemne.
Üks endale, teine naisele ja korralik kasutatud universaal pikemateks sõitudeks. Miks mitte?

Fire
12:13 19.10.2004
Huvitav, kui ma 07.10 selle ligi ülesse panin oli nimetatud isend veel täiesti terve ja müügis 110k-ga. Nüüd vist jõudis keegi proovisõidul käia ja ära lõhkuda. IRW, pean vist suu puhtaks pühkima või oskab ehk keegi arvata palju selle taastamine võib maksma minna?
VVV
16:12 12.01.2005
Pisikesele liiga tehtud.
vökk
05:50 27.12.2005
rõve peletis on see punn
Golfens
09:31 27.12.2005
Ma ei leie ühtki argumenti, miks Smart oleks parem kui Yaris.Küll aga vastupidi.
smurff
18:46 06.02.2006
osta julgelt minul ei ole olnud probleeme talvekummid on tellitavad ja -28 ei valmista mingeid probleeme
smurff
18:50 06.02.2006
turvatest smardile 5p otse kokkupõrke korral ja 4 kylg põrkke puhul sest võid oma pea lyya vastu turvatala muidu tugevaim mersu tridionist
Laevaomanik
19:01 09.08.2006
Muidugi tasub osta. Varuosad pole mingi probleem. Järgmise Smardiga mis Saksast tuleb võin sulle ka juppe tuua.
Küna on väga karm sõna sellise hea ja mugava auto kohta.
Ise sõidan ja soovitan teistel kah. Ainuke asi millega ära ei harju on see, et bensiinijaamst peab nii pikalt ja kaua aega mööda sõitma :). See tundub võimatuna aga sellega ka harjub vist hiljem ära...
smurff
14:35 07.11.2006
sa säti oma andmed kuhugi jubinaid ja veel yhte smarti tydrukule olex jh vaja
toikar
22:12 13.11.2006
Oi jumal küll, kes mõtles välja sellise ****nikerdise nagu seda smart on. Millise aine mõju all peab olema, et selline kökats endale soetada?
toikar
22:23 13.11.2006
aaaaaa, appi... teate, mis ma praegu avastasin. Keegi tahab 2001.a. smarti eest 130 000 EEK-u. Nüüd ma küsiks, mitu korda peab telliskiviga vastu pead saama, et sellise raha eest selline käkk osta?
Selle peale ei taha mõeldagi, mis selline käi uuest peast maksab.
metsakutsa
22:31 13.11.2006
möni omab lihtsalt rohkem raha ja ei pöe mis teised arwavad ja armastab extravakantsust se auto ei roosteta niiet ka 20 a pärast on hind körge erinevalt sellistest tsink keredest nt wv mis 7a jooxul siiski ussitavad ära
asd
21:45 18.11.2006
almarally
09:28 07.07.2007
Mina olen Smardi omanik. Tere kõikidele nüüd ja edaspidi, kui mind Harjumaal sõitmas kohtate.
Mina aktsepteerin teie valikut, teie võiksite kasvõi hetkeks mõelda, miks olen mina teinud sellise valiku.
Mõnusaid kohtumisi sõiduteedel!
troika
16:27 14.07.2007
toikar: "Selle peale ei taha mõeldagi, mis selline käi uuest peast maksab."

smart fortwo coupe odavaim baasvariant (45 kW / 61 HJ, bensiin, kombineeritult 4,7 l/100km, Pure ehk ilma eriliste mugavusteta ja iluvidinateta) 9500 eurot = 150000 EEK

Saksamaalt soovitan tellida.
www.smart.de-l olev konfiguraator on hea enda soovitava mudeli kokkupanekuks (saksa keelt peab muidugi oskama), tellimiseks võta ühendust: http://www.smart.com/-snm-0135035552-1182238996-0000005289-0
000000008-1184419344-enm-is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/sc-de
-aa9-content-Site/de_DE/-/EUR/SVCPresentationPipeline-Start?
Page=issite%3A%2F%2Fsc-de-aa9-Site%2Fsc-de-aa9.com%2FRootFol
der%2Fsmart_center%2Fsales%2Fsc_1069947404679.page

ise tuleb küll transport Eestisse organiseerida.

jaksu! :-)
kaljo0
09:44 28.12.2012
Laevaomanik kuidas sinuga kontakti saada,huvitab diiselmootor Smardile .Minu auto 2000 aasta väljalase, mootor kulunud.
ahah
10:15 28.12.2012
Arvestades postituse kuupäeva, võib laevaomanik tänaseks päevaks juba teises ilmas olla :D

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte