Pontiac

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Pontiac

omanik
20:34 31.03.2005
Mul pontiac trans sport2,3 16v.Selline asi,kui käima panen,hakkab mootor puterdama ja hirmsat bensiini haisu ajab summutist välja.Sõites jõudu ei ole aga kui vaikselt gaasi maha lased siis tekib nagu korraks õige minek.Saab lihtsalt palju bensiini kätte.Milles võib olla asi?Käima laheb hasti ja aju veateadet ära ei tunne.
koser
15:32 31.05.2005
systeem on lihtsalt korras aga viga on omanikus
koser
15:34 31.05.2005
pontiac on lagi pill aga kui omanik on M siis loogiz et pill ei tääta....mul endal pontiac trans am ja asi töötab nagu kellavärk...mitte ühtki ***** sõna pole öelda....kõva masin
mortal
21:32 02.06.2005
mul oli sama asi vist.ei töötand korralikult ja ajas ka bensu haisu. mootori tuli läks armatuuris põlema. autol lihtsalt kadus üks pütt ära. viga oli pistikus mis läheb süütemängu mis on ploki peal. näed seda siis kui selle plastmassist õhuvärgi maha võtad. minul piirdus pistiku tinutamisega ja asi jälle korras. muidu oman samasugust autot. edu ja jõudu.
tulevastele ostjatele
14:14 14.06.2005
ostke 3,8L mootoriga ja automaatkastiga.
to tulevastele ostjatele
18:06 14.06.2005
miks just 3,8 see ju janusem kui 2,3
3,8
13:27 15.06.2005
vale arusaam,mul on võrdlus sõbraga olemas.Ja mootor kestab kauem.Ehk siis sama koormuse vedamiseks ei pea 3,8L mootor end eriti piinama.
to 3,8
17:52 15.06.2005
seda küll, et ei pea piinama aga samas tarvitab ka hulka rohkem kütust
660
00:52 21.06.2005
Mul oli sama viga,et üks pütt kadus ära.Viga oli latis ,mille külge käivad küünlapiibud.Esimese ja teise püta vahel peksis lihtsalt üle. Vahetasin selle plastmassjublaka ära .Nüüd ok.Proovi mõne teise pealt kogu seda kaant. Kui töötab siis viga seal.Seal kaane all veel kaks süütepooli ja kommutaator.Ma mõtlesin algul,et kommutaator läbi,ostsin uue.Nüüd vedeleb kodus,võib_olla kellelegi vaja.
Ivo
03:52 12.07.2005
Ja mis olid võrdluse tulemused kütuse neelamise asjus? Väga huvitab.
registreerimata Inks
14:10 20.09.2005
Kuidas saab tagaluugi lukku panna??? Võti ei lähe sisse. Kas keegi teab, milline lukk sinna veel sobida saab?
registreerimata Inks
14:16 20.09.2005
Kus ja millise hinnaga saada Ponti ilukilpi. Kellelgi oli vaja ja kruttis ära...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte