venemaal tehakse ja müüakse Renault Logani nime all. on kellelgi oma kogemusi selle (meil müüdava) autoga sõitmisest...plaanis firmale osta just Venemaale sõitmiseks...
Moskvas kokkupandavad Loganid on tugevdatud ja kõrgendatud vedrustusega, algne varustus on aga veelgi kesisem kui Eestis. Venelased ise naeravad, et vedrustus on peajagu üle konkurentidest, aga kuidas ta vastu peab, sellest prantslased vaikivad...;) Aga eks ta olegi mõeldud neile, kel aastane läbisõit väike ja kes 5-6 aastat tahavad autot muretult pidada. Hinna ja kvaliteedi vahe ilmselt paigas. :)
Oman Daciat juba 2 kuud ja olen päris rahul. Sõidetud kruusateedel rallit ja kihutatud (piirides) asfaltteedel. Auto, kui oskad sõita, peab teed ja ei neela kütust üle määra. Mõningad asjad võiksid paremad olla aga selle hinna eest auto on tip-top. soovitan kohe vahetada kumme.
Olen sõitnud 1.6 Loganil 14000 km - konkreetne auto. Koostekvaliteet on igati OK, kütusekulu, müratase, vedrustuse mugavus kah igati OK. Tehaserehvid ja kojamehed tuleks kohe välja vahetada.Erakordselt head tuled ja ruumikas pagasi- ning sõitjateruum. Ettevaatust süütevõtmete pagasiruumi unustamisega - luuk avaneb vaid võtmega, salongis hoob puudub.Väga hea kiirendus viienda käiguga.Linnas võib muretult parkida äärekividele.Soovitan kõigile, kes ei taha auto soetamisel müügimehi nuumata.
Olen kah selle margi omanik. Väga rahul selle raha eest,ruumikas ja parajalt kõrge(ei sega igasugused valesti ehitatud lamatised). Sõitnud pea kaks kuud.
Mis need kiibitsejad siia puutuvad. Loe autoajakirju, kus professionaalsed erapooletud spetsialistid asju lahkavad.
Aga päris odavatest autodest vast üks parimaid.
Ei käi tõesti alla aga saab vajadusel välja tõsta ja siis vaheseina pole nagu zigulil vanasti.Ise võtsin varustusse konksu-nüüd saab ju haagiseid igast bensukast laenata.
Rumeenias maksab 1,5 TD ~ 8500 - 10 500 USD. Meil, kui veab, alates 135 000/145 000 eek-i. Esitletakse ilmselt Motorexil.
Venelased kiidavad väga - tootmisdefekte vähemalt Moskva omal vähe -pidas vastu maratonil Moskva-Maroko-Moskva (13 000 km) veatult.
Toodetakse või hakatakse tootma: Rumeenia, Venemaa, Maroko, Venetsueela, Iraan, India, Brasiilia, Mehhiko.
oman juba 5kuud seda Loganit, olen samuti rahul. Igatahes patem kui 15a vanad bemmi või sierra rondid. Hinna ja kvaliteedi suhe on väha hea. Sõidan mõne aasta ja vahetan jälle uue vastu. Mõni aga jääb igaveseks neid vanu ronte remontima, jõudu hobbymehaanikud ja sossseppad.
Sai proovisõidul käidud, linnavahel sõitmiseks täiesti rahuldav.
Ruumi rohkem kui audi80-s. Maanteel on 20 aastat vana audi etem(vaiksem,juhitavus parem)
Kui raha on ja hirmus tahtmine poest autot osta siis miks mitte.
Aga kui keegi pakuks et vahetame ära siis mina jääks oma rondi juurde.
jah universaali oleks küll vaja siis mahuks naine ka peale.ja nüüd meenuski kus ma neid autosi näinud olen siis täpsemalt marketites kus laps pannakse autosse ja vanemad lükkavad seda.
täpset hinda ei tea veel,kui hästi läheb saab järgm. nädal hinnad.Suurusjärk on +30 000.-.1,5 dCi 51/70 hj,vääne 160 nM,keskm. kulu tuleb 5 l kanti.Arvatavasti Accessile ei tule ka.
Sorry,ka ABC-s on diisel üleval kui lehekülg lahti võtta.Arctica tundub tähendavat roolivõimu ja konditsioneeri.Samas Ambianci mudel on nats kallimaks läinud võrreldes möödunud aastaga,ka on vist mõningane lisavarustus kallinenud.Ambiance-l on ka muide viivitusega kustuv salongivalgus ja kõrvalistuja päiksesirmi peegel mida muidu Laureate-l mainitakse,vähemalt minu omal ja eraldi seda tellinud ma pole.Ei tea kas 1,5 diisel veidi jõuetu ei ole?Hinnad on muidugi kallimad,seda ka kõigil diislitel aga Dacia puhul ei tea kas ostjaid on-see auto ju neile kes tahavad võrdlemisi odavalt uut liikurit saada ja lisavaru paneb veel portsu juurde,registreerimine ja signa igal juhul,raadio,roolivõim ja metallikvärv ka soovitavalt.
Möödund aasta juunis võetud Laureadile sai kohe juurde tellida kont, kaassõitja turvapadi, roolivõim ja 1,6 mootor.Siis teand veel keegi Arcticast midagi.
Konditsioneeri soovitan küll võtta ja ABS ka. Kerge auto, kipub kohe libisema, kui natuke kõvemini pidurit vajutad.Ise haletsesin 5000.- eeku ja ei võtt ABS`i. Küll talvel oleks vaja läind.
A neile kes tahavad uut ja odavat autot osta , soovitan soojalt.Ise sõitnud juba 15000 ja mootor hakkab järjest paremini jooksma.Olen autoga väga rahul.Kel kojameeste "kraapimisega " probleeme,neil soovitan väheke varsi paenutada. See paistab üldine mure olevat. Sattusin ühe Daciaomanikuga jutule ja ta kurtis kohe kojameeste kraapimist.Uusi harju pole vaja osta, piisab varte väänamisest.
Tegelikult oleks hea, kui Daciamehed(naised) siin auto kohta arvamust avaldaksid. Paistab, et riistapikendajad on oma tatipritsimise siin lõpetanud. Nüüd saab ehk midagi asjalikku, kasulikku auto kohta teada.
Nuujahh-lööd citirenault kodulehel täispaketi hinnad kokku ja saad ka 170K maksva masina.Niiet säästuautost on asi kaugel,99900 eest saad rooli ja istmed,muu peab ikka juurde ostma:)
olen dacia omanik juba poolteist aastat. Kuna hetkel oli raha vähe, siis minu auto oligi praktiliselt baasvarustusega, midagi eriti juurde ei saanud.
Ja olen peale 40 000 läbisõitu sellega ikka veel rahul. Parim on see, et on kõrge auto, ühelt poolt ruumikas, kuid teisest küljest hea parkida. Olen sõitnud varem ka honda ja päris mitme audiga (80 ja 100), kusjuures audidega oli manööverdamine (eriti 100) ikka tükk maad hullem.
Kütust võtab üsna vähe, siiani pole mingeid osi välja vahetama pidanud, nii et kes pole sellega sõitnud, ärge kritiseerige enne, kui proovinud pole.
Eks igamees kiidab oma kuulipritsi ...:)
Vaevalt, et keegi Dacia-omanikest siia kurtma tulebki, et sai kehv valik tehtud.
Ei hakka teda maha tegema, aga kindlasti ei osta ma kunagi endale ei Daciat, ega ka Renaulti - üldse mitte mingit prantsuse autot. Tuttavatelt küllalt kuuldud nende hädasid.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.