Auto Tupikus peaks olema norm vennad, kui tahad võime mõni päev koos minna viskan pilgu, mida kujutab ennast see Jag, tegelt IRL nägin seda autot muittu korda, päris korralik paistab väljast. Mis juba ise ennesest haruldus :)
krt, igatsen juba enda Jaguarist (soundi ehitamisel kuu aega)
Tõesti suured tänud abi pakkumisel.Tulen ise eestisse alles 10 päeva pärast.Millegi pärast on kõik teised juba ära ostetud,mida olen silmas pidanud.On Jag seest ka vaikne.Hindan seda kõige rohkem.Minu meelest on 1997... VWPassatis täitsa korralik mootori ja teemüra.See oleks kui võrdlusmomendiks.Tahaks uskuda,et Jag on vaiksem.
to reix, kui tahad lähen vaatan üle, kui on korralik saan siis saad ära broneerida. ütlen ausalt saasta ma küll ei ostaks :) ise vaatasin üle ca 7 jagi, enne kui enda oma ostsin, aga ka too polnud 100% ideaalses seisukorras
kui jagil on logarid olemas, siis on ta vaikne :D minu omal pole, ja on kuulda kuidas kivikesed lendavad vastu koopast :S
btw, plastik küll pole mega kvaliteetne, lasin enda jagil XJ40-l ära nahatata armatuurlauda ja uksepaneelid
Oleksin küll väga tänulik,kui see Sulle sobib.Ei ootagi ,et auto oleks 100%,vaid ,et ei oleks põhjatu hundikurk.Ise küll ei oma mingit kogemust Jaguariga,kahjuks,ehk.
nivppamor XJ40 maksab 3.5k eeki, siin aga tavalised amotrid ja vedrud ja 15k :D? BULL SHIT JUTT, mehed, ega see Rolls Royce pole ju, autole on kõik kätte saadav, ei saa aru milleks te hirmutada tavalisi inimesi, kes aint tahab Jaguari osta, või mulle treffab, et mulle Jaguari pidamie käib soodsamalt kui BMW 750ILA ...
Alex-i jutt on enam-vähem õige. Sel xj6-l on taga hüdraulilised amordid (mis on läbi) ning kui need tavaliste vastu vahetada, siis tuleb lisaks vahetada ka vedrud, vedru kausid jms (seda rääkis mulle endine vilojett-i töötaja). Velojett-i hinnapakkumine oli siis selline:
Olen selle Jaguari müüjaga ise ka suhelnud ning lisaks eespool mainitud tagavedrustusele on tal veel läbi tagumised piduriklotsid, esisillas on mingi kolks (parimal juhul puksid, halvemal juhul midagi veel kallimat), roolilatt lekib ning on mõned roostekohad, mis tuleks korda teha. Samuti vajab auto poleerimist.
Mootorisse on(olid) klapid sisse põlenud, kuid seda tehakse hetkel korda.
Kui B osasid kasutada, siis jäi kõige odavam tagavedrustuse hind ikkagi üle 10 000 EEK (kuna mitmeid detaile lihtsalt pole B-sid) + tööraha...
Originaal hüdraulilise amordi hinda ma ei saanud uurida, kuna mul polnud auto VIN koodi ja ilma selleta Vilojett mulle hinnapakkumist ei teinud...
Pole küll Jaguari omanud (äkki see varsti muutub), kuid tundub, et Jaguari vauosad pole tavaliste (suurte) autode hindadest eriti kallimad. Probleemiks on aga see, et paljusid osasid pole võimalik B saada ning see muudabki remondi kulukaks...
endal Sovereignil ka nivooga amortid, kuid doonor autol tuttikas tavaline tagavedrustus, kui nivoo läheb tuksi siis viskan ümber vedrustust. (BTW, odavam oleks ebay.co.uk-st juppe tellida :) seal mõned asjad on vääga soodsad :)
kurat selle info põhjal on selle auto müüja küll veits pilves. ostke inglismannide juurest või saksast, jääb vähemalt mingi võimalus, et kass pole surnd mis surnd;)
To: AleksV
Sul on 93 a Jaguar ka. 4 aastat uuem peakski kallim olema. Ning 4.0 on natuke parem kui 3.6 (mis ainult 145 kW)...
Aga jah, 38 000 EEK maksvasse tuleb ilmselt kõvasti investeerima hakata. Samas nt mulle meeldibki auto nn enda käe järgi ehitada... :D
2 SENA, mina enda oma ka ehitan enda maitse järgi näiteks :) kuid on uuem, ja tehniliselt vigu on suht vähe :)
kui saan auto kokku siis kohe kõikide mahlade vahetus, sest vaatasin, seal pole see originaal Castroli vedelikud. mul kõik juba ära ostetud.
samuti ostetud kõik originaalid küünlad, filtrid jne kokku läks aint 600 eeki. Plaanis teha ühe korralikumadest XJ40 vähemalt Eestis :)
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.