Audio

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

rollerile autoraadio?

grs
18:24 24.07.2006
kuidas seda kõigeparem oleks teostada? (juhtmed,kõlarite paigaldamine)?
mägi aivar (loe:mäkkaiver)
18:46 24.07.2006
võtad aiakäru ja seod lühikese köiega rollerile sappa.
siis ostad keskuse ja paigaldad selle hästi korralikult käru peale.
kõlarid aseta käru servadesse(võimalikult poritiiva lähedusse).
siis pead ruttu poodi jooksma ja ostma 50m pikenduse(võimalikult ruttu).
siis pane juhe seina ja plaat mängijasse ja anna tuld.
grs
18:48 24.07.2006
tore sellist vastust ma ju ootasingi hgrrrr
tonug
22:07 24.07.2006
nagu et, kas rolleritel aku on?.
grs
13:32 25.07.2006
on küll 1 pisike 4ah.
mägi aivar (loe:mäkkaiver)
22:21 25.07.2006
no kui pikendust ei taha kasutada (ma ei tea küll mix?),
siis läheb sul lisaks akule veel pihutäis duracelli batareisi vaja(need nimelt kestavad seitse korda kauem)
ma ei saa aru(olen rumal), mix sa playerit ei kasuta?
grs
22:24 25.07.2006
no mida kuradit ma sellele pleiieriletaha keeran et norm heli ka olekss????
mägi aivar (loe :mäkkaiver)
22:37 25.07.2006
kui normi heli tahad,siis sa ise sinna rollerile peale ei mahu.
ja kui isegi mahuksid ei jõuaks see seda rasket koormat vedada.
mul on hea lahendus sulle, osta AUTO ja nüüd jooksis mu juhe kokku..... pean aju jahutama......
grs
22:37 25.07.2006
Enn
15:27 03.08.2006
Miti volti sealt akust tuleb. st kui suure pingega see rolleri värk käib. ma kardan, et see on 6v mitte 12v nagu makkidel vaja oleks. Selleks et 6v vajalik 12v saada on vaja juba spetsialisti.
grs
15:31 03.08.2006
ära ole loll igaüks teab et rolleril on 12 volti 6 voldiseid tehakse ainult mootorrattastele.
jah
23:51 03.08.2006
enda rolleril panin võimendi ja kõlari istme alla

...
00:12 04.08.2006
rollerile normaalet heli? edu..
kõlar ja kiiver peas sõidad ei kuule sa ju nagunii midagi.. osta pleier ..

või kasva 4 aastat saad load teha ja auto osta.. sinna helisüsteemi ehitada.

Ints
09:03 04.08.2006
to:grs

Mootorratastel on ka 12V elektrisüsteem.
grs
11:37 04.08.2006
sa kes sa ka iganes ei ole ... ma olen nagu 17 ja mul on auto olemas jA KUI SA TAHAD VEELPALJU PAUKUDA SIIS SIIN ON MU MSN okeysiis
markko
07:02 15.08.2006
17 ja auto olemas...irww...issi auto ei ole veel sinu auto.aga see idee on sul jah vägev-rollerile hea heli :D...nohh, pane siis sinna kuhugi, nt hoia süles pioneeri deh 3700mp makki, istme alla võimendi ja enda seljataha supakas...ja ovaalid pane ka, aga kuhu, seda otsusta ise :D
sigar
08:20 15.08.2006
Aga kuhu ta kõrged siis paneb kas lenksu külge või teibiga kiivri külge??
anxu
08:47 15.08.2006
siin foorumites üks tüüp kleepis koaksaal kõllid v miski sellist teibiga audi coupe armatuurile.kui juba need jäid, küll siis jäävad kõrged ka kiivri külge teibiga :D
nunuh
08:51 15.08.2006
mis te norite lapse kallal!?!
Aga noh keevita issi autost võetud makk lenksu külge. Seejärel mine garaaži võta issi trell, sahtlist võta suurem puur. Puuri rolleri bensupaaki mõlemale küljele keskmise suurusega auk. Mine tagasi garaaži võta plekikäärid, lõike bensupaagi külgedele kõlaritele parajad augud. Vea makist juhtmed bensiinipaaki. Selleks puuri bensupaagi alla väike auk, millest juhtmed läbi mahuvad. Juhtmete ümber kasuta silikooni või mingit tihendit, et sealt bensiin välja ei voola. Ühenda kõlarid ja sobita need välja lõigatud aukudesse, jällegi kasuta silikooni või tihendeid, et kõlarite kõrvalt bensiini välja ei voolaks.
Vala paak bensiini täis. Veendu, et kusagilt ei lekiks.
Kui lekib, kasuta silikooni ja täida augud, võid ka makrofleksi (paisutab hästi augud täis) kasutada...
Keera süüdet ja naudi...
nunuh
08:54 15.08.2006
see oli iroonia, ära nüüd liiga tõsiselt eelnevat juttu võta...

(südametunnistus hakkas vaevama... kes teab mida noormees lolli peaga teha võib)
...
09:09 15.08.2006
:D hea soovitus oli
grs
20:43 16.08.2006
ok idikad thanks naq soovitusteb eest eriti suur tänu sellele kes soovitas pena paagis lühist tekitada ja roller õhku lasta TÕESTI AITÄHHH!!!

võib teema sulgeda
deilegium
12:15 14.01.2007
ma mäletan et rigale sai pakiraamile auto aku peale pandud, ning makile tehti null viie kestast makipesa lenksu külge, kõlarite tarvis keevitas issi mulle toona paagi külgedele kaks "karpi" ja oligi muusika peal :)
jah
22:35 17.01.2007
rollerile normaalet heli? edu..
kõlar ja kiiver peas sõidad ei kuule sa ju nagunii midagi.. osta pleier ..

mina näiteks kuulen küll
irw
09:36 02.02.2007
kas te midagi veel lollimat ei taha välja mõelda
seleta ära kuda sa saad rollerile hea heli
ainuke võimalus osta suur kiiver tee helikindlaks paiguta kõlarid sisse ja naudi
aga maki kohta ei oska ikka midagi öelda
aga nuh las laps aretab kui laps tahab peaasi et ei nuta
lihtsalt idiootsus ju rollerile muusikat panna
kas väiksena oma abiratastega rattale ka muusika panid v
kõige targem on sul otsida keegi hea sõber kellel auto ja load ja kellel autos muusika las sõidab sul kõrval ja kuula tema autost muusikat
Buntzik
21:11 04.02.2007
Rollerile on väga mõtekas peale panna (Pluss Miinuses)praegu odavalt müüdavad Logitechi kõlarid 2 kõrgsagedust ja üks 40 W woofer!!Ostad ära Võtad Woofri lahti ühendad trafvo 220 w 12 Peale ja mängib ilusti mudugi peab ka veel mp3 või nt pleieri taha ka panema !!Endal oli,aku peab ka suurepäraselt vastu aint,et vahepeal kui sõidad siis vahelduseks tuled kustu :) Kõike paremat!
omad mõtted
19:33 21.02.2007
grs- ma tean mida Te tunnete!! --- ei tea te midagi!-- Tean ikka küll, alles eile ........

Kui sa kuuled neid mehi siin, siis, usu mind, see musa rolleril on äge idee, kuid meestel on õigus-- kuhu sa selle musaga lähed? Tänavapeale sõitma? Parklas või misiganes kohas tsillima? Ära näe vaeva--- üle läheb, sest muusika on ikka oma eelistuse kuulamine ( mitte sunniviisiliselt teistele peale surumine, nt nagu kaubanduskeskuse parklas rullnoksid ) ja veel.............
kui sul ikka suur isu sõidu ajal musa kuulata, siis osata sinihambaga kõrvaklapid ( ehk ka perapeal sõitjale) ja mp3-mängija ning kuula palju jaksad, juhtmeid ka pole aga.. turvalisuse huvides ei soovita mingit muusikat linnasõidul, sest siis on oht, et jääd ellu.
grss
13:34 22.02.2007
head debiilid!! küsimus oli nagu kuidas!! mitte kas teha või mitte
õppige lugema kõigepealt enne kui plõkksima hakkate.
PS: süsteem on ammu peal ja töötab ilusti-ehk siis autoraadio ja arvutikõllid(ümbertehtud) woofer, võim.
omad mõtted
00:18 23.02.2007
to grss
Aiii- jahhh..... vot see ``kuidas`` läks nüüd jah kuidagi meelest ära.
Aga seni kuni siin kõvasti sõna võeti, seni sai udupeen süsteem valmis. Onjuu? Ehk jagad teistele ka natukene seletust, kuhu ja kuidas sa siis kogu selle krempli (raadio, võimu, srvutikõllid js wuufri ) pistsid, siis saaksin ise veide targemaks ja ehk läheks lambikegi teinekord juuste all kiiremini põlema.... või miss???
grss
14:26 26.02.2007
kui keegi tahab endalegi midagi sarnast ehitada siis võin pilte panna, kõigepealt küsige;)
Marko
15:05 26.02.2007
Pane üles, heameelega vaataks.
jah
20:11 26.02.2007
näita tõesti pilte oleks väga huvitatud nendest :)
jah
02:12 19.05.2007
vana teema juba aga sa ju lubasid pilte siia meile panna.
grss
23:09 19.05.2007
kle mees pean jällegi mainima et ma ütlesin kes TAHAB OMALE EHITADA see küsigu!;) mitte et väga olex huvitatud või olex huvitav vaadata
grss
00:01 20.05.2007
ma juba hakkan minema jah raadio on kotis valmis.
jeh+ mc kiiver (mägi aivar)
00:03 20.05.2007
eiei ära mine ma jään muidu süüdi su surma põhjustamises mul on ni´uke masekas peal lõikan veenid läbi:/
jah
19:40 20.05.2007
küsin pilte sult sellepärast ,et endal on rolleril muusika peal,sooviksin näha ka sinu oma (võibolla sul paremini ehitatud või midagi sellist).
grss
20:09 23.05.2007
pane enal ka pildid üles siis, mul läheb aega veits 1 vend lasi raadio võimu läbi
jah
20:50 23.05.2007
kahjuks endal enam võimendit ja ovaal kõlarit ei ole(rolleri aku ei jõudnud võimu toita).hetkel on tavaline 2.1 arvuti kõlari süsteem peal.
jorma Kask
14:09 25.06.2016
Kuule äkki saad pildid saata mu fesari postkasti kui tüli ei tee. Ma juba tükk aega nuputan et kuidas ja mis.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte