Chevrolet

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

epica

ricky3
21:36 09.10.2006
plaan osta epica.kas kellegil on kogemusi mida ta endast kujutab?
dimi
19:48 21.10.2006
Tundub ilge veniv foorum olema siit vist vastuseid ei saa.Tunnen isegi selle auto vastu huvi,hea suur sedaan aga vist liiga uus mudel,et keegi oskaks infi anda.Müügimehed räägivad ikka ainult head.Peaks proovisõitu tegema.Kui on kogemusi kellelgi andke teada.
dimi1974
14:19 10.11.2006
Ostsin siis elemendi ära aga esmane ostmis kogemus on naeruväärne kuna benziin sai otsa otse poe juures ja ei mingit kompi,nänni või meenet,nahving.Automüüad pange paak täis ps Pleione!Aga auto on esimesed kilomeetrid sõitnud ja üsna kobe.
dimi
21:13 17.11.2006
Omasin küll enne audit ja 91 aasta mudel aga selle esisild küll nii ei kolisenud nagu epica.Mootor tundub olema üsna jõuline aga müra kohapeaalt on küll puusse pandud.Rattaste alt tulev müra on salongi kuulda.Aga uus on uus.Siiski pigem vana audi kui uus epica aga nüüd vähe hilja.
ricky3
00:07 28.11.2006
ostsin ise ka ära.esisild koliseb mulgi,naelkummimüra on kuulda jah.aga muidu ei ütle ühtegi paha sõna .lt variant on lisasid täis jamootor ka normaalne.ma ei usu et vana audi parem on.selle raha eest on autot küll.
dimi1974
16:22 28.11.2006
noh pean vana all silmas 2003-2006 kuna plaanisin osta sellist aga valik langes millelegi mida teistel pole.hea sõita ei juhtu koguaeg sama mudeliga kokku.Kuigi kord juhtus nii ja kange tahtmine oli tervitada nagu sõpra,vot muidu on hea küll aga sellest esisilla kolinast ma ei saa ka aru üks pool koliseb teine aga ei.
dimi
01:19 18.01.2007
Kuida on,palju on tekkinud juurde Epica omanike.Pajatage oma rõõmudest ja muredest selle autoga.Ise annan hindeks 4 kuna uue auto kohta palju kolinat esisillas.Kui uus poleks siis vist oleks probleeme aga on ju uus.Kuna olen kuulnud,et ka teistel markidel pidi see asi nii olema siis lepin paratamatusega.
dzekudav
09:53 12.02.2007
praegu käsitleme osta Epica LS variandi, pakkuti hea allahindluse 31 000 eek letihinnast, juhul kui ikka ostame jagan oma arvamust. Proovisõidul märkasin müra tee pealt, rehvid olid aga lammel ja neid ei ole kuulda nii palju. uue auto selle mõõtmete ja välimusega selle rahaga (ca. 270000 eek) ei leidnud
dimi
12:54 12.02.2007
selle raha eest sa ei leiagi midagi aga lase kindlasti lisasid juurde.Soovitan autopilooti.Pedaal nii kerge,et jalg väsib pikal teel ära hoidmast ühte kindlat asendit.auto on suur üritad sõita 90`ga ja kui leiad aega spidot vaadata siis 120km tunnis sõites sa ei saa arugi kuidas kiirus tõusis aga siis võib olla hilja,mendid.Muud halba ma ei saa öelda kui ainult,et ees koliseb nagu imelikult aga see vist tundub olema loomulik.Müra on naeltega minulgi aga mitte häirivalt loodan,et suvel puhtal teel vaiksem.
keemik1
13:05 12.02.2007
lsake korralik mürasummutus teha, sii smuutb asi kindlasti paremaks. Ega koreakad jah oma müra poolest heas kirjas pole (osad japsid samuti)
keemik1
13:05 12.02.2007
Vabandust - tahtsin öelda et laske teha mürasummutus:)
ricky3
11:24 08.03.2007
nagu sellest foorumist võib järeldada pole eestisse uusi epica omanikke lisandunud.huvitav palju neid üldse müüdud on?siit üleskutse kõigile kellel on endal või teab kellel on epica ,loeme epicad kokku.ei tea kas 10 saame kokku?minul on üks ja ise olen tallinnas näinud kahte autot .üks hõbedane ja teine tumesinine.(endal on beez)
dimi 1974
20:01 08.03.2007
Ma siis kolmas,musta värvi,soetasin novembris ja elan Harjumaal.Käin tihti Tallinna vahet.Korra sattus mulle vastu tulema Jõhvi poole sõites üks beezikas Epica ja Kuusalu vahel 1 korra ainult nägin sinist.Muidu nagu ei kohta eriti.Aga see on ju hea siis ei ole hallis massis kinni.
dimi1974
00:36 09.03.2007
ricky palju sa autoga sõitnud oled ja kuida asi tundub,kas võtab benzu rohkem kui lubatud?
ricky3
18:32 15.03.2007
Olen autoga sõitnud 7500 km.Bensu võtab rohkem kui lubatud ja rohkem kui kompuuter näitab.Olen tähele pannud et kui komp. näitab 9 siis tegelik on 10,mis on kummaline.See et võtab rohkem kui lubatud võib tulla sellest et mul on palju lühikesi otsi ja talv oli ka.Muide Dimi ega sa ei olnud täna Raasiku poe ees?
dimi1974
18:45 15.03.2007
Ei olnud küll näeb autot kuusalu vahel.See siis lisandub loendisse.
dimi1974
18:48 15.03.2007
Loendisse arvan seda mida nägid Raasikul.Loodan,et benzu kulu kuskil 15000 peal hakkab vähenema siis peaks mootor lahti minema.
ricky3
17:27 16.03.2007
uurisin ARK-st järele tänase päeva seisuga on Eestis arvel 21 Epicat
lollpea
18:01 16.03.2007
daewoo jääb daewooks! tehku parem köögikombaine.
ricky3
20:22 16.03.2007
ha-ha-ha jube killumees oled !
dimi1974
21:00 16.03.2007
Kle lollpea nagu sa juba ise arusaad seda nime pannes siis pole ju veel kõik kadunud,kui inimene ise aru saab ja probleemi tunnistab on samm lähemale teadmiste maale.Jah need köögikombainid muuseas GM kompanii mootoritega.Teiseks loe ja uuri statistikat kui palju need kombainid remondis käivad.Omasin enne audit ja see oli küll ju saksa tipp kvaliteet mis käis ainult Forssi ja Revali vahet.Nii,et küpsetan oma kombainiga mööda teid ringi ja pole sinu asi mida ma teen ja millega sõidan.Ja pole ka mina siiamaani käinud ei KIA mehi ega mersu mehi laitmas,et mis õnnetustega nad sõidavad.Ja kahjuks ei toodtagi enam tegelt mersusid enam.Daimler Benzi´d nüüd need ju.BMW 700 seeria ju venemaa toodang hummer puhas ida ploki toodang.Uuri millega sa sõidad ise ja siis tule siia arvustama kui sõidad vana saiaga siis ära vala oma viha siia välja vaid arene edasi ja osta endalegi uus auto ja tunneta seda mida sa vist veel tunda pole saanud.
dzekudav
11:10 17.03.2007
hommikut! olen jargmine kes soidab nuud epicaga 2.0 (2 nadalat). Koik meeldib, aga: enne 3-3.5 pm eriti ei taha kiirustada ja minu jaoks (196 cm) salongi peegel jaab liiga madalamaks. Anton, 009 CFS, tumehall met.
addu
11:36 17.03.2007
vana audi vaenlasele
audi on üks kõige lagunevam auto üldse
ja kui ta veel vana on siis parem kuuskoskisse
ricky3
12:28 17.03.2007
Olen ise ka 197cm pikk aga ei kurda peegli üle.Pealegi olen rohkem harjunud sõitma küljepeeglite järgi.Minu beez on numbriga 666MGG. Ja kiirendusest rääkides nii suur auto ei saagi 2,0 mootoriga eriline rakett olla. Proovisõitu tegin 2,5 automaadiga ja ega see parem ei olnud.Epical on 2,0 ja 2,5 mootorite võimsuse vahe nii väike ,et ma ei näe põhjust miks peaks suurema mootori valima.Kui muidugi aut. kasti ei taha.
dzekudav
13:47 17.03.2007
to ricky3 raakides peeglist mina motlesin et se hairib natuke kui keerad paremale..tagavaate on OK..
dimi1974
14:49 17.03.2007
Ma olen 180 ja ei saa kurat eriti aga see esipeegli asi ameerika autodel kõigil nii.Kunagi dodge stratusega saand sõita ja sellel sama asi,et peegel segas esi vaatevälja pööretel.Üldjuhul ju klaasi kalle nii teravaks aetud,et tuuletakistus oleks väiksem ja siis sellest vist see peegel nii madalal.Olen hetkel Jõhvis ja olen siin näinud üht hõbedast seismas.Huvitav asi on see,et auto ei nagise ega hägise,kõik küsivad kas naksub ka aga ei ole kuulda midagi.Kui nii siis peaks olema vähe kvaliteetsemalt tehtud kui Fordid ja muud sellised krigisevad.Olen jah ise ka rahul.Kui auto teenib truult siis jäängi sevi peale aga iial ära ütle iial.
dimi1974
14:51 17.03.2007
sorry "ei saa kurta eriti"
ricky3
11:40 19.03.2007
Selles suhtes on õigus küll et vaadet häirib peegel. Aga pole hullu harjub ära.Käisin täna kumme vahetamas ,esmase mulje järgi on suvekummidega rehvimüra ikka tunduvalt väiksem, mis on ju ka loogiline.Kas keegi on aru saanud juhi el.akna loogikast?Tal on peal see süsteem et takistuse korral jookseb alla tagasi 11cm. kui lased akna üles siis üles jõudes tuleb ise alla tagasi mis on minu meelast väga ebamugav viimast lõppu peab alati meelitama.
dimi1974
16:21 19.03.2007
tere siis ja oled siin vähe mures mul oli sama jama ühel hetkel lakkas üldse normaalselt töötamast.Parkimis majades oli tegemist kuhjaga,et aken kinni saada.Käisin Pleiones ja sain sellega ühele poole nüüd töötab.Algul sain nii käima,et panin akna kinni ja siis vajutasin akna sulgemise mitte avamise nuppu ning asi läks kuni lõpuni lahti ning siis hakkas tööle.Lõpus oli närv juba nii püsti,et kuse või paaki,sitt kees ja sõimu oli parasjagu arvasin,et olengi siis selle korea ****ga koos aga õnneks vist pisiviga ja muud asjad töötavad.
ricky3
14:21 20.03.2007
Käisin täna pikemat otsa sõitmas ja veendusin et suvekummiga on auto ikka ****ks vaikne .Ainuke mis kostab on tuule müra aga täna oli ka tugev tuul kusjuures ma sõitsin 120 -130 km/h.Epica on minuarust müra suhtes sama hea kui 3 korda kallimad sakslased kui mitte parem.Mul oli pulmaautoks 2 a. vana S-klassi Mersu ja see vaiksem küll ei olnud.Muidugi ma eitea mis kumm tal all oli.Nii et müra suhtes 5+
Tõnnikas
22:14 20.03.2007
ise siis sõitnud nii 2.5 aut. kui 2.0 man. variandiga ja mitte ainult korraks vaid päris pikalt. Lubage autol ikka sissesõit ära teha, esimesed paar tuhat oleks nagu kännu taga kinni, 6000-10000km. pealt köhib ennast ilusti lahti ja siis muutub kütusekulu ja kiirendus tundmatuseni paremuse poole. Esisilla kobinad kipuvad mingis versioonis tuppa tulema, selles on süüdi 17' mada profiilig rattad ja omakorda liiga vaikseks summutatud salong, mis lubab iga pisema amordikobinal esile tulla.
Tõnnikas
22:16 20.03.2007
ise siis sõitnud nii 2.5 aut. kui 2.0 man. variandiga ja mitte ainult korraks vaid päris pikalt. Lubage autol ikka sissesõit ära teha, esimesed paar tuhat oleks nagu kännu taga kinni, 6000-10000km. pealt köhib ennast ilusti lahti ja siis muutub kütusekulu ja kiirendus tundmatuseni paremuse poole. Esisilla kobinad kipuvad mingis versioonis tuppa tulema, selles on süüdi 17' mada profiilig rattad ja omakorda liiga vaikseks summutatud salong, mis lubab iga pisema amordikobinal esile tulla.
dimi1974
18:35 26.03.2007
Tänud lohutuste eest aga kummid said vahetatud ja vaikust kohe rohkem.Huvitav on see,et see kobin ees kadus ära peale kummide vahetust.Ehk oli midagi paigast ära.
vtu
08:04 28.03.2007
Kas on siis ka ameerikaautolikult pehme vedrustusega ja vaikne ka suurematel kiirustel? Ise sõidan Mondeoga, sellel muutub rataste veeremise müra juba 80 juures häirivaks.

Kuidas kütuse kuluga on ja kuidas automaatkast töötab?
dimi1974
14:16 28.03.2007
Arvan,et mine tee proovisõit ja siis on kindel tunnetus endal käes.Endal manuaal ja 2 liitrine olen rahul kuulen salongis taga aknal ka kärpseid *******s nii,et ühesõnaga vaikne on.

Muudetud 28.03.07 14:16

gunnar14
17:11 06.04.2007
mõnus auto,selle raha eest on autot palju.Ise ostsin augustis 2006 hõbedase läbilibistanud juba18000 ühtegi viga ega kolinat ei tähelda ostke kellele meeldib suur auto.see isend on 7 mis eestist ostetud.See on sesama auto mis pidevalt jõhvis liigub.

Muudetud 06.04.07 17:18

ricky 3
23:46 11.04.2007
vaikne auto on see on tõsi.kui kiirendad 140 pealt siis hakkab alles kostma mootori hääl ja see ei ole ebameeldiv vaid ilus hääl.mul oli enne nissan almera see läks 140 ainult allamäge ja tagant tuulega ja siis ka sellise häälega nagu tahaks lendu tõusta
dimi1974
14:02 20.09.2007
Sai Epicale täna tagasikutse.Kuna tehase poolt mingi jama parktuledega.On keegi teist saanud sama kutse.Kõne oli katkendlik ja ma ei saanud õieti aru mis asi ,aja panin küll kinni aga infi tahaks rohkem.Ehk on targemaid siin.
ricky 3
17:07 25.10.2007
huvitav ma küll ei ole saanud mingit kutset, kas sa käisid juba ära?
dimi1974
22:36 07.11.2007
käidud ja mis viga oli seda ei tea siiamaani
E
20:23 21.12.2007
pärnus ka üks must epica juures (esimene siin vist üldse) 272mgl numbriga ;)

ise sõitsin ringi natuke mööda linna .... täica mõnus. ainuke mille üle oleks nuriseda võinud oli käigukandi pikkuse ja käetoe kõrguse suhe. kang võiks mõni cm pikem olla ...
chevyfänn
11:37 21.01.2008
igati korralik auto, üks vaiksemaid .
almarr
19:17 04.02.2008
Soetasin Epica 2,5 mootoriga 2006.a lõpus.See oli nimelt ascari demoauto.Jah tõesti silla kolin häirib..pidi olema tehase viga,et amordipadjad liiga pehmed vms,igatahes peale garantii remonti on asi veidi parem.Muide kuidas cd-box töötab,minul igatahes vahetati juba välja ja soovitati kodukootud plaate mitte sisse toppida.Rohkemat ei saa selle auto kohta halba öelda(suur,mugav,suht kiire jne..).Läbisõit 53000 ja vahetatud on esimesed piduriklotsid,kuna automaat kastiga kuluvad need mõnevõrra kiiremini.Minu Epicat võib kohata tln ja harjumaal(must 363 mgj)ise olen näinud päris tihti raasikul ja linnas ka vahel.
NB..olin ka kunagi audi omanik ja tõesti ta laguneb nagu saatan.
Aveo 272
10:07 10.02.2008
Kuidas neil stereo on,tavaliselt originaalid ei ole just kuigi head.Kui automaati tahta,siis peaks vist2,5 vótma,kuigi kuskilt on jáánud nagu meelde,et need 2-lisasilindrit mójutavad kútusekulu ebaloomulikult palju,midagi erilist vastu andmata.Olnud Lanos.Aveo,need kúll ok.
almarr
12:32 10.02.2008
Stereo kohta ei ütleks midagi halba..kvaliteet on kindlasti üle keskmise.
Mina ise ei ole 2.0(110kw) epicat proovinud,aga inimene kes lausa võrdles seda ja siis 2.5(115kw) ütles,et mineku poolest on ikkagi nagu öö ja teine päev,kuid küttekulu jääb samaks.
lihtsalt teadmiseks
18:11 11.02.2008
nendele "tarkpeadele" kes usuvad, et daewoo võiks köögikombaine edasi teha, Epica mootorid on Wikipedia andmetel Porsche päritolu. teie arvates peaks siis Porsche kah tolmuimejaid tegema või?
supract
15:21 15.05.2008
Ise olen pikalt sõitnud Epica 2,0 diisliga 110kW (automaat), küttekulu on jäänud sinna 6-7l/100km vahele, läbisõit oli 15000km kandis. Käib edasi hästi, 2008.a. diislil pidi nüüd ka 6 käiguline automaat olema!
ar.
21:20 26.08.2008
Plaanis soetada epica.kas 2.0 või 2.5 automaat? Kuidas mootor ja aut.kast vastu peab. Mis hinnaklassi remont võib küündida?
Andru820
17:45 15.05.2010
Mina söidan 2007 aasta 2 liitrise diisliga 110 kw mis on söitnud 272000 km(automaat käigukast)
ja ma ei kuule mingit kolinat (Töötab nagu kell).Rehvi kohin on küll vähe kuulda,
aga ei sega. Keskmine kulu 7-8 liitrit. Remondis pole käinud, lihtsalt hoolduses
ja piduriklotsid korra vahutatud, mis tuleb nüüd uuesti ette vötta. A se ka et elan soomes!
Ise olen rahul:-)
B
00:12 24.02.2012
Küsiks omanike käest, kuidas ollakse rahul Epica vastupidavusega? Palju keegi läbisõitnud on, mida remonditud, varuosade hinnad, jne?

melmees
11:57 10.10.2012
kus sa hooldust teed
melmees
19:34 17.10.2012
kus hooldus on mõistlik teha

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte