Chevrolet

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Chevrolet Captiva kas tõesti ainult välimuse nimel

metslauk
11:42 23.12.2006
Kas keegi on juba Chevrolet Captiva omanik?Ehk muljetaks natuke?
Kui suur siis ikkagi see kütusekulu on ?Ja kuidas auto muidu ka on kas tõesti õõtsutab?Kas tõesti kõik see laim ajalehtedes ja ajakirjades vastab tõele?
Kas on väga kallis seda autot üleval pidada?
Ja kas auto on tõesti siis nii halb kui räägitakse või teie olete autoga rahul?
omanik
18:46 17.01.2007
olen sõitnud kolm kuud 2,4 bensukaga. Mina olen väga rahul. See mida ajakirjanikud kirjutavad on täielik jama eriti see SL õhtulehe oma!
to omanik
00:18 18.01.2007
sa oled kindlasti müügimees, sest nii palju kui kellegil selle auotga on olnud kokkupuudet, on ikka väga negatiivsed hinnangud, välimus on ok aga muud omadused kehvad!
omanik
22:49 18.01.2007
Ei ole ma mingi müügimees. Minule see auto meeldib. Mis sind otseselt huvitab.
dimi
11:46 19.01.2007
Palju sa Captivaga kaskot kuus maksad?Muuseas Captiva kohta öeldi,et see on esimene auto mis vist eriti hoolduses käimist ei vaja.Insenerid on leidnud sellele margile õige lahenduse,lollusi seal ei pidanud olema.
dimi
11:47 19.01.2007
Tähendab opelite ja chevide võrdluses käib jutt.
omanik
14:49 19.01.2007
Captiva kasko minul 1600.- kuus.
huviline
21:24 29.01.2007
huvitab diisel ja automaatkastiga Captiva omanike arvamus autost
tram
21:31 29.01.2007
Captiva miinusteks on peetud (üli) suurt rooli ja liiga pehmet tagavedrustust ,mis kiiretes kurvides ebastabiilsust põhjustab-oma kogemusest oskan näiteks Sorentol liiga jäika tagavedrustust just miinuseks pidada.
p
14:22 02.02.2007
Captivaga sõidetud 3000 km diisel + automkast. see jutt et rool on suur on küll täielik jama. Sõigumugavus igati ok. Linnasõidul kipub janune olema 12 jne. aga suur auto ruumi palju, lisaks 2 silla vedu nagu tehas ütleb tegemist on pigem peredel suunatud mahtuniversaaliga. Mis ebastabiilsus kurvides !! Neid jutte levitavad tegelased pole tõenäoliselt selle autoga sõitnud. Captiva hind on mõistlik 500000 koos varustusega. Tegemist pole tõesti autotööstuse ülima tipuga (nagu kõik saksamaa tehstest tulevad margid arvavad ennast olevat) vaid täiesti mõistliku SUV nii hinnal kui klassilt.
huviline
19:11 02.02.2007
arvan, et see 12 L linnas pole sissesõitmata masina (ls. alles 3000km) puhul üldsegi palju - diiselmootor hakkab oma õiget häält ja nägu näitama kuskil 20 000 ls. juures. Räägi ,kuidas auto treppis kruusa või linna asfaldi auke talub.
dimi
19:34 02.02.2007
Kas küttekulu siis uue ja vana auto puhul uue auto kahjuks.
dimi
19:37 02.02.2007
Küsin kuna Epica peaks keskmine 8l olema aga kuidagi ei saavuta sellist kulu ikka seal 10-12 liitrit.Olen proovin öko sõitu kui ka rasket jalga vahet mitte midagi.98 E ja sõidetud on 4500km
p
11:33 05.02.2007
kruusateel sõidukohta ei saaks midagi paha öelda, sõidan päris tihti kruusateel ning ei tunne küll, et hakkaks kraavipoole kiskuma. samas peaksid ehk ise proovima. mina ostsin auto ascarist. Soovitan teha proovisõidu lubatakse sõita nii kruusal kui asfaldil.
A
21:03 10.02.2007
Captiva, olen sõitnud 10000km diisel+automaat kütuse kulu 12l rahulikult,
käin Captivaga metsas jahil väga efektiivne.Hetkel ei nurise???
Aveo
11:05 13.02.2007
Täna on proovisõit.Kui ostan,siis esisillaveoga-335000.Kui hind kõrgemaks ajada,siis kasulikum juba crv.See oleks juba kolmas massin sealt firmast.
CrvCaptiva
17:03 13.02.2007
Kui võrrelda captivat ja crv-d, siis mis oleks nagu point? Ruumikus? Neliveo süsteem? Kuidas sisustusega, kummas rohkem plasti? Kütusekulu?

Uuel crv-l on hind päris üles aetud - saaks juba captiva kätte - peaks nagu olema klass kõrgem! Samas aga mingid testid panid crv-le 5 punni kuuest ja captivale ainult 3!

On mõni sama võrdluse ees olnud?
ppjp
13:33 24.02.2007
Olen sõitnud diisel automaadiga 5000km ja ei ütleks ühtegi halba asja captiva kohta kütuse kulu on ja tiba palju. Maanteel on väga hea sõita kuid linnas kipub olema tiba jäik kuid linnaka maasturid ongi jäigad. nelivedu töötab väga hästi roomab pea igalt poolt välja- jänni ei ole veel jäänud.
RKL
12:09 09.03.2007
Sõitke Captivaga maastikul ja ca 20-30tuhat läbi, siis kuulete kui kenasti kõik asjad nagisema krigisema hakkavad.
ummel
13:28 09.03.2007
To RKL.-Kas Sa räägid oma kenast kogemusest või niisama igavuse peletamiseks.
pähkel6
20:37 17.03.2007
Kas kellelgi Captiva omanikul on infi valuvelgede kohta?
Milline on poltide valem, keskmine auk ja off-set. Ükski esindus ei oska vastata!
Captivaomanik
22:47 20.03.2007
Captiva plussid lähikonkurentide ees on;

Välimus -eurooplase maitse järgi tehtud
Ruumikus -siiski suurem kui enamus japse ja koreakaid
Head sõiduomadused -väheseid selle hinna SUV -e millega kannatab ka 200km/h sõita, eks seda lubab suur rehvimõõt, raske kere ja lihvitud sõiduomadused.
Varustus -baasis juba enam vähem kõik mis hädapäraselt vaja, diislil ESP

Vähemasti diisli valmistaja on VM -Cumminsi gruppi kuuluv mootorivalmistaja

Miinusteks -esimesel toodangul lastehaigused, õnneks on need juba lahendatud ja uutel ostjatel ei tohiks probleeme olla.

*** Ajakirjanduse nõrgad testitulemused jäävad minule täiesti arusaamatuks, olles kasutanud palju erinevaid linnamaastureid siis need nõrkused mida käsitletakse on just kui pliiatsist välja imetud.
CrvCaptiva to Captivaomanik
11:18 21.03.2007
Kui viitsid võrdle ka 2007 CR-V'ga! Nagu ennist kribasin on CR-V hind üles aetud ja Captiva peaks olema loogiliselt klass kõrgem aga samas hinnaklassis!

Muret teevad just avaldatud erinevad "testid", mis teevad Captivat maha!
1. Sõidumugavus - kas Captiva on nagu kastikas, jäik? Või liiga pehme? Ruumikus nii ees kui taga, kas taha mahuvad ainult kilid? Kuidas 4AWD, ei mõtle selle all mutta kaevumist? Müra? Pidi pirakas rooliratas olema?
2. Kooslus - nuppude asetus & loogilisus-mugavus, kere nagin, kokku pandud hiinas ja esmaspäeval? Laguneb? Haigused?
3. Kas garantii ajal on palju teenindusse asja? Midagi ei tööta nii kui vaja või mingid muud anomaaliad?
4. Mis hinde ise kui omanik annad võrreldes teiste laatsetega 5 palli süsteemis? Kas 3, 3+, või 4, 4-? Rohkem?
5. Kvaliteedi ja hinna suhe, ka 5 palli süsteemis? 3+ või 4?

Tänud ...

Captivaomanik
22:04 29.03.2007
1. Piisavalt jäik, et liigelda maanteel 200km/h ja ilma, et peaks hammastega roolist kinni hoidma. Samas mitte nii jäik, et kustukumm hammastevahele panna. Väga sõiduautolik. Sõiduomadused on Captiva pluss, kohmakamaks linnaliikluses teeb auto konkurentide ees tema raske mass.
Käidud ka maastikku vallutamas, otseselt hätta küll ei jäänud ja kõik töötab märkamatult.
2. Funktsionaalsus minu mõistes OK, esineb küll odavama näolist plasti, aga millisel jaapanlasel/koreakal ei esineks?
3. Ise olen korra käinud, mootorituli hakkas põlema, ei tea mis viga oli
4. ei oska kommenteerida, ise rahul, sai ju proovitud ka konkurente
5. 4 paneks hindeks
White Nigga
12:11 06.08.2007
No krt... käisin täna Captivas sees istumas... Hakkasin täitsa uskuma neid arvustusi, mugavuse/hinna suhe ikka väga paigast ära, suur küll aga kui juhiistme enda järgi paika panin, siis taga olid põlved vastu esiistet, pagass ka nii suure auto kohta imeväike, 465/930 vs. nt. Santa Fe 774/1582.
Tegelikult olen rahul et proovimas käisin, tormasin sealt ummisjalu minema ja tellisin Santa Fe kohe ära, süda rahul et täpselt sama raha eest saab palju etema masina
P.S. Välimus ilus küll, selle kohta pole midagi öelda
White Nigga
12:13 06.08.2007
Ja Kasko 1600/Q ???
Santa Fe 1000/Q...
grimreaper
12:58 06.08.2007
käisin ka santa fed vaatamas esinduses. välimus on küll minuarust väga viis ja mugavus ka. captiva veel proovimata. lähen kunagi lähipäevil.
snake103
11:23 15.03.2008
mina maksan kaskot 800.-/kuu
kassiroju
19:21 24.04.2008
kuidas bensiinimootor on võrreldes diisliga?
kaido to TM
00:46 29.04.2008
On siis 5 linnamaastur,kõik autod uuelt soetatud.Hind on on ka supperrrr!!!
Ennem seda autot oli uus MB- ML-seeriast,ainuke linnamaastur millele alla jääb,aga hind ju ka üle poole odavam...,Mitsu outlander,Bmw x5,Saab 9-7.Mitsu on täielik sitt,bmw on lihtsalt kole ja lagunes minu sõidetud 40000 km kohta jube palju,Saabil on ainult ilus välimus.
Ma võrdleks siiski enim 3,0 diisel mb ja 2,0 diisel captivat.Mb oli parem auto aga tekkisid makse raskused ja nüüd olen captivada sõitnud 43000 km,minu üllatus captivast saab captiva alles peale 30000 km läbimist,mootor läheb alles siis lahti,minek parem ja kütust kulub vähem.Mb oli suurema mootoriga ja edasi astus paremini,seest oli vaiksem ja natuke käepärasem ja ega ma rohkem oskagi midagi võrdluseks tuua mis mb parem oli.kuid selle eest maksta 500000 krooni enam kui captiva eest,siis seda viga ma enam ei tee..Ausalt ostsin captiva suhteliselt suure eelarvamusega ja rohkem välimuse järgi ja olen tõesti üllatunud selles autos.Eks näis mis edasi hakkab toimuma aga siiamaani on auto olnud pinks-ponks pill ainult filtreid vahetanud,samalajal vaidlesin juba bmw-ga esinduses,et miks varuosad garantiisse ei lähe.Ma ei taha kellegile midagi pähe määrida,aga kui tagant taskust milli võtta pole,ja MB ei jõua osta,siis kindlasti captiva,soovitan!!!!
tarmo rand
10:57 24.06.2008
Tahaksin captivat osta aga tahaksin nõu küsida.Mida see SOCH mootor endast kujutab,et kui lollikindel ta ikkagi on,et kas ta ennast ikka õigustab.
sssddd
09:03 29.07.2008
soch -eestikeeles ühe ülanukkvõlliga-mitte midagi uut.
Gee Emm
23:42 07.08.2008
See ju daewoo ! Mida sellest ootate ?
rekkajuht
12:00 25.07.2014
7 aasta omanik.13000km labisoit.automaat diisel.see auto-lastele,ja aasta loppu ostan uus.
rekkajuht
12:03 25.07.2014
vabandus 130000km,ja koik nad enam vahem uhtlased kulutavad kutted.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte