Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Parkkimine.

meos23
21:28 09.03.2009
Olen venkust opeli mees ja mul teistest suva.

Muudetud 17.03.09 12:38

fuubo
21:41 09.03.2009
Julgeks küsida, millise venna sa kinni parkisid? Ega sa ometi see parketimaasturimees ei ole?
Imel Ahti
07:49 10.03.2009
Ma arvan, et tal on palju mõnusam otse üle muru sõita :) See, et keegi käitub nagu idioot, annab sulle muidugi ka sellise õiguse.... lasteaed.
meos23
11:25 10.03.2009
parketimaasturimees, ehk seletad lahti selle tähenduse. kui nüüd vaadata üle muru siis teostatakse seal kaevetöid. See kui keegi idioot arvab, et ta saab teisi lasteaiaks sõimata, see ju näitab ta enda mõistust. See ljozast olja mees parkis sinna mitu päeva järjest ja keegi ei saanud tema kõrvale parkida, kuna lihtsalt ei mahtunud, otsustasin parkida tema taha, et ta ei saaks jälle märkamatult minema sõita. lõpuks kui tuldi minu ukse taha, siis läksin ja rääkisin kutiga, et miks ta kogu aeg nii pargib, tema arust polnud ta parkimisel midagi viga. Ega venelasele nii lihtsalt midagi selgeks ei tee nad ju harjunud ainult vägivallatsema. aga peale selle ta enam sinna ei parkinud, ja maja elanikud said jälle normaalselt oma autosi parkida. Maja ees kohti iga korteri peale pool kohta, sellest ka see jama, et lihtsalt pole kuhugi parkida ja kui keegi tolvan tuleb ja paneb oma suure mõistusega mitu kohta kinni siis ajab ikka keema küll.

Muudetud 27.03.09 13:19

kortermajaelani
11:47 10.03.2009
viis pihku meaos23 sinusuguseid peaks rohekem olema.:)
onikkaigasuguseid
11:50 10.03.2009
Järgmine kord laske sellise venna autol rehvid kõik tühjaks ja las siis mõtleb ise mis valesti tegi
block
12:15 10.03.2009
Keegi võiks veel sinu kinni parkida ja keegi veel omakorda selle. . .jne.Mida niimoodi saavutatakse. . .lasteaed on veel hästi üteldud.
Sotsjo
12:25 10.03.2009
Igati õige tegu!
Hakkabki teistega rohkem arvestama.

Muudetud 27.03.09 13:19

Ursel Paap
21:54 11.03.2009
temonstreerima on demonstreerima ja leitsid on leidsid. Muidu täitsa ok:D
K.A
22:11 11.03.2009
Oled jah sama loll.
Hm
11:53 12.03.2009
Kus viga näed laita seal tule ja aita. Väga õige, nii peabki. Siis hakkab elu Eestis edenema.
Õige tegu;);)
14:01 12.03.2009
Jeepi omanik tegutses väga õieti,isegi mõned korrad mõne venna kinni parkinud kui liikselt laiutatakse;)
Vuffel
14:55 12.03.2009
Õpiks kõigepealt kirjutama õigesti :)

Aga sellisel kinniparkimisel ma küll mõtet ei näe. Langed sama madalale, kui see, kes on valesti parkinud. Sina ju käitud samamoodi- pargid valesti.
Kes siin teemaalgatajat lolliks tembeldavad- ühinen teiega. Muidugi eriline pärl on see vend, kes siin kirjutab, et ma tean kus sa elad ja mis autoga sõidad. Mine tagasi kooli.
Nii palju veel, et kas ei oleks olnud targem oodata vend ära ja siis rääkida temaga. Ma usun, et tema sind jäi ootama...
Pildilt võiks järeldada, et pilt on tehtud suvel-sügisel. Miks nii kaua ootasid? Juhtmed pikad?

Ja auto kohta- Jeep Grand Cherokee on kõike muud kui parketimaastur :)
ls
15:11 12.03.2009
ta ju ootaski ja rääkis mehega kui see ei saanud välja....
V6 (õige)
18:12 12.03.2009
Väga õige tegu! Eks jobskeid tuleb koolitada neile arusaadaval moel.
mesa3
23:49 12.03.2009
kle, mis see halli opeli mees valesti tegi, et sinna jeebi taha ära mahtus
mingi tüüp
00:06 13.03.2009
meos23
10:17 14.03.2009
Kirjutaks kasvõi natukene teemakohaseid kommentaare. Ja kui from russia arvab et tema kaasmaalasele on liiga tehtud siis saab ka seda lihtsamalt öelda ,kui kukkuda kohe ähvardama oma kutsikatega.Pekske ja tapke teineteist,mida te teistele kõrri hüppate.Pole veel kedagi ukse taga käinud ja kui ka tulete siis tulge ikka mersuga mitte bmwga ,bemuga tulete siis võib juhtuda et ma ei kardagi.Vot selliste räbalate pärast solgitakse need teemad ära ja mitte ei tule asjakohast juttu.Oidke endale oma ähvardused,saage aru juba need on lapsikud no juhul ,kui te just koolis käite siis saan teist aru . SORRY

Muudetud 17.03.09 12:42

jussikese
10:48 14.03.2009
õigesti tehtud , et kinni parkisid ega need ajukaabikud aru nagunii ei saa et valesti midagi tegid , ju nad mõtlevad et neil 10m auto.. ja et äkki ei mahu ära
ise olen samamoodi paaril korral teinud
Marks73
11:04 14.03.2009
Mul sugulane oli kunagi sunnitud sellist parkijat suurema autoga pidevalt muruplatsile ära lükkama. Tüüp proovis isegi kässariga, ei aidanud, ikka oli auto hommikul muruplatsil.
nublu11122
11:19 14.03.2009
valestiparkijate palk on selline, paras sulle loll volkarimees:D
kjfjfjfkfddkdk
13:12 14.03.2009
ok olen nõus ,mõni on lihtsalt **** ja pargib kuis juhtub,,,,,aga vahest sõidab autoga mõni naine kes ise ka aru ei saa kuidas need load talle anti.nod ullikesed ei saagi aru ,et midagi valesti on,enne kui autost välja tulevad.parem auto jääb sinna kiiva, kui ta sättima hakkab ja teised autod kõrval ää kriibib ja siis vaikselt minema sõidab.
V6 (õige)
18:15 14.03.2009
А ты наверное просто культурный человек.
joblu3
18:41 14.03.2009
jättis sul külje terveks ikka v? siukse trikiga ajad mõne mehe ikka täiega vihale, aga eks ise tead, kui nii palju julgust võõraste autode juures on
Rantel
18:46 14.03.2009
Aga kus te teate et see kutt oli just selle parkimise pärast süüdi, võibolla tal kahel pool kõrval olid just autod olnud ja tema parkis ilusasti nende vahele...
Et need teised autod olid üle joonte parkinud ja valesti.
dimka70
01:06 15.03.2009
Suht palju teemavälist möla,kuid teema autor on kah paras ajukääbikust natsionalist.Esiteks: vahet pole,mis rahvusest on inimene.Teiseks: kui sa mõistad hukka Sinu poolt blokeeritud sõiduki juhti,siis märka seda,et oled ise ka valesti parkinud.Kui sa pole äpu,ja oled väga puudutatud sinu arust valesti parkinud juhi tegude pärast,siis mine ja diskuteeri temaga või siis helista politseisse.kolmandaks: see sinu poolt kirutud tegelinski võiks sind pikalt saata,kuna puudub parkimiskoha märgistus(jooned).Nii et ära kibestu ja tunnista siinkohas ka oma viga. ;)
meos23
10:12 15.03.2009
Sorry et valesti parkisin.Sorry et julgesin midagi ette võtta,samalajal kui teised ainult rääkisid päevast päeva,et kes see kurat on kes nii pargib juba nädal aega.Keegi maja elanikest ei näinud millal ta tuli ja lahkus,kui pimedaks läks oli ta kadunud ja järgmine hommik jälle platsis ja samas kohas.Ja sorry et julgesin vankadele midagi vastu öelda,saon nüüd aru et oleme ikke tuhvlialused edasi ja ootame ehk läheb kunagi paremaks ja venelane muutud mingi ime läbi mõistvaks ja teistega arvestavaks INIMESEKS :)) Kas nii on siis parem w. Olgu siis nii sorry kõigi ees et valesti parkisin :((((
Saadikud
10:39 15.03.2009
Mis teha kui mõnel inimestel lihtsalt ajurakud ei tööta nii nagu nad peaksid töötama. Kahju ausaltöeldes, nii kannatajates kui ka lollidest endist.

Sellised inimesed kes valesti pargivad, raisates parkla ruumi oma lääbakil parkimisega... neile peaks liinibussiga küljepealt sisse sõitma, mitu korda kohe. Muudmoodi ju mõistus kohale ei sõida, ainult füüsilisel teraapial on abi ajufriikidele.

Muudetud 27.03.09 13:24

marx001
13:27 15.03.2009
ma ei õigusta valesti parkimist ja ei kiida selliselt parkijaid heaks. kuid kui sellised nn. isehakanud korravalvurid hakkavad samamoodi käituma siis see on lihtsalt - LASTEAED.
pargi minu auto jeebiga kinni. helistan menti ja ment helistab sulle, et aja auto ära või tellime pamperi. või tuleb ment kohale, sinu ukse taha ja ütleb sama. sulle ei sobi siis tulebki pamper.
või pargi oma autoga minu auto kinni. hiljem on sinu külg kriimus ja mõlkis. või tekitan oma autole kriimu, mis oleks täpselt nagu sinu auto poolt tehtud. kutsun jälle mendi ja sina jääd süüdi.
ok sõida mulle molli, sõida ikka täiega ja et ikka oleks korralikult, ma isegi ei tee ühtegi vastulööki. jätan ainult sinu näo ja autonumbri meelde, et politsei sind hiljem üles leiaks. kriminaalkaristuse saad sina, kinni lähed sina ja lisaks maksad mulle väga suure summa valurahaks. :D
loodetavasti oli siis kõva mehe mängimine seda kõike väärt :D

enamik siin on täpselt nagu lasteaias ja tundub et mõistust on ka vähem kui 10 aastastel, kui tagajärgede peale ei mõelda.
allarthethird
14:06 15.03.2009
Ise muidugi esimesel korral sellist tegu heaks ei kiida, aga toodi ju välja, et ta oli jupp aega nii teinud ja selle inimesega kontakti ei saadud.
Oleks olnud muidugi võimalus jätta kojamehe vahele viisakas kirjake, kus juhitakse tähelepanu parkija eksimustele, aga paraku on meie seas ikka selliseid lolle, kellele see variant ei mõju.
Ning miks peaks inimene hakkama raiskama politsei ning enda aega, kui ta võib asja ka lihtsamini ja paremini teha.
Täpitriin
22:57 15.03.2009
to :marx001 - respect !!
01:25 16.03.2009
tõesti olen alati igast parkimisidiootide vastu, aga samas nagu pildilt on näha, siis tegemist on tavalise märgistamata õuealaga ja isegi kui majaelanikud omavahel on mingites virtuaalsetes piirides kokku leppinud, siis mingi suvaline vanja ei pruugi seda kindlasti läbi närida. ja nüüd küsimus meosele arvestades tema kirjaoskust : äkki võiks ikkagi kodus eminemi kuulata selle asemel, et kõvatada a la ''parkisin venna kinni'' ?
VVV1
11:49 17.03.2009
Liikuse takistaja auto tuleb teisaldada, peale selle saab ka trahvida LE korras. Ainult politseisse või teisaldusfirmasse helistamise vaev.
meos23
12:25 17.03.2009
Väga teema kohane jutt.Teiste silmis pindu nähakse ,oma silmas palki ei nähta.
möhk
23:07 18.03.2009
Ei saa aru millest selline kisa-kära: Kui minu auto kinni pargitud, aitab teisaldaja :)
Jõudu teile - "vabadusvõitlejad"
jobule
02:17 21.03.2009
Oleks sa minu autole nii teinud, ma oleks sujuvalt su auto uksele mõlgid vajutanud.
heheee
23:30 23.03.2009
Mulle ei olekski meos nii teha saanud kuna see peab ju väärastunud mõtlemine olema kui nii parkida...ise pargin siis vahest timmin autot 10cm vasakule paremale, et oleks ikka otse ja teisi ei segaks...pilti vaadates siis oijahh....
sina marx001, sind tuleb nii kaua tampida kuni sa ei näinud ega kuulnud midagi, kukkusid kuskil
From China
11:00 27.03.2009
See suur et... misasi see "parkkimine" on? Jeebimehel paistab olevat nii suur ego, et õigekirja peale ainult vilistab. Õigupoolest ta ei vilista, vaid ta ei oskagi seda (ega ilmselt ka väga paljusid teisi sõnu) õigesti kirjutada. Jeebimees pidi sel ajal, kui koolis emakeelt õpiti, hoopis raha teenima. Et endale Jeep osta. Yo, Jeebimees!
uudu1
11:10 27.03.2009
Oled ikka täis lammas.Sinusugustele ongi spetsiaalselt see nii kirjutatud.Muidu poleks millegi kallal nokkida.
Uskumatu
20:04 28.05.2009
Parkis auto Sõpruse tn. tankimisautomaadi ees, astus välja ja kõndis minema. 22.mai 2009 kl.13.51.
ddig
10:03 29.05.2009
Selle viimase juhtumi puhul oleks ilmselt loogiline stsenaarium, et veeres aurude peal kohale ning avastas, et on rahakoti maha unustanud :-)
Ootika
10:32 30.05.2009
No see pisike punn on nii kerge küll, et vajadusel see tankurist eemale kasvõi lükata....

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte