Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

invaliid

illar21
21:59 31.05.2009
meil siin viimsis on ka selliseid invaliide.selle mb juhiks oli küll blond naisterahvas.ja minuarust tal käimisega küll mingeid probleeme ei olnud.
stammer
22:11 31.05.2009
Minu teada on Viimsis enamus autoomanikke invaliidid ja sel juhul õige parkimine!
NORMAALSED
22:54 31.05.2009
Kui sul on autos invaliid, aga sul ei ole invasõiduki tunnust, kas siis ei tohigi sinna parkida? Paar päeva tagasi sõitis mul autos onupoeg kaasas, kel sünnist saati jalad ei tööta- kas oleksin pidanud hakkama endale kohe invakleepsu otsima? Poisil oli tunnistus taskus ja ütles et sellest piisab. Ja saigi rahulikult otse ukse ette invakohale pargitud, ilma ühegi invasildita.
Ühe poe juures mingi vanamemm vahtis ja tundus et hakkab juba kobisema, aga kui nägi et kõrvaltistmelt poiss karkudega välja tuli, siis rahunes nagu maha.
Usun et siin piltidel on ka nende autosi, kellel lihtsalt mõni invaliid kaasas on.
KUSKOHAST TE VÕTATE, ET ALATI PEAB JUST AUTOJUHT INVALIID OLEMA?
jjackson..
23:12 31.05.2009
kusjuures mul endal sama teema, kui sõidutan oma vanaema, kellel samuti käimisega tõsiseid probleeme...on ka vahele võetud, asi sai räägitud ja oligi korras. Kuigi jah, töonäoliselt pole enamustel, kes sinna inva kohale pargivad, haiget inimest pardal.
siiski
23:21 31.05.2009
LE järgi tohivad sinna parkida ainult vastava tunnustuse (nähtaval) omanikud. Mul vanaema haige jne ei lähe arvesse...
normaalsed
09:02 01.06.2009
LE võib ju palju öelda, aga kui mul on ikka sügava puudega inimene peal, kellel on vastav tunnistus ka taskus.....ei hakka mina kyll mingite paparazzide jaoks invamärki ostma, vaid pargin ikka sinna, kus plats siniseks värvitud.
Point pole ju selles, et autol mingi lipakas peaks olema, vaid ikka selles, et invaliid teatud kohta minnes, sinna ikka võimalikult lähedale saaks.
Ingu87
13:08 06.06.2009
To siiski

Debiil oled või. Puudegainimese transport võib kah sinna parkida. Tahad öölda et invabuss kes veab 10 puudega inimest ei või sinna parkida, sest juht ei ole puudega????

Muudetud 06.06.09 13:08

kpl
13:53 06.06.2009
eestis kindlasti 90 prossa sellised parkijad ei ole kuidagi seotud invaliidsusega.on lihtsalt suhtumine selline,et kui mul on kallis auto,siis mul on suva kõigest.ja ma arvan,et invaliid oleks õigesti parkinud invakoha peale,mitte nagu see mb.ja millegi pärast rikkamates rajoonides on rohkem invaliide,kas pole veider...
maaks
15:05 08.06.2009
No siin jagatakse diagnoose tasuta juba :-) ,ainult jagajatel endal asjast arusaamisega probleeme (kah puue äkki?)
Aga invakohal parkimiseks peab EV-s olema AUTOL vastav kaart. Juht ei pea olema invaliid, samuti ei pea invaliid olema kaassõitja, vaid peab olema KAART!
quattro mees
16:59 10.06.2009
maaksil täitsa õige jutt ja mingi taskutõendist ei piisa
Christian Troy
17:21 12.06.2009
Mis sellel pildil valesti on siis?
Need kes soovivad parkimiskorraldusest kinni pidada ja nõuetekohaselt oma sõidukit parkida, oma elu sellega raskemaks tehes, need tehku seda.
Mõned pole aga masohhistid ja soovivad oma elu ikka kergemaks teha probleeme lahendades, antud juhul siis jalavaeva ja stressi vähendades. Ja miks mitte? Meil on ju vaba maa.
Aga paistab, et selistel fotograafidel pole elu ja siis pildistatakse ja laetakse oma teosed siia üles.
Minul on isiklikult sügavalt ükskõik kuidas keegi pargib. Kui vaba võimalus on siis tuleb see ära kasutada.

Muudetud 03.01.10 19:23

kjldgs
10:26 13.06.2009
aga kui samal ajal tahaks või tahtis õige invaliid sinna parkida.ja ei saanud..kuna üks ajukas parkis mõlemad invakohad kinni.
ma arvan,et see pole ikka õige.
quattro mees
11:36 13.06.2009
Christian Troy.....paha inimene oled..... selline ülbe parkimine näitab kuidas ta ka liikluses tänavatel on jne. jalakäijatele teed ei anna kollasega üle.... ja mine tea ...punasega ka ja mõtle kui keegi sinu lähedastest jääb sulll invaliidiks kas või sina ja siis käruta parkla teisest otsast oma "käruga"...
kpl
12:59 13.06.2009
paistab et auto omanik ilmus välja troy näol.
ussssssssssss
13:27 13.06.2009
kahjuks jah et inimesed ei viitsi, aga võimalus oleks teha nii et teed pildi.
Ja lähed politseisse ja teed avalduse. Siis saaks see autojuht karistada.
Kes see Troy on ?
08:02 27.11.2009
Mingi täielik ajukääbik, umbes nii et MINA ja maailm (mõtetu inimene, ei tea kas saabki nii ta kohta öelda, indiviid, oleks kohasem). Sellise suhtumise eest peaks küll trahvi tegema. Stressi ja depressiooni ravib arst, seda ei maanda mitte liiklushuligaansus.Vastupidi, toob hoopis hulga stressavamaid olukordi , nagu nt. trahvid, liiklusõnnetused, juhtimislubadest vabanemine, see on minu meelest tunduvalt hullem.
4
21:48 01.01.2010
kui siin isegi pandi maha mõni puudega inimene, siis ma arvan et selleks kahte inva parkimis kohta ikka ei olnd vaja

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte