Hyundai

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Hyundai ix 35

vetal494
22:29 26.08.2010
kuidas siis on? vast õige aeg teemat avada.

Muudetud 12.04.12 17:12

najh
12:59 27.08.2010
hästi on :)
mine proovi sõita ja saad teada. Endal õnnestus pikem proovisõit teha ja mulje oli üle ootuste hea. Proovikas oli muidugi see võimsam diisel automaat, seega kiirendusest ja jõust puudust ei olnud. Ruumi on sees küll ja kasutusmugavus hea. Salongi materjalid võiksid pehmemad olla (nii armatuur kui nahk), aga laias laastus oli tõesti hea - ise kaalun hetkel selle ostu.
Kurat kõik nimed on kasutajate
20:27 30.08.2010
Sai täna pool-kogemata Hyundai esindusse sisse astutud. Esimene asi, mis ukse peal silma hakkas oli toosama ix35. 10 minutit seest ja väljast kiibitsemist ning praegu juba kindel plaan tehasest üks selline kurivaim ära tellida. Enne seda oli favoriitideks vähekasutatud täisvarustuses CRV ja natuke rohkem kasutatud Infinity FX35. Aga IX35 jättis väga sümpaatse mulje. Peale selle on asi ikkagi tuttuus ja 5 aastat garantiid ilma läbisõidu piiranguta. Praegu ära tellida saab auto veebruaris kätte, mis vähe masendav aga noh, elab üle. Sooviks oleks saada 2.0 automaat, bensukas, premium varustuses. Kes testimas on käinud, kuidas müraga lood on suurematel kiirustel? Kas keegi bensukat on ka saanud näppida, loodetavasti on vähe erksam kui 12 sekki sajani CRV?
imestav kodanik
20:45 30.08.2010
Hyundai esindus? Kuskohas? Astuks ka läbi ja kaeks üle...
Jants1980
21:02 30.08.2010
Sõpruse pst alguses paremat kätt, kohe peale trolli peatust. Suur reklaam tee ääres püsti.

Topauto,
Sõpruse pst. 18c
kpl
22:01 30.08.2010
vot mina ei saa sellest linnamaasturi fenomenist aru.linnas iga teine auto on mingi maasturi laadne.kunagi kuulsin mingit usa uuringut,kus väideti,et 5 prossa maasturitest keerab suurelt teelt maha kah.
arusaamatu
21:27 24.10.2010
oman mitut tuttavat, kes lollist peast hyundai magusate müügikampaaniate õnge läksid ja omale selle margi soetasid, - ja nüüd ei jõua ennast ära kiruda, tihti pidi olema mingeid jamasid.
Eelmisele
10:33 25.10.2010
Huvitav jutt sul: "tihti pidi olema mingeid jamasid". Loe mistahes automargi foorumit ja igal pool on mingeid jamasid..

Teemasse tagasi: hea meelega kuulaksin samuti ix35 kasutajate muljeid. Ah, on siin keegi?
nujahsiis
13:23 25.10.2010
Tõsi, kõik lagunevad ja kui need olid vanemad hyundaid siis ei imesta, ent oma uute mudelitega troonib hyundai siiski töökindluse tabelite tipus. PS. ei ole hyundai omanik.

Muudetud 13.01.11 09:08

ostuplaan
12:06 02.01.2011
Head uut aastat kõigile! Oleks huvitatud,kuidas lumeläbivusega on? Kas saab hakkama ,kui teed alles lahti lükkamata ja mingi 10-15-20cm koos mõningate kõrgemate tuisuvaaludega?On olude sunnil ka vaja midagi taolist ja ix35 klapib eelarvega.Tänan asjalike vastuste eest.
triceps
20:47 02.01.2011
Sinu poolt nimetatud lumes liigub ka asjalikum tavasõiduauto. Linnamaastur peaks ikka sügavamat lund kannatama.

Muudetud 13.01.11 09:09

SFE
15:45 03.01.2011
Selle mudeli kliirens on kõige madalamas kohas (esitelje juures) 17 cm. Õhuline ja pisut tihemgi lumi, mil paksust 20 cm, ei tohiks küll takistuseks olla. Iseasi, kui lumi sulama hakkab ja auto lihtsalt põhja peale kinni jääb või esiosaga liiga suure valli nina ette lükkab.

Huvitav oleks muidugi kuulda, mida näiteks esindus arvab või siis mõni omanik ütleb.
Tigerboy
13:14 07.01.2011
Hei!

Olen säärase 2.0 bensiinika omanik! Minu valge iludus sai Eestis esimesena arvele võetud!

6 kuud olen sõitnud ning muljed muutuvad iga kuuga üha paremaks!
See talv on sõit olnud justkui luksus. Masin püsib ideaalselt teel ning hea on mööda hange sõita tööle vaadates, mismoodi naabrimees oma Hondaga kinni istub 30cm lumes!

Soovitan soojalt kõigile!
herilane
13:32 07.01.2011
tänapäeval ostetakse/liisitakse auto 3- 5 aastaks....selle aja peavad ehk kõik autod vastu, ka Hyundai....küsimus on selles, palju te sellest Hyundaist tagasi saate kui müüma hakate...esindusel kehtib tagasiostukohustus, aga nad teevad seda võileivahinna eest, st uue auto sissemaksuks ei jää suurt midagi....teised esindused ei taha sellest Hyundaist midagi kuulda....ise lähtun küll reeglist...osta auto, mis hoiab hinda...aga eks igaühel on oma valikuvõimalus
TT
13:51 07.01.2011
Öeldakse ka nii, et kui autot ostes mõtled tema tulevasele väärtusele müües... siis on see auto sinu jaoks liiga kallis.
herilane
19:36 07.01.2011
vaatame ...S60 momentumi diisli saab uuena 36000 euri eest
nüüd mida nägin pakkumas, oli 2007 S60 17900 euri, aga see oli bensukas, diislit pole pakkumises, ehk diisel on mõnituhat kallim....nüüd see hyundai ix35 algab 20 500 eegust see tähendab see on baasvariant... kui ma nüüd panen selle 20500 euri oma vana Volvole otsa, siis ma saan jälle tutika S60 ja te ei tee mulle mittemillegagi selgeks, et see Hyundai on S60- st üle,see tähendab, et ma pigem jätan vana Volvo sissemaksuks ja maksan selle ix35 raha uue Volvo soetamiseks kui ma müüks Volvo ja saadud raha eest ostaks ix35:))))
Mahno3
20:35 07.01.2011
Ix35 jääkväärtus pole ka null hiljem - annad oma ix35 sissemakseks, maksad juurde ja saad jälle uue ix järgmise. Selles mõttes pole mõtet väita et volvoga raha säästad. Aga KUI volvo meeldib ja raha on, siis miks mitte.

Muudetud 14.07.12 15:18

Siilll
00:36 10.01.2011
Herilane, mis värk sul nende Hyndaide vastu on? Kui hetkel peaksin linnamaasturit valima, siis vähemalt välimus/varustus/hind tundub Hyndail ja Kial tõesti parim olevat. Kunagi oli peres 90-ndate keskpaiga Hyndai sedaan, sõidumugavus oli ikka täielik 0. Müra ja undamine oli autos kohutav. Praegu tundub olukord hoopis teine, uus Santa fe väga asjalik auto sõita.
Korea tuleb peale ja autod neil lähevad iga aastaga paremaks. Ei imesta kui järgmine auto endalgi Koreast pärit.
Siilll
15:37 10.01.2011
See 5 aastat pärast ostu ja 200 000 km ära sõita ja siis rääkida teema on suht jura. See tähendab seda, et ei saagi ühtegi uut mudelit osta, vaid uurid viis aastat mööda interneti ja töökodasid, et kuidas ikka masin vastu peab? Üldiselt tänapäeval ju paari-kolme aasta pärast facelift, kuue-seitsme aasta pärast uus mudel väljas.
Samas säästlik mõtteviis, kui uus mudel peale tuleb, siis laos olevad vanad mudelid väga hea hinnaga müügiks ju :).
Hyundai kogemus
16:27 10.01.2011
Olen omanud NF Sonatat ja rokem seda teha ei soovi.Põhjused loobumisest leiate järgnevalt lingilt.Need autod olid ,on hekel ja karta võib,et ka jäävad edaspidi äärmiselt hüpleva kvaliteediga toodanguks.St on idealseid ja on isendeid,mis isegi ideaalsele hoidmisele vaatamata( ei pea ennast sugugi "autorööliks",pigem pedandiks,kes enne ikka vaatab ka,kuhu ja kuidas sõidab) lagunevad,selle koha pealt Ladaga võrdlus täiesti õigustatud ja omal nahal järele proovitud.Tagantjärele tarkusele tuginedes ühinen pigem komentaatoriga "herilane"

http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php?tid=132965
ka laps.
17:04 10.01.2011
arvan ka , et herilase kommid ei ole siin teretulnud ja adekvaatsed. ära muuda seda teemat nõmedaks . pole sa mingi autospets, kõikide autode alal.
Pläkutajatele
11:05 11.01.2011
Kui teema on loodud ix35 mudeli kohta, siis peaks ka sellest rääkima. Miks tullakse siia oma verbaalselt kõhulahtisust kergendama? Kui sa selle mudeli kohta midagi öelda ei tea, aga tahad kangesti tatti pritsida, siis osta vihik ja loo sinna oma arvamusi. Aeg-ajalt kratsivad sinusugused seintele roppusi, aga seegi pole ilus tegu.
marita57
09:39 13.01.2011
Eks asi ole selles ka vist, et mudel alles uus ja probleeme eriti ei ole. Aga see on tegelikult ju kiitus ix35-le.
savi mul millega sõidate
19:53 19.01.2011
No küll see Hyundai on ikka "kehv auto", endal ühe liising alles lõppes ja nüüd mul uus auto jälle sai valitud hyundai.

Tegelikult ei halvusta ma hyundaid mitte grammi eest. Ärge kartke Hyundai'd. Pigem kartke neid Saksa kvaliteetautosid, mis Teile läbi häda 2 aastat garantiid annavad.
Muresid on iga autoga, millega enam, millega vähem. Samas on Hyundaid (13 tk) meie ettevõtte autopargis hästi kestnud. Samuti Toyota, Mazda, Honda.

seaisa
21:48 26.01.2011
No mida kuulda tahetakse ? Seda, et tarnega on lood kehvad, et saada ei ole neid autosid?
Sõita on mõnus. Välimus on "pole paha"!
marita57
09:36 29.01.2011
Viimases Tehnikamaailmas kirjutatatakse, et ix35 on nüüd Eestis saadaval ka esiveolisena ning 1,6 bensiini- ning 1,7 diiselmootoriga. Hyundai edasimüüjate kodulehed väidavad aga nagu ühest suust, et saadaval on vaid kaheliitrise mootoriga mudelid.
Seega üks neist valetab, olge head ja aidake tuvastada, kumb?
minu arvamus asjast
19:13 29.01.2011
"marita57" ära vaeva oma pead niipalju selle probleemiga.Olles omanud Hyndai autot( küll nf Sonatat) ei vaimustu mina isiklikult enam selle tehase toodangust(loe ,eespool link üleval).Kvaliteet on tõepoolset nagu Ladal,st. on masinaid mis tõesti kestavad,ka lohaka juhi käes ja samas on masinaid,millega on pidevalt probleeme,ka pedantliku kasutamise korral.Kindlasti on ka teistel tootjatel samu probleeme,kuid seniajani oli Hyundai plussiks soodne hind,mis aga tänaseks on juba möödanik samas kvaliteet ei ole paranenud võrdeliselt hinnatõusuga.Praegusel hetkel on otstarbekam panustada juba Mitsubishisse,mis on küll kallim,kuid kindlasti kvaliteetsem ,kui Hyndai . Samas Hyundai kasutab paljuski Mitsubishi eelmise põlvkonna tehnikat,ometi viimane kestab,millegipärast Hyundai sellega eriti ei hiilga.
autospetsAntiKorea
22:23 31.01.2011
ei usalda ei Hyundai ega Kia autosid, no tehke või tina, see Korea toodang on kui õnneloos, veab või mitte. Niivõrd ebaühtlase kvaliteediga autosid annab otsida. Kahjuks sõber nägi vett ja vilet oma Hyundai Santa Fe-ga ja lõpuks müüs võileiva hinnaga.
SFE
14:43 01.02.2011
Eelmisele: kui viitsid, kirjuta Santa Fe rubriigis noist probleemidest lähemalt. Ja lisa, kui uus või vana oli auto.
seaisa
23:34 02.03.2011
Sõidan, igapäevaselt. Vigade kohta on veel vara midagi rääkida, ainult arusaamatu kolks esines esisillas, viga leiti servise ja tehase koostöös üles ja nüüd sõidab "sahinal". Diisli kütusekulu talvel linnas on u 9 liitri kanti (no vaadake, millised külmad äsja olid, -24, -25 kraadi, ime pole, et lubatust rohkem tarbib), külmadega käivitus hästi. Nelikvedu lülitub hästi sujuvalt, kokkuvõtvalt, mina olen autoga rahul.
plaanin
00:30 04.03.2011
küsiks, nende käest kes kasutavad diislit, palju ta reaalselt kütust rüüpab? niipalju kui väljamaistest olen lugenud siis sunnik võtab metsikult kütust... on kellelgi ka mingeid probleeme esinenud? Lugesin, et esineb käiguvahetamisega/siduriga mingeid jamasid...
marita57
11:03 11.06.2011
Topauto proovisõiduautol 4WD automaat, 2.0 diisel näitas kompuuter 8,7 liitrit sajale. Pole just vähe.
:(jama
15:43 26.06.2011
ix 35 tellimisaeg 10-12 kuud, seega jama:(
Jamale
12:39 27.06.2011
Kas nii pikk tellimisaeg on vaid diislil? Vähemasti mõni aeg tagasi pidi bensiinikaid kiiremini saada olema.
marita57
08:44 07.07.2011
Käisin eelmisel nädalal Lasnamäe Amservis ja küsisin, kui pikk tarneaeg on? Eriti detailseks ei mindud, vastati, et umbes aasta, aga mõistagi võib minna ka rohkem.

Vanasti olid peamisteks vaenlasteks neli aastaaega ja rahvusvaheline imperialism. Nüüd on Jaapani maavärin, praegu tehase kolimine (iX35 tootmine viiakse Sportage liinilt ära), huvitav, mis sügisel põhjuseks tuuakse? Miskipärast ei taha keegi tuua reaalse probleemina välja valesti prognoositud nõudlust.
marita57
11:03 08.07.2011
Sõitsin eile hästi natuke linnas ringi ja jõudsin näha tervelt nelja iX35! Ilmselt on mõlemad treilad kohale jõudnud ning automüüjatel loovutusega käed-jalad tööd täis.
SFE
00:20 13.07.2011
Tundub, et müügimehed hakkavad selle mudeli tarneprobleemide tõttu huvilistega ülbemaks minema. Näiteks küsimus proovisõidu asjus näis müügimehele pigem kohatu: autod võetakse niigi lennult, pole siin aega, tahtmist ega võimalust proovisõiduga jännata.
Teisalt: kui autol on üle Euroopa (?) suured järjekorrad, võib kokkuvõttes kvaliteet kannatada. Vaja ju aina rohkem masinaid ruttu kokku panna ja maha müüa. Kes siis jõuab väga kvaliteedile rõhuda...
dai dai mne hundai
00:39 13.07.2011
Kvaliteedile rõhub mitme aastane garantii ja hiljem kui soovid siis ka sinu rahakott!
marita57
18:35 24.07.2011
Müügimehed ülbemaks minema? Tere tulemast aastasse 2011! Ostad, mida pakutakse, maksad, mida küsitakse. Kui ei meeldi, käi jala või soeta pruugitud Passat.
gkdfgkdfl
22:46 26.07.2011
Aasta aega ootamist? Ehk täna ostan, aasta pärast saan kätte täielikult vananenud mudeli. Super ost ju, mis seal kosta :D
gilbert & norbert
01:03 27.07.2011
Ärge muretsege, korea auto ja ka mõned jaapanlased ei kesta kahjuks rohkem kui liisingu lõpuni, ja siis võite need põlema panna. Igasugused anomaaliad algavad muidugi juba varem pihta. Ja sellele on ka mõistlik põhjendus, nende n.ö. autode tootjad ei näegi seda ette, et sellega sõidetakse kauem kui 3 aastat. Arusaadav, auto vananeb, milles probleem, ei olegi probleemi, arenenud riikides ostetakse uus jälle salongist.
Sellegipoolest ei ole need auto nime väärt autod, vaid nagu junkfood, sööd ära, situd välja ja järgmine päev ei mäletagi sellest enam midagi, seda nimetatakse tarbimiseks ehk consuming. Saksa autod see vastu on teosed, mida inimene naudib, ja sel on väärtus. Need korea kärakad on nagu odavad plastikust käekellad, ostad turult, sul on vaja aega teada mingil momendil, hiljem lihtsalt viskad minema.
Te võite neid siin kiita, aga need pole autod!
ma kujutan ette, et see ülbus
23:15 02.08.2011
pärnu mnt amservis nimelt. kunagi kui uus avensis välja tuli siis palusin ka proovisõitu, et oma vana avensis uue vastu vahetada. müügimehe jopski vaatas mind nagu ilmaimet ja teatas, et nohhh võibolla saab kahhh paari päeva pärast tunniks ajaks. endal selline ülbe nägu ees, et hioa ja keela. vihastasin enda seaks ja olen nüüd subaru omanik.

kusjuures sattusin sama tolguse otsa kelle käest ka paar aastat varem avnsise olin ostnud. ega siis ka mees eriti müügitööga ei hiilanud. automüüjatel olid ju head ajad ja vennad eriti ülbed
saabasja sukk
22:43 17.10.2011
ei ole need hyundaid autod - ei ole!
Sõidan juba teise Hyundaiga ja naudin elu.
Aga mul poogen , kellele mis meeldib. Mulle ei meeldi näiteks Saksa kvaliteetautod oma 2 aastase garantiiga. Volks Passat - neljanda aasta alguses tuli värvi tiibadelt maha - esindus ütleb - kahju, aitaks, aga garantiiga on ühel pool ?! ****iga sakslastega edasi !
SFE
19:00 11.02.2012
Millised on teie ix35 mootoripöörded kiirusel 90 ja 100 km/h? Ühtlasi palun lisage, millise mootoriga tegu.
milleks se teadmine
13:24 13.02.2012
~ 2000 p/m 2,o B AT 4wd
marita57
10:06 14.02.2012
90 km/h - 1850 p/min
100 km/h - 2100 p/min

Mõistagi kõrgeima ehk kuuenda käiguga, mootoriks 1,7 diisel, manuaal 2WD
SFE
12:39 14.02.2012
Tänud vastamast!
Milleks see teadmine? Lugesin kuskilt kurtmist, et ix35 mootoripöörded on maateekiirusel liiga kõrged.
Siin kahe kasutaja (sh bensiin ja diisel) näiteist aga selgub, et pole need pöörded kõrged midagi. Tundub täiesti hea.
marita57
17:14 12.04.2012
Peeter küsis:

Igasugune muu info selle auto kohta on teretulnud. Kõige parem ikka inimeselt, kes taolist autot omab. Näiteks istmemugavus pikal reisil, kondensiteke klaasil, müra salongis, kasutusmugavus jne.
herilane.
01:09 28.04.2012
Kurat sattusin sellega proovi sõitu tegema ja nüüd ise ka omanik.Aga hyundait vihkan ikkagi.Aga auto on aus,ütleks et lausa saksa tippkvaliteet.
Päästja 50
08:25 02.06.2012
LGP.marita57,mina olen üle aasta selle auto omanik ja ainult kiidan ,võin julgelt soovitada, mul on muidugi 4wd ,soojaks läheb kiiresti aknad on igasuguse külmaga kuivad ,sõita on väga mugav nii lühikest kui pikka maad ,talvel lumest läbivus on supper.Seest ei mürise ,ei kõmise,ei kolise.Esiveoliste kohta kogemus puudub aga ma arvan,et maal elades on 4wd parim.Ja vähemalt minu 2,0 mootor,bensukas, ja 4wd võtab 7,0 liitrit/100km.Bensuka ja neliveo kohta väga normaalne.Kui on ostu soov osta julgelt (uus muidugi).
päästja 50'le
09:16 02.06.2012
Iga normaalne autoomanik teab seda, et kliimaga autol ongi aknad puhtad mistahes ilmaga, v.a. pakasega. Kliima imeb niiskuse salongist ära.
triceps
13:17 02.06.2012
Ega siis kliima alati sisse pole lülitatud.
tricepsile
01:48 05.06.2012
Kliimasüsteemiga autol ventileerib ka ilma et kliima peab sees koguaeg olema. Talvel sa ei kasuta ju kliimat? Või kasutad?
Autodest võiks natuke teada ka!
tarkuskuubis
23:16 21.06.2012
loomulikult mul on kogu aeg kui sõidan kliimaautomaat taga, selllepärast polegi salongis niiskust ja aknad ka puhtad.
to: tarkuskuubis
18:45 22.06.2012
Jah aga kui sa ei sõida, käib salongis ikkagi parem õhuringlus kui ilma kliimata autol. See ongi kliima eelis.
Luulekene
00:42 11.01.2013
Oman ka ix35 2012 aasta autot. Olen väga rahul. Mul on diisel. Võtab vähe kütust. Välimus on väga ilus, minu lumivalgeke. Kui on mootor soe lülitab valgusfoori taga mootori välja keskkonnasäästlik. Ostsin aprillis ja pole küll ühtegi probleemi olnud ja kuskil pole kinni ka istunud oma 2wd-ga. Kätte sain vähem kui nädalaga.
Praili
20:34 11.07.2013
Olen sõitnud pea 2 aastat. Elan maal ja sõidan vähe ekstreemsemates oludes. Ühtegi probleemi pole olnud, olen väga rahul ja nagu praegu just auto24 vaatasin-väärtus ei ole just märkimisväärselt langenud. Mugav ja ilus, selle hinna eest ikka megalt varustust-premiumtase siis mul.
Ehk ongi aga ei jõua kohale
21:04 11.07.2013
To; Luulekene (registreerimata)

Diisel ja start-stop süsteemiga? Mis see turbo küll paari aastapärast teeb?
marita57
11:00 12.07.2013
Paar ehk kaks aastat on see turbo suurepäraselt ilma tõrgeteta vastu pidanud. Kui lepingu lõpetab, ju ma siis annan siin foorumis teada.

Eks mul endal oli ka väike kõhedus naha vahel, sest kunagi Sharani turbo andis mul kolmandal aastal saba. Elame-näeme. Esiteks on viis aastat garantiid ja teiseks on mõistlik aeg-ajalt pärast pikki maanteesõite start-stopp välja lülitada.
fw
21:26 08.11.2013
praegu tellitud uue näoga ix35 Style FL, GDi, 6 käiguline automaat, 4WD, 2.0L bensakas, saan alles jaanuaris kätte, tundub et hea minek neil autodel, kuna pole kohe saada.
Käisin ka KIA Sportaget proovimas, ei meeldinud. Müra oli kuulda rohkem salongi.
huidai
21:40 01.12.2013
ix35 on üks ülimalt kummalise välimusega sõiduk. Nagu kanamuna oleks lössi vajunud. Tiivaääred meenutavad Lada 110 - nelt nähtut. Samuti äärmiselt ebapraktikine oma olematu pagasiruumi ja salongiga. See on muidugi maitse asi, aga täismees, sellise auto roolis, tundub kuidagi koomiline olevat. Aga kui meeldib, siis tuld ja kõik on parimas korras.
marita57
12:25 20.12.2013
Välimus on maitseasi. Alati. Paraku on disain siiski selle auto üks tugevamaid külgi, kui üldist maitset vaadata. Kuigi - alati on neid, kellele ei meeldi.
Ruumikus ei ole maitseasi - jutt vähesest ruumist on lihtsalt vale. Tegu on suurepärase ruumikasutuse ja omas klassis üht mahukaimat pakiruumi omava sõidukiga. Ja miks soolise võrdõiguslikkuse tingimustes üks meesterahvas seal sees ei võiks istuda - no aru ma ei saa! Igaüks sõidab ikka vastavalt oma vajadustele ja võimalustele.
vot nii
22:47 08.01.2014
Läksin salongi ostma üht ... proovisin teist ja .... ostsin ära. Tundus täpselt tallajärele olema ...
ventilaator_
00:17 09.01.2014
Kõigil sama klassi linnamaasturite pakiruum on samasse klassi nagu luukpära Golfil (universaal Golf on juba tunduvalt suurema mahutavusega). Tegu ongi väikekeskklassi luukpäradega mis kõrgemale tõstetud. Vaadake autode mõõtmeid. Kümmaliselt suuremana mõjub muidugi kõrgele tõstetud Golfi laadne sõiduk. Keskklassi kuuluvad maasturid on Santa Fe taolised ehk neis on ruumikus võrreldav keskklassi autodega nagu Passat või Mondeo... Kõrgemale tõstetuna mõjuvad ka need suuremana.
OlaviKarvik
16:37 28.03.2014
Sõidan ix35 juba kolmas aasta, ei mingeid jamasid, läbivus talvel hea ja Premium mudeli varustusse ei oska enam midagi juurde lisada
DSG10
19:16 28.03.2014
ix35, sportage ja yeti on mõtekad võtta odavama otsa omad. Luksuslikumad on juba sama hinda kui suuremad RAV4, CRV, Outback
fw
18:54 05.04.2014
iX35 pole veel ikka saabunud, (novembris tellisime, praegu aprill). Vahepeal proovitud RAV4, Captivat, Sportaget. RAV4 väljast uuenduse teinud, sisu ikka sama. Captiva liiga raske linnas sõitmiseks ,Sportage liiga lärmakas, niiet ootame aga iX35-te. Diisel oleks kohe võtta, aga bensakas ja aut. kastiga pole mitte.
fw
20:04 01.05.2014
lõpuks saime kätte kauaoodatud, esmapilgul pole nagu vigagi, Tšehhis tehtud.
4WD, cashmire brown, automaat.

leidsin ka sellise koha: http://hyundai.forum.co.ee/

ei tea palju seal ka külastatavus on?
Eelmisele
14:18 08.05.2014
"Pole nagu vigagi" või "pole üldse vigagi" või on "igati hea"? :)
vastus_ix_35
15:15 08.05.2014
Pole nagu vigagi ehk siis tavaline ja odav auto igapäevaseks kulgemiseks.
maaks
16:58 08.05.2014
See eestikeelne Hyundai foorum on surnud, aga kui inglise keel suus, siis sinna võid vaadata: http://tucsondrivers.com/
fw
19:08 03.01.2015
Bensiinikulu on pisut suurevõitu, 12ltr/linnas, pisut alla 9ltr/mnt.
Sõita on päris hea. Tõmme ka päris arvestatav. Käisime Poolas , teiselpool Warssavi , igatahes istmik valusaks ei jäänud. Kummaline asi ainult, lumega kohalt võttes ei võta kohe 4 vedu taha, mõtleb hetke.
fw
19:16 03.01.2015
http://hyundai.forum.co.ee/

viriseda oskab igaüks.

seda foorumi peab külastama tihedamalt, siis saab käima.

marita57
12:58 06.02.2016
Kas kellelgi on iX35 omanikest olnud kokkupuudet keregarantiiga, s.t roostega? Kuidas garantiijuhtumite lahendamine sujus? Kas on lootust positiivsele tulemusele autoomaniku kasuks?
sung
08:08 07.02.2016
Kas juba roostetab?
marita57
09:45 07.02.2016
Ju siis roostetab ühest kohast (ja see ei ole auto all), ega muidu ei küsiks. Loogiline.
sung
12:57 07.02.2016
No meil peres on Hyundai Tucson aastast 2005 ja ei ole tal veel mitte ühtegi rooste täppi. Vanasti tehti paremini.
marita57
23:03 27.02.2016
Umbes kuu aega ootamist ja lubati töösse võtta garantii korras. Mootor maha, sest muidu ei pääse ligi, aga mis parata. Jalamees umbes nädalaks ajaks, aga selle kannatame ära kui auto korda saab :)
ix35
08:06 01.03.2016
Kust ta siis roostetab? Pole seal kapoti all sellise pilguga ringi vaadanudki.
marita57
08:47 01.03.2016
Justnimelt kapott ja kapotialune ruum. Lisaks A-piilarid.
Esinduse väitel ei olevat tegu tavapärase hädaga, vaid pigem erandjuhtumiga. Seda ise kahjuks ei oska kommenteerida.
Päästja50
16:55 12.11.2016
Kas keegi on vahetanud ix-35 bensukas 2,0 mootori ketti,olen sõitnud 125000km ja räägitakse et kett on vaja vahetada.Mis see maksab ja kas on väga mahukas töö.(ma mõtlen muidugi teeninduses või töökojas).Aitäh kes vastaks
IX35
06:20 19.11.2016
Kasutanud 2,5 a, mootor, 2,0 bensiin, manuaal, ls 60 tuh, selle raha eest millega sain oleks patt kurta.
fw
20:11 10.10.2017
Garantii ajal igaaastases hoolduses tuleb lasta raamatusse märkida, et kerel ei oleks mingeid värvikahjustusi ja roostet näha, siis saab selle ka garantii korras kõrvaldatud.
abikaasa sõitnud 3 aastaga ~ 20tuh.km. Selle ajajooksul on vahetatud juhipoolne peegel, ei klappinud enam automaatselt lahti kui auto käima panna.
Nüüd andis otsad tagurduskaamera. Suuremat ei midagi õnneks. Ei kolise ega nagise kusagilt. Töökojas mehed rääkisid, et peale 30 tuh. km läheb ka kütusekulu allapoole, kuna siis pidi olema alles õige mootori sissesõidu aeg. Ei oska kommenteerida seda väidet. Eks näib. Oleme suvel käinud Poolas-Leedus, saab isegi sees magada kuidagiviisi hädapärast.
Sirts Sirle
10:10 23.06.2018
Minul ix35 2.0 120 kw aut. 2012a
Ostsin just kasutatult. Linnast valja sõites ja gaasi vajutades jubedalt undab. 40-60 piinab juba nii et on. Pöörded lähevad 60ni välja enne kui vahetab käigu.Panin ka pildi.
Mulle kui võhikule tundub, et käigukast on v hakkab läbi minema?
...
14:20 23.06.2018
Jalga tuleb kohandada sujuva sõidu jaoks tõenäoliselt. Praegused kastid on ju juhi maneere õppivad kah, ju siis pole harjunud põhjas pedaaliga ja arvab, et tahetakse peenestada.
Toyoots
16:57 23.06.2018
Tundub et tõmbad käigukangi draivist üle manuaali peale ,ehk kui sa ise käike ei vaheta ,siis kast ise vahetab kõrgematel pööretel.
Sirts Sirle
18:22 23.06.2018
Kuidas ma saan kangi manuaali peale tõmmata? Seleta lollile
Toyoots
19:16 23.06.2018
Mul pole küll hyundai ,aga seal kus sul on käigukangil märgid + ja all miinus ,siis paremal on draiv ,ehk automaat ja vasakul kui liigutad kangi on manuaalne , ehk saad ise kangi üles lükates käiku üles vahetada ,või alla tõmmates käiku alla vahetada.
Marko
23:13 23.06.2018
Enne remondimeestele tonnide viimist võiks tõesti veenduda, et kas kangi asendiga kõik korras. Ei peagi olema lohakas lülitus, millest tegelikult aru ei saa :(
Võib ka mingite asendiandurite jama olla kangi ümbruses.
Sirts Sirle
23:39 23.06.2018
heisk
00:41 24.06.2018
No pildi järgi võib öelda,et käigukast on manuaal režiimis ,kuna displeil kuvatakse numbrit 2 (2.käik).Vasatasel juhul oleks seal D (drive).
Sirts Sirle
00:47 24.06.2018
Ja nii tundub olema. 3 on ka ees olnud. Ja kõik. Autoga sai eile alles esimesed tiirud tehtud. Pyhad peal, ootasin et saaks kellegile kohe peale pyhi näidata. Loodan väga, et see nii ongi, nagu kirjutasite.
Sirts Sirle
14:55 24.06.2018
Ja oligi manuaal sees. Tuhat tänu mehed!!!
maaks
09:52 25.06.2018
Oleme jõudnud oma arenguga punkti, kus isegi automaatkastiga ei osata enam sõita :-(
Sirts Sirle
11:29 25.06.2018
Vabandan, ei ole nii uuega varem sõitnud ja pole mees. Areng on kõvaka meeste hulgas, sest ükski mees ei osanud mulle viga õelda rga pakkuda. Siit grupust sain teada alles. Palju neid naisi on, kes jõuavad 20 000 korraga välja käia? Meeste autodega sõidavad enamjaolt ja mees ilmselgelt ka teab, kuidas oma auto kast funkab.
SS
11:55 25.06.2018
Kui sa selle auto eest 20000 maksid, siis said küll petta...
.
11:54 04.07.2018
Need autod maksavad ju 10000e.

Tänapäeval on palju naisi kes ostavad endale ise esindusest uusi autosid,see pole ammu enam erilist,tahetakse olla kellestki sõltumatu.
kasutusjuhendi
12:39 04.07.2018
võiks vähemalt läbi sirvida, kui lugeda ei suuda
Vi
13:41 05.10.2021
Tere. oman ix35 2013.Aasta sõitnud. Juhi istme nurk natuke segab,kui sisse istun
Oleks teadnud,et nii hea hinna ja kvaliteedi suhe,oleks varem vaadanud seda auto marki.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte