Kes oleks huvilisi? Antud hetkel oleks juba 2 autot klubis olemas. Üks Bravo ja Ritmo [url]http://www.carrating.org/gallery.php?pic=2599
[/url] On mõni Fiatifänn veel kusgil???
Olen taolist mõtet ise ka mõlgutanud, kuid pole ise suurem organiseerija ning samuti pole eesmärkide suhtes kindel. Aga kui keegi (nt. kaspar) võtab asja vedada olen kahe käega nõus tulema, sest autod ise on ju seda väärt!!!
Oman Puntot 1,2 16V
Nii, et võite arvestada ka minuga!
No klubi eesmärk oleks ühendada Fiatifänne. Saaks kas või kasulikku infi teiste käest remondi kohta, tuningjubinate või mille iganes kohta. Kui oleks tõsiseid tulijaid, võiks korraldada omavahelisi võistlusi(kiirendus,ringrada vms.). Muidugi hea võimalus uurida teiste masinaid.
Ise tarvitan algusloos olevat autot Fiat Ritmo 85 S`i. Tundub, et huvilisi on küllaga, mis teeb ainult heameelt!!! Klubi põhimõtteks tahaks jätta ikka autod endid, mitte nende omanikke. Tulevased klubiliikmed võiksid olla nõus ka oma auto kapotialust näitama ja teiste huvilistega suhtlema. Oleks ju jama, kui mõnde parklasse koguneb pea 20 autot: kõik panevad uksed lukku, vaatavad 5 minutit teisi masinad ja lähevad minema". Näiteks minu masinalt leiaks võib-olla lahendusi suurema mootorivõimsuse jaoks. Kui leiaksin üles QNN`i oleks olemas ka üks pealaest-jalatallani spoilerites Bravo. Ootaks kõiki, kel vähegi tahtmist oma "lemmiklast" ka teistele näidata. Ja need 2 eelpool mainitud masinat polnud mitte üleskutse ainult tuunijatele, vaid lihtsalt näide, kuda saaks üksteist aidata ja silmailu pakkuda!
Paistab, et Kasparil on head ideed ning jääb vaid loota, et ka ülejäänud siin sõna võtjad antud suunas mõtlevad. Klubi nimigi peaks ütlema, et keskseteks tegelasteks jääksid siiski autod ja nende hinge ja keha elu.
Oma soov oleks samuti veidi om a pisi Puntot kaunistada nii mõnegi aksesuaariga. Olen temaga pea kaks aastat vuranud ja jõudnud teda siit ja sealt nurgast kiigata ja mõtteid mõlgutada - sellest kolmeukselisest saaks päris toreda tüki kui temaga õieti ümber käija. Mootori koha pealt ei ole veel tõsisemalt jõudnud uurida aga sellist infot äkki leiakski klubikaaslastelt.
Vaffa, teema on soojenemas...paraku minu Bravo leidis endale uue omaniku ja ise vaatan nüüd vaikselt Vectra klubi poole. Samas niii kahju oli Fiatist loobuda...sõidurõõmult on itaallased ikka klass omaette.
Siiralt edu Teile.
NB: muide, mul jäi Bravost üle veel avamata pakendis koonusfiltri-kit. Autole kuni 160Kw.Poes 5500eek...huvitav, kas 3000eeku äratab huvi?
archy@hot.ee
...võimalik, aga usun, et pead silmas ilma korpuseta filtrielementi koos paigaldusvidinatega...mul täislaks + puhastustarvikud. Samas pead ei anna, ise pole ostnud...kel huvi pakub hinna :o)
Ja õige meil on: archy1@hot.ee
Terviseid minupoolt QNN`ile. Tekkis selline idee, et võiks sobitada huvitava kasulikuga. Huvitav oleks meie klubi esimene kokkusaamine. Kasulik oleks teha seda mõnel ring- või kardirajal, kus saaks ka sõiduoskusi lihvida. Kuna ise pesitsen Tallinna külje-all pakuksin välja Tabasalu kardiraja. Oma masinaga ma kahjuks sinna tulla ei saaks, aga kindlasti oleksin kohal!!! Muidugi võiks alustuse mõttes kas või niisama mõnes rahulikumas kohas kohtuda. Pakuksin välja sellise koha nagu Jüri, EDU kaupluseesisel parklas. Kui oleks tulijaid, võiks hakata sebima kuupäeva ja kellaaega.
kui keegi oleks oskaja, võiks kodulehe mingi teha, saaks üksteise autosid vaadata, kasulikke linke üles panna ja mõtteid vahetada. Ise Pärnust, nii et Tallinnasse kokkutulekule ei jõua.
Mina ka ei usu et Fiati mehed mõne teise Itaalia margi omaja enda seast eemale tõukavad . Meil on peres nii Fiat kui Alfa Romeo . Nüüd tahaks siia ühe elefandi poisi tirida . Ei tea kuidas õnnestub. Igatahes migisse seltskonda ikka sisse pääseb.
Oot, kaspar, kuiItaalia autode klubi koosnes ainult Fiati meestest ja ära kustus , kas siis peab asjast nii aru saama ,et Fiati meestest pole asja,või. See küll pole hea uudis või on põhjus kuskil mujal. Äkki peaks siis kokkusaamise organiseerima võimalikult Eesti keskel. Siis ei saa süüdistada kedagi pealinna kesksuses.
Kuna klubi siis tegutsema hakkab ja minu poolest võiks kõik itaalia autod olla. Enamus itaalia autosid kuulub nii kui nii ühe ja sama autofirma alla. Keegi võiks asja liikuma panna. Jutust on vähe....
No miks mitte, kokkusaamine näiteks Põltsamaal. Kui kõik, kes eelpool endast teada andsid ka kohale tuleksid (kokku enam-vähem 11-12 masinat) oleks ju päris hea!
Aarhh... Mul omal tehnika pool-tegemisel/laiali, kuid prooviksin oma masinaga kohale jõuda. JA NÜÜD: järgmine laupäev (10.jan), võiks siis Põltsamaal kohtuda (kellaaeg vajaks sebimist). Kui keegi teab mõnd head kohta sealkandis, saatku mulle mail või pakkuge siin välja. Ja kui asi kindlalt paigas, siis jumala eest: ragz, tule kohale (mul läheb hädasti nõu vaja!).
Kikule võiks pöialthoidma minna küll! Kuid kas ikka oleks tulijaid ka??? Pakuks välja sellise koha:Põltsamaa -Jõgeva teeristis vasakul on II korrusel üsna odav söögikoht, ehk see sobiks.
APPI !!!!! Krt, ma sain pea-aegu summutist lahti. Seda, et kusagil Põltsamaal sumps päris alt ära kukuks, küll vaja pole! Kas keegi on mineja Tallinna poolt, ning saaks mu kas või pagasnikusse istuma panna?!!?
minulgi sama FIAT ,ainult et imelikult 1,2 liitrine ta olevat nii BRAVA kui PUNTO ristsugutis olema.Muidu hea auto ainult et laguneb. Muideks SUUREL VENE AJAL ÖELDI ET ÄRA VÕTA AASTALÕPU AUTOT kehtib vist see tänini.Aga klubisse kuulumisest ei ütleks ära.Tuleks vast hulgi soovitusi ja nõuandeid millest muidugi ära ei ütleks.
Oleks hea, kui asja üle võtad, sest mul endal enne juuni lõppu eriliselt aega ei teki, kuid kui midagi organiseerimisel abi vaja, tulen hea meelega appi, kui vähegi võimalik. Edu ja kõike paremat!!!
Tegelikult küsisin ma Mina käest tõsiselt ,et mis riistapuuga sest ma käisin ise ka ,aga kedagi nagu ei kohanud. Jõudsime kohale kuskil pool kolm ja läksime ära mõni minut peale kolme. Suur ja karvane auto oli küll ühes filmis aga seal ma sellist küll ei näinud. Noh egas midagi. Mis s... see uuesti.
Tegelt võiks nüüüd ju asja tõsiselt võta.....
Kõik kes oleksid klubisse nõus astuma,paneks oma nimed kirja...ja võiks mingi kodulehe teha fiati kubile...paneks sinna autode pildid ülesse koos auto andmetega....
Lihtsalt tekkis selline mõte
pole veel elus kunagi autoomanik olnud, pakutakse sellist autot 7000 eest. Kas hinna ja masina suhe on ok või kuidas tundub?
Muidu ei tunneks üldse selle vastu huvi aga tõmbab ka sinna itaallaste poole. Ja autot oleks ka tarvis!
...sellest (Uno turbo) on Fiat foorumi all juba juttu olnud! Aga alustaks seda klubi asja jah sealtpoolt, et teeks algatuseks pisikese veebilehe huviliste masinatest nende piltidega!
Ma võiks midagi üritada teha küll, kuid ega minulgi need oskused väga suured pole...
Prooviks tegin enda autole koduka...
Midagi taolist suudaks vist valmis meisterada.... www.zone.ee/croma
Ma võiks midagi üritada teha küll, kuid ega minulgi need oskused väga suured pole...
Prooviks tegin enda autole koduka...
Midagi taolist suudaks vist valmis meisterada.... www.zone.ee/croma
Olen ise ühe teise autoklubi liige ja soovitan teil ruttu orgunnida oma klubi.Kas on julgeid kes tahaksid asja vedma hakata.Oskan ehk mõnd hea nõu anda.Miks mulle meeldivad Fiatid- põhjus selles,et sõber on nende järgi lausa hull.
Rahvas võiks kirjutad siia,milline leht välja võiks näha....mis seal olla võiks, või mida seal olema ei peaks....
Kui huvilisi jne ikka on..võin midagi valmis teha...minu auto leht on alles poolik...nii et paremuse poole peab alati püüdlema
no üleval võiks olla valikud: galerii, mudelid, ostu müügi kuulutused, uudised.Galerii alla saaks igaüks panna paar pilti oma autost ja mõni sõna juttu kah. Mudelite alla saaks kõik uued müügisolevad + vanemad kah. uudiste alla, nagu autonetis, et mis uut kuskil kuulda, esitlused....
Mõned lingid võiks kah panna.
Et oleks kah nagu tulija (ducato panorama 1,9td ´92), aga hetkel tulemise masin katki :(. Nimelt plokikaan on osutunud mõranema hakata ja selle tulemusena suisa rõhku jahutussüsteemi ajama hakanud. Lasin spetsil (selline tegelane, kes muidu keevitab ja lihvib neid) üle vaadata. Kahtleb ettevõtmise effektiivsuses :( seega teema: plokikaant vaja. Või oskab keegi kosta midagi näiteks 90 aasta tipo 1,9td mootori kohta. Kas võiks sobida? Täpselt sellist masinat teist, mis oleks nõus doonoriks hakkama ei ole leidnud... apua!
Ei suuda ka mitte vaiki olla - ostsin endale nädala eest 91a UNO (1,5)
Tahaks ka klubisse!!!
Peale selle ootaks argumenteeritud sõimu UNO kohta, siis ehk oskab mõnda ettetulevat viga vältida.
Andke tuld!!!
Ei mõista nagu sõimata midagi. Oli kunagi 1,5 mootoriga UNO. Neljase kastiga. Räägiti et viiene kast pidi nõrguke olema. Meie omal seda probleemi ei olnud. Piduri silindrid tükkisid kinni jääma ,kuni panin Flora BSK sisse ja see probleem kadus. Aha , käändtelgedega oli selline lugu ,et rool läks raskeks ja avastasin et ratas väänab vedrut. Lahti võttes selgus et tal polnud laagreid vaid suured hõõrd seibid. Lasin treialil teha grafiitpronksist uued seibid ja lõin grafiit määret täis ,peale seda oleks nagu võimendi peale pannud.Logarid aitavad seda autot kõvasti rooste vastu ja korralik õlitamine. Uste alumised ääred tükkisid ikka rooste. Põhja sai koledasti võõbatud ja karpidesse õli aetud. Taga olid tal ka logarid . Juba Soomes pandud ja nendest oli kõvasti abi. Mootoriga probleeme polnud ,kui just starteri pukside vahetus sinna juurde arvata. Suurte külmadega läks küll see riist alati käima.Minu aparaat oli karburaatoriga ja ilma turbota. Soojaks läks ka ainult termostaat peab korras olema muidu hakkab kütet võtma. Elektrilisad mul puudusid nii ,et lihtne ülal pidada.
mis klubist siis saab...
kui jorxil aega võiks koduka valmis teha, ma arvan et siis hakkab asi liikuma.
suvel väiksed üritused...tulijai on palju(ma arvan).
tänades jorxi ette
Kaugel klubi asjad on, kas klubi hakkab toimuma või mitte.
Enamus automarkidel on oma klubi ja Fiatil mitte.Keegi lubas kangesti koduka teha.................
Kas see ei jää jälle ainult jutuks.Keegi pani kunagi paksu.
Muidugi olen ma täitsa päri hea ideega teha FIATI-klubi.
Kodukas oleks ka hea suhtlemis-koht ja tehno-probleemide
arutamise,lahkamise ja teistele nõuannete jagamise kohaks.
Kokkutulek oleks muidugi hea,aga kuna asi on nii uus siis tekib
inimestel umbusaldus.Seda enam,et korra on asi untsu läinud.
Kui vötaks asja tõsiselt!!!
Kes see keelab meil asja tõsiselt võtta? Mina küll sisulist osa enda kanda ei oska võtta. Kas nüüd FIATi klubi aga Itaalia autode ja mootorrataste kokkutulek annaks võimaluse kokkutulekul liituda ka näiteks Lancia omanikel jne.
Eh, pole veel valmis. Kuna ilmad nüüd ilusad ja väljas muud tegemist palju, siis aega nats vähe. Aga ikka nokitsen vaikselt. Tänagi käisin korra raamatukogus nänni kogumas. Ehk järgmise nädala lõpul saan üles. Tore et ikka ootajaid on.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.