Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Ettevaatust Catwees Tallinna esindusega

to kolkar
11:58 13.11.2008
kõlkar ära aja jama... enamus hcoe liikmeid kasutab catti selle pärast et saavad soodustust... töö ja teenindus sakib seal täiega.
hondik
12:07 14.11.2008
Lasin plokikaant remontida catweesis, kõver oli.Kaane tegemise kohta pole midagi öelda, aga catweesist väideti, et ka sisselaske - ja väljalaskekollektorite tihendid läbi ja küsisid kas vahetavad ära.Kuna tihendite hinnad olid müstilised otsustasin, et vahetan pärast ise ära.Saigi siis kogu sisselase ja väljalase laiali lammutatud ja oh üllatust, mõlemad tihendid olid täiesti korras :S Järgmine kord lähen vehosse.Kuhugi mujale peale esinduste ei tasu keerukamate töödega üldse minna, saad auto veel kehvemas seisus tagasi.
.
09:12 19.11.2008
Sa hondike oled ikka mootori remondist väga kaugel. Need tihendid vahetatakse niiguinii ära, kui neid just natuke aega tagasi vahetatud ei ole. Mootori remonti ei tehta nii et pannakse vana tihend tagasi kui see silma järgi tundub ilus olema. Osta parem jalgratas siis.
Marko2008
16:33 24.11.2008
Mõni aeg tagasi soovisin vahetada marki. Olin kahe vahel, kas hakata Toyota või Honda omanikuks, mõlemad ühtemoodi head. Käisin siis oma 4 a. vana Peugeotti pakkumas nii Vehos, Amservis kui ka Catweesis. Parima ostupakkumise tegi just Catwees, kõige ebasobivama aga Amserv. Nii ma siis Catweesi poistega käed kokku lõin ja nüüdseks olen üle aasta nende rahulolev klient ning teeninduse eest annaks 5+ neile. Ilusat ja turvalist liiklemist kõigile!
mursik30
18:12 02.12.2008
kulge sõbrakesed Tallinna Catwee nii nagla ja ülbe et ei taha
ka autosi müüa müstika...praegusel ajal........
olin siis FR-V potensiaalne ostija
mida veel siis rääkida hooldusest,klijendi teenindusest...
Tragunn
00:35 07.12.2008
Sry, aga kallis "mursik30" ... arvestades Su õigekirja ja teksti ülesehitust pole Sina küll seal potensiaalne ostja olnud.
Olen ka klient seal ja seni pole küll suurt midagi kurta.
Konkreetne müügiagent, kes autot vahendas, tegi küll üsna räige näpuka lepingusse, aga see polnud teadlik ega tahtlik, pealegi veel tema enda kahjuks. Üksikasjadesse ei laskuks hetkel. Kaks kaskojuhtumit seal korda tehtud ja täpselt lubatud aja jooksul, isegi kiiremini. Tööd olid üsna mahukad, aga ainus, mis pärast leidsin, oli see, et tagaluugil olid unustatud klaasisojenduse klemmid tagasi panna.
Ühesõnaga, seni igati rahul.
PS. Ole ise inimene, mitte "kunn, kes jalaga uksi lahti lööb" ja saad ka sama suhtumise osaliseks.
579482
11:53 11.05.2015
Käisin TH Catweesis lubavad et standard reegel võtavad pidurid lahti puhastavad iga kord TH käigus - peale TH'd vaatasin töö üle tagumisi pidureid siis polte ei old isegi mitte puututud mutrivõtmega(mutri poldipead olid puutumatud) + tolmused olid ka liikuv sooned,detailid. Siis palusin et vahetage kui kord lahti võtate klotsid kah - ei umbes nii et teil valed klotsid sest klambrit ei suutnud näpitsadega rem.mees eraldada klotsi küljest enne paigaldust;)) Väike TH võttis 3 tundi aega;))
Veidi kahtlustan et mul lõiguti teeninduses tolmukatted,sirged lõike avad olid, sakid puudusid murenemisest.
bazuuka
13:57 11.05.2015
Sama kehtib ka ülituntud JAZZ-pesulaga. Palun tehke enne auto kätte andmist vastuvõtmis-üleandmisakt. Seal nad ei vastuta ka mitte millegi eest ja ütlevad, et sul oli enne seal mõlk või värv kriibitud. Mul lõhkusid nad uue subaru ära.
krtmaeivõi112
14:16 11.05.2015
Jazzis lõhui mul aastaid tagasi tagumine kojamees ära...sellest ajast saati ei usalda rullidega pesulaid..käsipesu kõige parem

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte