Muud pildid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Auto jäääs... mida teeksid?

32
21:07 18.11.2007
äkki teeks teema et mida teha kui sul hommikul aken lumine on ja jääs?
a) paneme auto käima ja soendame klaase
b) pühime lume maha ja kraabime jää ka maha
c) teha mõlemat
d)ma olen nii loll, et ma küsin siit foorumist
to 32
15:05 19.11.2007
Ma arvan et kui autol oleks selline jääkiht peal sul ei õnnestusk autosse sissegi saada....

Ise arvan,et tuleks ootada ilma soojenemist :D
sfgdfg
17:39 19.11.2007
ma arvan,et 32 ei ole autoomanik.
siin ei aita isegi silikoon :P
ovbeq
20:56 19.11.2007
päris kõva torm on vist olnud seal :)
Kärss
20:58 19.11.2007
Soovitan pöörata pildil tähelepanu sellele, kui palju see jää kaalub auto peal (masin päris madal). Ise olen olnud natukene sarnases olukorras paar korda elus, kui Soomes sadas "alakülmunud vett", ehk siis paarikümne miinuskraadi juures sajab vihma, mis kuhugi langedes jäätub hetkega. Näiteks sõita ei ole võimalik kiiremini kui ca 60kmh, sest muidu hakkab esiklaas jäässe minema. Kuna see jää kittis kinni kogu auto nina (mille peale ise soojas salongis istudes ei tulnud), hakkas ka mootor kergelt ülekuumenema. Ega muud olnudki kui autopesulasse (käsipesulasse), kus kuuma veega see jää ära sulatati. Ei olnud nii karm kui siin pildil, kuid paar sentimeetrit ühtlast jääd kattis autot nii väljast kui ka õõnsusi, kust vaid vihm sisse pääses.
!
12:43 03.12.2007
Kui tegemist on jäätunud mereveega siis ei tahaks ma olla selle auto omanik.
tillerdis
17:07 15.12.2007
huvitav on see et meri pole jääs
matupoisu
12:59 16.12.2007
täitsa võimalik, et selle lahtise mere pealt on lainepritsmeid peale lennanud, mis on jäätunud
või siis on aurumine nii tugev olnud, et rannikule jõudes sadas see ruttu alla jäävihmana
pindit
14:33 16.12.2007
õnneks pole merevesi :)
"Ice Storm over Geneva, Switzerland" : http://www.pbase.com/scherrer/january_2005_ice_storm
matupoisu
18:41 16.12.2007
After a conjunction of intense cold (-8 to -12 degrees Centigrade), plus very strong winds, blowing at over 100 kmh (70 mph), the waves got so harsh that they passed over the dikes and the droplets immediatly froze everything they touched !

On ikka küll
opl_
09:35 19.02.2008
tegelikult ei ole väga vahet kas tegemist on mereveega või mitte. Vähemalt nii kaua kui see jääs on. Selliste miinuskraadide juures ei toimu väga aktiivseid keemilisi reaktsioone.
karpaak
18:05 19.02.2008
Loodus teeb jääst imesid ka mujal, kui kaiveerel: põhjarannik, Valaste juga - http://www.ochevidec.net/id/3477.html
1918-2008
02:01 20.02.2008
Sa seltsimees karpaak vaatad Valaste-joa pilte valest inforuumist !
Ja kommentaaridest pean ma lugema: Это природа эстонцам за монумент мстит....
http://www.postimees.ee/galerii/index.php?picture=26608
vot nii
Vuffel
09:25 20.02.2008
Teades, kui kõrgel on Valaste joa juures need platvormid jms, siis on täiesti üllatav, kuidas sai see vesi nii kõrgele...Sel talvel, kui see jää seal oli, sai seal isegi käidud. Vaatepilt oli võimas. Üleval panga peal olevad pingid ja piirded olid jääga kaetud.
Ilma Jaam
11:33 25.02.2008
siin aitaks ainult veega jää sulatamine,aga sellel esimesel juhul oleks see vist võimalik ainult tuletõrje auto abiga.Punasel Fordil saaks parempoolsest uksest vast sissegi,mootor tööle ja küll see jää vaikselt sulama hakkab!
audi a4 v6
19:10 25.02.2008
kas sellises olekus autot ikka tasub käima panna? Mina täpselt ei tea, aga kardan, et läheb liiga kuumaks, kõik vajalikud avad ju kinni.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte