Alfa Romeo

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

164 alfa

mastera164
14:04 26.02.2008
kas on kusagilt võimalik saada alfa 164-ja keret ???
või avariilist autot

Muudetud 26.02.08 14:06

ts
14:38 26.02.2008
kindlasti on... aga milleks Sul seda vaja oleks???

mastera164
16:25 03.03.2008
ex ikka nikerdamisex
ts
16:28 03.03.2008
nikerdamiseks/ehitamiseks osta omale parem mingilgi määral korralik auto :-)

usu mind-> tuleb meeletult soodsam ;-)
Marko
15:55 07.03.2008
Espaki õue peal Tallinnas seisab üks. Kiri peale kleebitud, et müüa ja tel ka. Kuna su mure oli meeles panin selle kirja: 5199276.
mastera164
16:14 07.03.2008
tänan väga teid
:)
ts
16:15 07.03.2008
:-I

Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine

aga jah see selleks :-)

loodetavasti pildistaja ei pahanda
http://img227.imageshack.us/img227/1629/sarkofaagyr7.png

see on 2,0TS mootoriga isend, mis on seal seisnud juba väga pikka aega... räägitakse, et ei ole just kõige paremas elulootuses enam...
Fiatist
16:25 07.03.2008
helista ja küsi 58357552
Marko
18:27 07.03.2008
ts, samas on jälle lubatud teiste foorumikülastajate abistamine. Pealegi, kuna olen täiesti kindel, et ei ma ise ega ka keegi mu tuttavatest ei müü seda alfat, võtsin endale õiguse reegleid tsipa paenutada.
Lugupidamisega
Marko (admin)
ts
22:38 07.03.2008
to mastera164

Nüüd tekkis juba suur suur huvi, mis Sul plaanis on... nimelt, kui midagi lappama kavatsed hakata, siis oleks hea teada mida (kered ega ka tehnika BTW ei ole kõigil 164-del 1:1-le kinnitatav)

Kui soovid vaid kerenumbrit, et midagi kahtlast korda saata, siis...

To Marko

"ts, samas on jälle lubatud teiste foorumikülastajate abistamine"

otse loomulikult-> lihtsalt on mul mõne aasta tagant meeles, kuidas mu sarnane postitus "nagu nõiaväel" haihtus (kuigi ei olnud samuti tegu ei enda ega Sel hetkel veel ka tuttava kuulutusega) sellepärast ei hakanud seda pilti riputama (nagu Sinu postist selgus, siis oleksin ehk ikka võinud?)

kuna ma siin suht sagedane külaline olen, siis tean, et Sa admin oled ;-)

mastera164
10:53 16.04.2008
admin ma päris kindlasti ei ole:D
Juulius
11:18 16.04.2008
Ära muretse mastera164, sind pole keegi adminniks tembeldanud, see jutt käis Marko kohta :)

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte