Ennetan teemat, et ei olnud korraks pargitud. Mõned tunnid juba nii seisnud seal. Oleks mind ennast nii kinni parkinud siis see mersu nii libe ei oleks enam olnus.....
Oled kindel, et nad ühest seltskonnast polnud? Olen sellist kinni parkimist ise ka teinud täis parklas kui sõber sai tühjale kohale ja mina tihedalt talle taha nii, et kedagi teist ei seganud!
Ma laseks rehvid tühjaks,ei ausalt! Ja kui hakkaks midagi seal telefoniga tõmblema siis annaks vastu nägu ka ja las hakkab politseile seletama,et tal on õigus.
Muidugi mind ei häiri kui keegi üle joone pargib või keelumärgi alla sest lollus on tema asi ainult. Aga siin ju teine tera,võibolla tuleb poes olles telefonikõne ja pead kuhugi kiirustama.
on olemas autos ventiili keeramis nippel sellistel puhkudel kui keegi ei suuda uksi korralikult avada,kuigi ega se mölke plekist välja ei võta,aga väike õpetund ikka.siiamaani on piirdutud ainult ühe väljakeeramisega.pange endalegi selline vidin autosse,saate eriti nahaalsete puhul ka 2 rehvi tühjaks lasta..las siis nuputavad ja tavaliselt eriti kõvadel vendadel on vesi ahjus.ei ole selline käru keeraja aga kaua võib.
07.10.08 kell 17.29 Marienthali Selveri juures, omanik käis pangaautomaadist rahq võtmas, kõrval parklas oli vaba ruumi küllaga, aga no ajuhiiglastele on ju kõik lubatud!
aga noh. eks ta jahh, neil meza vennikestel, tavaliselt see tagument nii suur ja eks kindasti see raha kott ka nii paks et ei jõua teist pika teed taga tassida, siis ikka tuleb valida ju lühim tee sinna kaupluse ukse poole.......
Olen ise kunagi parkinud õhtul tuttavale külla minnes võõra garaaži ette, jättes armatuurlauale igaks juhuks oma tel. nr.-i, et kui peakski ette jääma, olen krõps all ! (ei olnud võimalust mujale parkida, samas ei seganud teiste autode väljasõitu) Eks targemad saavad aru, lollid lugegu veel mitu korda ! ! !
Aga keda ta segab ? Eriti, kui läks korraks raha välja võtma, sõidab ju kohe minema. Või on sul mingid kompleksid ? Või sa ei mahtunud oma rondiga mööda sõitma ?
Isiklikult ei meeldi igasugused tegelased, kes suvalistes kohtades pargivad, aga kas tõesti selline piltide üles riputamine midagi aitab? Kas ongi pildistaja põhitegevus kusagil poodide parklates ringi käimine ning võimaluse korral kohe pildistamine. Kui nii tark tegelane oled, siis mine astu juhi juurde ja tee märkus.
Samas pildistaja ise ei julge midagi teha, ainult anonüümselt siia pilte riputada. Siinkohal tuli meelde, et kord Torupilli Selveri parklas üks juht parkis oma mersu joone peale ja kui ma poest välja tulin siis oli seal juba kaks tegelast, kes hoolsasti pilte tegid :D Küsimuse peale, et kas teil muud midagi teha ei ole hakkasid midagi podisema ja istusid oma autosse edasi nillima. Minge inimesed tööle või tehke midagi targemat oma eluga.
vibu kõnnak on vist see,et kui oled just riista otsast maha roninud,siis teed veel instinktiivselt liigutusi takkajärgi. mõnele mõjub ka suure autoga sõitmine ja suvaliselt parkimine samamoodi- tekitab mingi kiheluse,mis tuleb teatava kõnnakuga neutraliseerida.
*** kui igav ikka inimestel on,täitsa haiged ikka.....võtke kass omale või vahtige porri ,kas tõesti pole midagi muud teha kui käia passimas valesti pargitud autosid.keda kuradit ta seal segas,kas sellest netis kaagutamisest muutub midagi we,LASTEAED
andero6,esiteks neid autosõiduhälvikute paraadi ei ole vaja passida,sest neid lausa autokoolid vist toodavad.teiseks,see auto oli pargitud Tartu kesklinnas päevasel ajal,parkimiskoha leidmisega jama ja kolmandaks,sellise parkimise eest tuleks maksta kolme koha eest,siis parkigu(parkimis kotrollijad võikski trahvida kahe maksmata koha eest)
Aga selle Volkswageni linnamaasturi paremale poole oleks saanud juba kenasti oma 87. aasta Sierra parkida. Kahju, et selle linnamaasturi ees ühtegi raudposti pole. Muidu ta olekski sinna jäänud minu Sierra vahele.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.