sampo teatas mulle hiljuti, et kui tahan nendega liisingut jätkata, siis pean seda tegema läbi iizi kindlustusmaakleri. Mõtlesin, et jutuks hea küll, kuid juba mõni aeg hiljem laekus mulle postkasti kindlustus. Mis sest et mu endal kindlustus juba olemas. Õnnetuseks polnud see iisi pakkumine ka soodsam. kui samposse helistasin,et mis toimub. siis sealt teatati, et pean olemas oleva lepingu katkestama ja uue sõlmima. Ühesõnaga tee ja toimeta, sina klient, sest keegi kuskil on õllelauas hea diili teinud.
mis seal´s ikka- kui oled juba oma hinge pangale müünud,siis pead nende soovide järgi ka tantsu lööma. nende asi on sinu käest raha kätte saada ja loomulikult võimalikult palju. see,et sul vahel ehk kõri liiga kinni pitsitatakse, neid eriti ei huvita. ses mõttes erineb pank natuke orjapidajast- orjapidaja on siiski huvitatud tööjõu vormisolekust ja päris ära teda ei näljuta, pank on aga valmis oma ohvri ära kägistama ja siis müüb vara maha- see ju nagunii pangale panditud ja ongi juhtum lõpetatud.
Ma olen teinud nii, et kui läheb liisinglepingu allakirjutamiseks, siis kirjutan alla liisingulepingu ja panen põhimõtteliselt jooksu sealt boksist. Muidu tõesti minema ei saa, käib nagu uni peale oma iisiga.Hiljem lasen oma oma kindlustusmaakleril faksiga liisingusse kaskopaberid ära. Muud varianti ei ole tõesti. Endal sealt siis 2 autot ja 1paat. Muidu Sampo liising on vägagi okei.
viriseda hea küll,aga olgem ausad,kui sina auto välja laenaks-rendiks tahaksid samuti et see oleks kindlustatud.iizi on üks variantidest,muide teevad tööd kõigi kindlustustega,seega nemad ei sunni millekski.
Kui ise teed kindlustuse saadad panka koopia või lased kindlustusmaakleril saata,nii lihtne see ongi.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.