Viljandi LRK autokooli soovitan soojalt.Käisin ise seal eelmine aasta, teooriat andis Jaan Kleemann ja sõidõpetajaks oli Ivari. Mõlemad hästi rahulikud ja asjalikud, eriti kiidan Ivarit, rahulikumat ja mõistlikumat sõiduõpetajat oleks vist raske soovida.
Suht norm oli. Alvarit ei soovita sõiduõpetajaks, aga seal valida vist ei saanudki. Mina sain kõik ühe korraga tehtud ja ei nurise.
Virisevad need kes ei saa lihtsalt hakkama.
Viljandis peale LRK ja Alopexi midagi asjalikku polegi.
3st sõiduõpetajast ainukesena on närvidega probleeme Alvaril, muidu vägagi muhe koht. Soovitan.
Näitajad on ju ARK-i andmetel täitsa head (üle keskmise) aga eks kadeduseuss on suur-suur või ei saanud "ei usu"autokoolis hakkama.Ega igaüks peagi juhiluba saama.
tegelt kiidavad siin autokoole autokoolide omanikud ja nende käsilased. seega kogu jutt siin, et nii hea ja paremat pole on sulaselge ********t. Vaatama peab neid koole, millest siin ei kirjutata ja mille näitajad ARK-s on head.
LRK autokooli puhul tuleb ettevaatlik olla Toomase puhul ,annab ka c ja e kategooria tunde.Võimalus oli võrrelda seda õpetajat teiste autokoolide õpetajatega ja tase on allpool arvestust.
Kui sul Toomase kohta on midagi õelda siis mine proovi oma eksamid ja kool läbida Automis.Seal on "tore" õpetaja,istub kivil ja loodab et äkki sa saad sõitmise selgeks.Õpetamist ära looda.Hästi läheb kui sa õppesõidul autogi käima saad kuna trehvab, et akud tühjad.Aga tunni eest ju makstud? Toomas super mees.Tema tööle 5+++.
Ega see Toomaski palju parem .Maksad tunni eest,millest 25 protsenti jääb kasutamata aga tõenäoliselt on igal kliendil oma erinev nägemus.
Minu arust tark aga laisk sõiduõpetaja.Sõimata olen ka saanud oma lolluste eest.
LRK on hea autokool,ei saa nuriseda millegi üle,paar korda sai oma sõiduõpetajaga tülli ka mindud,aga järgimõeldes olin ise ikka päris loll.Oli küll väheke temperamentne õpetaja,kuid suutis mulle kokkuvõttes asja väga hästi selgeks teha,see eest olen nüüd väga hea juht i know that i m the best;)))
Väga ebameeldivad kogemused, käisin küll lõppastmekoolitusel, kuid siiski.
Dokumente ootasin pea nädal aega (peaks kätte saama hiljemalt järgmisel päeval), koolitus polnud ARK-is registreeritud, mistõttu seisin fakti ees, et olen seal mõttetult käinud, see lihtsalt ei kehti. Ning kõike seda kroonis sekretäri kohutavalt ebameeldiv ja ülbe/üleolev suhtumine.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.