Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Rakvere Põhjakeskuse juures

squa
19:38 27.12.2008
Kohti nagu raba kuid mõnel vaja ikka kuidagi oma BMW kärakat näidata ja kui muidu ei saa siis pargib kõnniteele
kpl
21:03 27.12.2008
on ju vaja,muidu äkki keegi ei näe autot.haledad hälvikud
DJ
21:10 27.12.2008
Teemaalgatajale-
kas sa ütlesid BMW omanikule, et ta valesti parkinud? Ei?
Aga Miks, tead? Sest sina (pildistaja) on luuser...Kõik pildistajad -luuserid.
Vuffel
21:30 27.12.2008
Pildistajat nimetatakse Eestis ja maailmas teadupärast ka fotograafiks. Seega, kasutades DJ loogikat, peaksid olema KÕIK fotograafid luuserid...miskipärast ma selles kahtleksin.
V u f f e l
02:27 28.12.2008
Tegelikult oleksin mina oma Audi hoopis poodi sisse parkinud! Olen juba selline pime audide ****, mis teha!
irgjeoiruhger
20:56 29.12.2008
Noh anname andeks ... tal on ju nii nii kiire et ei suuda meenutada kuidas seaduste järgi käituda :)
Ühesõnaga minu silmis idioot on.
noh
21:23 29.12.2008
sellised "ärimehed"on varsti minevik.lähevad oma liistude juurde tagasi
valus kretiin
adriana
14:53 30.12.2008
DJ õpi eesti keel ära siis hakka kommenteerima, ega tänapäeval muidu ei saa ju peab pilti tegema, muu asi ei tõesta kui **** ikka mõni on.
to dj
15:24 30.12.2008
eks selle ütlemisega tuleb ikka ettevaatlik olla. suvel ka üks valga ärimees ütles pärnus pahadele poistele, et ärge sõitke kõnnitee peal ja ma usun, et sa oled ajakirjandusest lugenud, mis tast sai-kõva koosa sai ja veel oma perekonna ees.
mis on sinu asi?
15:29 30.12.2008
aga mis see sinu asi on kui idioot on ta, kui ta parkis sinna siis ta ka parkis.. ei ole vahet kuhu pargib ja ma usun, et ta sulle ette ei jäänud... mis sul viriseda .kui ei meeldi pargi sina järgmine kord sinna
sorbas
16:08 30.12.2008
Kindlasti käib "mis on sinu asi?" iga 5min. tagant vaatamas, kas ja kuidas keegi tema vaimusünnitisele reageerinud on.
Pakun, et enamike selliste artistide sünniaasta jääb 1990< ...
Seega kõigest arenguvalu juurde käiv mässumeelsus.

Terve mõistus ju ütleb, et teguviis pole ok!
xxxxx6
18:03 11.01.2009
Keda see auto häirib seal? Kellegil jäi poodi minemata? Kadedad lollakad.
x36
10:28 12.01.2009
To: xxxxx6

Suht hale oled, milleks need liikluseeskirjad ja seadused siis on ka? Mis siis kui kõik pargiksid nii kas sa siis ka veel samatmoodi mõtled? Sa kindlasti oled üks neist ****idest kes nii teeb ja siis kui keegi teine ees on juba "ajuhälviku" koha peal siis nutad patja.

Muudetud 12.01.09 10:28

usssa
17:55 12.01.2009
x5-ga maastikule ei tohi minna siis ongi ainuke rõõm äärekivisid ületada.Inetu tegu sellegi poolest
Vuffel
22:54 19.01.2009
Ei hakka uut teemat tegema siia, aga tervitaks siinkohal ühte musta Lexus IS250 juhti Tartust, kes Sõbra selveri juures oleval ristmikul paremale suunduva tänava (kui tulla kesklinna poolt, siis jääb paremale, tänava nimi hetkel meelde ei tule) otsas, otsustas rahumeeli paar meetrit Turu tänava servast oma Lexuse parkida. Auto number oli 001 PRI ning pargiti südamerahuga ülekäigu raja kohale.
Kui ma nüüd väga ei eksi, siis tegu oli selle sõidukiga, mis nüüd müügis: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/167/auto_php-id=5751
67-www_auto24_ee.html

Juht nägi välja nagu just just 18 saanud "hiphoppar" (kottpüksid, mütsilätu silmini ja karvase kraega jope) ning jooksis järgi ühele tumedajuukselisele neiule.

Kui juhtud lugema, siis siin tervitab sind samal tänaval parempööret ootava musta Audi A6 juht.
noniinonii
19:36 22.01.2009
PRI on lühend sõnast prioriteet.Sellise tähekombinatsiooniga numbreid antaksegi ainult uhkete autode omanikele! Neile on kõik lubatud ju!
James75
20:35 22.01.2009
Parkimise kohta pole midagi uut öelda. Load vist lammaste eest saadud. Need kes aga siin valesti parkimist õigustavad ja pildistajaid luuseriks peavad võiks natuke asja üle järele mõelda. Rusikate vehkimine just arukust ei näita.
mul on golf3
20:12 24.01.2009
mida te tõmblete nyyd
täitsa **** ju keegi edukas vend parkis oma edeva uue x5 otse peaukse ette
OMFG!
oleks mul pappi jalaga segada ma sõidaks otse poodi
pildistajad leidke omale uus hobi
meha1406
02:53 27.01.2009
mees lihtsalt tahtis et ta auto ikka kaamerate all on muidu ärandatakse veel ära:D:D:D
Handri
22:10 10.10.2009
Pigem on see poe tagauks :) Jah, kõnnitee ikka jalakäiatele, sõidutee sõidukitele. Ei meeldiks kellegile kui noored emad jaluvad mööda sõiduteid ja takistavad liiklust.

Muudetud 10.10.09 22:11

yobuc
16:25 11.10.2009
aga äkki oligi noor ema? emapalga eest ostetud auto kah?
tcv
02:30 25.10.2009
tegelt peaksid nagu puksiirid seda tööd tegema ja minema vedama sellised seaduse mitte austajaid !
$cotty
09:06 25.10.2009
Ega ei ole mõtet bemmimeestest rääkida, neile võiks invaliidi märgid kohe anda ja autodele panna sest et noh kui raha on jalaga segada aga ajusid ei ole siis ostetakse bmw ja ollakse taoline lohh. Inimesel on tähelepanu vajadus. Tal võib olla väike meheuhkus aga ennast peab ju kuidagi näitama :)
reed
19:11 08.10.2010
ma ei saa aru mis mõtet on teha meie pisikestest parklakohtadest mingeid mõttetuid pilte tee järgi kui suudad antud teemas vigiseja sõidab arvatavasti 1985 aasta ford escordi või sierraga ringi .kadedus ajab lõhki või.
usun et iga inimeseloom ülbitseb kui talle võimalus on kas auto kas rahakotiga valik on sinu.
ma ei saa aru mis selle VALESTI PARKIJAD teema mõte on kas mul muutub midagi kui enda auto pilti siin näen.vastuseks oleks EI MUUTU.
tänan lugemast
ps.antud sõidukit pildil ei ole minu oma ja ei tea selle omanikku.
poltergaist
19:33 08.01.2011
Kus sa võtad et kõik pildistajad on luuserid?Kas su isikutunnistsel vahib vastu pildi asemel üks suur rist we? Selle auto omanik võib ju nüüd uhke olla pilt üleval ja puha ma paneks vaeva eest arve ka veel kojamehe vahele
poltergaist
19:37 08.01.2011
mõlemad kaamerad vahivad mööda!!!
ghb ruudus
20:25 11.01.2011
Silmu bemm see ju
Põhjas
20:55 11.01.2011
Hei sina argpüksist autojuht kes sa täna kella 18.00 paiku sõitsid Rakvere Põhjakeskuse parklas otsa Fiat Marea Weekendile numbriga 518MBS ja põgenesid sündmuskohalt.
Ei jätkunud sul julgust oma tegu tunnistada ja vastutust anda ning leidsid,et põgenemine lahendab sinu olukorra.Kui sa mõtled hästi järgi siis tead,et sel ajal suht tipptund ja ka kaamerad seal olemas.Politseile asi edastatud ja usu see on aja küsimus millal sind leitakse ja siis pead sa ikka oma rahakoti rauad lahti tegema.Targem on sul ise võtta ühendust ja asi ära klaarida.
Kui keegi veel seda pealt nägi siis igasugune info teretulnud.
lazlok@hot.ee
üks teine
21:24 11.01.2011
Selline käitumine näitab, et sellised inimesed ei austa teisi inimesi, ega nad siis ainult liikluses nii ei käiitu, see toimib nii igalpool, nad austavad ainult neid kes neist üle on, ülejäänute peale kusevad, nende mentaliteet on tiblade mentaliteet - vägivallaga panevad oma väärastunud tõe maksma-, Pärnu juhtum konkreetne näide. Ega siis kallid autod kedagi ära peta, et tegelikulton tegemist ühiskonna saastakihiga, tavaliselt on sellised kallid autod keegi oma kannatustega kinnimaksnud, sellised inimesed ongi tavaliselt need ülelaskjad, on ka mõned erandid, aga erand kinnitab reeglit.
üks teine
21:28 11.01.2011
Siuke ****** hakkab alles siis oma tegude tagajärgedele mõtlema, kui sõidab äkki bemari asemel selle kõrvalseisva opeliga ja tavaliselt see nii ka läheb.
gggh
09:07 12.01.2011
Kusjuures mis sellel opelil viga on? Isiklikult sõidaksin ennem selle Astraga kui bemmiga.
1. ökonoomsem
2. vähem eelarvamusi ja stereotüüpidega seondamist tekitav
3. odavam ülal pidada
4. normaalse inimese auto

Aga jah, selge on see, et see sama tüüp Opeli roolis oleks madalam kui muru, näete te kedagi Sierra või Golfiga sedasi ukse ette sõitmas? No üldiselt va mõni erand, ei näe, aga andke talle a'la X5 kätte, siis tõuseb kohe pilvedeni ja muutub omaarust jumalaks.
w
23:29 04.02.2011
oot oot ,mis sellel opelil viga on. Viga ongi selles et on opel!

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte