See on sügisel tehtud pilt Tartu Karete Konsumi parklas.
Parkla oli põhimõtteliselt tühi, peale selle KeenJuse. Asja võib võtta kaheti - kas ei ole mõtet lahtiste silmadega parkida, kui niikuinii kedagi teist ei ole või on inimene lihtsalt nii ülbe ja pargiks nii ka täis parklas.
tartu sõbra selveri juures juhtusin nägema juhust kus ühele tumedale uuematsorti audile oli sarnase parkimise eest kirjutatud taga stangele "õpi parkima".
Sügisel tegid pildi ja nüüdseks siis nii palju julgust kogunud, et julgesid üles panna :) Kuna ka kõrvalkohad tunduvad tühjad olema(see parkla ongi 90% ajast tühi), siis paistab see foto pigem norimisena. Kui kunagi kauges tulevikus suureks saad, siis sobid eduliselt meie banaanivabariigi euroametnikuks. Edu Sulle ka edaspidiseks, Ahvisabaalune :) Hea nimi!
PS. Ei ole minu ega ka ühegi tuttava auto sellel fotol.
Kui nüüd järgi mõelda, siis jah on kummaline, et ma sügisel juba sellele ideele ei tulnud. Aga häda on selles, et ma avastasin selle foorumi alles 2 päeva tagasi ja leidsin, et toona tehtud pilt on alles.
Ega see kellelegi liiga ei tee ma arvan. Lihtsalt naljakas lugu.
Selle koha pealt on küll õigus, et peale minu ja selle auto oli parklas ainult üks auto ja ruumi nii et tapab. See ei olnudki ehk nii väga norimisena mõeldud, lihtsalt naljakas pilt.
Kui muudaks nüüd edaspidi parkimiskorraldust: parkimisjoon peaks jääma auto keskele (parem parkida kuna parkimiskoha sihtimine paraneb; ruumi parkimiseks jääks ikka samapalju; keset joont parkimine ei ole enam valesti parkimine)
See võib parklas ka ainukene auto olla aga ta rikub parkimiskorda mis on triipudega ja ilmselt ka märgiga tähistatud. See, et kõrvalkohad on tühjad ei ole vabandus. Võibolla sellesama tüübi pärast ongi. Autosid on palju ja parkimiskoha otsijale tekitab ikka meelehärmi küll kui kohta kuhu saab nt. parkida neli autot on täiesti haigel viisil mahutatud kaks masinat. Või vaatad mingit rivi ja nednid, et kui iga autot 10 cm nihutada mahuks kaks veel.
Aga üks variant on veel - inimene ei oska lihtsalt sõita, ta ei tunneta auto gabariite ega mõista täpset manöövrit sooritada et kriipsude vahele mahtuda.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.