Fiat

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Fiat Stilo 1,6 kulutused

tugrik777
22:56 06.04.2009
Tunnen huvi Fiat Stilo vastu. Uurin kas 90 000 läbisõidpealt on ette näha mingit hooldust ja kas keegi oskab pakkuda mis hinnaga. Tahan osta F Stilot aga üritan eelarvet kokku panna, kui kulukas ta pidamine läheb kui osta 74 000 km läbisõiduga auto ja ise aasta paariga mingi 10 000 läbi sõita. Tahan magalate ülalpidamiskuludega autot soetada, mida ei peaks kogu aeg remontima vaid saaks ka kasutamist nautida.
Tugrik777
mathiasberg
00:40 08.04.2009
1.2 mootoriga 90 000 hooldus oli 968 krooni. 100 000 ja 110 000 mõlemad tsipa üle 1000. 120 000 pealt tuleb 4.5 - 5 tuhat, kuna hammasrihm ja muud sinna juurde kuuluvad asjad. 1.6 mootoriga natuke suuremad kulud ehk...õli vist läheb ju rohkem? Hr. fiatist oskab kindlasti vastata.
Fiatist
07:19 10.04.2009
Palun pane siia auto täpsemad andmed,siis saan sulle suurusjärgu öelda millega pead arvestama suuremate hoolduste ajal.
Ilusaid kevadpühi kõigile.
tugrik777
13:40 11.04.2009
Fiat Stilo Dynamic 1.6 76 kW
Liik: sõiduauto
Keretüüp: luukpära
Esmane reg: 07/2002
Mootor: 1.6 (76 kW)
Kütus: bensiin
Odom. näit: 74250 km
hooldusraamat
Vedav sild: esivedu
Käigukast: manuaal

Tervitades

Fiatist
20:52 14.04.2009
90000 km hooldus kõigest õlivahetus koos veermiku kontrolliga.Ja siis veel dignostika-aparaadiga üle joosta.Hind jääb kusagile 1500 eegu kanti
Stilol hooldusvälp on 20000 km ja õlivahetus iga 10000 km järgi.Mootorisse näeb tehas ette poolsünt õli.Minu arust mõttetu.
Olen pannud täissündi ja edukalt veereb 20000 km ja õlivahetus koos hooldusega mis oluliselt hoiab nii mõnegi krooni rahakotti alles.
Aga 80000 lm mis peagi sellel autol tulemas on juba tiba suurem ettevõtmine.Süüteküünlad,filtrid,õli jne jne
Stilo üks tüüpviga on elekter.Ja esipirni vahetus on ka üks mehine töö.
Aga kui hooldada korralikult siis teenib ausalt.
wk
21:09 15.04.2009
Mis selle elektriga lahti on? Ma olen oma Stiloga sõitnud 140000 km ja elektriga ei ole probleeme olnud. Vasaku esitule vahetus oli küll nii, et pidin aku ja aku kasti maha võtma. Minule öeldi teeninduses aastaid tagasi, et 1.6 hammasrihma vahetus on 60- 80000 km tagant. tegin esimene kord 70000 peal. Nüüd üks kõva auto remondimees ütles, et võid julgelt 80000 sõita. Õli vahetan küll 10000 tagant. Stilo tüüpviga on õhkpadja tuli.
Fiatist
20:10 16.04.2009
Õhkpadja tuli ongi seotud elektriga..........st airbagi juhtmestiku pistikud mis asuvad istme all ja pagasiruumis on just need õnnetud mis lepingu kipuvad lõpetama.Aga ka nende vastu leiab rohtu.........
wk
22:47 16.04.2009
Vahest räägid kuidas seda rohtu leida?
mathiasberg
19:27 17.04.2009
On jah keeruline nende pistikutega, ma juba mõtlesn, et joodan otsad kõik kinni, et sellest pagana piiksumisest lahti saada. Varsti õues soojem, siis võtan ette järjekordse pistikute loksutamise.
Fiatist
22:10 17.04.2009
Mathiasberg.Sa oled õigel teel.See pistikute loksutamine on enesepetmine.
Pistikud vahelt minema,joodad kinni,isoleerid korralikult ja asi toimib ning närv puhkab.Aga sellel tööl teatud nüansid mida pead järgima muidu keerad sellise s....a kokku ja airbag muutub tapjaks.
Ma olen seda alati öelnud,et Fiatid on head autod aga elektrit pole itaallane kunagi teha osanud.
wk
14:36 18.04.2009
Vahest on siis juba mõttekam sillad vahele panna, kui jootmisega on teatud nüansid, mille tagajärjel asi veel hullemaks võib minna. Kui keegi hea remondimees selle töö mul ära teeks oleksin tänulik. Kontakt: katariina1273@hot.ee
q peal
11:24 20.04.2009
Ärge igaks juhuks minge airbagi juhet jootma! Teete õhupadjaga laksu ära. A proovida ju võite...:-)
mathiasberg
04:29 21.04.2009
NOFAITANYMORE
15:41 24.04.2009
no mul on 1.6 stilol probleeme. pikal sõidul lülitub teatud pidurikasutamise kordadel ABS, ESP, ASR ja sellised asjad ennast välja :S, sõidad veel 100km, lülituvad taas sisse. Kas keegi oskab midagi selle kohta öelda, teeninduses ei leidnud vennad küll mingit probleemi.

Süütepoolid ja pirnid on teine mädakolle selle auto juures. Iseenesest on masin stiilne, 1.6 on täitsa ok selle kere jaoks.
volli12
16:47 24.04.2009
no need kulutused sõltuvad kõvasti töökojast, usun, et suuremas linnas kulub enam. Juba üksi töötund töökodades kusagil 350-450, esindused arvestavad õlivahetuse ajaks 2-2, 5 tundi.

Airbaigi asi on nii ja naa teema. Need pistikud on siiski väga hästi ligipääsetavas kohas ja igas suuremas autopoes on müügil aerosoolid, mis aitavad pistikute oksüdeerimist ära hoida.

Üldse ei saa aru viimasest postitusest, stilol ju peaks saama veakoodid ajust kätte. Mõni fiatte tundev elektrik võiks juhtmeid, kinnitusi vaadata pakuks huupi.
wk
19:05 03.07.2010
Mul oli ABS, ASR ja viimasel ajal ka ESP-ga umbes sama jama. Sõitsin nõksu ja lülitas välja. Kui nüüd ABS-i anduri ära vahetasin, nii asi OK. Mul näitas tester, et üks pool ei tööta korralikult. Tartus saab Carstopis Ringtee 43, täpsemalt testida.
Muide airbagi tuli põles pikka aega, käisin mitmes kohas ja ikka öeldi, et esindus ehk aitab või tööaeg minimaalselt 2 tundi. Kuid käisin talvel Võrus Kagu Sellis ja küsisin sealsete elektrikute käest, kas nad airbagi tule võtaksid ette. Olid nõus ja läks kõigest 20 minutit ja asi oli korras, tegid sealt sahtli tagant lahti ja vist mingid kontaktid ei andnud ühendust.
helenheinväli
20:16 17.04.2011
kas see jut käib selle http://www.auto24.ee/used/749887 auto kohta kui jah siis kas olete seda vaatamas ka käinud kuidas oli??
wk
15:52 01.07.2011
Olin täna valmis juba suuremaks jamaks. Eile oli auto keskpäeval tund-paar päikes käes. Kui autot käivitasin, siis läksid mõned punased ja kollased näidikutuled põlema ja ei kustunud enam ära. Proovisin mitu korda, ikka sama jama. Sõitmise ajal ei töötanud spidomeeter, tahhomeeter, kütuse- ja temperatuurinäidik, odomeetri näitu ka ei näidanud. Kell töötas. Sõitsin koju ja võtsin akul juhtme korraks maha. Nüüd käivitamisel läksid paar näidikutuld põlema ja kustusid ära, aga nüüd ei töötanud enam kell ka. Täna hommikul käivitasin ja nii nagu alati läksid korraks kõik näidikutuled põlema ja kustusid ära. Ainult kellaaeg ja kuupäev tuli uuesti sättida. Auto on sõitnud veidi üle 176 000 km.
mathiasberg
23:49 01.07.2011
Minul tegi "külma" sel talvel roolivõimu kadumine. Vanemate juurest startisin, ja rooliratta märk jäi põlema. Roolivõim jumala kadunud. Kangutasin end siis kuidagi poe juurde ära ja pärast käima pannes oli viga kadunud. Eks see mingi pistikute ühenduse värk ole... Kulutustest: 2003 a.133 000 km. läbisõitu. Tegemist pole küll 1.6 vaid 1.2. Kuluosad vast enamvähem samad. Käigukasti veovõlli simmer, esimesed kettad, kõik piduri klotsid, stabika mingi puks, tagumine rattalaager- 250 eur. See siis esimene suurem (kalleim) remont.
marguskast
19:55 13.01.2012
on pakkuda fiat stilo manuaal käigukast vajab väikest remonti üks laager tulrb vahetada ei küsi palju ainult 2000 krooni ühendust saab 5522215

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte