Kas kellegi on kogemusi Johannes Pirita liikluskooliga? Kodulehel kena jutt, paindlik õppetöö korraldus, hinnakiri tundub samuti mõistlik. Vanameister Joh Pirita nimi tekitab ka respekti.
Tahaks naise autokooli saata ja pilk jäänud just ülalnimetatud kooli peale pidama. Vaja kiiremas korras ära lõpetada olukord, kus väikeste lastega pere sõltub ainult ühest inimesest.
On kogemust, aga negatiivne. Ei soovita.
Tegin eksameid ja kui läbi kukkusin nõudsin enda eksami vastuseid(tal on paberi peal eksamid ning kontrollib ta neid oma kodus), et näha, mnida ma valesti teinud olen. Selle peale saatis ta mulle e-maili peale tähed ja numbrid.
Kui küsisin tööd näha, vastas Pirita, et ei hoia neid alles. Kahtlus jäi, et kukutas meelega läbi ning vahetasin autokooli Niguliste autokooli vastu.
Pirita liikluskooli sõiduõpetajad on muidu head.
Kahju, et nii rumal olete. Te küsite oma tütre "saavutisi" pool aastat hiljem. Kui tütar ei viitsi asja ärab õppida, siis muid võimalusi eksamil läbi saada ei ole. Muide, tütar jäigi meie kooli rekordiomanikuks: viis korda pole viimase 13 aasta jooksul mitte keegi varem eksamit teinud, ja see viieski ebaõnnestus. Lugesin teie laimukirja ka inteernetis aga seei nii labane vale, et ei viitsinud sellele isegi reageerida.
Esiteks, ei küsinud ma OMA "saavutusi" pool aastat hiljem, vaid täitsa kohe, teiseks, ei teinud ma enne koolist lahkumist viis korda eksamed vaid vähem. Ja kolmandaks seadusega on kohustatud eksami tulemusi rohkem kui pool aastat alles hoidma.
Pealegi Nigulistes sain ma esimese korraga läbi ning ARKist samuti. Ma ei ütle midagi halvasti teooria õpetamise koha pealt. See sai mul väga hästi selgeks. Lihtsalt eksameid oleks tahtnud näha oma silmaga, siis ei kahtlustaks ju midagi.
vabandust, et siia teemasse postitan, aga uut teemat teha ei saa. Nimelt käin samuti Pirita Liikluskoolis ning oleks vaja sõiduõpetaja valida. Internetis uurimise järele jäi järgi 2 varianti - Erik Kaja ja Jaan Imatov. Olen ise mitte kõige jutukam naisterahvas ja kunagi sõitnud pole. Foorumites kiifeti väga Kaja, aga järjekorrad pidid pikad olema. Oskate ehk kedagi soovitada, kes ei hakkaks kohe karjuma, kui ilma mingisuguste varasemate kogemusteta sõitja rooli istub?
to Kuri ema kirjutab tütre eest: segan korra vahele... kirjutate "Muide, tütar jäigi MEIE kooli rekordiomanikuks" Kas olete antud kooli töötaja või autoõpetaja?
eelmisele vastajale: ehk tutvustate seljuhul end nimeliselt. Vastasel juhul jätate endast väga haleda mulje kui siin anonüümselt end "kaitsmas" käite ja oma kliente rumalateks nimetate.
to 2,5T: Küsin siin Sinult ka.... kas oled sama kooli töötaja kui "Kuri ema kirjutab tütre eest"? Kui jah siis tutvustad end ehk meile, mitte ei kiida enda tööandjat siin erinevate nimede alt...
eelmisele... arvad? Aga püüa siis ka oma teksti tähelepanelikumalt kontrollida. Pisut ebaeetiline (rääkimata foorumireeglite rikkumisest) on konkurente teistes teemades erinevate nimede alla mustata? Muidu võib ruttu bloki saada...
ärge ajage iba et halb kool , ise lõpetasin selle kõik eksamid esimese korraga väga hea õppetöö läbiviimine , kõik tehakse puust ja punaseks kui ennast vähegi huvitab , ja kindlalt üks tallinna parimaid sõiduõpstajaid väga rahulik ja sõbralik Georg soovitan soojalt
kõige mõnusam on sõit selgeks õppida Georg Smuroviga. ta natuke võibolla liiga kergelt õpetab. see tähendab ei ole üldse kuri. ei karju ega midagi. pahandab ilmselt ainult siis kui autoga vastassuuna vööndis sõitma hakkad ja vastutulijale otsa sõidad vms. aga muidu väga hea on temaga õppida. kahju ainult et auto tal diisel ja sidur "lubab" liiga palju...
Kui keegi asjatundja oskab ehk aidata, siis tänud juba ette. Kas sellesse liikluskooli on asja ka inimesel, naisterahval, kes on autosõidus täielik võhik? Väga oleks lube vaja, kuna töö linnas ja lapsed vaja ringidesse saada, aga see tähendab, et sõit peab ikka väga käpas olema, laste eludega ju riskima ei hakka. On seal sellisel tasemel õpetus, et ka see, kelle isa pole taksojuht, saab sõidu selgeks? Vaevanägemiseks olen valmis ja lube kuu ajaga ei loodagi saada.
Meie koolis on üldreeglina õrnema soo ülekaal. Igas grupis on paar-kolm "puhast lehte". Enamasti keskeas naised. Nii et ärge muretsega, tulge.
Et reklaami maiku ei jääks (siin foorumis on mõned korravalvurid, kes õelutsevad, kui mõni kommentaar tuleb kohe koolist),võtke meiega ühendust: info@piritaliikluskool.ee, siis vastan üksikasjalikumalt.
Täitsa OK autokool. Teooria tunnid ei olnud igavad, sõiduõpetaja oli sõbralik. Kui viitsid liikluseeskiri tähelepanelikult läbi lugeda ja Johannese kommentaarid meelde jätta, siis ARK eksamil probleemi ei tohiks olla.
Teatan, et vana ja hea Johannese Pirita Liikluskool on nüüd müüdud e-autokoolitusele. Kui keegi kavatseb astuda Pirita Liikluskooli siis tegelikult satub nüüd e-autokoolitusse, mille kohta siin foorumites on palju huvitavat kirjutatud.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.