Dacia

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

150000km Daciaga.

daciamees
23:30 09.09.2009
Kui paljud on jõudnud niikaugele juba. Ja kui palju on auto lagunenud? Omal mul dacia logan 1,4 ja 3a peale on vahetatud 2 esirattalaagrit+151000km-i peal läksid rooliotsad+zarniir.Aga muidu hea auto:)
juusturiiv
11:12 10.09.2009
Miks on vaja kohe mingit jama hakata ajama? teema on dacia kohta!

Muidugi ei ole audil,bmw,mersul 300 000km läbimine mingi näitaja.Mootorid kestavad korraliku hoolduse puhul lahedalt 500 000 ennem kui resurss lõppema hakkab.Endal kogemus BMW ja Mersu diisliga,mille läbisõit on olnud vastavalt 580 000km ja 124w mersu on siiamaani alles ja odo näitab üle 800 000km. See selleks,kuna tegu on dacia teemaga siis muud autod arvesse praegu ei lähe.

Daciat ei saa autodega võrrelda,kuna tegu on säästu autoga,mis tehtud võimalikult odavalt ja lihtsalt,et viiks Punktist A,punkti B. Lihtne ju. Igal autol oma otstarve
keemik1
18:55 10.09.2009
püsige teemas palun. Ja kui midagi omast kogemusest öelda pole siis teemavälist möla pole ka mõtet ajada.
keemik1
17:36 11.09.2009
HaistaGang ja audi a4 v6: minul võtab kustutamine oluliselt vähem aega kui teil nende idiootsuste valmiskirjutamine. Andke aga takka. Aga tunnete ennast ikka targana selliste tekstidega?

Ja Haista: ära mängi suurt märtrit ja kannatajat siin palun. Sa suutsid selle teema teiste jaoks alates TEISEST! kommentaarist mingiks "****pikenduse" jutuks keerata. Seda loomulikult mitte oma regatud nime vaid esimesena pähe tulnud "dacia on hea auto!" alt. Siin pole ABSOLUUTSELT asi selles kas keegi kiidab seda või toda autot. Mul täiesti ükstaspuha. Püsi teemas, kasuta sama nime ja sinuga ei hakka siin keegi "ülbama"

Muudetud 11.09.09 17:47

HaistaGang
18:18 11.09.2009
a4 v6 võiks end sisse regada, nagu mina
keemik1
20:06 11.09.2009
tead... pole isegi vahet kas regad ennast kunagi või ei - see pole nõutud. Kuid keelatud on erinevate nimede all loba ajamine samas temas. Mida teed sina - HaistaGang. Registreerimine on vajalik vaid juhuks kui soovid uue teema teha. Ei ole ju raske aru saada.

Haista Gang
22:38 11.09.2009
Sorry et ei ole sisse end loginud! Kui lugeda siin enamuse mingite A4 ja V6 nimede kasutajaid, on see ka kõik paras ****! Ma ei hakka sulle näiteid välja eraldi tooma, sobra ise ajaloos veidi! Ja need pole ka kahjuks viimased! Sest kui mina teeks oma foorumi, tuleksid just sellised a4 ja v6 sugused sinna oma häda tegema, sest nende ajud asuvad nende vöökeskkohast allpool ja nad ei saa aru et ineternetipunkt pole sama mis peldik kuhu oma häda lasta!
Sai veidi keeruline, aga loodetavasti saad aru, et seal kus on Kia, Hyundai, opeli teemad, peab ikka mingi audivend targaks teoks end seal tühjaks lasta!
pirn11
09:02 11.10.2009
Esiakna tõstuki lüliti valgustus läbi põlenud. On kellelgi kogemust, kuidas pirnile juurde pääseb?
daciamees
20:41 17.10.2009
Sõidetud siis daciaga 156tuhat kilomeetrit ja seni olnud köik enamvähem ok kuni tänaseni.Nimelt bensini kulu suurenes järsult 2,6liitrit /100km ja söidetud sai 85-95km/h maanteel.Auto nurrub nagu uus auto aga millest nihuke järsk bensukulu suurenemine??? Oskab keegi öelda? Maanteel 8,51L/100km-le see on ju jube bensiinikulu
landy
21:40 25.10.2009
Otsiksin vaiga küünaldest, katlisaatorist , ühulgejast , vms.
Üldislt tasuks diagnostikasse viia.
Aare.-
22:21 25.10.2009
Üldiselt on mootor hõre.
viimasele
21:26 28.10.2009
Äkki on sul pööning hõre! Soovitan ülakorrusel ajuripatsi mansetid ära vahetada!
Fabia mees
18:30 01.11.2009
150 t peaaegu ilma vigadeta näitab, et tegu on korraliku autoga. Kuid bensiinikulu tõusu vastuseks lisaksin niipalju, kuna sa väidad, et mootor nurrub nagu uus, siis diagnoosi on raske panna ilma autot nägemata nii, et soovitaksin sarnaselt ladyle remonditöökojast läbi käia kuna kokkuhoid on see kui kiiremas korras viga üles leitakse.
Haista Gang
19:52 01.11.2009
Pole sel Dacial häda midagi! Audi ja bemmirullikutel on ju vaja ennast tulla siia teiste peale tühjendama! Sõidab nagu iga korralik auto!
roostetab
17:07 11.03.2010
2005 aasta auto roostetab meeletult! Kuna garantii sai läbi, pole üle aasta esinduses käinud. Rooste garantii peaks aga olema 6 aastat. Paar aastat tagasi värviti ja tehti roostetõrjet, aga minuarust just need kohad mis üle värviti, ongi praegu kõige hullemad. Garanii raamatus on kirjas, et esindust peab külastama vähemalt korra aastas. Peb vist otse tehasega hakkama suhtlema ja neile pildid saatma, et tehas ka näeks millist garantiiremonti Eestis tehakse.
Haista gang
01:17 12.03.2010
No aga kes sul käskis autoga merre ujuma minna?
dlogan
16:41 27.04.2010
Autolehes ilmselt lugu tulemas kasutatud Loganist: http://www.autoleht.ee/forums/forum/thread?thread_id=1741
Hea võimalus kogemusi jagada.
daciamees
14:48 27.05.2010
Sõidetud juba 184tuhat ja probleeme pole.Ainult tangi ja sõida:) Hea auto.
audi a4 v6
15:16 27.05.2010
"Kui paljud on jõudnud niikaugele juba. Ja kui palju on auto lagunenud? Omal mul dacia logan 1,4 ja 3a peale on vahetatud 2 esirattalaagrit+151000km-i peal läksid rooliotsad+zarniir.Aga muidu hea auto:)"

"Sõidetud siis daciaga 156tuhat kilomeetrit ja seni olnud köik enamvähem ok kuni tänaseni.Nimelt bensini kulu suurenes järsult 2,6liitrit /100km ja söidetud sai 85-95km/h maanteel.Auto nurrub nagu uus auto aga millest nihuke järsk bensukulu suurenemine??? Oskab keegi öelda? Maanteel 8,51L/100km-le see on ju jube bensiinikulu"

"Sõidetud juba 184tuhat ja probleeme pole.Ainult tangi ja sõida:) Hea auto."

Mõni mehe mälu on ikka lühike küll:) Eks siis järgmine kord teame, kui ta ütleb, et probleeme pole!!

mölamaafia
15:45 27.05.2010
Mida sa siin vingud, kõik ei tahagi vanade audipannidega sõita, ja pidevalt raha tenindusse vedada! Enne ostan uue Dacia kui vana audi räime. Uuel autol ja vanal peldikul on suur vahe. Ise lõin ammu juba käega nendele saksa luxräimedele. Rhast hakkas lihtsalt kahju ja kui ühe asja elu hakkab läbi saama, siis ei ole vahet kui suur on su rahakott, lihtsalt ei viitsi!
audi a4 v6
15:52 27.05.2010
to: mölamaafia

Mis need saksa luxräimed siia puutuvad? Kas oled teemaga eksinud?
mölamaafia
20:36 27.05.2010
Sa ju sõidad ühega neist! Muidugi lux ta polnud sul ei uuena ega ka praegu, lihtsalt nimi maksab ja nime sa orjadki!
audi a4 v6
21:15 27.05.2010
to: mölamaafia

Kust sa tead, millega sõidan ja mis see üldse siia puutub, millega sõidan, ära risusta siin teemat OT-ga ja ära kisu vägisi sisse marke, millega pole mõtet daciat võrrelda. Mulle tegi nalja see, et inimene on juba selliseid juppe vahetanud nagu rooliotsad ja sarniirid, aga natuke aega hiljem väidab nagu ideaalne auto, millel polekski probleeme olnud. Või kiidab ta autot seelle pärast, et hetkel on ta suutnud kõik vead kõrvaldada ja hetkel probleeme pole? Müstiline arusaam ikka mõnel asjdest!
jansax123
22:07 27.05.2010
No kui su autoke oleks ka reaalselt A4 V6 siis esisilla kallale tuleb tavaliselt palju varem minna kui 150000 ,vastupidist võid oma vanaemale väita. Eks see Dacia oma lihtsusega lööbki ilmselt. Mida vähem jubinaid seda vähem võimalusi lagunemiseks.
valter28
04:23 28.05.2010
audi a4 v6 -s viitas, kasutajanime "daciamees", erinevatele postitustele ,milles olev informatsioon on vastuolus,just kasutaja viimase postitusega. automargi kritiseerimist, ei ole märgitud.
audi a4 v6
08:20 28.05.2010
to: jansax123

Ma ei tahaks siin hakata rääkima vales foorumis võõrastest markidest, ära sunni mind selleks! Naised on ilmselt saunas oma lõugu palju laksutanud, aga omades nii vanemat kui ka uuemat tean, mis on reaalsus!
Kui tahad midagi ka positiivset öelda, siis võiks näiteks öelda, et dacia logani õõtsad maksavad väga vähe, mina leidsin mingi 300-400eek/tk, olid vist alumised, mis aga maksavad rooliotsad, ei tea, minu uuritud kohad seda ei pakkunud!
Speed600
00:05 29.05.2010
Soovitan lugeda dacia 100000km testi tulemusi millest oli juttu näiteks alles hiljutises autolehes. Auto pidas vastu üle keskmise hästi ja tähelepanuväärseid vigu ei ilmnenud. Näiteks siin foorumis kiidetud vw mudelid on endale probleemide tabeli lõpus koha sisse võtnud. Odav ja ilmetu võib dacia olla, aga töökindlusele pole midagi ette heita ja arvestades auto hinda on tegu täiesti normaalse autoga. Salong ja välimus on jube odav, aga mida sa selle raha eest veel tahad? Et oleks ikka V8 aiste vahel, nahksalong, kliima jne. pudinad?
Testis oli siis pika kerega mcv või mis iganes ta on.
Minu arvates ainus tõsine jutt ongi antud testides kus kõik pilbasteks lammutatakse ja üksipulki üle uuritakse. Kasutjate ja muidulahmijate jutud on nagu laadamuttide mõmin millest midagi aru ei saa. Uuena on nad kõik head, aga kõik 200000 km ja rohkem sõitnud kärud ilmutavad väsimuse märke, olgu ta siis dacia või bmw.
to: a4 v6
18:30 29.05.2010
Kuule rooliotsad ja sarniirid ongi kuluosad, nagu ka kondid, puksid, piduriklotsid, pirnid, jne. Tema ei mõelnud neid osi vahetades üldse auto halba vastupidavust. Sulle on see hirmkallis, temale kuluosa, ja siin teedel kulub neid pidevalt kõikidel markidel, sel juhul nagu sina väidad et kui sarniirid läbi lähevad ja see auto kehva vastupidavust näitab, üldse eutot osta. Võib olla peaksid endale puust auto hoopis tegema.
audi a4 v6
21:37 29.05.2010
eelmisele:

on küll jah, aga tehases peale pandud laagrid ja silladetailid võiksid nii kergel ja lihtsal masinal võibolla kauem vastu pidada. Kui mul lähevad autol 250 tuh pealt õõtsad läbi, siis öeldakse, et nõrk esisild, kui aga dacial lähevad 150tuh, siis kiidetakse, et väga vastupidav auto! Kus on loogika? Ja kui silladetailid maksavad dacial vähem, kui mõnel premium margil, siis palun väga, dacia ongi säästuauto, seda ostabki vähem jõukam inimene, palju õnne talle, aga kujutad sa ette, et ka mõnel premium margi omanikul pole probleem kordi enam maksta silla remondi eest? Sissetulekud on inimestel erinevad ja kui saad endale lubada paremat, siis miks mitte! Sa veedad ikka väga suure osa oma elust autos, see keskkond on oluline, kodu peab ju ka ilus ja korras olema.... vähemalt minu arust ja seal ei ole ka midagi hullu kulutada natuke rohkem, kui minimaalne vajalik!
Kokkuvõttes vastaks nii, et jah minu arust on imelik, et autol lähevad sellised asjad läbi nii vara ja seejuures inimene veel kiidab seda!
pujään
23:39 29.05.2010
Võta asja selle pilguga, et tema sõidetava tee kvaliteet ja sinu oma võivad ka kapitaalselt erineda. Sina sõidad võib olla enamuse ajast asfaltil ja tema elab võib olla hoopis maakohas, kus pole teed asfalteeritud. Või sõidab ta rohkem kruusa peal. See pukside, sarniiride ja rooliotste teema on nii laialt võetav.
pujään
23:46 29.05.2010
Võtad ühest ja samast varuosa poest kaks rooliotsa, noh ühe kummalegi poole, aga teine lõpeb 50000km varem otsa. Miks küsite!? Aga sellepärast, et hulk erinevaid asjaolusid mängib sealjuures rolli. Ka see et üks ratas sõidab tee keskel, teine aga pidevalt tee ääres, kus kipub ka rohkem auke ja muid konarusi olema. Samamoodi mängib ka see rolli et ühel võis olla määret rohkem vahel kui teisel, võib olla andis tolmukate järele ja mustus pääses teisele kiiremini ligi. Samuti võib teine ots olla defektiga, mida uuest peast ei märkagi! Samuti erinevad jõud mis avalduvad veermiku erinevatele osadele. See on nii lai teema, et selle kallal võiks lõpmatuseni heietada. Keegi ei oska kunagi öelda miks ühest ja samast poest ostetud otsadest laguneb kiiremini kui teise mehe samale autole ostetud täpselt sama jupp sama kilometraazi juures!
pujään
23:48 29.05.2010
Sama jutt ka sharniiride kohta! Nende järgi ei saa autosid lahterdada vastupidavateks ja mitte vastupidavateks, kuna tegu on veermikuga! Ja erinevad autod sõidavad erinevates oludes!
ei ole dacia omanik
00:07 30.05.2010
tegelikult dacia on luuserite auto,kes ei suuda teenida korraliku auto jaoks.
Lux käru omanik
22:31 30.05.2010
Viimase selli jutust jääb mulje, et ta teenib vaid auto jaoks, naljanumber.
vale puha
22:45 30.05.2010
see sell teab,et elab korra ja naudib elu.kahju et takia mehed piiratud oimuga.
vale puha
22:54 30.05.2010
kes sõidab läbi elu,kes lohiseb lõpuni...
To vale puha
23:26 30.05.2010
Sa peaksid äkki oma agooniilist lohisemist alustama kõige tähtsamast, kirjaoskusest, mida sul pole! Või ei leia emme tissi kõrvalt ikka veel aega selleks!?
pujään to vale puha
23:29 30.05.2010
Kui sa ennast oma kõvera saksa ratastel lobudikuga nimetad mingiks kõvaks meheks, siis mul on sinust ausalt öeldes kahju! Su aju on sama väike minu üks muna, selle vahega ainult et mina teen selle munaga seda mis sellega ette on nähtud, sina aga mõtled sellega!
.velokas.
00:00 31.05.2010
to-audi a4 v6 kuule kõrgharitud j...u sa lõpeta see lahmimine ära ja mine õppima saad veel targemaks äkki! Ükskõik kuhu foorumisse ma ka ei lähe igal pool sa ilastad, vastik juba! Datsa on päris norm auto eriti mcv kuhu mahub vabalt 5 meest pluss alko paat (kummi) ja igast träni aga mis sa paned oma panni!
audi a4 v6
08:13 31.05.2010
huvitav, et mina üritan siin asju loogiliselt ja argumenteeritult põhjendada, aga ainuke asi, mis vastu tuleb on sõim ja möla! Jah see vist näitab seda, et tõsiselt võetavad argumendid minu ütluste vastu puuduvad ja tühja auku üritatakse mölaga täita. Eks arutlen kunagi sel teemal kellegi teisega edasi, sest ei usu, et see dacia nii halb auto on nagu siin kommijatest mulje jääb. Noh kui ikka vastatakse, et masinasse peab mahtuma 5 meest ja alkopaat..... mis ma ikka selliste kohta osakan öelda, ma ikka eelistan naisi esiteks ja teiseks on eestis juba piisavalt palju joodikuid, seega nagu väga puudust ei tunneks ka sellest vorstipeost.
pujään
12:52 31.05.2010
Vahet pole, üks auto on valmistatud rikkamale ostjaskonnale ja Dacia neile kes ei suuda või mingil põhjusel ei taha veerandmillionit või enam välja käia auto eest. Kuid siiski soovivad osta uut autot, mis sõidaks punktist A punkti B.
Kuna ta on teiste markidega võrreldes silmnähtavalt odavam, võib oletada et eks ta on toodetud nii nagu ta on ja ega keegi ühtki asja või eset odavamalt ei müü kui see asi väärt on. Seega vastupidavus on nii ja naa, sõltub täiesti kasutajatest.
Samas see auto toob selles mõttes rõõmu majapidamisse, et enam alko järgi haisvates pensionäre punnis bussidega enam kulgema ei pea ja stereogi sees ja katus pea kohal.
Ja eks see tehas ongi kordineeritud odava auto tootmisele meelega. Aga kui nüüd meelde tuletada näiteks šKODA algus aastatid ja mis on nüüd saanud sellest margist tänaseks päevaks, siis ma väga Dacia kallal ei tõmbaks, sest škoda mudelid olid ikka erilised värisevad ja tõmblevad seebikarbid tollal!
pujään
12:57 31.05.2010
Ja muidugi oli škodal 80ndatel ja eriti veel 90ndatel täpselt sama maine nagu Dacial praegu! Odav Tšehhi rämps nagu praegu paljud ütlevad odav Rumeenia rämps! Kas Dacia areneb ajaga edasi. Ja inimesi ei hinnata auto järgi vaid tema enda tegude järgi. Paljud tahavadki hoida madalat profiili, ajada vaikselt oma äri ja olla märkamatu!
pujään
12:59 31.05.2010
Las Dacia areneb ajaga edasi! Paljud autofirmad on ja olid üldse pankrotiäärel.
audi a4 v6
13:54 31.05.2010
nüüd tuli ka natuke mõistlikku juttu!
Loomulikult las areneb, loodame, aga, et hinnad sama kiirelt järgi ei arene, skodaga ju nii tegelt juhtus!?
pujään
14:10 31.05.2010
škoda on tegelt oma klassis ikkagi parima hinnaga, võrreldes teiste VW gruppi teiste autodega, sisuliselt sama tehnikaga tegu, ma ei ütle muidugi et škoda suudaks võistelda Audi mugavuse ja lisaga, aga krt mine tea!
pujään
14:21 31.05.2010
Samas on võib olla alguseks selliste tagasihoidlike ja odavate autode tootmine mõistlik äri alustamiseks seda eriti praegu üldises euroopa madalas languses, kus kallimaid marke eriti ei soetata aga odav läheb marjaks, sest on ju teada et paljud hirmkallid autokontsernid vaakuvad maa ja taeva vahel. Alguses on vast kasulik hoida veidi madalat profiili ja koguda rasva selga veidi ja ajaga seda rasva pidevalt kasvatada juurde, kuni tekib aeg hakata redelil tõusma. Suure pauguga alustada ei ole praeguses majanduskriisis eriti kasulik. Panna vähene raha mingi ühe lux sport auto arendamisele, ja siis hiljem ei osteta seda ikkagi ja raha läind. Palju ju selliseid, kes panevad oma raha mingi konkreetse ühe mudeli virvenduse alla ja hiljem see ka hääbub.
pujään
14:24 31.05.2010
Aga samas kui palju saab toota Daciaid nende millionite eest, mis läheks tegelt vaid ühe hyper super lux auto arendamisele.
bmw kõmpa
15:16 31.05.2010
mida mõminat:D kurja kui vana väidab et tal läheb 150k peale rooli otsad vahetusse siis ma pilkutaks küll silmi ja küsiks et kas sa ikka eestis sõidad bmw ei pea originaal 75k ka vastu:S
aga arvan et kui välimus väga ei maksa ja otsid liikurit siis nad väga 5+ masinad , btw uuemaid dacia vurre vaadata siis hakkab ka välimus järgi tulema ja kui tehniline pool ka kestma jääd siis kurat tea kas 20 a pärast keegi bemmi enam mäletab:D
pujään
15:27 31.05.2010
Muidugi kritiseeritakse neid autosid, aga nad vähemalt ei sure välja! Nad tegutsevad edasi ja elavad ka selle kriitika üle. Eks vigu on kõikidel autodel, rooliotsade kulumine on väga individuaalne ja sõltub väga erinevatest teguritest. Ja uus auto on ikkagi uus ja garantiiga.
pujään
15:32 31.05.2010
Eesti inimeste tõrjuvus selle auto suhtes on tänu ka sellele, et eestlane on harjunud lennukalt ja suurustavalt elama ja elatakse tihti üle oma võimete. Aga see on ka tavaline varakapitalistlik tundemärk, mis aastakümnetega kaob. Kui käia mujal euroopa arenenud riikides, liigub selliseid lihtsaid autosid väga palju, ja inimesed ei tee sellest numbrit. Sest autogi on vaid tarbeese!
naljakas
15:57 31.05.2010
to.a4.sa oled sulaselge valevorst kui väidad,et sinu auto õõts peab 250tuh. vastu.endal olnud ka 5 erineva aastakäiguga audit ja [erinevad mudelid]a4 sillad hakkavad neist kõige kiiremini logisema.mine vt.auto alla saad isegi aru
audi a4 v6
16:05 31.05.2010
to: naljakas

mis ma nüüd siis tegema pean, peapeal seisma, et sa usuks või? Tegelen enda auto remondiga tavaliselt ise, seega olen seal auto all käinud ja tean, mis olukorras asjad on. Aga muidu see ei ole vist jälle õige teema seda arutama hakata või mis?
naljakas
17:50 31.05.2010
a4. käi vahepeal söömas ka,muidu väsid ära ja ei suuda kõigile vastata
pujään
17:59 31.05.2010
Ma just sõin kartulikoori ja säästsin jälle raha S klassi ostuks, pensionini veel aega on ehk jõuab isegi!
naljakas
18:29 31.05.2010
väga palju on neid kes sõidavad aastas 20tuh. ja kui dacial 150tuh.peal vaja nipet-näpet kuluosi vahetada,siis ju tegemist igati korraliku autoga.hind vist ka ju 100 tuhhi eeku.selle raha eest saad ju mingi 8.a.vana kvaliteet margi mis on juba 10 tiiru ümber maakera teinud.pool sellest odom.näitu maha keritud ja siis sõidad edev nägu peas ja remondid,nii-et lips tatine ja mõtled,et kas kurat mitte taksoga odavam pole.Kuigi jah,pole dacia omanik ja pole ka sees istunud.
To vale puha
18:30 31.05.2010
Sellel mehel kes peab kallima auto omamist elu nautimiseks on küll munad aju asemel. Minu elu teevad küll nauditavaks perekond, naine ja lapsed mitte mingi kallis autoront :D Kahju sinust kohe.
Pujään
21:15 31.05.2010
Need vanad bemmi ja audirondid on jah üks peavalu kahjuks! Sõidavad nii kaua kuni hakkavad probleemid ahelreaktsioonina tulema, mõnel veab ja sõidab kauem, mõnel hakkavad hädad pihta juba mõne nädalaga! Aga see on paraku loterii!
Jah parem osta lapsele kommi ja naisele lilli selle remondiraha eest!
pujään
21:16 31.05.2010
Vaidlevad tavaliselt need vastu, kel pole vel suuri hädasid tekkinud, aga kui need hädad tulevad, on nad järgmiseks juba siin!
to vale puhale
22:15 31.05.2010
sina oled ju luuser,kuna sa oled alamakstud oma ametis.naine lapsed on kõigil,lisaks peab ka nupp nokkima,et korralikult teenida.said aru?kahtlen.palgapäevast palgapäevani elavad luuserid.
pujään
00:31 01.06.2010
Kui mul oleks see 100K taskust võtta ostaksin ilma pikemalt mõtlemata enne salongist uue Dacia kui mitmeid omanikke näinud, keritud spidoga ja kindla ajaloota vana sakslase. Lootuses et äkki ei lagune, aga kui laguneb, ei kata minu kulusid keegi ka mitte eelmised omanikud! Dacial on garantii, lisaks ei ole selle spidot keritud. Ta ei ole võib olla nii mugav kui see vana sakslane, aga selle eest ta on uus!
audi a4 v6
08:13 01.06.2010
Näiteks mina valiksin iga kell uue dacia peale kuluva summa eest sellise:

http://www.auto24.ee/used/710585
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=719417&cache_
missing=1

http://www.auto24.ee/used/694078
http://www.auto24.ee/used/719957

Ja kui rääkida ka dacia puhul diislitest, siis mahuks ka see hinnapiiri:

http://www.auto24.ee/used/724844

Mis on dacial neile vastu panna? Kas ainult see, et läbisõit on algul 0km? Aga aastate pärast on audil läbisõit 300k ja dacial 200k, siis on ju ikka dacia see, mis juba ront on! Ja kurb on sel juhul asja juures see, et dacia ostnu ei ole säästnud ei vastupidavuselt, kütusekulult, ega ostuhinnalt ning hind kukub ka kiiremini. Ka ruumikuselt ei ole dacia suurem. Lisaks sellele ei ole siin eespool kõnelejal mõtet oletatadagi, et võibolla on sama hinnaga sakslane mugavam- peab ikka täiesti metallist pe...ga ja segijoonud peaga olema, et sellest vahest mitte aru saada! Nagu öö ja päev! Me veedame väga suure osa oma elust autos, kas see peab olema mingi täielik säästupill? Või käsib mingi usk olla ilmalikus elus jube säästlik? Elada tuleb ikka täiega!
Ahjaa, kui naisest ja lastest juttu tuli, siis on ka paratamatu see, et dacia mehi natuke viltu vaadatakse ning seega on ka neile nauding see, et ei pea sõitma daciaga! Samuti on dacia kiirendusomadused enamike mootoritega tänapäeva jaoks allpool arvestust, kui õnnelik su pere on, kui hakkad möödasõitu tegema ja see venib nii pikaks, et peate üheskoos mullatoidule minema? Sama ka turvalisusega, sel audil ikkagi neli tärni, kui palju on dacial? Kas sa pere peale ei mõtlegi? Egoist!
Kindlasti tuleb selle järele nüüd siia ca 10-20 postitust mõne mehe verbaalset kõhulahtisust!
a234
10:21 01.06.2010
Iga kell on AUDI mõttekam valik,kui mingi "uus Dacia" käru! Vali AUDI ja sõitu jatkub kauemaks!
audi a4 v6
10:45 01.06.2010
mina tegelikult ei mõelnud mitte ainult audit, on ka palju teisi marke, mis võibolla kellegi teise arvates on paremad, aga minu jutu iva on selles, et ei tasu siin maha teha neid, kes ostavad siiski kasutatud masina. Ei tasu neil dacia kaitsjatel esimesena sisse tuua võrdlusi nn saksaräimedega, siis ei hakata neid ka vastu süüdistama selles, kui mõtetu dacia on. Praegu oli ilmselge näide, kuidas minu postituse vastustega provotseeriti jälle siia foorumisse tooma võrdlust dacia vs audi, mis on tegelikult solvav, need ei ole ju võrreldavad!
pujään
11:26 01.06.2010
Noh, ei taha paarsada tuhat läbi sõitnud vana sakslast, lisa sinna üks sama palju läbisõitu, sest keritud on neid nii või naa. Ja vana diislit ammugi mitte. Nad võivad ju ilusad välja näha, aga tegemist on ligi 10 aastat vanade rontidega. Isegi vana auto annab kodus aiavoolikuga nii läikivaks pesta, neid trikke ja nippe me juba teame. Aga häda on selles et näiteks puhtaks pestud mootori puhul on see miinus, et kõik asitõendid on maha pestud ja siga ei võta ka enam kinni, kust mida lekkis, sest see on maha pestud.
Kui sa a4 v6 suudad mulle uue Dacia raha eest samasuguse uuema kerega väikese läbisõiduga kuni 40000km Audi leida, tip top minevikuga, õige spidonäiduga, siis ma valiks Audi, aga need siin on juba nii kaugel, et varsti vajavad tähelepanu.
pujään
11:31 01.06.2010
Mind sa a4 v6 ei veena, olen neid varem parandanud. Ja kokkuvõtteks ütlen et ei soovi ise ega soovita ka teistele! Nagu ma eespool ütlesin et õnnelikud olete seni kuni midagi peesse ei lähe, aga kui läheb olete oma hädadega juba järgmiseks siin, ja siis enam mitte nii õnneliku tooniga, arvates et foorumi kaudu saab autot remontida, aga ei saa. Paljud lollid arvavad nii kahjuks, aga milleks siis diagnostika olemas on kui kolm tarka arvavad et suudavad arvuti taga vigu leida.
.velokas.
22:43 01.06.2010
to-audi a4 v6 mine arene natuke mujal endasugustega audi foorumis! Nendest mis sa väljatõid mina küll ei julgeks ostma hakata sest mõned müügi kohad küll ei ole nii kukupaid nagu reklaamivad ennast ja veel, kas sa ikka julgeksid minna metsa täis lastis nagu ma enne kirjutasin ehk kalale! Mis ajast minnakse kalale naistega? Tänud Joodik kalamees :)
T.........
00:14 02.06.2010
Head lamba juttu aetakse siin küll, ammu juba täiesti ajuvaba foorum :D Kahju teist et peate siin vaidlema milline käru parem on. Mõnel mehel/naisel nagu näiteks audi a4 v6 või vale puha vist oma elu polegi, et pidevalt siin istute jha daciat kirute? Mine parem tööle või naistesse, tehke midagi kasulikku, Poleeri audi poolass ära või mis iganes. Elu on lill

viimasele
00:20 02.06.2010
audi a4 v6
08:53 02.06.2010
päris hea, nüüd on mõni kade, et mul on aega foorumis istuda? Ma ei ole mingi müüriladuja või õlinäpp, et mul arvuti koguaeg kõrval ei oleks!
audi a4 v6
16:31 02.06.2010
aga kui palju maksab turvalisus? Tänapäeva autol kolm tärni on ikka väga niru tulemus: http://www.autonet.ee/uudised/dacia/21808
Ootaks kommentaare, või kavatsete mitte avariisse sattuda? :):)
landy
17:40 02.06.2010
Pärast tunnistasid teatijad, et viga oli rehvides...
Teiste rehviga õnnestus kordustest.
T.........
17:53 02.06.2010
Ma pole kade, aga ma ei saa aru kuidas sa viitsid siin iga viie minuti tagant midagi dacia kohta kirjutada ja pidevalt linke audide kohta loopida :D Mis selle mõte on? Mul jumala savi millega keegi sõidab ja mis kellegi arvates õigem osta oleks, isegi sellest on savi mida sa siin kirjutad. Ma sõidan sellega millega heaks arvan ja sa võid oma audit edasi ülistada, üldse ei koti.
Sul ongi vist arvuti vasaku käe asemel siirdatud, et muud teha pole, kui siin daciat kiruda :D Lihtsalt on su nimi igas foorumis silma jäänud, aga igal omad lõbud :D
T.........
17:54 02.06.2010
Jäi veel mainimata, et A klassi mesa ei läbinud ka kunagi põdratesti, järelikult mersu ei oska autosid teha :D
pujään
19:34 02.06.2010
Mida te neist tärnidest vahite, need testõnnetused on ka sellised et mitte keegi ei sõida lampi otse seina ja need on vaid testimiseks, ja õnnetused juhtuvad tavaliselt mingi nurga alt, ja reaalset õnnetust ei suuda nad esile kutsuda! Ja ma ei ütleks et ega need 10 ja enam aastat vanad saksa luksdiivanid pole enam midagi nii turvalised, aeg teeb oma töö. Autokere lihtsalt tahate või ei taha väsib ära! Ja paljudel olen üpriski kindel et puuteandurid ammu stanges maha mädanenud ja padjad ei avanegi, või on need andurid istmes vigased ja juhtmestik kas läbi või lahti! Paljudel üldse vilguvad armatuurlauas need tulukesed.
audi a4 v6
20:43 02.06.2010
nagu ma arvasin ei tulnud peale selle rehvide vastuse mitte ühtegi mõistlikku vastust, ainult täielik möla. Ma olen ka suht kindel, et enamik on ühe jua sama postitaja alt, ehk siis haista jälle platsis!
audi a4 v6
20:45 02.06.2010
ja pujään, sina tutvu ADAC testidega, kas ikka on otse vastu seina või ikka mingi nihkega ning äkki arvestatakse ka külgkokkupõrget jne.
pujään
21:19 02.06.2010
Sel juhul ma ostaks tanki endale, ja mul isiklikult oleks savi kui sa mu vasaku lindi alla jääksid! Sest selle jutu järgi ei saakski autot osta, sest pidevalt on mingi matsu panemise hirm. Mind see ADAC ei koti! Ma ei osta ADACle autot vaid endale! Tehku oma teste edasi! Ma väga ei usaldaks seda, sest ka automaailma on kenasti kinni makstud nii nagu eurovisioongi!
pujään
21:21 02.06.2010
Usu, inimelu ei maksa midagi, vähem kui põdranahk! Ja kui on suur papp mängus, ei huvita sinu heaolu keda kottigi!
Dacia Sandero
11:05 23.10.2011
Mina sõitsin isiklikult Dacia Sanderoga 1,4 MPI 55kw auto oli 2008aasta väljalase.Sõitsin sellise autoga läbi üle 50000km-i ja ütlen päris ausalt, et selle raha mis selle auto eest kunagi 3 aastat tagasi maksin teenis see auto mulle ilusti tagasi ja kordagi ta mind alt ei vedanud. Muidugi oli temaga väiksemaid probleeme nagu iga autoga kuid hinna ja kvaliteedi suhe oli paigas ja millegi üle viriseda nagu otseselt ei saanud. Maantee peal oli küttekulu 95km/h sõittes suvistel tingimustel 5.9 liitrit sajale, linnas 7.1liitrit sajale. Ainuke miinus mis nagu minu jaoks oli, oli see, et kuna mul oli hästi palju linnas sõitmist siis talvel võttis see auto ikka meeletult küttet aga noh otsad olid lühikesed ja eks mootor ei jõudnud korralikult soojaks minna, talvel sõittes linna vahel võite julgelt arvestada selle auto küttekuluks 10 liitrit sajale.
````
23:06 01.11.2011
Tehase andmetel see auto võttabki 9,8L/100-le linnas sõites.
eddikk
19:16 20.09.2012
Tere, ise plaanin ka osta dacia sandero stepwayd 1,5 diislit, väiksed lisad juurde, hind kuskil 12 tuhande juures. Pean ostma auto liisingusse,kas keegi oskab öelda ligikaudu, mis maksab kasko sellel masinal? Kas keegi veel jagab kogemusi dacia kohta, aeg edasi läinud, km- d kogunenud, mis on lagunenud?
Maix79
10:23 30.12.2012
Tere.

Üritasin leida siit Dacia foorumit, aga leidsin hoopis foorumi, kus vaieldakse selle üle, et kumb on parem, kas ema või tütar.... Mina ütleks et maitse asi ja Audide jaoks on Audi foorum, see siin on Dacia foorum!
Tegelikult huvitab hoopis, kuidas MCV salongi ventilatsioon niiskete ilmadega toime tuleb? Kas istmeid välja ka võimalik tõsta on?
landy
14:28 31.12.2012
Istemete reguleeritavsu sõltub valitud varustuspaketist. Minu Laureatel saab küll. Kui korralikult puhuma panna, siis hoiab esiaknad kenasti puhtad.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte