Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

politsei arvab, et on vist jumal

audivana
23:55 17.10.2009
a1
00:24 18.10.2009
sa vaata mis riigis sa elad---siin nad ongi juba jumalad ja pool riigi elanikonnast on isehakanud politsinikud.
kõikide õigustajate kunn
17:30 18.10.2009
Mina näen siin olukorras, et operatiivtunnustega auto on manöövrit täielikult lõpetamata sisse keeranud invamärgistusega parkimiskohale, kõrvalistuja on ukse lahti teinud, kuid ilmselt roolis olev vastutav politseiametnik on talle juba öelnud, et " pean'd hoogu, ma keerasin ekslikult valesti " ning ka juba pannud sisse tagurpidikäigu ( vt tuled), et oma viga korrigeerida ning otsida üles mõni muu vaba parkimiskoht ning end sinna korrektselt parkida või peatuda.
audivana
22:03 18.10.2009
kas sa paned segast oma teooriaga.
Olin mendi taga ja jälgisin mängu, mis toimub.
Politsei jäi seisma, kõrvalt pitsanägu hüppas välja ja jooksis pontsikute järele.
Ja need pole tagurdustuled vaid ohukad.
tegevuspaik elva konsum ja kohalikud disksmehed
Vuffel
08:49 22.10.2009
Kohal ise ei olnud, aga pildilt võiks eeldada, et politseiametnikud täidavad oma teenistusülesandeid. Miski siin pildil ei veena ka vastupidist arvama...
isssand
15:05 24.10.2009
Nad olid väljakutsel ju!
mendibuss
18:52 25.10.2009
Sa fotograaf loe läbi operatiivmasinale lubatud ja keelatud tegevused.
1audivana
09:11 26.10.2009
Viskab ikka üle küll Kõigepealt teevad mulle trahvi ja siis ma pildistada ka ei tohi
juhiabi
13:49 26.10.2009
Ilma põhjuseta tegid sulle trahvi? Siis saad otsuse vaidlustada ja õigluse jalule seada.

Siia võiks teha ka teema pildistajatest, siis saaks siia nende pilte panna ja kommenteerida.
SpikeBMW
22:39 28.10.2009
audivana peaks natuke enda parkimist ja liiklemist jälgima...
sest kui sina olid võmmi taga, olin mina sinu taga...

audivana
17:27 29.10.2009
Endaarust olin vägagi hästi pargitud, muidu oleks sul pilt sellest ja samuti siia üles pannud.
Linnas saab jah tõesti vahepeal rohkem gaasi antud, aga ei midagi erilist, sest masuudi pressiga pole eriti huvitav selline tegevus

Et mitte segadust tekitada, siis mina pole trahvi saanud vaid
1audivana nimeline.
zazzer
00:09 03.11.2009
ei noh raffas mida te arutate, mendid ju tegid tööd, ma saaks aru kui läksid pood või kusele, ja siis jätavad tagumise ukse lahti, nii sama ei usu, eks ikke et mats peale ja minema.eks naad ju tegi õiet veits ei jäänud keset teed pidama ja takistanud liiklust
gloobusiuouoij
10:10 24.11.2009
mentidel kõik lubatud vääääää
Ringott
21:46 24.11.2009
Elan ka Elvas ja kinnitan, et see on Elva kohalik pollariauto mis ei reageeri väljakutsetele, selleks tulevad extra Tartust patrullid vajadusel kohale. Mendinäod ärge õigustage siin midagi...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte