Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

2 autot tartus.

yolpa
13:34 28.10.2009
pildid kvaliteet pole kõigeparem, kuna telefoniga tehtud.
yobuc
18:06 28.10.2009
üldiselt soovitan, kui soovid selle "tööga" edasi tegeleda, osta korralik kaamera, saaks piltidest vähemasti midagigi vaatamsisväärset. televonn nagu rohkem ikka elistamiseks :) ja auto sõitmiseks, mitte parkimiseks.
,
18:53 28.10.2009
Ei saanudki aru, mis point on? Parkiskoha äraarvamine? Ei tunne tartut piisavalt hästi ja ei oska midagi pakkuda :(
dddddffff
21:31 25.11.2009
foto@auto24.ee
12:36 30.11.2009
Valesti parkija Tartu Lõunakeskus 28. november 2009

151 TDT

Kas mõnele on nii lubatud??
psyhhhh
13:18 30.11.2009
Vaatad äkki kuidas on see pirukas tema kõrval, kui camry paneks ennast joonte vahele, siis kuidas krt saaks kõrval istuja välja????
psyhhhh
13:19 30.11.2009
Vaatad äkki kuidas on see pirukas tema kõrval, kui camry paneks ennast joonte vahele, siis kuidas krt saaks kõrval istuja välja????
VX
13:33 30.11.2009
Pakun välja, et see Camry jättis "Elva jõe ilu ja võlu" jaoks lihtsalt võimaluse autosse sissepääsuks. Põhjus on kaubik, Toyota on tagajärg. Seega, informatsioon ei ole objektiivne.
Nendest parklafotograafidest midagi tarka samuti ei arva. Invakohad iseasi, kuid need joonte peal parkimised sageli lihtsalt hetke olukorrast tingitud ja tõenäoliselt probleemi ei tekita, talvel sageli neid jooni nii-kui-nii näha enamasti ei ole.
V6Nukkel
00:30 01.12.2009
Teind siis oma autovõtmega ühe ilusa kriimu uksele.
V6Nukkel
00:34 01.12.2009
Tegelt, täpselt vaadates on ju näha et vähe sellest paremal pool olevast kaubikust, vasakul olev opel on kah rohkem vasakule kaldu (tähelepanu pöörake joonte laiusele).

Seega täiesti mõttetu üritus. Võtnud siis kogu selle rea pildile.

.Iwrikkiisu.
16:23 01.12.2009
Nii et Toyota juht saab jälle ühte võtmetriipu otsida.
.....,
16:25 01.12.2009
Lõunakeskuse parkla on nii suur, et seal pooled kohad tavaliselt tühjad.need jooned veeti mingi kuu tagasi sinna ju siis pargivad vanast harjumusest.
ruupar
16:59 01.12.2009
selle viimase pildi kohta küll ei saa öelda et see Toyota omanik midagi valesti on teinud, võib-olla on tema parkimine tingitud hoopis nende kahe teise auto parkimisest
vaadake parem kuidas see buss ennast sinna parkinud on :D

üldse suht mõttetu teema
antud piltidel küll mingeid väga räigeid rikkumisi ei tuvastanud
kõige hullem rikkumine vast see vahtralehega pann inva märgi all, aga see tundub kah öösel ja tühjas parklas
meelis112113
15:23 13.12.2009
Mina olen toyoya omanik, panin auto nõnda, sest kõrval sidrun parkis üsna kentsakalt ning kuna auto oli rahvast täis, siis otsustasin nõnda teha, et ei toksiks teineteise külgesid ära. Olin autost eemal nii 100 m, kui märkasin juba pildistajat, no palun pildista, kui pakub rahuldust. Mina olen elukutselt fotograaf ning pildistan hoopiski loodust - minu jaoks põnevam, kui minu auto määrdunud tagumik. Aga mine sa tea, ehk mõnda erutab, sumpa kah suht lai, aga ei taha kedagi solvata.
oman berlinksi
20:00 30.01.2010
pirukapoiss süüdi...... ja ma tavaliselt enda rümaga pargin nimme sellised kinni nagu see pirukas
jou joosep
18:12 18.02.2010
toyota pole midagi valesti teinud , jooned lihtsalt vale kohapeal
Vuffel
21:22 23.02.2010
Teemaalgatajale: pealkirjast "2 autot tartus" võiks eeldada, et sinu arvates on Tartus vaid 2 autot. Ei, paraku on neid seal ikka kordades rohkem :)
..........
21:52 23.02.2010
to yolpa:
Kui sa vähegi mees oled, mine juurde ja räägi, mis sind häirib. Ei, ära karda, alati ei saa kohe vastu hambaid. Võib ka viisakalt ja rahulikult inimestega vestelda.
Aga sa vist sellepärast neid pilte telefoniga teedki, et keegi sind jumala eest ei kahtlustaks. Kujutan ette, et telefon rohkem nagu maskeeringuks või nii. Hoiad kõrva juures ja justkui helistaks, aga tegelikult tegid hoopis pildi ära.
friikitii
21:54 26.02.2010
Mulle j22b ikkagi arusaamatuks, miks kuradi p2rast te teete neid idiootseid pilte, kus auto ratas on joonest ca paarkymmend cm eemal. Kas t6esti on nii igav? V6i on see tingitud hoopis MaSu'st?

Ostke elu omale!
sõidansinustüle
23:20 31.03.2010
Ostsid lõunakeskusest endale ekstra digika, et autost pilti teha... kuna süda ei andnud rahu issand jumal keegi oli joonepeale parkind, istusid oma lillase autosse ja sõitsid koju. Kodus panid pildid arvutisse ja siis siia üles , naljaks vend oled ....tegelt oled tubli võid kapipealt küpsist võtta
jodd
14:26 27.05.2010
SA OLEd UDU või, raudselt ise oled selle pirukakäru juht ja parkisid valesti, et pilti teha

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte