Põlvas Aasa2 ees ei taha 047 MKN Saab ennast parkida nii nagu peab,iga päev pargib teadlikult valesti,et jumala eest keegi kõrvale ei pargi ja autot ei puutu
Oi kui kahju Sinust vaesekene :( ... not. Hale debiil oled ... mida Sa pildistad siis nagu viimne luuser seda autot ? Oled mõelnud äkki oodata omanik ära ja mainida talle, et vaelsti pargib ? Ausalt öeldes, oleks mul selline auto siis ma teeks ka seda tõenäoliselt ... tihtipeale on see jama, et on palju selliseid mökusid nagu Sina, kes julgevad mõlgi ära teha ukse peale, aga ei julge kunagi tunnistada ja lasevad jalga ning käi siis nagu idioot ja paranda autot.
Vaadates pilti, siis tundub, et joonte vahe on ikka küllaltki lai ja selline teguviis näitab kaasparkijatest mittehoolimist. Üks väike, aga mõjuv nipp sellistele ülbikutele on kahe rehvi tühjakslaskmine koos ventiilide kauge kaarega minema viskamisega ja seda niikaua kuni õpib parkima.
tegelane tglt ise peaks elama hoopis tlns....ja autot ta pargibki sihilikult nii, et teised kõrvale ei mahu, ikka selleks, et keegi mõlke kylge ei peksa...
eks see kaaskodanike suhtes on ylekohtune kyll. Kuid on ka endal selliseid parkimisi ette tulnud, mis siin salata. möni tegelinski on ikka mega ******st kyll, silmagi pilkutamata pannakse uksega pauk kylje pihta. Võiks ikka veidi hoolikam olla autosse sisse ja välja minnes.
Isegi pargin koguaeg samamoodi. Kahju küll, kui keegi jääb kohast ilma, aga elu on karm.
Samas, ei näe põhjust, miks peaksin mina käima paar korda aastas paartuhande krooni eest keretöödes, kuna liigagi palju on inimesi, kes loobivad oma uksi teiste autode külgedesse.
vana veab mingit kaupa sinna. kui parkla on tühi ajad ikka uksele lähemale, see peaks küll kilplane olema et teisest parkla otsast hakkab rakeid kaste tassima.
see vend veab kaupa sealt uksest koju....
ma arvasin et ta jäeb vahele...
selle pärast ma kitse ei pannudnki,et vend läheb ahneks ja tassis terve talve kartulid sealt uksest saabi,
ja mõtlesin,et igal oinal oma mihklipäev.
ja vahele ta jäigi..
masu.
kurat kas tõesti pole inimestel muud teha kui kaamera käes ringi käia ja toppida teiste eksimisi siia ülesse , vaevalt, et te ise pole niimoodi kunagi teinud . sa troonik pane oma pilt ka sinna kõrvale siis teavad kõik kelle ees peab korralik olema. mine anna menti teinekord või naeravad su välja ,et nii loll oled .ma arvan ,et teema algatajal on midagi pahasti kas on töö kaotand või äkki keegi naise kallal käinud ja nüüd valab viha teiste peale välja,kui keegi tunneb troonikut andge teada mis mees ta selline üldse on
mina tunnen jah troonikut. Vot on selline mees, et ega meest kaks korda ei löö, teine kord lööb juba laipa! No kas lähed temaga asju klaarima? *** pullivend oled ikka küll siin läbi foorumi laiama.
******s lugu, milleks siin kisada, krt, kisage kuskil tihemini asustatud linna parkla pilti vaadates....isegi nn tipptunnil on põlvas kohti piisavalt ja see krdi nurgatagune parkla nyyd kyll suur mure koht ei ole, et asja prst nutta...mida iganes, kui ei meeldi, oota see juht ära ja räägi siis talle, mitte ära pildista siin seda krdi autot, ega see ise ei pargi ennast sinna....
Ma ei ole veel näinud, et keegi põlvas ka juba pildistab valesti parkijaid...krt, nyyd peab ise ka korralikult parkima hakkama, muidu ei ole imestada, kui juba oma auto kuskil pildil.....
Tervist kaaskodanikud.
Näen teie silmis murenoote ja huulil halalaulikute hädalaule, kuid vaadakem siiski pilti tähelepanelikumalt. Tõepoolest, selle näevad kõik ära, et sõiduk pole pargitud korrektselt parkimisjoonte vahele, mõni terasem taipas isegi, et võibolla omanik hoopis rasket kaupa otse auto taga asuvast uksest veab....kuid siiski siiski, klapid on teil veel üsna silme ees ja ei oska keegi välja lugeda pildilt ilmselgeid üheselt mõistetavaid vihjeid. Kuna Põlva on siiski paik, kus palju toimub autode ärandamisi ja rüüstamisi, siis oleks ju mõistlik leida sõidukile koht, kus see risk oleks viidud miinimumini. Tasulisi parklaid aga põlvas ei ole. Üks oli, ja see oli seal samas lähedal muide. Üks võimalus oleks soetada või üürida garaaž, kuid see on tänapäeva majanduslikus olukorras raskendatud. Kuid Saabi omanikud ei ole rumalad. Auto pargitud kavalasti laterna alla ja otse laterna alla, sest vastasel korral võib jääda üks auto pool valgustamata ja kurikaeltel oleks kohe hea tegutsema hakata. Mina annan tänased nutikuse punktid pildil olevale Saabi omanikule. Auhinnaks puhtast hõbedast kaelakett !
Kle bmw tuunija-ainus asi mida ma pildilt välja loen on ,et auto on valesti pargitud ja nutikusest on asi ikka väga kaugel!Pidevalt valesti parkides peab inimesel ikka mingi puue olema,et mitte aru saada sellest,et ta pole ainuke autoomanik ja et ta käitub valesti!Kui jõudsid osta uhke auto siis peaks pappi jaguma ka garaazi rentimiseks\ostmiseks!Mõned alaarenenud autoomanikud saavad sellest aru kui neile öelda aga teine sort ei saa ka siis aru!
nu nii.
kui kedagi see auto häirib ja kellelgi on julgust siis kompunnigu selle auto teisaldus.üldiselt on nii,et igapäev see auto ka nüüd valesti pargitud põle.olen ise sattunud nägema,et on isegi ruudustikus.üldiselt olete ikka suutnud tühjast tüli tekitada.
lõpetage juba ära.jummala nalja teeb see teema.
eelmine kloun mainis,et kas kaitsen endasuguseid!?millised need minusugused on:)ma ei kaitse siin kedagi aga huvitav on lugeda teie mõttetut möga.
Te olete väga enesekesksed.
Nõustun kõigi nendega, kes arvavad, et antud juhul on selline parkimisviis mitte taunitav. Esiteks, on parkla, nagu keegi väitis, pidevalt tühi. Nii et kui üritad vältida seda, et keegi su kõrvale ei sõidaks ja kogemata su autot ei kahjustaks, siis selleks on seal asetsevad väga laiade vahedega parkimiskohad.
Teiseks, hmmm mul tekkis hea mõte...hea äriplaan, kriimustusfoobikutele- autokaitse sirmid, ja sirmidele ka siis sisse monteeritud puuteandur, mis hakkab tööle iga väikse puute korral mobla helisedes....hehehhehehhe
Ah et armas kriimufoobik arvab, et olen väga tobeda jutuga. Kaalugu esmalt oma põhjendusi valesti parkkides.
D and G ´le : et kett ei ole üle kuldatud, ega kullatud vaid on täiesti tavalisest puhtast hõbedast kaelakett. Kätte saab Gonsiori 51a valvelauast, tuleb liikuda selg ees valvelaua suunas ja vahetult enne valvelauaga kokkupuudet seisma jääda ning pead 30 kraadi vasakule keerates öelda valvelauas viibivale isikule: "annab suitsu". Seejärel lugeda mõttes kolmeni ja lisada " Saab !"
Kriimustusepõhjendus e taha pu´, mulle jäi natuke selgusetuks teie mõtteavaldus, mis algas selliselt : "Nõustun kõigi nendega, kes arvavad, et antud juhul on selline parkimisviis mitte taunitav". ja kulmineerus : "Esiteks, on parkla, nagu keegi väitis, pidevalt tühi. Nii et kui üritad vältida seda, et keegi su kõrvale ei sõidaks ja kogemata su autot ei kahjustaks, siis selleks on seal asetsevad väga laiade vahedega parkimiskohad"...Mulle tundub, et sa väljendasid ennast pisut valesti ja ma arvan, et tegelikult tahtsid sa öelda, et : Nõustun kõigi nendega, kes nõustuvad nendega, kes arvavad, et nõustuvad nendega, kes nõustuvad ja arvavad, et selline parkimisviis on mitte ainult taunitav vaid ka taunitav ja mitte taunitav kuna vabu kohti on ja kuna kriime ikka tekib ja parkimistriibud on maas ja kogemata ka auto peal, et ei kahjustaks ja et ei sõidaks kõrvale väga laiade vahedega need, kes arvavad end nõustuvat nendega, kes arvasid juba ära, et ega su jutt on ikka üks soe s´tt küll.
Omalt poolt lisaksin kommentaariks kuulsa lausejupi: "aitähh mulle teie kõigi poolt !"
Vale Trooniku "ainus asi mida ma pildilt välja loen on ,et auto on valesti pargitud ja nutikusest on asi ikka väga kaugel!" No tõepoolest, andge andeks aga kui inimene loeb selliselt värviliselt pildilt välja ainult ühe asja, siis ma....ma lihtsalt ei suuda uskuda sellist asja ! Kui palju on pildil erinevaid värvitoone ! ja kujundeid ! ja detaile ! Ja tema suudab välja lugeda ainult ühe asja ! Bravo ! Kuidas sul muidu läheb ?
"Kui jõudsid osta uhke auto siis peaks pappi jaguma ka garaazi rentimiseks\ostmiseks " Vot siinkohal pean tunnistama, et ka mina võibolla ei ole just kõige teravama simaga poiss, et...küsiksin, et kus kohas näed uhket autot ?
arvan,et pole raha ketile järele sõitmiseks,auto liisingus ja korter üüritud.Enamus raha kulub auto pedereerimisele.Ja ei vaidle vastu ,mul naine 74kg.
Kle bmw tuunija-loen pildilt veel välja,et hoone mille taustal auto asub on aasta vana,hoones põlevad sees tuled ja pilt on tehtud pilves ilmaga-ja kõike seda SINA ei näinud?Braavo!Kuidas sul muidu läheb?Meenub ühe kuulsa kirjaniku ütlus,et "eesti viga on see,et eestis on liiga palju lolle"!Kardan, et sina kuulud ka nende hulka!Auto on valesti pargitud ja kõik või sinu arvates on hoone valesti ehitatud auto suhtes?Või lamp valesti paigaldatud?
Ei-ei-ei.., Vale Troonik, ma küsisin, et kuidas SUL läheb muidu ? Ja nüüd...kui võtta sõnasabast kinni, siis nagu ma aru saan, Teie puhul, edaspidi "teie" vormis, et vältida võimalikke ebameeldivusi, on tegemist üsna erudeeritud, võiks isegi öelda et eriliste võimetega inimesega. Küll tahaks omada selliseid võimeid nagu teil hr. Vale Troonik ! Noh, võtame kasvõi selle, kuidas pildilt lugeda välja asjade ja esemete vanust ! Tõeline anne...Talent ! Ma küll ei mäleta hästi, võimalik, et mul jäi mõni osa "Talendijahi" saatest vahele, kuid Teid seal esinemas ma ei näinud....aga võibolla te ei tahtnudki seal osaleda, eks erilistel inimestel ole ikka omad veidrused, ma ju ei tea. Ja võime näha pildil olevatest esemetest isegi läbi !!! Näha kuidas siis antud pildil olevas hoones tuled sees põlesid, ma rõhutan sõna "sees" !! Hämmastav ! Kuidas see üldse võimalik on ? Mismoodi ? No Mis Moodi ?! Sellega ma olen küll nõus, et Eestis on lolle, võimalik, et isegi ka mina kuulun nende hulka kui nüüd natuke ringi vaadates enda ümber ja nii, et milliseid hämmastavaid inimesi ikka Eestis on....Tõesti, ma olen hetkel täiesti šhokeeritud sellest jahmatavast uuest ja minu jaoks täiesti kosmilisest info üleküllusest...
Kui ma nüüd saaksin veel selle viimase piisa, selle viimase tõuke nö. uskumaks, et teil tõepoolest need võimed on täiesti reaalselt ja ehedalt olemas, siis võibolla te ütleksite ka pildil oleva auto väljalaskeaasta, see on ju otse keset pilti, nagu kohe karjub, mis aastast ta on !
Ette tänades,
Bmw Tuunija
(võimalik, et panen pillid üldse kotti, no elu on lihtsalt juba nii ulme !)