Auto välimuse muutmine

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Hea värvipüstol 4500?

kuusekas0660
10:52 18.05.2010
ET siis mida eelistada IWATA ,DEvILBISS; SATA ,GAV,BossAuto BSP, SUMAKE või GENESI
... tundub et peale sumakese teevad kõik häid püstoleid kuid millist eelistada ja kas neil on tehniliselt suur vahe. kas peaks olema kõrgsurve püstol või aitab ka madalsurve püstol. MIs vahe neil tehnoloogiatel on ,võtame näiteks devilbiss GTI PRO sellel Trans-tech ja HVLP? ja kas piisab kusagil 4500.- maksvast püstolist võib peab see olema 6000-7000. sooviks ikka kenat tulemust saada, kas vesivärvi püstoliga kannatab värvida ka nitrobaasil värvidega (välisel vaatlusel paistab et erinevus on ainult lehviku aukude vahes) enivei jutt vajub pikaks. Sooviks arvamusi ja kõike muud mis puudutab eelnevat juttu? Ettetänades Peeter

Muudetud 18.05.10 11:40

ära torgi tehnikat
10:54 18.05.2010
et siis sina arvad,et püstol värvib?mega IRW!

Muudetud 18.05.10 11:40

dondu
12:09 18.05.2010
Küll aga aitab hea püstol hea tulemuse savutamisele kaasa. Ei tea küll auto värvitüstolitest palju aga natukene teise ala pealt siiski. Kui ikka on kvaliteetne ja hea lehviku ning doseeritavusega püstol on ka parem lõpp tulemus palju kergem tulema. See muidugi ei tähenda, et käe oskust poleks siis enam vaja...
kuusekas0660
13:24 18.05.2010
kle tainas loe kysimus uuesti läbi siis näed et kuskil pole kirjas et ma arvan et hea kallis püstol ise värvib ja iga suvaline tross sinna taha sobib. küsisin nagu arvamust püstolite kohta millega saab saavutada hea tulemus , 500 kroonise hiinakaga on see pm võimatu.. seepärast kysingi spetsialistide soovitusi /arvamusi mitte ei oota tattnokkade targutamist
...................
14:12 18.05.2010
Püstol ise ei värvi,aga hea püstoliga on tulemus kordades parem,eriti kui pole värvimisega väga tegelenud.Proff värvib muidugi peaaegu igasuguse püstoliga auto ära-
kuusekas0660
16:16 18.05.2010
seda ma tean isegi et proff v2rviks enamvähem iga tootega ...kuid kuna ma ei tea yhtegi proffi kes värvib mingi juustu püstoliga siis sellist juttu pole siin mõtet ajada. ma tahakski prode arvamust teada ja konkreetse toote kohta .. olen ise värvind alles 2,5 aastat ...tulemus on "enamvähem niikena kyll" .kasutanud olen nitrovärve ja sata jet 1000 püstolit mis maksis selle ajal 1700 eeku ..kasutanud olen tyyse 1,2 ja 1,6 . nyyd ootaks profesionaalidelt arvamust mis püstol siis kena on, kuna plaanis kulutada uue püstoli peale ca 5000eeku+-mingi seib
Satjet 3000HVLPwsb.?
Genesi geo?
Anest Iwata 400WB
Sata Jet 1000 ?
Sata Jet 3000 HVLP Digi?
Sata Jet 3000 RP Digi?
Devilbis Gti Pro ?
walcom Fx geo? jne
to kusekas
21:04 18.05.2010
Mis sajandil sa nitrovärvidega värvisid või ajad ehk midagi segi, tegeled ehk nuusutamisega. Peaks nagu H2O poole vaatama, siis hakkab suund õigeks minema.
soovitaja
23:24 23.05.2010
Niisiis sata 1000 oli sul tavaline või HVLP, soovitaks sul valida püstol selle järgi kuidas meeldib värvida lakkida, oleneb kummaks sul püstolit vaja või siis kasutad mõlema jaoks.kui värvimiseks siis soovitan soojalt HVLP püstolit, see kulutab vähem värvi ja tuleb ilusam pind (eriti hõbedasel).Muidu valiksin ise kas devillbiss gti pro (HVLP) otsaga või siis hoopis sata 3000.....

ärgem vaielgem kui ei tea...
23:30 23.05.2010
kõik need on tegelikult pühapäevakad ja ei midagi erilist
soovitaja
02:24 24.05.2010
5000 eeki maksavad laki 3 vist ja kertana oü.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte