Valesti parkijad

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Rocca al Mare prisma juures

jmargus
13:05 24.11.2010
Mõlemad autod tabatud mobiilikaamerasse 23.10.2010 Rocca Al Mare Prisma ees ja kõrval
Komblusmiilits
09:13 25.11.2010
Esimesel on ju invamärk küljes, milles problem. Kapoti keskel ees ninas.
Ajuinvaliidi märk
eelkommijatele
18:51 28.11.2010
Eks see koer ikka kiunatab, kelle saba peale astutakse, ütleb iidne Tõtamaa vanasõna.
viper6
22:44 10.12.2010
aga mina nägin invaliidi kohal parkivat audi a6 millele oli millegi teravaga kapotile smile märk kraabitud :D
a1
23:24 10.12.2010
...aga mina nägin parklast ära sõites maas pyherdamas fotoaparaat kaelas ja naaskel näpus yhte sinise silmaga ja paistes ninaga nuuksuvat kodaniku,kes lalises,midagi sellist-"enam ei tee,ausõna,ma hakkan nyyd inimeseks ja ei nuhi enam,ega paranada maailma,vaid pyyan esialgu parandada ennast...":)))
ee
07:44 11.12.2010
to jamargus , selle opeli sabas seisab veel üks masin, kas tegu sinu käulaga?
Clock_põues_fotokas_ Näpus
10:49 11.12.2010
MInuarvates täiesti õige annda ka kaaskodanikele teada sellistest luuseritest kes invakohale pargivad ilma vastavat õigust/vajadust omamata.
Antud hektel pole pildistaja muidugi ekstra välja öelnud, kas vaatas ka lähemalt et ei oleks inva märki peal ?
Kas nägi ka konkreetseid inimesi autost väljumas/sisenemas ?
Märk märgiks aga kui on näiteks haige vanatädi või ema, laps, vms. sugulane näiteks jalaluumurruga või puusanihestusega, kuid on tarvis tingimata minna panka, apteeki, jne. asutusse siis iga mõistlik inimene ju saab aru et mis sa sealt seda inva märki ikka rusika prõmmides taga nõuad ja kaagutad ?
Vastupidine on aga arvamus inimestest kes on täies elujõus, terved, tugevad kuid on oma laiskusest/hoolimatusest invaliidide vastu või soovivad lihtsalt ekstra silma paista teiste ees pargivad oma auto invakohale. Imelik on nagu lugeda siin eelnevaid kommentaare kus pildistajat sarjatakse ?
Parkida julgete? Parkida inva kohale ilma selleks vajadust/õigust omamata?
Aga kui seesama pilt mis avaneb parklas avaneb ka invernetis autofoorumis on kiun lahti, milles asi kaaskodanikud ?
Ja kes siin autode kraapimisest või rusikavõitlusest rääkis, alati tuleb valmis olla kaaskodaniku kallaletungiks ning omada vastavat füüsilist vormi või tehnilisi abivahendeid, tavaliselt igasugused rusikavehklejad haihtuvad pärast lihtsalt selgitust et isiku ja vara kaitseks võib siiski rakendada kõiki legaalseid ja seaduslikul teel omandatud abivahendeid.

Aga lõppkokkuvõtteks on ikkagi igasugu valesti invakohtadele parkijate pildistamine ja interneti panemine õige, julged teha julge ka tunnistada !
PÜSTOLI MEESTELE !
13:32 15.12.2010
Kas siis tänapäeval enam kuidagi ei saa kui vehid püstoliga , keset linna . Kasvage meesteks ............
hmmmmmm
14:17 17.12.2010
tegelikult teil pole õigust teiste pilte netti riputada, kui rikutakse parkimiskorda andke teada institutsioonile, kes selle eest trahvib. omandi pildistamise ja avalikustamise eest saab fotokaga idiooti mõnusalt kohtusse kaevata.
R.K.
15:04 17.12.2010
oled kindel, et saab? pildistan su õunapuud ja annad mu kohtusse?
möhhh
15:16 17.12.2010
Aga kaeba ja mõnule siis :)
Võibolla saakski siis kaebleja näol konkreetse isiku ka autole taha kelle vastu siis omakorda väärteomenetlust alustada.
Ultimate Driving Machine
16:12 17.12.2010
Mul lihtsalt ei ole sõnu, kas meil tõesti rohkem ,kui pooled kogu aeg käituvad seaduse vastaselt.... ma lihtsalt ei usu , et nendest tarkpeadest keegi pole oma elus mingit seadust rikkunud.....
OMFG.
nõginina
16:12 17.12.2010
hmmmmmm (registreerimata)
Re: Rocca al Mare prisma juures
tegelikult teil pole õigust teiste pilte netti riputada, kui rikutakse parkimiskorda andke teada institutsioonile, kes selle eest trahvib. omandi pildistamise ja avalikustamise eest saab fotokaga idiooti mõnusalt kohtusse kaevata.
==============
palju õnne! kui oleks võimalik anda välja idioodi auhind, siis hmmm* on üks kindel nominent.
speisslarp
16:33 17.12.2010
noh, väga ilusti pargitud ju! mina pole veel siiani näinud ühtegi BMWd nii korralikult pargitult...
laka-laks
17:10 17.12.2010
Jätke ükskord meelde, et kui sõidate välja oma maja hoovist, siis olete avalikus ruumis ja seal võib pildistada niipalju kui tahad. Äkki bemmiomanikud arvavad, et nende auto ümber on kogu aeg isiklik ruum, nii 10meetri raadiuses.
asd494
17:53 17.12.2010
Valusad tegelased.
Mis Teie peades toimub?
Või on asi põhimõttes, et olgugi, et ka kõrval ruumi parkida, panen siis invaliidi kohale?
Äkki selgitad, kes iganes sa sarnaselt loos esitatule, käitud?
4445555
17:56 17.12.2010
Tegite ikka kindlaks,et autodel invakaarti pole näideks armatuuri peale pandud?? Ma pargin ka invakohale kui oma invaliidist naisukest vean.Ja me ei söida ka mingi odava opeli,fordi või zappakaga. Sinna vöivad köik parkida,kui neil on invakaart olemas!!!!Mis mu naisukesel ka on olemas.Kaart armatuurile ja pargimegi.
seganelugu6
19:05 17.12.2010
kapoti peal ju inva märk olemas!milles teema?
no ja siis!
19:44 17.12.2010
sõidan ka saksa kvaliteetautoga - bmw , ja siis?
igatahes suutsid nädala jooksul mingid pimedad põdurad kurat võtta parklas 2 korda otsa sõita.
Mõlemad seniilsed ja poolpimedad ätid ,kellel juhtimis kogemust 40 aastat ja siis tulid veel ennast õigustama. Esimene spetsialistil oli škoda octavia ja teiesel pimedal -ätil oli honda accordi. Aknad jääs aga vaja minna linna peale kihutama, seada ennast ja teisi ohtu.Kas jaapani künal soojendus ei tööta või milles asi.Kus juures mõlemad 2-3 aastat vanad masinad, aga kurat sõita ei osata, just nimelt uute autode omanikud.
Meie riigis peabki sõitma rauast autoga, mis mõlji ei lähe. Õnneks autol olulisi mõlke ei jäänud .
no ja siis! -ile
20:51 17.12.2010
No kui olulisi mõlke ei jäänud mis sa halad siis siin ? Järelikult tüübid ikka oskavad sõita, lisaks sõiduoskusele oskavad ka elada kui suudavad uut autot pidada. Enamus baierimaa toodangu laksudest lõppeb kellegi kirstu panemisega.
Taiah Hhlalal
12:55 20.12.2010
Parkige ja oma auto poe ukse lähedusse, et "invalliidid"ostukärude ja kandekottidega auto ära kriibiksid.
lähme pissile???
23:48 09.01.2011
no las pargivad kui vajalikuks peavad või arvavad et neil või nende autol invaliidsus esineb... anna inimestele armu! korra elus pargib võibolla..
aga kui juba rohkem parkimas näed vot siis tõmba oma jõhker mobiilikaamera muna vahelt välja ja tee see pilt oma ainukese tööka näpuga
kah vastan
00:43 10.01.2011
Eks nii kaua ollakse kuidagi tõrksad kuniks miskine sarnane ajupoolik teie auto kinni pargib.Tegalt teema jumala asjakohane - praegu kui marketite parklad on niigi lumised siis tuleb see ajuinvaliidsus kohe väga nähtavale, kaob viisakus, teistega arvestamine, oskus parkida jne. Mis toimub mehed mis toimub, kas tõesti on elu nii kiire.
Taiah Hhlalal
12:29 11.01.2011
mitte ainult mõned ajuinvaliidid bmw s, vaid ka täitsa suvaliste "riisikottide omanikud kasutavad juhust, kui lume alt invaliidi parkimiskoha märgistust näha pole.
kuidas küll eestimaalaste lauslollust ravida?saadaks nad naaberriikidesse arenema?seal küll sellist lugupidamatust teiste kaasliiklejate suhtes pole kohanud.
pigem kohtab ülimat viisakust ja teistega arvestamist.
Volkswagen Passat 2.9 TDi 66kW
21:17 18.01.2011
Fotograaf töötab vist ühisteenustes, et kannatab kurikaelade rikkumisi pildistada.
jakobsonjakobson
22:15 18.01.2011
Ühed ahvid kõik. Nii pildistajad kui pildistatavad. Sõidan suure ja kalli autoga aga vist on vemp piisavalt suur, et ei pea parkima risti üle 6 koha ega peaukse kõrvale inva alasse...
Inimesed ostke elu endale!
James75
13:31 19.01.2011
Et julges lollusega hakkama saada aga paha, paha kui avalikuks tuleb!
parkija
16:19 09.02.2011
tulevikus pargin samuti invakohale, nagu siit lugeda on avalik arvamus sellise toimingu peale positiivne.
To parkija
16:41 09.02.2011
Siis olen ma esimene kes pollari sulle kutsub ja auto nelja tühja rehviga sinna seisma jättab. Krt invakohad pole naljapärast loodud,et sinusugused terved nahhalid seal pargiks.
Ultimate Driving Machine
17:57 09.02.2011
To parkija,

Pargi ikka :)) , kui ei ole kohta võin on vaja kiirelt poes ära käia :) . Mina igatahes olen ükskõikne sellelt kohalt , mind see ei häiri ega hakka ka kunagi häirima - nagu ka udutulede kasutajad.

P.S. Vingujaid ja ajukeppijaid leidub igal pool ja küll nad leiavad mille üle kurta.
Mis , aga puudutab automõlkijaid ,siis need haled pii... ja nende paks *****ga naisukesed ei saa kunagi aru ,et teiste inimeste varaga tuleb olla hoolas ning ettevaatlik ja nii see hakkab olema ,kuni meie hale valitsus loob mingi reegli selle korra tagamiseks.

Seniks aga PEACE .
lubadetajoodik
18:17 09.02.2011
aga mul on jumala *****,kes kuhu pargib...ja närvid on korras:D
lahefoto
00:25 30.03.2011
Jah... see on BMW... jah, ta pargib invakohal... aga elu läheb ju ometi edasi?
ratastool oi oi oi
08:31 30.03.2011
Teate Kui ise jääte kunagi saatuse tahtel ratastooli ,siis saate aru alles mis kuradi värdjad need pargivad invaa kohale. Lihtsalt on raske olla invaliid siin ajukääbikute kõrval kes ei mõista seda. Edu teile rullnokad , seljad poolex.
???
10:12 30.03.2011
kõik on nii ausad ja tublid kodanikud aga kes ülemiste parklas mulle külge tuli kui poes olin
jimmyxzzx
17:35 01.04.2011
mida te paugute siin nii palju! Jumalast poh ju.
emaonsul
13:55 24.07.2011
kuule skoda poiss, ema on sul invaliidi märgiga (:
Rysso
14:54 24.07.2011
Ütlen ausalt ise pargin teisel korrusel ka inva kohale sest seal on veel paar märki juures, et koos vankriga ehk lapsega saab seal parkida nii, et mul ka ei ole inva märki peal!
Savi ei ole vä?
15:38 24.07.2011
Nagunii need invakohad seisavad 99% ajast tühjana. Palju hullemad on nii linnas kui maanteel tõmblejad, need kellel on igal juhul vaja kõigist ja kõigest mööduda ja vahet pole kas sellega seatakse ohtu teiste liiklejate elud või mitte!
jukupuku
20:49 30.09.2012
Kui seal oleks seisnud opel poleks pilti tehtud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte