Dacia

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

DACIA STEPWAY

naisinimene
23:08 10.12.2010
Minu stepway sõitis täna puksiiris tartu :( pidurid blokkis
4444555555
13:25 11.12.2010
Millal viimati korralises hoolduses käisid??? Äkki oli viga selles,et 100aastat tagasi käisid hoolduses.
ah nah
14:24 11.12.2010
käsipiduri trossid kinni , tüüpiline odava auto viga .Renault trossid on 3-4 aastaga tuksis,Dacia nende suur sugulane ju.
VW omad käivad üle 10 aasta vabalt . (enda kogemus) Reunalt vahetasin trosse mitu korda.
Odavate autode lõbu.
4445555
17:41 11.12.2010
Sõitsin 4,5aastat dacia loganiga ja polnud kordagi vajadust mingeid trosse vahetada.Asi ikka pigem selles kuidas autot hoiad.Selle 4,5aasta jooksul sai söidetud 203tuhat kilomeetrit Eesti teid.Nii,et pole midagi odav auto sitt auto.
naisinimene
21:39 11.12.2010
Mu auto nii uus, et sada aastat mittehooldust ei tuleks kõne allagi :) 9200 kilti alle maha mõõtnud.
Eks ma hooldan nagu oskan ja mida ise saan -võin, korraline hooldus ikka õigeaegselt tehtud. Auto seisab õues ja lume sügavust olen viimane nädal tublisti mõõtnud.Käsipidurit kasutan küll suht sageli, aga pikemal seismisel ikka käik vaid sisse.
Teenindusest helistati ja öeldi, et lihtsalt jäätunud olid nii tugevalt....aga auto oli seisnud eile (reedel) vaid 5 tundi ja õhtul tööle minnes enam paigalt ei saanudki :(
Zark
11:22 12.12.2010
Üks variant on et selle tuisu ja tormiga puhus igalepoole lume vahele, kus see siis sõidust tulnud soojaga ära sulas ja hiljem uuesti kinni jäätus. Lihtsalt teooria.

Ma leidsin oma vana mosset kontrollides et sel oli terve kapotialune lund täis. Pidi aku ja mootori välja kaevama, asi mida ei mäleta et kunagi varem juhtunud oleks.
4444555555
15:54 14.12.2010
Kui hea see dacia sandero stepway tegelikult on? Kui palju laguneb jne?
naisinimene
17:59 14.12.2010
sellele küsimusele saan ma vastata vast paari-kolme aasta pärast :)
Loodan muidugi. et mitte :)
naisinimene
10:32 15.12.2010
Vesi oli trumlis. Kas oli tõesti lumi nii kavalalt tuisanud nagu Zark eespool teoretiseeris või kondens. Igatahes sulatati ja kuivatati teeninduses ära ja pandi mingit alumiiniummääret, eks näis, mis nüüd tulevik toob :)

samas vennas lohutas, et tema citroen berlingol oli esimene talv sama jama, kuid hiljem kadus ära

Muudetud 05.08.17 10:30

qp
10:37 15.12.2010
Mul igal autol hommikuti kohalt võttes raksatavad pidurid lahti- vahet pole, mismarki. Õhtuti sõidan palju lumes ja tuisus ning tõmbab rattad seestpoolt lund täis. Kuna pidurid soojenevad sõiduajal, siis lumi hakkab seal sulama ja lõpuks jäätub. Kusjuures üks mark on ka Renoo.
raamat netist
14:56 05.05.2018
kas teab keegi, kus tõmmata alla stepway remondiraamat? võib olla vene keeles või inglise keeles

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte