ATV'd

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kasutatud ATV ostmine !!

nuubsterkill
23:37 28.07.2012
Tere , tekkis huvi ATV-de vastu ja nüüd langetasin otsuse ,et võiks siis ühe ATV endale soetada , aga paraku ei tea millist võiks osta , leidsin kaks masinat mis tunduvad päris korralikud:http: //www.okidoki.ee/item/877792/ ja http://www.okidoki.ee/item/1608588/ , võite pakkuda ka ise ATV-sid , mulle on suht tähtis et oleks suhteliselt kiire ja et metsas ja põldudel oleks mõnus ringi lasta !!
swenttson 2
14:41 02.08.2012
....mis siin mõelda....üks on 200 Hiinlane ja teine 250 Suzu.Suzu on kindlasti kasutatud aga paremast puust tehtud :)
Maverics
20:12 02.08.2012
Ise arvan sama aga suzu 2005a oma ju. Veits vana , kui oskad võid midagi paremat ka pakkuda , ei tahaks väga kallist oma esimeseks atv-ks.
JEE.KIM
23:01 02.08.2012
Vabandust aga Teie poolt viidatud saitidel pole ühtegi ATV'd
Mõlemad on ainult tagarattaveolised quad(racer)'id.
mina mina
23:55 02.08.2012
:) ATV-st on asi kaugel!
Maverics
01:07 03.08.2012
Vabandust , panin pange , ega ma tea nendest asjadest väga palju ja te võiks soovitada mis ma võiks oma esimeseks masinaks osta , Quad meeldib rohkem.
ghdhdbnd
13:03 04.08.2012
Ma arvan ikka , et suzuki on parem kuna tal on rohkem jõudu.
bashan too mingi hiinakas jah ta on parem ikka linnas sõitmiseks
kristenendriko1000
01:01 23.06.2016
Palju tahate ha palju kw

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte