Olen naisterahvas kellele jäi silma Subaru Outback 2007 automaat 2.5 (121 kW). Auto on regulaarselt hooldatud Mariine Autos. Vajan autot väikelinnas kui ka maal sõiduks.
Soovikisn teada selle auto kütusekulu.
Sõitsin sellise isendiga paar aastat tagasi kuu aega asendusautona. Üle keskmise raskusega jala puhul jäi kütusekulu 10 ringi, maanteel natuke vähem ja linnas natuke rohkem. Hea minekuga ja mugav auto.
Olen sõitnud täpselt sellisega (2007. aasta, 2,5 liitrine bensiinimootor, automaatkast) üle kahe aasta. Suvel maanteel keskmiselt 7,5. Talvel linnas keskmiselt 10,5 (kuid rohkem Tallinna äärelinnas ja vähem kesklinna suurimates ummikutes). Rekord 11,7 oli eelmisel talvel, selle talve maksimum on olnud 11,0. Kõik mõõtmised on paaki lastud bensiinikoguse ja läbisõidetud kilometraaž alusel (mitte kompuutri järgi).
Täiendavalt soovitan internetist vaadata Eesti Subaru Klubi.
Kui on tähtis kütusekulu, siis vaataksin Outbacki alates 2008 diisel. Umbes 6,5-ga saab kekmiselt hakkama. Oman ise kogemust tankimisarvutuslikul meetodil. Talvel natuke rohkem, aga mootor soojeneb väga kaua. Kuid siis peab mõtlema selle peale, et kui pump ja pihustid hakkavad remonti küsima, ei ole see mitte odav lõbu. Omal on plaan nüüd bensumootoriga Forester XT osta.
Mul on 2009 aasta 2,5 127 kw Bifuel autom Outback.Tallinn-Tartu mnt kruisiga 8,2l aga väljas oli siis -20 kraadi. Ainult linn kylmal ajal näitas mul 12,2 kompu järgi.
P6hiliselt s6idan gaasiga.Bensuga s6ites peaks tsipa vähem v6tma.
ära sa ka peale võta.outback pole maastur ja 6,5 maanteel kindlasti ei võta.
sa vist ei tea,et tänapäevane 2,0 liitri kanti diisel võtab maanteel 4,5-5,5l vahel.
Tehas lubab igasugu ime asju, reaalne elu on see, et tehase ja reaalne kulu on 2 erinevat asja. Olgu, maastur ta ei ole tõesti. Olen ka sellega sõitnud ja sellise kulu saad sa ideaaltingimustega. Tallinna kesklinnas selliseid numbreid saada ei ole võimalik(päevasel ajal) kui sa liigud koos liiklusvooluga kaasa, omas mullis "põhja-tallinnat" kuulates on saavutatav.
Aga vahet ei ole, leian, et sellise auto ostu juures peaks olema kütusekulu kõige väiksema tähendusega.
Mul on 2004 aasta 2,5 liitrise bensusoutbacki keskmine reaalne kulu 9,5. Kui naine sõidab, siis ca 8,5. Kompuuter valetab nendest näitudest ca liitri maha.
Väikelinnas ja maanteedel rahulikult kulgedes on see 8-9 vaheline tehasenäit (8,4 sajale) kätte saada küll.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.