Õppesõit ja autokoolid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kindla peale minek autokooli Tallinnas

lex570
14:01 08.04.2013
Kas on ka sellist autokooli (peale OÜ Autosõidu), kus on soodne!! ja kindlalt ka hea õpe, et saaks sõidu kähku selgeks?

Kindla peale mineku all mõtlen, et ei peaks küsima mingit kindlat sõiduõpetajat, vaid kõik oleks head ja asjalikud.
Ahet
22:37 08.04.2013
Tallinna Automi autokool
"hea" ja "soodne"
23:39 08.04.2013
kehv reklaam kui tegelikkus räägib muud
stammer
08:25 09.04.2013
Täpselt nii. Ei ole veel kuulnud, et Tallinnas on mõni hea autokool.
...............
10:40 09.04.2013
Lisasõidutunnid mis välja pressitakse on nende kõikide leib.
to Lex
11:40 09.04.2013
Vastus peitub sinu küsimuses. Nimelt pead siis 2 korda koolis käima, esimene kord saad odava(soodsa) õppe, teine kord hea. Kahjuks on koolide vaheline hinnasõda head õpetajad mujale tööle peletanud. Mõned tegutsevad missioonitundest edasi ka, leia nad üles. Lisatunde üldjuhul ilma vajaduseta ei tehta. Kui õpetaja näeb, et vara riiklikule eksamile minna, siis on soovitav siiski juurde õppida.
Tead mis sõidueksam maksab? Asi pole ainult selles, kui mõni kool hakkab silma paistma läbikukkujate arvuga, võidakse kooli litsents ära võtta muuseas.
Kooli nimest ei olene ka alati õpetajate headus, iga õpetaja võib teha lepingu mitme kooliga, kuid põhiliselt tegutseb seal, kus paremad tingimused.
///...///
23:49 09.04.2013
Kui väidate, et Tallinnas pole ühtegi "head" autokooli, siis küsin kohe otse - milline on teie kriteeriumite järgi hea autokool? Kas selline lõdva püksikummiga kes laseb kõik ARKi ekamitele ja siis õpilane sipleb seal ja täidab riigikassat? Või hoopis on muud kriteeriumid. See väljapressimine on juba äraleierdatud fantaasia ja pealegi kriminaalkorras karistatav, seega ei maksa seda väljendit ebaotstarbekalt tarvitada.
lex570
19:57 14.04.2013
Või siis teine sõnastus. Kas on sama kvaliteetset autokooli kui OÜ Autosõit? Teised vist paratamatult kipuvad olema odavamad.
v8
20:16 14.04.2013
Haja on hea kool, soovitan.
...
21:12 14.04.2013
Soovitaks Autom Tallinna autokooli, minul läks küll väga sujuvalt. Hind oli võrreldes teiste koolidega hea ning õpetajatega jäin ka rahule.
sama siin
22:15 14.04.2013
Haja, sai arki teooriat tehtud kaks korda aga seda oma laiskusest. Sõiduõpe super. Aasta oli siis 2002 äkki?
naljanumber
22:26 14.04.2013
kvaliteet peitub milles? kõrges hinnas? kui omanikud tahavad ruttu rikkaks saada siis tuleb kõrge hind ja kehv õpetus (odav õpetaja) ja selle asja nimi pole kvaliteet pigem vaid lollide otsimine kellelt raha kätte saada ja kalleid lisasõidutunde ostma panna
Kalju autokool on kvaliteet ja pole odav ka
SS
22:29 14.04.2013
Lõpetasin just autokoolis Autosõit OÜ-s. Lihtsalt super: kõik sujub, autod on head ja õpetajad on ka normaalsed.
klarr
08:44 15.04.2013
Haja Autokool küll kõige halvem valik. Sõiduõpetajad väga kehvad ja suhtumine ka väga halb.
lex570
22:06 15.04.2013
Kalju on hetkel siis juhtpositsioonil. Hind kõige soodsam ka siinpakutuist.
vanakooli mees
22:50 15.04.2013
Vaata Lex, siis kui mina autokoolis käisin polnud isegi internetti ja polnud kusagilt küsida ega ona_a teema ümber mis on parim või halvim. Siis pidid käima seal kuhu said. Järjekord oli 6-12 kuud autokooli. Kui ise mees oled siis saad hakkama igal pool. Ilma, et siin paremusjärjestust luua.
ka vanakoolimees
00:45 17.04.2013
Väga,väga nõus vanakooli mehega.Ise ka vanakoolimees
lex570
13:09 18.04.2013
Aitäh ka teile, Onu Heinod, õnneks vahepeal leiutati elu lihtsustamiseks internett.
mine
09:33 22.04.2013
mine e-autokooli. siis ei pea igaste nolkidega klassis istuma kui narr.
Autokoolist
20:06 18.11.2014
Tere!

Sain load kätte oktoobri lõpus ja õppisin Tallinna Automis, väga mugav on teha teooria teooria.ee keskkonnas, kus saad endale vabal ajal loenguid jälgida ja kõik arusaadav ning alati saad küsimusi esitada. Soovitan õpetajatest Erik Kajat, väga tore ja rahulik õpetaja. Kooliga jäin väga rahule.
Henric12
21:52 18.11.2014
tallinna Automis käisid minu päris mitu koolivenda ja kiitsid asja. Kui meenutan oma Hajas käimist 5aastat tagasi, siis võrreldes tundub, et tase seal Automis päris hea. Muidugi on õppimine kahepoolne tegevus, ja kui ei saa hakkama ise, siis pole vahet, kus sa hakkama ei saa, eks.
Henric12
08:44 19.11.2014
Veel tuli meelde selline asi, et naaber oli käinud juba mitmes autokoolis ja ei tea kas ei sobinud nende õpetajatega kui siis kuulis tuttava kaudu, et on väga rahule jäädud sõiduõpetajaga kes kasutab volksvagen Põrnikat. Kui teised õpetajad olid suht närvilised olnud, siis see õpetaja pidi väga mõistev olema, ei karju ka siis kui juba ise tahaks enda peale karjuda et miks juba meelde ei jääet mäiteks sidurit tuleb sujuvalt lasta üles. Ei tea mis koolis see auto praegu on,
aga olen isegi eelmine nädal seda õppemärgiga sõitmas näinud. Ni et tuttava kogemus ehk kõige parem soovitus, mitte et siin suvaliste Heinode juttu uskuda, et see terve autokool on hea ha teine jälle läbinisti paha. Kirjutan sellepärast, et tunnen kaasa algajatele, mäletan veel selgesti oma hirmusi kui üppisin.
Õpinsõidan
16:23 19.11.2014
juhiluba.ee Kaido Kesper. Väga hea õpetaja!
karvane käsi
21:50 08.02.2015
Mis selle volksvagen Põrnika õpsi nimi on.
autokoolid
11:25 02.03.2015
http://www.aabecool.ee/aabe-cool-autokool/
käisin Aabe Cool autokoolis, kõik sujus, jäin rahule!
to: autokoolid
17:10 02.03.2015
Mille järgi valisid aabe cool? Ja mis vahe on Origoniga? et ühes võtab toru poeg Guldar ja teises ema? Ja millise õpetajaga sõitsid, et rahule jäid? Või savi kellega sõita, rahule jääd ikka? Need koolid samal aadressil, peaks olema ka samad õpetajad. Loodetavasti seletad lahti selle suht segase asja, kuna ju tead rääkida.
to:autokoolid
07:52 05.03.2015
3 päeva peaaegu möödas, inimene, kes siin kilkab, ei ole enam arvuti juurde sattunud. Mitte et see nüüd minupoolne väide oleks, aga tundmus on küll tugev. Nimelt see tundmus, et autokooli töötajad käivad siin ise oma koole promomas. Ja mugav on seda teha bensuka wifiga, siis ei saa ka keegi otseselt peale hüpata, et oled foorumi reegleid rikkunud, eks.
autokoolid
12:12 06.03.2015
Ei kohanud seal ühtegi Guldari nimelist. Mõneti eriskummaliselt uudishimulikule postitajale võin meeleldi oma valiku tagamaid selgitada. Võtmesõnaks on eeltöö ja praktiline meel. Kui ikka tuttav inimene teab isikliku (ja suht värske) kogemuse põhjal soovitada, siis usaldadki eelisjärjekorras just tuttava inimese arvamust. Loogiline eks? Töö-kodu vahele jääv asukoht ja parajalt pädev hind kogu selle kupatuse eest aitas ka muidugi kaasa. Olgu mainitud, et ´teooriaõpe sai tehtud veebis ja sõidutunnid nv-sel. Ausalt öeldes jätab veidi küsitava mulje, kes siin kentsakalt "toretsema" asus.
11:34 08.03.2015
Kuna panid lihtsalt kooli kodulehe ja ei põhjendanud, miks just see kool hea on ja milline sõiduõpetaja sealt, siis tekkiski mulje, et kiidavad kooli omanikud ise. "Toretsemine" sellepärast, et minu tuttaval olid selle kooliga just vastupidised kogemused, ei hakka ka mina siinkohal siis täpsustama, et millise sõiduõpetajaga ja miks need kogemused just negatiivsed olid. Sest ühe inimese nägemust ei sobi siin ju välja tuua üldistusena? Ka mulle isikliklt ei meeldiks, kui keegi minu kohta siin kirjutaks midagi negatiivset, sest see nägemus ei pruugi olla adekvaatne, samas pole ka ju kellegiga vaielda, eks.
11:38 08.03.2015
Minu viimase postitusega sai arvatavasti seletuse minu "eriskummaline uudishimu". Vähemalt tõlgendasid seda just sedamoodi. Peace?
to. autokoolid
07:49 09.04.2015
"autokoolid"---kuhu kadunud oled? Kuu aega möödas, ootan vastust, kuhu siis tasub minna, st. mis õpetaja juurde seal? Aitan praegu pojale kooli valida, ega ma ju seda koolide enesereklaami põhjal saa teha. Elan Õismäel ja kuna kooli õppesõit algab Saku Halli juures... Aga kumb siis: Andi või Aleksander, rohkem ma kodulehelt ei näe seal manuaali õpetajaid. Ja mis autod neil hetkel on? Bensiinikad?
345678
10:19 03.10.2015
Annaks enda kaks senti:

Sõiduõpe on pea kõigil olnud probleemne ja lihtne süüdistada sõiduõpetajat, kuid alati ei pruugi see 100% õpetaja süü olla. Ise jätsin autokooli pooleli, hoolimata sellest, et olin suhteliselt lõpusirgel. Miks?

* liiga kiiresti soovisin ära teha -- nädalas 5-6 õppesõidu tundi, mis väsitas ja tüütas ära nii minu, kui õpetaja. Õpetaja sai aru, et liiga kiirelt, mainis seda küll, kuid selle asemel, et hoogu maha võtta, tuli sellega kaasa. Minu viga.

* õpetajatel liiga pikad tööpäevad -- hommikul sõites sujus sõit, suhtlus väga mõnusalt. Õpetaja oli avatud, selgitas, viskas nalja -- mõlemil meil oli hea tuju peale tundi, sõit sai selgemaks kergelt. Kuid õhtul sõite tehes oli õpetajapoolset virinat palju -- selle asemel, et selgitada, nähvas palju. Kohati ei saa siiani aru, mida ma valesti tegin, sest karjatus "Tahad meid ära tappa!?" ehmatas korralikult ja minu küsimuse peale, et mida ma valesti tegin, sain vastuseks "Ise pead teadma!". Ei tea. Siiani ei tea. Kui tundisn, et õpetajal paha tuju, ei küsinud midagi, et mõtetut hala ära hoida, mis päädis sõidutunni lõpus kommentaari: "Sa ei küsi midagi, lihtsalt sõidad!". Õpetajad peaks õpetama, see ongi nende eesmärk, kuid liialt palju on inimesi, kes teevad sõidu ja liiklemise väga ebameeldivaks. Õpetajad -- kui õpilane ei oska, siis on viga paljuski teis ja selle asemel, et kisada, ironiseerida, mõnitada või nähvata peaks tegema seda, milleks te autos olete -- õpetama.
* jäi mulje, et autokool on huvitatud vaid lisasõidutundidest -- veame kuidagi nominaalist läbi, küll pärast õpetama hakkame. See on nõme ja seega enne nominaali lõppu jätsin kooli pooleli ja alustasin uue kooliga uuesti algusest -- vähemalt ei saanud tropid minult lisaraha (kokkuvõttes tuli enam-vähem sama hind, kuid kogemus tuli erinevate autode ja õpetajatega kindlasti kasuks).

yooooooo
11:51 03.10.2015
Kui soov on palju õppida, siis üldjuhul tasub valida mõni kallis autokool. Samas võib võtta ka kõige odavama 40 korda täis sõita ja ARk-i minna. Ise valisin teise varjandi, load on käes aga esimese korra kukkusin sõidueksami läbi.
Ise olen meesterahvas ja mulle ei hakatud mingit lisa tundide juttu ajama, samas tean, et naisterahvaid kotitakse lisatundidega meeletult ( 30 lisatundi pole mingi näitaja.) Aga südamlik soovitus on, et öelge lihtsalt ei lisatundidele, või kui olete väga ebakindel võtke endale enne ARK eksamit kordamiseks mingi uus õpetaja paariks tunniks.
Kaurr0
15:04 26.06.2016
http://liiklusklubi.ee/

LRKs on muhe sõidu- ja teooria Jaan Hallik. Olen temaga u. 3 nädalat tunde võtnud ja siiani olen väga rahul. Mees on rahulik ja viskab sõidu ajal nalja ja selgitab olukordi ühe ja teise nurga alt kui kohe aru ei saa. Teistes autokoolidest pole kogemusi kuna kogu pere on LRKs käinud, aga kui kõik samamoodi jätkub, siis pole põhjust ka kooli vahetada.
Ilya G.
11:24 15.07.2016
Õppisin Autokool Drive's. Väga hea ja adekvaatsed instruktorid. Ma läbinud ARK's eksami esimesel proovida
http://www.autokooldrive.ee/

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte