Honda

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Uus Honda Jazz

Peetrus1964
20:22 06.10.2015
Autoleht annab uuele Jazzile üsna negatiivse iseloomustuse-
http://www.autoleht.ee/testid/uus?id=7907&ver=2

Seda lugedes kadus ostusoov ära. Kas keegi on ise käinud masinat Vehos või Catweesis kaemas. On nii vilets kui arvustuses kirjutatakse?
Vaatasin ja istusin
21:24 06.10.2015
- esmamulje hea.
Auto on üllatavalt avar, kaasaegne.
Hind on aga selline nagu on.

Tasub kaalumist kindlasti, meeldis Toyota ja Mazdast rohkem.
Mahno3
08:51 07.10.2015
Mis sind siis nii meeleheitele viis selle arvustuse juures? 75kw mootor ei olegi kindlasti mingi rakett ja turbokas oleks parem...aga kas sulle jätkub või ei, saad proovisõidul teada. Välimus ka - kas endale meeldib või mitte, mingi autolehe arvamus ei maksa suurt midagi.
ˇ
09:40 07.10.2015
Kas keegi on ise käinud masinat Vehos või Catweesis kaemas.

kas endal on väga raske sinna minna ja selgust saada?
AntiOpel
09:51 07.10.2015
Puhtast huvist käisin proovisin ka ära Catweesis.
Mis meeldis- väga ruumikas ja avar, hea varustusega ja väikeauto kohta ka vaikne.
Mis häiris- uimane CVT käigukast, disain (maitseasi, mulle ei meeldi välimus eriti).
Hind oli täisvarustuses autol natuke alla 19000€, mida pole väga palju, arvestades varustust (navi, 16" veljed, ADAS pakett, toonklaasid jne).
Ruumi on nii pisikese auto kohta ikka uskumatult palju sees.
Käigukast on just kohalt minnes uimane, möödasõidukiirendus on jällegi OK.

Autolehe artikkel oli suht ülepingutatud siiski. Ei ole asi nii hull. Aga oma silm on kuningas- mine proovi ise üle.
Peetrus1964
10:30 07.10.2015
Ma ei ole Tallinna elanik ja pean selleks külastuseks siis planeerima terve laupäevase päeva. Kuna plaanin osta enesele esimest päris oma autot ( et ei peaks pereliikmetelt pidevalt manguma), siis sai seda uut Jazzi väga oodatud. Aga praegu nagu arvustusest tundub, et eelmine Jazzi versioon oli tehniliselt tugevam. Mingit jama raskelt teenitud raha eest osta ei tahaks.
AntiOpel
12:19 07.10.2015
Aga ega siis vaid Tallinnas Honda esindused ei asu. Neid on üle Eesti lisaks Vehole-Catweesile Tallinnas. Näiteks- ML Autoservice Kuressaares, LX Motors Viljandis, Agdeck-Auto Jõhvis ja Narvas, Catwees Tartus ja Catwees Pärnus. Kui uue auto ostusoov on olemas, siis mingi esindus neist ikkagi ju lähim on (kui just Kihnus või Ruhnul ei ela). Mingile testile vaid tugineda, on lollus.
Peetrus1964
13:07 07.10.2015
Kuna mul läks uue Jazzi tuhin üle, siis mida arvate nendest kasutatud masinatest (valikud tehtud selle järgi: enamus aega väikelinnas sõit, seega mugavam automaat-käigukast; kuna sõiduotsad on väikesed, siis bensiiniga läheb talvel kiiremini kabiin soojaks).
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=18e041ea9761110eb
da9f07324cf1894

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=de20de89a9d6f5b28
8f8ff64b62670d4
AntiHonda
18:09 07.10.2015
Mina vaidlen siinkohal AntiOpelile vastu.Jazz on väikeauto ja see auto ei ole väga ruumikas ja avar.Väikeauto eest natuke alla 19000 on siiski väga palju.
AntiOpel
18:51 07.10.2015
Eks arvamustega on nii nagu per*eaukudega- igaühel on üks.
Oled sa uut Jazzi proovimas käinud? Muidugi ta ei ole ruumikas, kui võrrelda teda kasvõi CR-V suuruse autoga. Aga selles võrdluses ta ei peagi olema ruumikas. Omas klassis on ta aga väga ruumikas, oma suuruse kohta. Eriti, kui võrrelda konkurentidega- Fabia, Yaris jms pisikesed luukpärad. Jazz ja ka Note on omas klassis selged ruumiliidrid.
Mis hinda puutub, siis tasuks uurida, mis selle 19 000€ eest saab. Hind algab ju 14000 juurest juba. See aga on odav uue auto kohta. Aga noh, mõne jaoks on 3000€ ka palju auto eest maksta, kõik on väga suhteline.

Muudetud 08.10.15 08:18

Peetrus1964
19:15 07.10.2015
Minule ruumikus ei ole tähtis. Sõidaksin uhkelt üksinduses, ühtegi "tonti"ei võta peale. Väikeauto sobiks hästi. Tähtis, et saabuval talvel normaalselt toimiks, et mingisse esimesse väikesse rööpasse kinni ei jääks.
Kui ekspert testimisel ütleb, et Jazz on uimane ja kole, siis tuleks ju seda ikkagi uskuda. Tarku inimesi on kaval kuulda võtta. Autosalongis ei ole mul ju erapooletu inimene vastas, tema huvi on ainult müüa ja minusugune räägitaks kohe "surnuks". Aga ma tahan enesele head hinna ja kvaliteedisuhtega autot.
Soovitage mulle (naisterahvale) palun uut või vähekasutatut toredat autokest.
VilluVill
19:26 07.10.2015
Miks mitte vaadata uut Corsat. Õde ostis endale natuke üle 13 000 maksis. Selle raha eest normaalne automaat, igasugused klaasi ning rooli soojenused jne. Pluss ka navi. Väga hea auto selle raha eest.
AntiHonda
19:34 07.10.2015
Selge värk.Uus Jazz on mikromootoriga makroauto.Milleks sellisele autole igasugused lisad.Pikka otsa taolise autoga nagunii ette ei võta.
ka
21:00 07.10.2015
See ford on küllaltki lollikindel võrreldes selle seati 1.2tsi ja dsg kasti omaga. Kõik autod on nii erinevad, et pead ise saama sees istuda ja proovida. Kui sai naisele autot otsitud, siis naine proovis kõik auto ära mis olid meelejärgi ja siis hakkasin alles detailitesse laskuma.
väga ôige jutt
01:05 08.10.2015
eelmisel kommentaatoril.
Ise sôidan Jazziga, vanema mudeliga, ning olen rahul.
Remonti ei vaja, kütusekulu madam - väga töökindel ja mugav auto. Parkimine on lihtne, linnasôidukiks parimat annab otsida.
Eelnevalt on kasutuses olnud MB A klass, Audi A3 ning S40.
Peetrus1964
18:44 27.10.2015
Kas uue Jazziga on kellelgi juba reaalseid kogemusi?
Juho155
23:31 31.10.2015
Esialgu tundub igati mõnus asi selle raha eest.
Harkjalg
20:32 28.12.2015
Sõitsin uue Jazziga poolteist nädalat. Oli asendusautoks.
Uuest Jazzist siis see kõige viimasem, ehk kõikide lisadega mis saada on.
Ütleks seda, et kui meeldib masin siis võta ära. Mulle ta igaljuhul hakkas meeldima ja kui nagunii üksi sõidad siis ruumi on seal lahvelt. Sellise väikese punni kohta on ta tõesti roppu moodi avar. Ma olin algselt ikka päris paanikas, et kuidas sellise aparaadiga hakkama saan see poolteist nädalat...
Ainuke asi mis tõesti mainimist väärt on on CVT, nagu eespool mainitud siis kohalt minekuga on ta küll väheke uimane.
Ausalt õeldes hakkas sedasi meeldima, et võtsin juba plaaniks perre teiseks autoks võtta, las naine jõurab.
td
21:41 28.12.2015
Proovi ka peugeot 2008 kindlasti ära.samuti ruumikas,öko, kõrgem,odavam.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte