Veljed ja rehvid

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Vaiksed ja mugavad rehvid 2016 suvehooajaks

moskill
21:45 03.02.2016
Kel kogemust võiks soovitada. Rehvi mõõt on 225/45R17.
Sull12
22:39 03.02.2016
Enda kogemus 20 tollisel (sul soov küll 17), olid kõige vaiksemad Hankook Ventus S1 evo2. Testidel kohtadel 3-5, ühtlane (kõrged punktid juhitavuses ja mugavuses).

Aga soovitada on raske, meil kõigil erinev sõidustiil ja arusaam kasvõi mugavusest. Üks tähelepanek- aastate jooksul on jäänud mulje, et nn kalasaba mustriga on suvel lärmakamad.
ants 22
00:01 04.02.2016
Kolmel autol on suviti Hankoogid peal. Väga vaiksed, soovitan. Tipptootjatel usun et sama vaiksed voi isegi kvaliteetsemat pakkuda.
Nankange suveks enam ei soovita.
....
08:25 04.02.2016
mul kyll 16" aga kõige vaiksemad mis turult leidsin olid Goodyear EfficentGrip
https://www.bythjul.com/dack/goodyear/goodyear_efficientgrip
performance

67-68 db, enamustel 72 ja rohkem
Siiiidiuss
09:19 04.02.2016
Rehvid ei saa mugavad olla! Saavad olla madalama profiiliga refid mis on jäigemad. Ja kõrgema profiiliga refid teevad sõidu pehmemaks st tallinna sobiks see viimane.
Sull12
10:14 04.02.2016
Siidiuss: vana audi 80 all pole tõesti vahet, mis rehv. Usu, tänapäevastel autodel ja rehvidel on suur vahe. On vedelaid, ujuvaid, teed otsivaid, neutraalseid, vaikseid, mürarikkaid jne. Aga nohh, mis me sinusuguse guruga ikka vaidleme.
jass 30
10:21 04.02.2016
Selliseid rehve pole olemas :) Kui on vaiksed, siis pole mugavad ja vastupidi. K6ige vaiksem on Q kiirusklassi pehme lamell. Aga ta ei ole suvel mugav vaid vedel ja kipub ujuma. Mida jäigem ja madalama profiiliga rehv, seda mugavam siledal teel. Aukus ja konarlikul teel mugavam k6rge profiiliga rehv.

Yokohama detsibell suverehvid reklaami järgi peaks olema vaiksed aga 2010 aasta diisel Accordi all lärmasid mis jube. Kas kehv müraisolatsioon v6i x ehitusega veermik, mis kannab rehvimüra salongi.
Hm
11:09 04.02.2016
Kui on sport vms rehvitüüp, siis on jäigemad. Kunagi olid ühed Bridgestoned need olid suht jäiga servaga ja jäigad. Vaata Continentali või Michelini.
AntiOpel
11:36 04.02.2016
Accordi all olid Continental Preimum Contact2- väga vaiksed, ääretult hea pidamisega, mõõt oli 225/50R17. Naise Civic Toureri all aga Bridgestone ER300, samuti vaiksed, kuid pidamine pole nii hea, kui Contidel oli. Continentali ainuke häda oli, et suurte läbisõitude korral kippusid üsna kiiresti kuluma. Mina sõitsin suvega jooksu siledaks (ps auto veermik oli ideaalses korras, rehvirõhud samuti tehase normides).
Kunagi Skoda all olid mingisugused Sportiva Super Z rehvid, samuti 17". Olid ka vaiksed, lausvihmas pidamine polnud just ideaalne, kuid hakkama sai.
Eks rehvimüra salongi jõudmine on väga palju kinni ikka ka auto heliisolatsioonis.
Siiiidiuss
12:52 04.02.2016
Audil ultragripid all ja väga vaikne on! Tuleb osta korraliku firma rehvid siis ongi hea pidamine ja sõit vaikne. Odavatest hiina/korea pastaldest heaga eemale hoia.
earthmuuver
12:59 04.02.2016
Mul naise autol Michelin Primacy3-d, täitsa hää sõita nendega! ja kestavad
autorehvid1
16:00 04.02.2016
Sõbrake, hiinlasel ja hiinlasel on vahe. Jälgida tuleb nüüd igal rehvil kohustuslikus korras peal olema pidavat kleebist, kus on ühe näitajana toodud ka müratase. Teiseks saab juba mustrile peale vaadates aru, kas rehv teeb rohkem või vähem häält. Ise sõidan viimased 10 aastat Hiina rehvidega, olen saanud häid kui ka halbu. Tasub uurida sõpradelt-tuttavatelt, millised on paremad. Võiksin osta ka vähemalt kaks korda kallimad brändirehvid, aga mina tavakasutajana vahet ei tunneks. Võib-olla Saksamaal autobahnil või kui oleks rallimees, saaks vahest aru.
Mahno3
17:00 04.02.2016
Mis sa tühja kõvatad oma tarkusega, räägi siis rumalatele, millised hiinakad on head ja millised halvad.
POOK
19:10 04.02.2016
Siidiussu! Ära võta sõna, kui kogemust ei oma. Koreas toodetavad Hankooki rehvid on ikka väga heaks läinud. Lähiaastatel olen siiani sõitnud suviti Goodyeari, Dunlopi ja Continentaliga. Talviti Pirelli, Nokiani ja Continentali naelte ning Goodyeari lamelliga. Eelmisel aastal võtsin esimest korda suveks Hankookid (S1 Evo2), kuna paljud tuttavad kiitsid ja testid samuti näitasid häid tulemusi (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Hankook/Ventus-S1-evo2.ht
m). Ja tuleb tunnistada, et ma ei pettunud - tõesti hea vaikne ja väga hea pidamisega rehv. Oleksin talveks ka hea meelega prooviks võtnud uued Hankooki naastud, aga mulle sobivat mõõtu polnud ja võtsin hoopis Continentali Icecontact2 rehvid.
Teemaalgatajale soovitan eeltoodud briti veebilehte. Suvekate ostul saab sealt väga head infot.
moskill
19:23 04.02.2016
Heliisolatsiooniteemades tihti soovitataksegi alustada sellest, et esmalt korralikud rehvid alla.
Saan aru, et see müratähis saadakse mööduvat autot väljast mõõtes, aga teine osa on see mis mööda konstruktsioone liigub salongini, siin peaks rehvi konstruktsioon lugema vist. Continentali Contisilentil rehvi sees mürasummutusmaterjal, aga ma ei leia teemat kus seda kiidetaks-laidetaks.
Täpsustuseks, et mugavuse all pean silmas just pehmemat rehvi, mis summutaks Tallinna tänavate ebatasasusi. Sportlik kurvivõtt ei ole primaarne.
moskill
19:34 04.02.2016
Eelmised suvekad olid Dunlop Fastresponse, mis olid üsna mürarikkad. Lisaks tekitasid need umbes sellist heli kui kõvaks pumbatud kummipallil peale põrgatust kostab see plõnn, ja karedal teel sõites on see vaikne konstantne tume plõnn heli :)
Hetkel on all lamellid Hankook i*cept iZ w606 ja on tunduvalt vaiksemad.
muh
00:44 05.02.2016
Endal Michelin Primacy 3, mõõdus 215/60R17, on väga soovitatavad, vaiksed ja märjaga hea pidamine
Uniroyal
15:16 05.02.2016
Autol Uniroyal Rainsport 3 Y XL rehvid all. XL võrdlemisi raske auto tõttu.

https://www.rehvid24.ee/products/show/03623100000

Avatud mustriga rehv, vihmas suurepärane pidamine, kuivades oludes peab ka väga hästi ning samas on ka võrdlemisi vaikne. Avatud mustri tõttu kulub küll natuke kiiremini, kui mõni teine rehv. Ausaltöelda, ei vahetaks väga ühegi teise rehvi vastu, arvestades just Eesti ilmastikuolusid, kus vihm on üsna sage nähtus.
hm
17:25 05.02.2016
barum bravuris jättis väga hea mulje, vaiksed on allright.
volvo mees
21:35 05.02.2016
Mul sama mõõduga rehvid,soetasin alles paar päeva tagasi Automaailmast.Kuna praegu veel niinimetatud talv siis saab suvekad soodsalt.Võtsin väheke soodsamad rehvid firmaks Westlake mis pidid Soomes hästi müüma.Kütusekulu C-klass,vihm B-klass,müra 72db.Eks kevadel näeb kui head on.
professor_sammaljalg
21:45 05.02.2016
"Kuna praegu veel niinimetatud talv siis saab suvekad soodsalt"

khm, ei. need ajad on ammu läbi.
skdj
23:17 05.02.2016
TM, 4/2015 suverehvid 2015 test:
Müra: (mõõdetud + 2 mehe kõrva keskmine tulemus)

10 pointsi: GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERFORMANCE
10 Dunlop
8 Barum
GOODYEAR ka kokkuvõttes super
Ise võtsin suveks testivõitjad Continental Premium Contact 5 (müra 9 pointsi kahjuks aga hind oli hiljuti parimatest kõige soodsam reifenis)
See küll 205/55/16 aga vast kehtib enam-vähem ka teistele...
Navara3000
09:12 06.02.2016
MIchelin Energyd olid mul kõige paremad ja vaiksemad 68dB. Kahjuks on neid kuni 16 tolli veljele ja täna neid kasutada ei saa
Tiit34
10:57 09.03.2016
Seda et
11:50 09.03.2016
Ei peaks Bravurist küll vaikseks rehviks (205/60R15 Golf 4)
EGR KLAPP
11:53 09.03.2016
Seda mõõtu suverehvid jäävadki mürataseme 69-72 dB vahemikku. Kas 3 dB mürataseme erinevus nüüd nii hästi tuntav on ei oska öelda. Autojuhti mõjutab pigem salongi heliisolatsioon.
63amg
18:45 09.03.2016
sa ei sõida ju ühe rehviga! 3db korruta 4-ga!
FHI
20:54 09.03.2016
Et siis 4*72 db on 288 db.Kurat paljuks läheb.
Kaerajaan8
21:33 09.03.2016
Helirõhku mõõdetakse logaritmilisel skaalal (20lg) , see tähendab:

helirõhu tõus 6 dB võrra on 2 korda valjem, nt 75 dB on 2 korda valjem kui 69 dB
helirõhu tõus 20 dB võrra on 10 korda valjem
http://www.acoustic-glossary.co.uk/sound-pressure.htm

Seega oleks ehk õigem rehvide puhul rääkida protsentuaalselt helirõhu tõusust, kuna see on paremini ettekujutatav suurus. Näiteks 72 dB rehv on 50% valjem kui 69 dB rehv ehk vahe peaks olema kõrvale märgatav. Samuti 75 dB rehv on 100% ehk 2 korda valjem kui 69 dB rehv. Samas mõne rehvi undamine ei jäiri, kuna sagedus kaob üldisesse sõidumürasse...
Ise valisin need
21:51 09.03.2016
Enda Subarule valisin kevadeks need:
http://autorehvid24.ee/?ca=rehvid&rehvid_id=387
Eestist eriti nende rehvide kohta inffi ei leia :( see ainuke murelaps. Mujalt küll inffi juba tilgub. Saab näha kuidas käituvad.
tiit_
22:18 09.03.2016
Need esimesed Tiit34 lingitud rehvid olid http://www.reifendirekt.co.ee lehel 28 euri per jooks odavamad.
Marko
00:35 10.03.2016
TO: kaerajaan
Mõned inimesed jätsid koolis selle tunni lihtsalt vahele, kus logaritm jutuks oli.
ˇ
06:35 10.03.2016
siin sest värgist kenasti kirjutatud

Mürasummutus, väljendatuna protsentides, on sageli lihtsamalt mõistetav kui detsibellides väljendatud väärtused:
1 dB - vaevutajutav helisummutus;
3 dB - suur ja selgelt märgatav helisummutus, vastab 20% helisummutusele;
6 dB - helisummutus umbes 35%;
10 dB - helisummutus umbes 50% (s.t helitaseme vähendamist 10 dB võrra tajub inimene kui kaks korda vaiksemat heli).

http://www.hkhk.edu.ee/akustika/mra_mtmine_nuded_mrapidavuse
le.html
devalsig
06:50 10.03.2016
Igapäevaselt teemas olijatele on ammu teada, et tegelikkus on erinevate tootjate EL rehvimärgise väärtused omavahel võrreldamatud - ei ole olemas üleeuroopalist keskset organit, mis neid väärtusi sertifitseeriks, iga tootja teeb seda ise. Hea näide Goodyear grupil praktiliselt puudub mainstream sõiduautorehv müratasemega üle 70 dB, Continentalil aga alla selle, aga tegelikkuses on nad identselt vaiksed rehvid mõlemad.
professor_sammaljalg
10:54 11.03.2016
ma ostsin nankangid. eks paistab, kas testivõitjatest 2x kehvem, kuigi hind alla poole.
Siiiidiuss
15:00 11.03.2016
Mõtlesin ka nankangid osta aga kuna goodyearid ei olnud oluliselt kallimad siis said brändi pärast need ostetud ja made in germany kiri ka peal, eelmine kevad võetud. Samas ei usu, et goodyearil ja nankangil väga suurt vahet on kui me räägime tavaliiklusest mitte ringrajasõidust. Võrdlusmoment puudub. Vaiksed tunduvad olema. Aga kaua vastu peavad ei tea. 6 suve vast ikka!
ˇ
18:12 11.03.2016
odavrehvi häda võib olla see, et kuluvad 2x kiiremini kui kallim kraam. kasutanud kormorani kahel eri kaalukategooria sõidukil ja kulusid ülikiiresti- 10 000km ja pool mustrit läinud. kunagi olid ühed nankangid ja sama teema. seega rahaliselt ma nende odavrehvidega ei võitnud midagi.
professor_sammaljalg
19:24 11.03.2016
jah vot, kunagi. kunagi poleks tõesti hiinakaid ostnud. aga kui rääkisin sel teemal sõbraga, kelle käest need ostsin, siis tema jutu kohaselt on tänapäeva tipprehvid vaiksed ja hea pidamisega just väga pehme rehvisegu arvelt ja et 2x kallimad testivõitjad lõpeva mul ammu enne, kui €70 nankangid.

eks paistab, talveks hangitud firestoned olid märksa lahjema pidamisega, kui eelmise auto all vallaid, aga firestoned 215/60 peugeot 508 all ja vallaid olid 195/65 307 all.
tiit_
19:44 11.03.2016
Nii see on. Ma olen seda juba pea 10 aastat teadnud.
devalsig
21:20 11.03.2016
Üks konkreetne soovitus ka - proovige suverehvina Generali, Continentali soodusbrändi nr 1, mis erinevalt samuti Euroopas valmistatud Daytonitest, Kellydest, Kormoranidest jne on igati kaasaegne ja ägeda brändinguga rehv. Laisemad ostavad pisut kallimalt rehvid24'st, virgemad pisut odavamalt rehvivahetus.ee'st (seal peab tegema päringu); suurepärased rehvifirmad mõlemad.
eelmisele
21:43 11.03.2016
mis sa nüüd jamad? vaata ise hindu
https://www.rehvid24.ee/products/show/528505 -82 euri

http://www.rehvivahetus.ee/tootelist/?carType=1&tire1=20
5%2F60R16&tire2=0&tire3=0&season[]=1
-108 euri

ka mitmete teiste rehvide puhul kaotab su virkade firma hinnas korralikult.
küünik
23:56 11.03.2016
mis asi see "äge bränding" muidu on ka? kui hea, ma võtaks kohe kaks. ei. neli.
Siiiidiuss
09:49 12.03.2016
Lühidsalt. Meie jaoks tuntud ehk äge bränd on Good Year, Michelin ja veel mõned. Aga soodsamad ja võibolla mõne jaoks mitte nii ägedad brändid näiteks hiinast ja koreast ei ole euroopa tingimustes testivõitjad. Aga nad on soodsamad ja võivad kõvema kummisegu puhul ka kauem vastu pidada. Kokkuvõttes võib olla, et on rahakotile igatpidi soodsam mõne hiina vabariigi rehviga sõita, kaotades selles, et pole testivõitjad ja pole meie jaoks tuntud brändid aga pool maakera nendega hästi ja odavalt saab sõidetud.
lambants
10:22 12.03.2016
eks kõvemad brändid kulutavad rohkem arendusse pidurdus ja teelpüsivus sealt ka hind, samas võiks prottijad eestis hakkama prottima sõiduato rehve veoka seguga saaks hea läbisõiduga rehvid kus karkass annaks vast otsad ennem kui muster otsa saab, peaasi et kilomeetri hind tuleks max odav, pidurdus ja teelpüsivus teisejärgulised asjad
professor_sammaljalg
13:34 12.03.2016
vaatasin mingi aeg tagasi dokumentaali, mis käsitles ka lääne firmade poolt ida-aasias käima pandud tehaste elu-olu. põhipoint oli, et kui sa oled juba mingi osa tootmist sinnakanti toonud, on sinu arendustöö ja tootmissaladused teada kõigil.

aga hiina rehvide laitust kuulsin ka hiljuti oma töökaaslaselt. ta rääkis sama juttu, et peab väga ettevaatlikult sõitma ja kindlasti tagavara kaasa. mees teab, millest räägib muidugi - tal autol siiani all samad rehvid, mis aastal 2008 auto ostes, kasutatuna. kõige kehvem naastrehv pidi olema palju parem, kui kõige parem lamell jms tarkusi tuli samuti varrukast :)
Siiiidiuss
16:31 12.03.2016
No sõitta saab iga rehviga see on vene ajal juba kindlaks tehtud ! egas kindlam on muidugi tuntud ttestivœitjad võtta kui mingi hiina pastel igaühele oma! Mina isiklikult rehvide pealt raha kokku ei hoia sest enda tervise pealt ei saa kokku hoida .ennem ostan kasutatud testivõitjad kui tutnoid hiinakad ja on paremad !
Siiiidiuss
21:45 12.03.2016
Mis sa siidikas plärad. Mul suvekad endale tutikana ostetud nüüdseks 1 suve sõitnud Goodyearid. Talveks endale tutikana ostetud, nüüdseks 4 talve sõitnud wanli naastud. Mitte ühtegi halba sõna ei Goodyear ega wanli kohta! Goodyearid vist olid tm testivõitjad. Aga wanli kohta ei tea midagi öelda. Naastud praktiliselt kõik sees ja muster vast millimeeter või 2 kulunud. Ei midagi halba oska öelda! Igasuguste teeoludega sõidetud.
TS
09:14 19.03.2016
Proovisin ja tegelikult ka töötab. Pole midagi ilkuda. Tegin päringu, sain hea pakkumise ning õhtuks olid Goodyearid olemas. Küsimusele miks nad sellisel eelajaloolisel moel toimetavad, vastasid et ei taha niigi olematut edasimüüjate turgu päris põhja lasta, sest kahte R24 Eesti välja ei kannta:)) Kõik vennad pidid juba kümneid aastaid rehve müüma ning et tegelikult ei jõua nad olemasolevatki kliendibaasi kõrghooaegadel väärikalt ära majandada.
to TS
11:29 19.03.2016
Mis asi ja kus töötab? Kas rohkem rehvimüüjaid ei mahu Eesti turule ja kas olemasolevad ei suuda turgu ära teenindada? Kelle vennad rehve müüvad?
stammer
15:34 19.03.2016
Samal ajal kui "vennad" turgu jagavad, olen viimased rehvid hoopis Leedust ostnud. Imekombel on samad rehvid isegi koos saatmisega odavamad kui siit ostes.
Teemasse ka. Mida vaiksem ja mugavam rehv, seda vedelam teelpüsivus.
professor_sammaljalg
18:22 19.03.2016
jajahh, ilgelt odav on see paljuspämmitud (ju siis pole kümnete aastatega korralikku müügitööd käppa saanud) rehvid24 muidugi. minu uued suverehvid on seal tervelt €3.20 soodsamad, kui ma sõbra töökojas maksin. aga rehvivahetus oli samas tasuta, mida spämmikontor pakub €44 per jooks. otsi lolli.
professor_sammaljalg
00:17 09.04.2016
nankangid ujuvad ja mitte vähe. narva mntl 110 ja üles tundus, nagu oleks tegu mu e38 bemmiga, millel roolikarp otsas ning tee hullult rööpas. 140 oli juba natuke parem, aga kui pidevalt sellistel kiirustel liikuda, siis kindlasti ei ostaks. ka netifoorumites väidetakse sama.

aga muidu ei ole halba sõna ütelda - suht vaiksed ja pidamine nii märja kui kuivaga talutav. linnavahel sõiduks käravad küll ning maale minnes perega nagunii rallitama ei kipu.
suvarehv
09:24 09.04.2016
ei saa aru, kus te siin eestis nii väga sõidate,et 400 eurine vormeli rehv ainult kõlbab? mul neid igasuguseid olnud ja enam ei osta eales mingit kallist rehvi,maarjamaal ju 300km teid kus saab 110 sõita,muidu ju kolistad aukudes ja lohkudes,
Siiiidiuss
13:35 09.04.2016
Auto võib ujuda ka kergelt kaldes ja roopas tee tõttu. Samuti kui kokkujooks on vale ja sillad pole korras. Ma ei usu, et suverehv nankang tuntavalt rohkem ujub kui näiteks miski Goodyear. Aga kuna samale autole korraga kahtejooksu tutikaid suverehve võtta pole siis testida ka ei saa.
vindur
16:33 09.04.2016
Mul auto ujus ka peale talverehvide asendamist Dunlop suvekate vastu.
Aga ma eii kukkunud foorumis Rehvitootjat sõimama, vaid vahetasin tagasillas pukse mis olid otsas.
hsd
22:54 14.03.2017
Kas erineva kiirus- ja koormusindeksiga rehvidel on vahet mugavuses ja sõidumüras? Näiteks 205/50R17 89H või 93V ja XL või mitte-XL?
Kunnnn
07:50 15.03.2017
Madalama kiirusindeksiga ongi vaiksemad ja mugavamad, aga vaata kas sinu autole on selliste indeksitega ikka lubatud.
Kuidas on
10:32 16.03.2017
internetipoodidega Eestis anno 2017?
Ülal juba viidati rehvid24-le (spämmikontor :)
Mida arvata reff.ee-st, kas on usaldusväärne?
Olen kasutanud Rehvitaksot. On usaldusväärne aga hinnatase kipub kõrgem olema kui rehvid24-l ja reff.ee-l.
Kas on veel mingeid pakkujaid, keda ei pea pelgama?
........
11:22 16.03.2017
kuidas defineerida rehvimüüja usaldusväärsust?
Üle-eelmine
11:35 16.03.2017
Minu jaoks selle järgi, et kas on kedagi alt veetud tellimuse täitmisega üldse, täitmise täpsusega (tarneaeg, õige kaup).
stammer
11:58 16.03.2017
Kui e-poed ei sobi, siis jääb üle minna nö. päris poodi ja osta see, mis on kohapeal olemas ja mis sobib.
Teemasse ka: ei saa 1:1 väita, et üks rehv on parem kui teine, sest palju sõltub rehvist, teeoludest, autost ja nii imelik kui see ka ei ole, siis ka inimese kõrvakuulmisest. Mõni 50-ne aastane päss võib öelda, et oi kui head vaiksed rehvid ja kui sama autoga sõidab 20-ne aastane, siis ütleb, et jube müra.
Kõik on suhteline.
stammerile
12:34 16.03.2017
mis selle Leedu poe aadress oli?
........
12:34 16.03.2017
ei pea alati otsima neid kõige nurgatagusemaid e-poode, kus sadade kasutatud pastelde kõrval ka mõned uued müügis- korralike netipoode on meil juba küllaga, ka hinna- ning valikuerinevused olemas ja ei taha keegi neist, et ostja halvasti teenindatud saaks. ma ei mäletagi enam, millal viimati pärispoest ostsin- vist mingi 2005a võis see olla. ja vaid ühe korra olen ühe praakrehvi saanud, see aga vahetati kohe ümber- kuller siblis edasi-tagasi, endal mingit muret.
RX
19:46 16.03.2017
Tellisin oma autole sellel nädalal suverehvid reff.ee-st. Hind oli madalam, kui teistes sarnastes poodides (sh välismaised poed nagu Rehviliider ja Reifendirekt). Tellimuse esitasin esmaspäeval ja kolmapäeval olid rehvid kulleriga kohal. Reff.ee-st on paar saatelõiku teinud ka Rooli Võim (youtube-st leitav).
LLS
21:31 16.03.2017
Reff.ee-d võin samuti julgelt soovitada. Olen sealt mitu komplekti rehve aastate jooksul tellinud. Viimasel ajal olen siiski alati parima pakkumise saanud grip.ee-st. Üldiselt tegelevad vist rohkem tsiklirehvidega, aga mulle on nii viimastele sõiduauto suverehvidele kui naastudele teinud parima pakkumise.
UkuLele123
11:03 17.03.2017
2016a kevadel ostsin uued Goodyear Efficientgrip Performance, 205/55 16"mõõdus. Terve jooks oli 250 eur, tootmisaeg ca 2015a sügis.

+ Väga vaiksed ja mugavad võrreldes eelmiste Bridgestone suverehvidega, ka uutest lamellrehvidest vaiksemad.

- Kuna rehvi külgseinad on õhukesed (mugavuse pärast ilmselt?), siis maanteel muutuva külgtuulega auto justkui ujus teatud situatsioonis, teiste rehvidega ei ole seda täheldanud. Veermik korras ja rõhud paigas. Aga kui tuulepuhang tuli siis tekitab kohati imelikke anomaaliaid. Samas linnas neelab löökauke pehmemalt tänu õhukestele külgseintele. Teiste mõõtudega on ilmselt muud jutud...
devalsig
20:34 17.03.2017
Aga kui tohib, miks te üldse ostate rehve e-poest ja tirite neid siis paigaldaja juurde? Olen aastaid olnud lojaalne ühele töökojale, ostnud sealt kõik rehvid ning alati saanud nad kohe kätte ja soodsamalt kui mis-iganes portaalist. Tõsi, tegemist on ka suure maaletoojaga, aga otsige säärased ülesse, vaid mõned neid siinmail on, ning teil pole enam kunagi vaja mõõda erinevaid lehti kolada kolada, oma mõistuse piires valida ning pingsalt kulleri kõnet oodata.
Navara3000
21:30 17.03.2017
Mks te kolate... vat kõigile ei sobi 205/55/16 Nankangid mida müüakse Bauhofis. Mõnel on ka 265/65/18 vaja ja seda iga pood(ka maaletooja) riiulist ei võta
Kaidu35432
22:14 17.03.2017
Olen kasutanud rehvid365.ee teenuseid, hea hind, viimati sain 3k tagasi valmistatud Goodyearid, 225/45/17 320€ ring, hetkel vaatasin siis on veidi hinda töstetud. Goodyear asymetric eagle F1 vms, enam ei mäleta hästi, head vaiksed kyll, vörreldes Conti suvekatega, vb asi selles et suht kulunud olid juba
........
07:06 18.03.2017
mõned vist ei tea, et inimesi elab ka väljaspool tallinna- siin ei ole suuri rehvimüüjaid, siin on kohalik väike töökoda või kaks ning nemad ei saa selliseid soodukaid teha nagu suured müüjad ja hoida pisikeses laos väga suurt valikut uusi rehve. sestap tellimegi rehve internetist ja laseme paigaldada kohalikul mehel ja nii saab ka tema natukene raha.
Mufffii
21:29 26.03.2017
Kõige vaiksemad on Sava Uhp 2.Järgi proovitud enamus premium margid.
devalsig
06:57 27.03.2017
Muide, huvi pärast vaatasin, olid täitsa olemas riiulist võtta.
ellekas5
09:12 27.03.2017
Tere.Mis arvate Falken rehvidest?Mööt 245*45*18,pakutakse hea hinnaga,paluks kasutajate kogemusi?
Rehvidvöiksollahead
09:16 27.03.2017
Surfasin veits ja leidsin hea hinnaga, mööt veits teine kui soovisid aga soodne ikkagi :D
https://www.rehvid365.ee/et/rehvid/soiduauto-suverehv-pirell
i-zero-nero-gt-225-40r18-92y-xl-436289#cnt
ellekas5
09:22 27.03.2017
Ei olnudki Falkenid,olid hoopis Fuldad.
63amg
10:04 27.03.2017
fulda on igati ok.1000 korda ennem,kui mingi hiinlane
Navara3000
13:03 27.03.2017
Mul on kahed Fuldad olnud saksast toodud autodel all. Ühed olid Fulda Assuro-d, need olid küll väga OK. Teised olid keskeuroopa talvekad Kristal-id, need loomulikult läksid suvel kasutusse.
Barum rehvid
15:08 05.04.2017
Mina vaatan selliste rehvide poole:

http://www.rehvitakso.ee/soiduauto/suverehv/barum-bravuris-3
-hm-225-45-17-91-r-rehvid

ja selline info veel lisaks leidsin:

Tehnikamaailam suverehvide test 2017, kus Barum sai paremaid tulemusi, kui Goodyear, Hankook ja Dunlop. Barum on väga konkurentsivõimeline tipptegijate seas ja Continentali rehvist jäi maha kõigest 0,6 punktiga. Barum rehvid on keskklassi juhtiv rehvimudel, kas pakub suurt konkurentsi premiumklassi rehvidele, kes seekord esikohad võtsid.

Tehnikamaailma suverehvide test 2017 - 6 koht

Muudetud 06.04.17 08:39

Vänto
18:13 05.04.2017
Mingi firestoned panin alla. On ümmargused küll
v6sa
12:55 06.04.2017
Kui auto heliisolatsioon on hea ja kiskumine rööbastes ei häiri, pole Bravuris 3 halb valik. Mul on tagaveduse pereuniversaali all ja kipuvad karedal asfaldil mootorist üle undama. Just tuhmilt undama. Väga ei sega, aga teekatte erinevus on kuulda.

Märjal onmeie kiiruste juures täiesti piisava pidamisega, rohul ja kruusal pole ka viga.

Rööpaid tunnevad selgemalt, kui eelmine mudel, aga oluliselt vähem, kui näituseks Bridgestone analoogsed pastlad.
kuidaspeavad
13:57 12.03.2018
Huvitaks arvamused Nexen N Fera RU1 suverehvide kohta, kas hind ja kvaliteet on paigas, kuidas löökauke taluvad ja pidamine vihmas?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte