Tänases autolehes tehti uusim civic maha ja jäi isegi hyundaile alla. Autolehe vagi lembeline seltskond tegi skodast taas võitja, mida isegi ütlesid, et ei tulnud üllatusena...koomikud.
Käisin. Kiidan. Sai proovitud mõlemat, nii 1.0T kui 1.5T. Enda raskema jala jaoks jäi 1.0 tiba lahjaks, samas naine kiitis- tema praegusest 1.8 AT Civic Tourerist tundus krapsakam olema. Lisaks on boonuseks 1.0 mootori muhe müdin (3-silindrilise eripära pidi olema). Samas sõites ei ütleks küll, et see vaid liitrine mootor on.
1.5T oli rohkem my cup of tea- 134kw liigutab väga hästi seda masinat edasi, Sport Plus varustusega lisandus veel ka keskasetusega väljalase, mis minu kõrva järgi tegi päris sportlikku urinat kohati. Meeldib auto avarus ja juhiabide rohkus (kõikidel standardis automaatsed kaugtuled, rajahoidja, distantsi hoidev püsikas jne). Disain meeldib ka, eriti just tume auto. Küll aga peaks kritiseerima mõnda asja: esiteks- müra. Rehvimüra tuleb ikka päris palju sisse ja auto hinnasilti arvestades on see suur no-no. Teiseks- väga kesine helisüsteem nii kalli auto kohta. Eelmise põlve Toureris on parem heli standardis. Ja kolmandaks- HIND. Arvestades klassi, on auto ikka päris kallis. Samas, kui hakata lugema, mida sa selle raha eest saad, siis polegi hullu. Siiski, kui soovid lihtsat autot autot, mis viib punktist A viib punkti B, siis pole Civic sinu jaoks.
Aga vähemasti kirjutasid autolehe "vag-i kummardajad" oma nime alt, mitte ei kiununud kusagil foorumis anonüümselt. Mitte keegi ei keela sul nautida omale meeldivaimat automarki, miks sa lased end häirida teiste avamusest? Sõida ja naudi.
Kunagi oli vist Autobildi kohta samasugune kiun, et vw armastajad... siis otsisid lehetegijad suurimad kriitikud üles ning lasid neil täpselt samamoodi autosid testida - kriitikute testis tuli võitjaks samuti vw. Äkki lähed proovid ise ka erinevaid masinaid, leiad uue lemmikmargi?
Ja miks sa lased end häirida minu arvamusest? Aga kui teada tahad, siis puudub lemmikmark ja hetkel sõidan üldse teistmarki autoga. Hondasid minevikust 2 olnud.
Tundud ise see vagi (lemmikmark)suur kaitsja olema, et kribama ajas.
Nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi. See, et kellelegi uus Civic ei meeldi, ei tee teda kohe VAG-i toodangu fänniks või kaitsjaks.
Mulle isiklikult viimased Civicu mudelid ka ei sobi, sõidan oma Benziga edasi...
Kui tahad kõige vingemat välispaketti (keskmised sumpad) siis nahksisu ei pakuta, maksa palju tahad.
23500 eest saab küll igasugu mittevajaliku tehnomudru aga selline lihtne asi nagu võtmeta avamine ja käivitamine on ainult kallimas, ligi 26k maksvas variandis. Tavaline võti on tehtud nagu meelega rajult vanakoolikas.
Mustad veljed, mis salongis all? Tonna juurde.
Mustad peeglid ja laiendid 1300.
Regamine, metallikvärv ja sujuvalt oled maksnud enda tutika, riidest istmetega, Civicu eest 30k eur.
1.5 mootor jättis väga hea mulje, samuti nagu CVT (peetakse parimaks seni tehtud CVT lahenduseks). USAs tuli auto eelmisel aastal välja, koos omajagu (mitte väga tõsiste) lastehaigustega. Vast meil on need juba korda tehtud.
Swedbank'is saab boonuspunktide eest praegu sellele aasta aega kaskot tasuta kaasa.
Plusse ja miinuseid palju aga süda ja rahakott lõpuks ikka ei suutnud seda hinda õigustada.
Ma olen mõelnud, et oleksin nõus peale maksma, et "rajut vanakoolikat" võtit saada. Need võtmeta käivitid tähendavad ju seda, et peab foolium mütsiga elama ja võtit selle all hoidma.
Klass kõrgem hea varustusega uus Insignia on mingi 25kilo.
See jaapani kiirmood on rohkem mingi naiste emotsiooni ost.
Imo koledamat uut autot pole ammu näinud.
to Mahno3
Maailm on lai ehk on kellelgi just Civikut vaja:)
Võib olla olen tehase tellimusega autot 6 kuud oodanud ja tahangi ikkagi just täpselt sellist, oma vajadusele vastavat autot omada. Kas kasko toob mulle järgmiseks päevaks samasuguse auto koju kätte?
Teine variant, olen autot väga heaperemelikult kasutades aastaid hoidnud nüüd see varastatakse ära, kindlustusselts määrab mingi tabeli järgi hüvitise, mille alusel võin osta omale mingi "samaväärse" ja turuväärtusele vastava keritud/uputatud panni.
Aga kas see kõik on väärt pidevat fooliumi sisse ja välja mähkimist ja põdemist?
Auto on tarbeese, tõsi küll kallis tarbeese. Civicuid vorbitakse iga päev vabrikus juurde, ma saaks aru sinu murest, kui jutt käiks millestki ainulaadsest.
Kui ma olen üle 20k juudirubla välja käinud ja kaua oodatud kaunikene hoovilt kaob siis kuidagi ei lohuta see, et kuskil kaugel maal neid iga päev juurde vorbitakse.
Ma mõtlesin seda võtmevaba teemat laiemalt, mind see tsiivik tegelt üldse ei huvita :)
Eks siis tuleb seda va uusväärtuskindlustuse rida jälgida kasko tegemisel. Paremal juhul saadki esimese aasta lõpus uusväärtuskindlustusega raha tagasi ja kaugelt maalt uue kiiviku tellida.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.