Mercedes-Benz

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

W210 E240 Mootor tahab tühikäigul D asendis välja

kardaanirist
10:06 27.07.2017
Tervist!

Ristmikul rohelist foori oodates kipuvad mootoripöörded liiga madalale, vahel alla 500 rpmi ja mootor tahaks nagu välja surra. Kas seda võib põhjustada käigukasti vigane juhtmoodul? Pistik koos O-rõngastega sai vahetatud ja aju puhastatud. Või on probleem hoopis kütusesegus? Paigaldasin autole K&N pestava õhufiltri. Mootori pööretele avaldab mõju ka jahutusventilaator, kui see tööle hakkab, käib pööretes jõnks läbi. On kellelgi veel sellist jama olnud?

Tänud abi eest!
kardaanirist
10:06 27.07.2017
v6sa
11:48 27.07.2017
Millega see veakoodide puudumine on tõdetud?

Kas auto ikka näeb, et käik on sees?
Kas asi hakkas äkki või on vähehaaval süvenenud?
Kas pardapinge on OK?
kardaanirist
11:53 27.07.2017
Parda valgustus ka vilgub vahel, võtab nagu pinget maha, kui mõni elektriline lisa tööle hakkab, näiteks jahutusventilaator ees.
kardaanirist
11:53 27.07.2017
Käisin autoga arvuti taga, vigu polnudf
kardaanirist
12:02 27.07.2017
Arvan et massiühendus on kuskil sitt, aga kindel pole, või on aku nõrk. Samas käivitub ilusasti. Külmalt ka pöörded kõiguvad seal 50 pöörde vahemikus ja autol kerge võbin sees.
kardaanirist
12:04 27.07.2017
Kast vahetab ka käike korralikult, pole täheldanud et seal midagi valesti oleks. Kahtlane ongi just see, et vahel kellaploki taust vilgub, ka siis kui jahutusvent tööle hakkab.
kardaanirist
12:12 27.07.2017
Äkki ei hakka, töösooja mootoriga kui pöörded seal 550 pöörde juures. Ma ei tea mis pöörded üldse normaalsed on D asendis jalg piduril? Minu autol on napilt üle järgmise kriipsu seal 500-600 vahel.
kardaanirist
13:13 27.07.2017
N asendis tühikäigul tiksudes jäävad pöörded kuskile 750 juurde
63amg
20:22 27.07.2017
ma arvan,et sul on palavik.v-6 on 750 norm tühikäik.pöörded võivad ventikate lülitamisel korraks langeda.sama,kui kont järgi lülitatakse.
kardaanirist
11:27 01.08.2017
To: 63amg

Eile kui ristmikul pidurdasid punase foori taga, tahtis mootor sõna otseses mõttes välja surra, algul võbeles elu ja surma vahel, vajutasin gaasi, sest muidu olekski välja surnud. Mootor hakkab nagu virvendama.
63amg
22:43 01.08.2017
lase siis saba taha panna,kui asi nii hull on.millal küünlad on vahetatud
Kardaani rist
22:19 03.08.2017
Küünlad 5000 tagasi vahetatud koos juhtmetega profülaktika mõttes, ma ise kahtlustan akut, viimane inspektsioon sellele tehtud aastal 2006 Hollandis esinduses. Originaal mersu 100ah aku. Genekas ei saa olla, siis peaks hoiatuse ette lööma. Eriti hull on, kui ma kliima ka sisse lülitan, siis hakkab mootor värelema. Tõmbab pinge nii alla.
Kardaani rist
22:26 03.08.2017
Tühikäigul seistes podiseb ja see podin on hästi tunda, nagu vanad bussid müdisevad kui peatuses inimesi sisse välja lasevad. Siuke vastik tume vibratsioon. Seda siis kui välja ei sure. Tegelt peaks tühikäigul töötama nii et arugi ei saa.
63amg
08:23 04.08.2017
akul on ju kuupäev peal millal toodetud,kui on orig. aku.mis firma küünlad ja juhtmed.odavad juhtmed peksavad uuena üle.testitud.parem kasuta vana originaali.saad ju juhtme takistuse ära mõõta.peab olema 1,5 kilo oomi max
Kardaanirist1
16:52 07.10.2017
Praegusel hetkel haiseb asi kas vigase pingeregulaatori või nõrga aku järele, või mõlemale. Probleem on selles, et kui ventikas hakkab tööle, lööb laadimise alla 12V sekundiks, kuigi peaks nagu kompenseerima selle, kui mõni tarbija tööle hakkab, ja seda ei tohiks isegi tunda olla kui jahutus ventilaator tööle aktiveerub.
Vbl ma väljendasid end valesti ja siinsed inimesed ei saanud aru.
63amg le
16:59 07.10.2017
Probleem pole üldse süüyejuhtmetes, ega üldse süütes. Mootor iseenesest töötab puhtalt, lihtsalt vahepeal lööb laadimise alla 12V kui mõni tarbija (Jahutusventikas, kliima, jne.) tööle hakkab, ilmselt pingeregulaator ei kompenseeri nii et see ei mõjutaks kogu auto elektrisüsteemi. Süüteküünalde, jubtmetega ega üldse süütega pole siin miskit pistmist.
Kardaanirist1
18:02 07.10.2017
Aga vbl ka ventika mootor, mis hakkab kohe kohe ära koolema, veel töötab, aga tarbib töötamiseks liiga palju voolu.
63amg
19:32 07.10.2017
siis pole ju probleem välja suremises.viga võib olla akus,kui genekas on originaal ja pole nõrgema vastu vahetatud
selgeltnägija valerka
19:47 07.10.2017
mine elektriku juurde ja lase laadimine korda teha, iga kingsepp jäägu oma liistude juurde
Kardaanirist1
21:22 07.10.2017
Käisin ettevõttes nimega Autolabor OÜ sealse spetsialisti juures, too et tester kätte võtta ja hakata elektrikala otsima, uhas hoopis tuimalt arvutiga tühikäigu pöördeid juurde, aga reaalne viga, millele ma tegelt abi otsisin, jäigi leidmata ja parandamata. Pärast veel ütles, et puhastage trosselklapp ära. Selgitasin kenasti mida kurdan. Tühikäik on korras seni, kuni ventikas tööle hakkab ja laadimise alla kisub ja mootori hingest kinni võtab.
Teisipäeval lähen teise elektriku jutule, äkki temal hakkab pirn põlema ja leiab vea üles, mida reaalselt otsin.

Muudetud 09.10.17 08:47

suls
17:54 08.01.2018
Tere.Kas saite abi.Mul sama teema,aga 211 autoga.Kahtlustan aku viga,mida arvad,kas võib olla.
sdggdfg
20:55 08.01.2018
drosselklapp puhasta ära. Vajadusel õpeta see, kui on vajalik.
mb22
21:08 08.01.2018
Kuidas see õpetamine käib

kardaanirist
20:21 29.01.2018
Ei ole abi saanud, küll aga tõsteti ajus pöördeid. Võimalik et siin depressiivses väikelinnas nagu Pärnu, pole asjalikku diagnostikut, kes viitsiks vahelduseks raha küsimisele veidigi vaeva näha, peale pöörete tõstmise.
kardaanirist1233544
10:17 11.04.2019
No nii, olen selle teema tulemuse täitsa unustanud siia lisada, nimelt siis üks küünlajuhe peksis üle ja probleem oli vaid niiske või vihmase ilmaga, kuiva ilmaga oli kõik ok.
stammer
15:58 11.04.2019
sellest oleks pidanudki alustama, et probleem ilmnes ainult vihmase ilmaga.
Vanakoolimehed oleks selle probleemi kohe "lahti lõiganud". Jällegi tuleb tõdeda, et pisikesest veast sai selline saaga koos nn. diagnostikasse mahavisatud rahaga ja sinna juurde kulunud ajaga.
ziim
14:09 12.04.2019
Veakoode loeti, mitte ei tehtud diagnostikat.
Oma M112-l oli sama probleem, Stariga tuvastasin probleemse silindri, mis kerge koormuse all hakkas vahele jätma, sealt edasi juba labane juppide ümbert6stmine (küünlad olid värskelt vahetatud) ja konstateerimine, milles viga.
kardaanirist
18:03 18.04.2019
Stammerile:

Kust sa üldse võtad et ma diagnostika eest maksan ja oma aega raiskan? Seisid kõrval et nii detailselt kõike tead? Äkki küsiks minu käest üle, enne kui siin lahmima hoolega hakkad? Järgmine kord tegele oma asjadega ja kui ma sinu arvamust teada tahan, siis tulen ja küsin. Ma loodan, et selle asjaga on nüüd kõik selgeks räägitud ja "tarka" põlastavat sisutühja mula ma enam lugema ei pea.

Muudetud 18.04.19 18:05

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte