Minule ei meeldi:
* must värv
* puudub veokonks
* pole nelivedu
* auto pole minu andmetel Eesti registris, tundmatu nahk seega
* Comfortline võiks olla nagu paremate istmetega ja ilusama sisuga kui ma ei eksi. Vähemalt vanasti oli nii, et Comfortline nii plass seest polnud..
Ei tea kas rool on vahetatud? Ma pole näinud veel sellise ilma nuppudeta rooliga Comfortline B7 Passatit. See oleks nagu Trendlinelt pärit rool. Silma hakkab ka kehv stereo. Tundub nagu oleks 15 tolli veljed all? Neid müüdi uuena R16 215 laiusega rehviga. Parkimisandurid puuduvad? Jälle pole sellist Comfortline B7 Passatit näinud. Paras koogelmoogel, ei tea kas on läbi Leedu siia jõudnud või müüakse Trendline Comfortline pähe?
Istmed ja välised nikkeliistud klapivad B7 Comfortlinega. Võimalik, et velg on ka ikka 16". Tundus nagu kuidagi väiksemad. Aga rool ja parkimisandurite puudumine on väga kahtlane.
Ainuke tõene lisa on "lisapidurituli"! Täpselt aasta tagasi kui otsisin omale teist tõidukat, siis vaatasin möödaminnes ka neid Passaate. Täpselt sama auto, sama varustusega, sama aasta oli müügis 8500 €uriga. Komfortlain see küll ilmselt pole. Viimatinimetatud varustusega oli ka saada ja selle said 9000-ga. Ei ostnud kumbagi- meeles veel värsked mootoriprohmakad VW poolt.
istmed on küll comfort, kuid rool on tõesti kummaline.
Eks coc või win järgi tuleks vaadata. Kui aga kahest kokku keevitatud eks siis ole ikka pandud kõrgema varustustaseme järgi.
mingi haruldane väikese läbisõiduga auto. kuulutusi vaadates taolisi sisuliselt ei olegi- kas jälle mõni kirikuõpetaja oma isanda juurde siirdunud ning auto võttis ette oma viimse teekonna eestimaale?
Imelik,et norm läbisõidu ja hinnaga autod on kõik nii kuradi kahtlased. On olemas 12000 eur ja ei leia autot. Uut ei taha,sest see nii kuradi kallis ja nii pikalt peab hiljem veel maksma. Tahaks välja osta ja kogu moos. Aga ei leia sobivat selle raha eest.Täielik jama,selle auto ostuga.
Aastal 2012 oli antud mudeli tootmine suht algusjärgus ja comfortlinet pakutigi sellise varustusega, kõik muu tuli juurde tellida. Tean, kuna ostsin ka ise Eestist uuena umbes sama varustusega isendi. Mudeli edenedes listakse jooksvalt varustust "tasuta" juurde ja aastal 2013-2014 oli comfortline hoopis midagi muud, kui aastal 2011 ja 2012. Selline kord VW müügistrateegia on. Ise olen saanud ka sellise varustusega kõik sõidud tehtud, ning lagunenud pole midagi. Hetkel oman täisvarustusega VW maasturit ja lülitan järjest igasugu juhiabisid ja vidinaid välja, sest ei näe neil mingit vajadust, kui roolis ikka täie mõistuse juures oled. Pigem mõned isegi segavad. Seega peaks ostja endale selgeks tegema, kas vajab autot või kamaluga imevidinaid. Mis aga sellise passati puhul hädavajalik on, siis bi xenon on meie pimedas kliimas igati turvaline ja asjalik. Kõik muu on juba maitse asi.
Kes juba Vagi poole vaatab sellele jääb soovitada vaid et osta kindlasti. Julgustan ostma. Aga püsi sellega maanteel sest linnaõhk on poolvigaste diisel expreemiumite tossust nii paks et midagi hingata ei ole.
Nendel linkidel soovitatud masinatel pole midagi viga.
Saage üle sellest WV/Audi kummardamisest. Tõesti on paremaid ja mõistlikumaid autosid. Minul lõppes Saksa toodangu eelistamine lõplikult ca10 aastat tagasi peale järjekordset kasti remonti 1600.-eur eest. Peale seda olen sõitnud Jaapani ja Korea toodanguga ja ei pole kahetsema pidanud..
Ok, paljud siin ei sõida enam Saksa autotööstuse toodanguga, kuna viimased lagunevad, peidavad endas palju ebameeldivaid üllatusi rahakotile, on muidu tülikad pidada jne. Kirjutage aga palun, milliseid konkreetseid Korea ja Jaapani autosid kasutate, mis oleksid vastupidavad, mahukad, heade sõiduomadustega ja tagaksid omanikule muretu ning turvalise elu? Kohe tõsiselt tahaks teada, et paljud eksinud saaks õigele teele juhatatud, sest tänavad endiselt Saksa autodest pungil.
No hetkel on Sportage. On midagi sellist hala välja tuua nagu Passati omanikel kõik foorumid täis?
Ja ma ei ütleks, et tänavad on Saksa premiumist pungil. Aga eks igaüks vaatab oma mätta otsast..
Miskipärast pole mul kunagi tekkinud tahtmist osta mingit vagi toodangut. Lihtsalt pole neis seda x faktorit, et tahaks teda omada. Moodsas keeles öeldakse, et ei kõneta. Hetkel üks Henry Fordi produkt ja teine tõusva päikese maalt. Mõlemaga rahul ja miks omada vagi, ei kujuta ettegi.
Kas saab veel hajusamat juttu ajada? Kindlasti on nii härra Fordi, kui tõusva päikese maa sõidukitel mingi konkreetsem markeering. Palun tutvusta ka meile oma sõidukeid, et saaksime ka oma ellu õnne ja rahulolu leida.
_Hetkel üks Henry Fordi produkt ja teine tõusva päikese maalt. Mõlemaga rahul ja miks omada vagi, ei kujuta ettegi._
Mondeo Powershift ja VAG DSG kastidega autodel hooldused samas suurusjärgus. Ainult Fordiga käid hoolduses iga 20 000 km järel, VAG-iga 30 000 km järel.
Suuremate aastaste läbisõitude puhul omab raudset finatseelist.
No Sportage muutus sõidetavaks alles 2011a mudeliuuendusest alates. Esimesed kaks sarja olid jubedad kaunad ja esimene mudeliversioon juba jäädavalt tolmuks pudenenud. Foorumites pole tõesti Sportagest eriti juttu, kuna enamjaolt omanikeks - sõitjateks naised, kes ei tea remondist muhvigi. Samuti ei saa Sportage läbisõitusid Passatite omaga võrrelda, kuna keegi ei osta sellist pisikest linnamaasturi moodi kitse pikkade vahemaade läbimiseks. Järelikult ongi muretu auto:)
Tõusva päikese maalt tuleb kvaliteetseid asju küll ja veel. Lexus peaks su ellu küll seda õnne ja rahulolu tooma ! Seda ei ole mõtet hakkata halama, et kallid jupid ja kallis servis ! Seal on suur vahe, kas käid korra aastas teeninduses ja maksad ca 400-600 , võid käid selle läbipõletatud sakslasega põhimõtteliselt iga kahe kuu tagant midagi jälle kuskil vahetamas! Muretuid kilomeetreid !
Laguneb see Lexus ka nii, et vähe ei ole. Kõik sõltub kuidas autoga on varem ümber käidud. Mingit reeglit siin küll ei ole, et see ei lagune ja see laguneb. Lisaks milline Lexus on selle raha eest sama mahukas ja praktiline? Inimene vaatab universaalkerega keskklassi autot aga soovitate mingit jama. Ime, et traktorit ei soovita. Eks varsti tuleb mõni põllumees kes soovitab... Üldiselt ei tasu siin neid teises dimensioonis elavaid vendi väga tõsiselt võtta. Nad üle oma fännatava brändinime ei näegi ja neutraalset arvamust sa sellistelt ei saa.
Kes otsib see leiab . Saab ikka küll, aastaarvult küll tsipa vanema aga siiski. lisaks Honda, Toyota , palju vastupidavamad. Pole sellest passatist paarikümne aasta jooksul veel asja saanud , ega tõenäoliselt saa kah . Väljaarvatud küttevedajate igiliikurid, need kestavad. Raha peale peaks ikka päris kuri olema , et selline aparaat endale soetada . Lisaks veel välismaalt toodud. Kindlasti on väike stop tehtud ka kuskil poola puukuuris ja mõni kirjasolev lisavarustus nende poolt lisatud. Aga noh, eks iga li** kiidab ikka oma p*tsi. See et sa selle kohta praktiline ütled , annab juba nii mõndagi mõista !
Minu toodutest enamus mudelitest on töökindluse tabelites eesotsas. Kui üsna hästi tehtud ja kindla ajalooga ASX või Aircross ei sobi, siis seal on ka universaal Insignia, millele väga vähe reklamatsioone.
See teema et palju volksusid tänavatel... ma arvan, et need vaesed omanikud ei saa neist nii lihtsalt lahti,...
Kõnealune passat pole halb auto, kaugeltki mitte kuid mootoreid tal siiani pole mitte ühtegi, mida võtta.
3 aastat 2012 Comfortline 1.6Tdi passat olnud. Ainult filtri ja õlivahetused siiani. Läbisõit 210 tuhat. Varustust kõvasti rohkem kui siin kujutatud passatil. Kütusekulu viimane 5000 km 5.5 liitrit sajale. Enamus linnasõidud. Eestist ostes soovitan väga väga ettevaatlik olla kuna vahendajate eesmärk on raha teenida mitte sulle aus auto müüa.
Keegi pole neid nn. riisikaid peale surunud. Lihtsalt diisel-Passati-vennad võiks ka nagu oma klapid peast võtta ja kompleksidest vabaneda. Autode maailm on ka muutunud aastatega nagu muudki valdkonnad. Ja kui on omal teatud eelistused, et näiteks auto peab olema kõrgem, neliveoline, manuaalkastiga, vastupidav jne., siis jäävadki sõelale just riisikad, sest Saksa "premium" ei oska neid eriti pakkuda..
Praegu paistab kommentaaridest välja lihtsalt puhas demagoogia ja tugevad eelarvamused, millel pole alust. Lihtsalt karjavaim ja hirm, mida naaber arvab..
See Mondeo on üldiselt suht janune- linnaliikluseks pole teda mõtet omada, maanteel ehk saab seitsmega hakkama. Mootor muidu suht lollikindel. Selle hinnaga kindlasti parem valik kui see passat.
Mondeo sõiduomadused ja juhikoha ergonoomika paremad, kui Passatil. Universaal - Mondeol on taga rehvimüra tuntav, , kui kehvad või talverehvid, aga asja vastu aitavad mürasummutusmatid.
Ma vaatasin ka uuemat diisel Mondeod, seda Aston Martini ninaga noh, kõik olid toodud kas Itaaliast või Saksast. Ilmselt meil uuena liiga kallid vist olid. Aga õeldakse jah, et pidi hea sõita olema kuigi Fordidel oma kiiksud kasvõi suunatule kangile esimese hooga mitte pihta saamine, sest asub üleval kella 11 juures. Samamoodi lohakas(odav) töö seal kuhu kohe silmaga ei näe.
Kui minu käest küsida universaal keskklassi ostusoovi kohta, siis jään paraku vastuse võlgu. Ainuke lähedal valik oleks Renault Talisman. Kui selle vaid 10-ga kätte saaks...
Tekib küsimus, kui euroopa autod on täielik saast , miks neid siis ostetakse.
1 milj. eestlast arvab et 500 milj. eurooplast on lollid. Ostke korraga uuena üks jaapanlane ja üks eurooplane sõitke 100 000 km ära ja siis võrrelge, kulusid ja jamasid, mina olen sellises eksperimendis osalenud. Euroopas ei ela rumalad rahvad. See et auto peab olema kõrge ja 4*vedu, see tuleb meile ida poolt, kainet põhjendust asjale ei ole.
Eks neid diisel passateid on ikka p6hjusega palju liikvel. Kui eurooplasega harjunud siis miski ei vii sind japsi,prantslase,aasialase peale tagasi.
See mondeo on hea auto kui on korras pole ka hilisem realiseerimine probleem.
Ise ma teaks mis valiku teeksin aga siin ei saa avalikustada ju.
Inimene ikka vahel eelistab kodumaist toodangut. Aga arva ära, kes tegi näiteks Saksas kõige suurema tõusu? Lexus/Toyota. Samas VW langes pea 4%. Nii-et ka Saksas tuuled pöörduvad..
Kõrgel ja neliveol on minu jaoks väga kindlad ja kained põhjendused. Elan maal ja maanteeni on 200meetrit, mida ei jõua kohe hommikul öösel sadanud jamast puhtaks lükata. Pean vedama igapäevaselt ka liikumispuudega inimest, kelle saamine madalasse sõiduautosse on raskem kui nn. linnamaasturisse. Kuna majapidamises on pidevalt nokitsemist, siis tuleb vahel sõita ka käruga ja tuua materjale, sealhulgas käia karjääris liiva ja killustiku järel (mul on mugavam ise karjäärist vajaminev kogus tuua, kui hakata kallurit tellima, mis läheb ka kõvasti kallimaks) jne. Varem oli päris maastur, aga kahjuks tegi aeg sellega oma töö ja uut päris raamiga töölooma hetkel ei võtnud, saab ka nn.linnamaasturiga hakkama. Nii-et mida sa lahmid kui teise vajadusi ei tea?
Eurooplane ei ole tõesti loll- nad ei sõida ühe autoga isalt pojale, nad kasutavad ära selle esimese magusama poole kilometraažist ja peale seda läheb ta arengumaadesse müüki. Üle 200 000 sõitnud autol seal järelturul eriti lööki ei ole, sest eurooplane pole nii loll, et mingit vanakest hinges hakkab hoidma ja sellele raha kulutama.
Loomulikult on Saksas kodumaise masinana VW esimene. Mis need ühikud annavad sulle? Kas ma pean ka oma auto ostma selle järgi, mida valge "eurooplane" ostab ja kodus naabrimees arvab? Fakt on aga, et sakslane kaotab oma koduturul positsiooni pidevalt.
Tead sa üldse, et sakslane tänu pehmemale kliimale ja parematele teedele/kütusele ei tunne paljusid probleeme, mis on Eestis sõitvatel autodel? Olen teinud koostööd Saksa tööriistade firmaga ja kui sealne luksepp Eestis käis ning töökojas autoremonti proovis, siis imestas, mida teeb kliima ja halvemad teed meie autodega. Seega - saklase ja eestlase kogemus on erinevad ning ei saa lähtuda mingi sakslase eelistusest. Ma võin samas näiteks küsida, mis on levinuim sõiduauto Ameerikas või Aafrikas? Vastus sinu õuduseks kahjuks Toyota.
Kordan veel, ma ei ole mindi pimesi riisikate autode pooldaja. Ostmisel on mul omad nõuded autole ja hetkel on nõuetele vastanud ainult Aasia autod. Minul pole mingeid klappe silmade ümber. Kahjuks paljudel siin foorumis on..
Piilusin Rootsis sellise pilguga ringi, et mis rahval istumise all- volksu oli väga vähe näha, peamiselt volvod ja teisel kohal tundus olema japse, sekka ka koread ning opelit-fordi, isegi saabe nägi harva. Prantslaste kohta ei oskagi öelda, ju siis silm oli rohkem teiste markide peal.
kas olen öelnud millega sõidad, mul jummala savi, ja mind huvita teiste arvamus autodest, ise sõidan sellise autoga mis mulle meeldib, mitte naabrimehele, eriti lahe oleks lugeda et chironi müük tõusis lausa 100% kuna see aasta läks kaubaks 25 autot rohkem
2016 oli Rootsis enimmüüdud auto VW Golf. Mul on sellest teemast sügavalt pohh aga lihtsalt kurvaks teeb kui inimesed levitavad lausvalesid. Lisaks kasutab minu kasutajanime keegi siin. Palju toredaid kompleksides inimesi!
Sõitsin tutika Avensisega ja tutika Passatiga. Sakslane on vaiksem ja parem sõita. Lisaks on Avensis karjuvalt kirju armatuuri ja keskkonsooliga, eriti pimedas. See on muidugi maitseasi. Ja see on tänane seis. Mis oli 5 aastat tagasi? Avensise kollane konsool ja vakstust "nahk"-istmed, lubage naerda. Mina ei häbene tunnistada, et sakslaste kvaliteet ON kehvem kui japsidel. Samas tehnoloogia mõistes on japsid mahajäämuses ja mitte vähe. Bensumootorid 99% siiani vabalthingavad, no anna abi. Honda CRV 2.0 vabalthingav automaat või RAV4, hirmsad asjad. Sakslaste TSI palju parem kasutada, aga varematel ketiprobleemid jne.
Seega, ei ole mõtet vaielda, kumb paremini kestab. Selge see, et Japs. Aga samuti ei ole mõtet vaielda, kummaga parem sõita on, kumb vaiksem jne, see on ikkagi täna veel sakslane. Seega maksa kinni ja käi remondis kui soovid, aga kui mitte, siis naudi soodsat kulgemist, aga ära tule väitma, et japsid on lisaks vastupidavusele veel kuidagi paremad.
Soovitaks vaadata ka Opeli poole. Insignia ja Astra J veermik kestab 200000 ilma probleemideta, sõit on mugav ning salongi materjalid kvaliteetsed. Mootorid mõistliku januga.
Kahjuks on Opel eestlaste silmis tabeli lõpus.
Jaapanlaste kasuks räägib see, et nad kasutavad veel tänapäevalgi 70-ndate lahendusi auto juures, mis on osutunud töökindlaks ja odavaks. Esimene asi, mis te märkate, on salongitule lülitid ukse piida küljes- lihtne ja väga odav asendada- kui üldse selleks vajadus peaks tekkima. Ukse sisesed aknatõstukid ja hoovad, Istmete kinnitus põranda külge. Täpselt sama nagu 40 aastat tagasi, ukse hinged ja piiraja- täpselt sama. Salongi materjalid- sama. Vedrustuse ehitus- sama. Kere plekk- täpselt sama- peale värvi peale kandmist tõmmatakse plekk vahelt ära... ;-)
kolksvaagen on ju sihuke auto, mille juures iga lisa maksab roppu raha. planguna on nad jah odavad ja keegi ei raatsi sinna eriti midagi juurde osta. lased nupud roolile panna ja kohe tonn lisaks.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.