Vaba teema

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Tutvumissaidid ,on keegi maksnud premiumi?

kaur333
01:22 14.04.2021
Tutvumis s-did.nagu salajanekohtingud...com bdsmkohtingud.com ja muud tutvus 24 jad jne.
on keegi premiumi maksnud 14,18 eur kuu Kas saab lõpetada v on seal reaalseid inimesi? Tundub et robotid nagu fotod kuskilt mujalt jne.
Kui on midagi soodsat normaalset eesti naistega tutvumiseks kirjutada.Praegu pole kuskil käia ju.
Ihas ainult teenusepakkujad.
Kohalik kraam
06:53 14.04.2021
Tinder on normaalne ja facebookil kanju facebook date olemas juba
Deus
13:24 14.04.2021
Enamus kohtades on sul robotid vastas nii palju kui neid lehti analüüsitud on. Pole aastaid enam vaja olnud neid lehti läbi kammida kuid huvi pärast võtsin nüüd ette. Väga huvitavaks on see rate.ee läinud, ei saagi nüüd täpselt aru, mis mootor seal tegutseb ja kas ikka pärisinimesed või vanade kasutajate pildid Telia omandusest ära ostetud ja robotid sappa kirjutama pandud, süviti ei viitsi katsetama ka hakata. Suvi on siiski tulekul, lootus kuskil sõprade ringkonnast sisse imbunud piigat lõkke ääres nillida on palju parem kui talvel, kus absoluutselt kõik lukus on ja lõkke äärde ilmuvad ainult matkahuvilised neidised.
63amg
14:05 14.04.2021
kõik need tutvumissaidid on huiamiseks!
jee.kim
21:40 14.04.2021
Meeleheitel inimesed on väga kergeusklikud ja seepärast kerge saak!
kaur333
22:22 14.04.2021
Huvitavad vastused,kus praegu nillite üldse kui klubi,baar,piljars,jöusaal ja köik kinni? Teepealt hääletades ka imelik v bussipeatuses :) ?
Kärss
22:28 14.04.2021
Kustutatud postituses kirjutati saamatutest meestest. Lihtsalt meenutan, et ka saamatutel on õigus tutvuda ja võivad kasutada selleks just neid viise, milles nad saamatud ei ole. Mul ei ole probleemi astuda inimesele ligi ja alustada vestlust tänaval, rannas, poes vm, aga ma oleksin vist tõeliselt saamatu kusagil tutvumissaidil, kus pole inimest, tema nägu, emotsioone, sisuliselt mitte midagi. Heal juhul vaid hinnalipik:) Las jääda ikka igaühele oma, seale siga ja käole kägu, nii on alati olnud.

Aga kellel on tõsised plaanid internetigigoloks hakata, soovitan lugeda alljärgnevat artiklit.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/90378891/eksperiment-kuid
as-armuvalus-eesti-meestelt-raha-valja-petetakse
arvoLM
22:33 14.04.2021
Ja millist naist sealt loota olekski, isegi kui nad päris? Kas sooviks sellist, kes teeskleb, et meeldid talle, meeldid vaid niikaua, kuni ta arveid maksad. Või kes loodab, et hakkad tema juba olemasolevat 2 last toitma?. Mõnel pole lihtsalt elukohta. Kui küsid, et aga kas me selle seksivärgi pärast ei võiks lihtsalt kokku saada, vastatakse, et krt lähen täna klubisse, ehk leian "normaalsema" isase...Kes tahaks ikka emase eest hoolitseda ka, mitte ainult voodisse. Mõnele tahaks käratada, et ega ei taha küll sellist seksi, kui ma pean ennast tundma jalgratta pumbana, kuna ka jalgrattal suva, kaua sa teda pumpad. Näitamata samas mingeidki emotsioone.
.
22:36 14.04.2021
Nagu 63 juba ütles, siis nii ongi. Eriti ei soovita neid tasulisi lehti, kus pead naisterahva kontaktide saamiseks kuskile mingi sms-i saatma. Taolisi lehti, kus maksad, et üldse mingitki aimu saada inimese profiilist, on tekkinud nagu seeni pärast vihma. Reeglina lihtsameelsete ja meeleheitel k-pinälgas indiviidide püüdmiseks üles seatud tasulised kohad, kus arvutibotid mingeid enimlevinud tsitaate heietavad, kuid reaalset inimest tihti teiselpool arvutit taga polegi või kui siis mingid järjekordsed huiarid.
Eelmisele
22:44 14.04.2021
Peab ikka labane olema? Viisakus on esmane vahend millega naisi kõidad.
C4
23:35 14.04.2021
Klubi?- inimene on manipuleeritav ega saa endaga ise hakkama. Jõusaalid- inimesel pole tööd(võin pakkuda tasuta aia ja metsatöid nõrkemiseni). Tinder. Mis asi see on? Naise leiab juhuslikult ja ootamatult. Kasvõui raamatukogust. Või siis tänavalt. Leia omale sobiv formaat ja küsi otse, kas ta tahab täna sinuga õhtut veeta, vbl ka jõulusid.
lumberjack
03:39 08.07.2021
Kuskilt lugesin, et neil saitidel 95 protsenti naistest ajab taga 5 protsenti meestest. Ongi nii?
E
11:16 08.07.2021
Enne kui kuskile meeleheitlikult konto teha, siis kohustuslik vaatamine:
https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw
https://www.youtube.com/watch?v=3El_OdbaXjA

Kui on mehena soov peale nende kahe video vaatamist kuskile siiski konto teha, siis on vast vähemalt ootused juba eelnevalt paika loksunud.
panomiisTLN
13:16 08.07.2021
tutvumissaidid, millel on kasutajakontode juures kuupäev, millal konto avati, siis tekib küll mõte, et mis peab naisel viga olema, et on 7-10 ja pluss aastat olnud kuskil netilehel tutvumas. või see käibki nii, et kui suhte leiad, siis paned konto pausile ja kui suhe lõppenud, siis aktiveerid uuesti?
...
20:06 08.07.2021
Mina tegin endale mingi aeg tagasi konto salajanekohting.com lehel.Mõned kuud maksin selle teenuse eest ja siis panin konto kinni.Minu arust mõttetu koht!Kui konto oli kinni pandud tuli meil,et on vaja teenuse eest tasuda.Kirjutasin sinna,et miks ma pean veel maksma,kui kontot enam ei ole.Tuli automaatvastus,et mulle vastatakse nendel päevadel sellest kellast selle kellani,kuid vastust ei tulnudki.Maksin selle siiski ära ja kuu aega hiljem tuli sama meil,et on vaja ära maksta.Vaatsin igaks juhuks,kas saan sinna sisse logida...,ei saanud,millest järeldasin,et kontot ei olegi enam ja nad ei tohiks mult enam raha küsida.Otsustasin seekord mitte maksta ja nüüd eile tuligi inkassolt kiri,et on vaja ära maksta ja mitte enam 18 eurot vaid palju rohkem.Ei teagi,mis teha.
eelmisele
22:20 08.07.2021
Mul oli analoogne juhtum. Soovitan selle inkasso poolt saadetud maili veits googeldada ja võid teada saada, et tegemist petturitega, kes õngitsevad heausklike alusetute ähvardustega.
õllmar
23:17 08.07.2021
Tutvumissaitidel on elus naisi küll aga üldreeglina on nad päriselus koledamad kui pildil ja 5-7 aastat vanemad kui lubatud. Kui mingi 30 aastast vaja on siis vaadake 22-25 aastaseid.

Meeste puhul tundub 30 +/- olema kõige õigem vanus. Ehk enda kuulutusse võiks märkida ca 32. Ma tegin just mingisse rusdatesse tutvumiskuulutuse, pildi panin piisavalt häguse, vanuseks 31 ja pakkujaid tuli nagu rahet. Nüüd on oluline rahulikult võtta, kobedamad välja valida ja natuke mula ajada. Kui enam-vähem klapp tekib siis nad pigistavad silma kinni kui selgub et tegelikult 72 oled. Ise valetavad samamoodi.
jarmolai90
09:45 09.07.2021
jep, kahjuks internetis tutvumislehtedel on palju rämpsu - libakontod, et näidata kasutajate suurt hulka, mingid naised, kes kirjeldavad end kui volüümikad / ruubensliku naiseilu esindajatena jne (tegelikult on vaalaskalaga samas kaalukategoorias, mitte volüümikad), teatud vanuses + märk vanuse taga tähendab, et julgelt 9 a liida juurde kui mitte rohkem (+40 naine on minimaalselt 49, aga võib ka 55 olla), lisaks kibestunud naised, kes elavad end kirjateel välja, sest suhe on lagunenud mehe joomahulluste, peksmiste, litutamise tõttu, olen kohanud ka igati normaalse ankeediga inimesi, aga olen saanud vastuseid, et tore ja vahva oled, aga ei tutvu, sest olen siin saidil vale pildiga, et oma meest leida ja tabada teda petmiselt. ega mehedki ole patust priid valetamises. mehed valetavad oma elukoha kohta (elatakse vanematega ka 30+ vanuses, mis peaks iga normaalse mehe puhul olema tegelikult välistatud juba, ei saa kodus rahulikult tonksugi teha kui vanemad kodus), rahalise seisu ja töökoha kohta ning sõiduki olemasolu kohta. kõige õigem viis on ikkagi võtta süda saapasäärest välja ning toppia see endale rinda ja võtta ka julgus kokku ning astuda näiteks tantsuõhtul mõne pilku haaranud naise juurde ning alustada viisakalt jutuajamist ning vaadata, kuhu välja jõutakse.
marita57
09:15 27.07.2021
# ...siis tekib küll mõte, et mis peab naisel viga olema, et on 7-10 ja pluss aastat olnud kuskil netilehel tutvumas. või see käibki nii, et kui suhte leiad, siis paned konto pausile ja kui suhe lõppenud, siis aktiveerid uuesti?

Jah, täpselt nii see käibki.
M.
11:20 08.08.2021
Alati ei pea meeleheitel olema, et tutvumissaiti külastada, lihtsalt see on mugav kataloog ja kui keegi on nii aus, et lisabki infosse oma soovid, huvid, välistused jm, siis miks mitte. Tänaval kedagi kohates ei tea sa temast midagi, ehk kas ta on suhtes, otsib ta püsi- või juhusuhet, mis on tema vaated elule jpm.

Tasulised saidid/teenused on loomulikult kergeusklikele, aga mina näiteks tegin flirticus konto, panin reaalse näopildi ja adekvaatse info, leidsin sealt samade huvidega naise ja mõned päevad hiljem sõitis see naine minu juurde Lõuna-Eestist (vahemaa 160 km) ja veetsime koos väga meeldejääva õhtu, öö ja järgmise päeva, ehk selle eelduseks oligi see, et teadsin tema kohta päris palju ja see ei olnud väljamõeldis.
agm568
09:22 17.09.2021
Kui tohib küsida mis on edasi saanud kui oled maksmata jätnud. Kas nad on sind rahule jätnud?
T150K
17:27 06.10.2021
Tere
Kas keegi on veel kontosid teinud saitidele nagu salajanekohtingud.com, bdsmkohtingud.com jms. ja maksnud premiumi. Mis on teist saanud. Mul on sama jama kaelas.
Willem0
21:20 06.10.2021
Need on rahalüpsmise automaadid. Pikapeale pakkumised raugevad aga visalt. Mida vähem huvi tunned seda parem. Raha ma ei soovita sinna sentigi kanda. Olen ise ka millegi pärast neid teatisi saanud nn sinu lähedal elav isik tunneb teie vastu huvi või tahab kohtuda , siis ma tean kus ma elan aga see kes minuga tuttavaks tahab saada seda kohe mitte kuidagi ei tea ja see ei ole kohe mitte kuidagi Tasllinn, Maardu , Narva harva ka Tartu. Elan hoopis mujal Ja vaadake ka algset GB suunaga saatja aadressi. Samas tahavad nad teiega saavutada vestlust. Kui küsid tutvumisega mitte vastavuses oleva küsimuse , näiteks mis puu sulle meeldib , saad vägagi adekvaatse vastuse. Ma loodan nüüd , et ei tekki enam kellelgi kahetisi küsimusi. :=)

Muudetud 06.10.21 22:04

T150K
21:10 08.10.2021
Tänan, hea link!!!!
T.
11:43 04.01.2022
Kas keegi siit saab öelda mis saanud kui maksmatta jätnud on?
Kas kedagi on reaalselt üles ka otsitud?
Nii palju kui uurinud, siis minuarust enne kui nad mult midagi sisse nõuda saavad peavad nad eestis minu vastu kohtusse minema ja võitma.
Ehk siis see täielik scam nagu foorumites kirjutatakse.
vanames
13:24 04.01.2022
OT.
Sitad mehed ikke tänapäev kui netist peab naist otsima. Mina olen vana ja kole :),
ega noorenagi mingi ilueedi ega rikkur olnud, kuid kogu aeg on mingid naised üritanud tuttavaks saada- müstika!
Eriti hull oli kui oma naisega abiellusin, kusagil seltskonnas sõpradega sai oldud ja ka töö piknikul, oleks naisi olnud kummagi käe jaoks.
Kärss
20:05 05.01.2022
Vanames, sittadel meestel on ju kah kuidagi vaja naisi saada. Ei hakka kordama oma eelmist kommentaari.
Sull12
20:51 05.01.2022
Lugesin paar nädalat tagasi artiklit tutvumisäppidest, sh tinder. Kõigi ühine nimetaja on rahateenimine. Ehk siis, et sa võimalikult kaua kasutaksid nende teenust. Kahjuks pole ise nii kõva it-mees, et kõike läbi närida, aga programm kirjutatakse nii, et sa ei leiaks "ideaalset" kaaslast ja kasutaksid taas ja taas, lisaks mõeldakse välja tasulisi lisateenuseid, mis peaks sinu elu kergendama, aga tegelikkuses kergendab aind rahakotti.
kldmkem
19:12 17.04.2022
Kas keegi on kasutanud Goomber tutvumiskeskkonda? Kas seal on päris inimesed või on mõned töötajad, kes suhtlevad erinevate profiilide alt ja eesmärk on võimalikult palju raha kätte saada? Tegin konto, naine tahtis videovestlust, milleks peab olema sama liikmelisus, mille eest ka maksin aga siis selgus, et see naine on liikmelisust vahetanud ja mul on vaja uus liikmelisus teha. See koht on minu arust ainult inimestega manipuleerimine ja raha teenimine, mitte kellegiga tutvumine hilisema kokkusaamise eesmärgil. Ühtki tõsiseltvõetavat kohta ei teagi ja kui päriselust naist ei leia, siis on vist lihtsam vanapoisiks jääda ja raha alles jätta, mitte seda ära anda.
Igufu
22:27 23.08.2022
Goomber on scam. Hoia eemale!
Kässar
00:04 24.08.2022
"Kuskilt lugesin, et neil saitidel 95 protsenti naistest ajab taga 5 protsenti meestest. Ongi nii?"

Sperm is cheap, eggs are expensive.

Kui mees vaatab ringi, siis tema mõttemaailm on - paneks , paneks, paneks, paneks , paneks, paneks, paneks, ei paneks või tegelikult ikka vist paneks.

Naiste mõttemaailm seevastu - ei paneks, ei paneks, ei paneks, ei paneks, ei paneks, ei paneks, ei paneks, ei paneks, täiega paneks.

kldmkem
00:38 24.08.2022
Ma otsustasin, et kui, siis kasutan ainult neid tutvumiskeskkondi, kus tutvumise eest ei pea maksma. Kui hakatakse raha küsima..., ükskõik mis summat, siis ei maksa ma sentigi. Maailmas on üha rohkem pettureid, millest on kahju. Mina aga olen oma vitsad kätte saanud ja otsustanud, et mulle aitab ja sellise jamaga mina enam ei tegele. Kahjuks on ka inimesi, kellel on nõrk iseloom ja annavad kasvõi kõik oma raha ära, lootuses, et ehk seekord läheb teisiti...EI LÄHE. Neist inimestest on kahju ja eks lihtsameelsetelt petetaksegi igasuguseid asju välja. Õnneks interneti turvalisus muutub üha paremaks aga ega veebipolitsei ka igale poole jõua ja kui mõni tutvumiskeskkond on registreeritud mitteeuroopa riigis, siis vist ei saa veebipolitseigi midagi teha.
bar42
14:10 15.09.2022
Tere.
On keegi üldse suutnud premium konto ära lõpetada?
kldmkem
18:58 15.09.2022
Mina ei suutnud premium kontot ära kustutada..., tee mis tahad aga ei ole lihtsalt võimalik. Pangakaardi lasin kinni panna ja tellisin uue pangakaardi. Nüüd on elu palju muretum ja keegi ei varasta raha.
bar42
13:05 16.09.2022
Ma vahetasin ka pangakaarti mõni kuu oli vaikus ja siis tulid meilile võlgnevuseteated mingilt advokaadibüroolt isegi ei ole kindel kas on advokaadid.
Aga kui oma meil ära kustutada vaevalt keegi otsima hakkab?
Deus
13:21 16.09.2022
Tuleb ignoreerida neid. Kui tasu ei maksa, siis liikmelisus lõpetatakse ja kogu muusika. On küll igasugu teenusepakkujaid, kes teevad aastase lepingu näiteks aga sel juhul võetakse ka aasta jagu tasu kohe ette ära. Kui ikkagi kuumaksuline teema, siis nende probleem. Vahet pole siis, mis teenust sa netist ostad, on see virtuaalmasin, virtuaalne tarokaarti panek või virtuaalarmuke.
kldmkem
15:55 16.09.2022
Isegi kui pakutakse mingit liikmelisust tasuta ja selleks on vaja pangakaardi andmed sisestada või ID- kaardi või panga kaudu ennast idenfitseerida, siis seda ma kindlasti ei soovita teha. Kui tasuta ilma midagi tegemata tutvuda ei saa, siis parem mitte riskida. Neid tasuta kohti õnneks on, kus tutvuda...veel on.
bar42
23:40 21.09.2022
Mille alusel tõestab inkasso firma ,et sul on leping kui ei ole isegi allkirja. Tundub suur firma olem see Auer Witte diel. On kellelgi kogemusi selle firmaga?
Deus
23:58 21.09.2022
Kui kontakti võtad nendega, loetakse automaatselt, et tunnistasid süüdi end. Seega, kui pole kuhugi allkirja andnud, siis pole midagi karta.
Autolavka Ermo
15:02 01.10.2022
Neid teatisi saadab ilmselt mingi robot välja. Alguses saatsid nad neid päris intensiivselt - nii ülepäeva Fairmontilt ja sellelt auerwittelilt. Fairmont saadab ühte ja sama copy-pastet. Auerwitteli spämmirobotiga on natuke rohkem vaeva nähtud ilmselt. Alguses mingid tavalised hoiatused, siis ettepanekud osamakseteks, siis mingi kiri mille justkui pidanuksin allkirjastama ja neile saatma, et tunnistan võlgnevust, siis ähvardused kohtuga ja siis juba kirjad Kreisiraadio stiilis, et meil on põhimõtteliselt toimik kohtusse saatmiseks valmis ja kohe-kohe ilmub siia see mees, kes toimiku kohtusse viib ning siis....vaikus. Kuu aega vähemalt. Ütlen etteruttavalt, et ma ei vaevunud ühelegi nendele kirjadele vastama. Ilmselt uuendati vahepeal andmebaase ja pärast kuu möödumist hakkas kõik jälle otsast pihta - alguses meeldetuletused, siis hoiatused, siis ähvardused. Küll kõigest kord nädalas nüüd emb-kumb firma saadab, aga päris maha kantud mind vist veel pole. Kohtusse nad ei pöördu, sest kaotaksid need vaidlused 100%, kuna rikuvad kõiki häid tavasid. Pole ka kuulda, et ükski kohalik meie inkasso nende nn võlgade vastu huvi üles näitaks ja üles ostaks. Ja ega nemadki sealt midagi ei saaks. Kaotaksid samamoodi kohtus ja lisaks on raudselt kolmveerand profiilidest mingite valeandmetega. Kes ka maksnud on siis ükski pank ei anna mingile inkassole isikuandeid, kelle vastu siis kohtusse minna.
Ühesõnaga ignoorige rahulikult seda saadetavat jama ja talvel tuludeklarit tehes pange see premiumi makse omal koolirahana koolituskuludesse :)
MariKaril
15:10 03.10.2022
Nii nagu päriselus võib õppekursuste või enesetäiendamise tundide ostmine aidata arendada teie iseloomu ja isiksust, muutes teid (loodetavasti) meeldivamaks ja paremaks inimeseks.

Või ostes professionaalse kosjasobitaja või agendi või personalikonsultandi aega, et teha teie eest inimlik matemaatika ja sihtida teid paremate variantide poole

Kuid siis on teie kohustus see läbi vaadata.

Samuti on teil kohustus valida oma sobivus targalt.

Raha ei saa midagi parandada, kui oled otsene sitapea, keda targad ja tublid nagunii instinktiivselt tõrjuvad.

Samamoodi lihtsalt sellepärast, et maksite mõnele A.I. algoritmile, mis eeldab härra/proua X, Y ja Z sobivad teile paremini kui härra/proua A, B või C, ei garanteeri teile inimlike puudusteta suhet.

Omandage oma elukogemust ja minge vooluga kaasa. Elage head, ausat elu ja laske õigel inimesel õigel ajal enda juurde tulla.

Muudetud 03.10.22 15:20

Urrkki55
15:46 26.10.2022
Kas summmad mida nad küsivad on suurenenud ka vahepeal?
Slava98765
15:54 03.11.2022
Summad võivad muutuda (ei pruugi) ja olla suht lambid. Täpselt nagu nende nn. menetluse numbrid muutuvad pidevalt.
>$
17:11 04.12.2022
Vanamees oli seal. Ainult kullakaevureid leidis. Hea, et maja minu nimel oli, muidu oleks järjekordne lugu sellest, kuidas pensionär kinnisvarast ilma jäi.
…..
11:32 16.01.2023
Tere! Palju aega küll möödas aga mis sellest jamast saanud on?
…..
11:35 16.01.2023
Mõtlesin seda juhuslik kohting värki.
...
15:57 16.01.2023
Ei tegele enam sellise jamaga. Ma arvan, et inimeste petmine jätkub ja ma ei imesta kui enam sellistel kohtadel on üks ja sama omanik, kuna näevad kahtlaselt sarnased välja aga jahh... minu jaoks on see minevik. See virtuaalmaail ei ole ikka õige asi, kuigi kindlasti on ka neid, kes on leidnud niimoodi oma elu armastuse ja juba kaua kooski elanud.
…..
16:53 16.01.2023
Kuda lahti said neist?
...
19:09 16.01.2023
Et nad minu pangakontolt rohkem raha ei saaks võtta, siis lasin pangakaardi kinni panna ja tellisin uue pangakaardi. E- maile ma enam lõpuks ei lugenudki. Isegi kui nad ähvardavad inkassoga, siis see ei tähenda ametlikult midagi ja selle võib rahumeeli ära unustada.
Deus
09:43 01.02.2023
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/120135290/kas-tulen-kulla
-arimees-kalle-maksis-naisele-uheoosuhte-varjamise-eest-54-0
00-eurot

Saab ka nii, pole vaja isegi Premiumit maksta, et inimese 5 aasta palgast lahti saada.

"Pärast paari kohtumist küsib Sille Toomaselt 10 000 eurot, vastasel korral ähvardab pöörduda politseisse vägistamise süüdistusega ja teavitada ka Toomase abikaasat. Sille väidab, et naistearst väljastas talle selle kohta tõendi, samuti viitas, et tema vennanaine töötab politseis. "
Ja nii nende "kergete saakidega" läheb, küll on abordiraha vaja, küll on muud hädad kohe kaela nii kui otsa oled sisse pistnud.
Marko
01:35 04.02.2023
## Et nad minu pangakontolt rohkem raha ei saaks võtta, siis lasin pangakaardi kinni panna ja tellisin uue pangakaardi.

Mis huvitav pangakaart see on, millelt ilma sinu loata raha saab võtta? Minu omad tahavad iga kord koode saada kui jutt pole püsikorraldusest. Mingi krediitkaardi "võlu" millest olen suutnud hoiduda?
...
02:44 04.02.2023
Tavaline pangakaart. Premium konto tegemiseks oli vaja maksta ja et maksta, oli vaja pangakaardi number ja muud asjad sisse trükkida. Isegi kui ma seda portaali enam ei kasutanud, võeti ikka iga kuu pangakontolt raha maha. Kirjutasin sinna korduvalt ja ei vastatud. Samuti, kui hiljem hakkasid inkassost kirjad tulema, kirjutasin sinna, et ma ei kasuta seda teenust enam ammu ja võtsin teenusepakkujaga ühendust, et leping lõpetada, nagu teenuse kasutamise tingimustes oli kirjas aga mulle pole sealt vastatud ja mul pole võimalik seda lõpetada. Inkasso ütles, et pean ikka nendega ühendust võtma...võtsin ju ja ei vastatud.
Vahetasin pangakaardi ära ja enam ei ole saanud keegi mu kontolt raha võtta, kuna nad ei tea mu uue pangakaardi andmeid ja vana on kehtetu.
Nüüd on ammu juba elu rahulikum! Inkassost ei ole enam kirju saanud... ehk said aru, et mult ei õnnestu neil enam raha kätte saada ja loobusid... Enam ma selliste kahtlaste asjadega ei tegele ja oma pangakaardi andmeid kuhugi ei trüki.
xxx86
01:02 10.04.2023
Kui siin on mehi, kes Tinderis toimetavad. Eesmärk luua väike privaatne grupp, mis analüüsiks situatsioone. Saatke privaatne sõnum, kes huvitatud, saab gruppi lisada. Saab põnev olema
Ja kuhu...
12:33 10.04.2023
... see privaatne sõnum saata tuleb?
Marko
13:31 10.04.2023
Proovid ehk sealt sama nimega kasutajat otsida?
xxx86 siis.
xxx86
16:27 10.04.2023
Jah sry, Saadan siia anzz86@yahoo.com. Huvilised saadke maili
????
09:33 11.05.2023
Mis situatsioone seal arutatakse? Või hoopis positsioone?
nimi234
18:36 08.11.2023
Tere.

Kas keegi on siin maksnud juhuslikkohting.com läbi Juianus Inkasso? Ning kui siis mis sai edasi
Nimi1234
09:01 14.11.2023
Mis sul tuli läbi julius inkasso arved selle kohta?
Maha ja ette
11:52 14.11.2023
Mis sul tuli päriselt läbi Julius Inkasso mingi nõue sealt?
Kirjutad ehk lähemalt mis ja kuidas. Kasvõi alustuseks kuidas nad su andmed said või kirjutavad nagu need nn saksa juristid, et lugupeetud kasutaja560, palun makske oma "võlg".
Alustuseks ei soovitaks midagi maksta.
nimi234
13:59 14.11.2023
On mis on, soovitan käituda vastavalt. Reaalsus on see, et tegemsit pole heatahtliku ettevõttega ning ega naljalt nad kohtusse ei pöördu. Eks tuleb lihtsalt hoiduda selliste rumalustega tegelemisest. https://www.err.ee/1609106117/pealtnagija-raha-eest-armastus
e-otsijad-voivad-veebis-petta-saada

Parimate soovidega
siberia
00:44 15.11.2023
Mingi suvalise pangaarve numbri saab ju panna kui on huvi lihtsalt menüüsse pilk heita. Ega sealt keegi raha ilma omaniku kinnituseta nagunii kätte ei saa. Meilikontot vist suvalist panna ei saa, proovisin just variandiga tyravars ät tyra .com ja ei teinud tutvumislehekülge lahti. Kui selline konto tõesti olemas on siis vist saadeti sinna mingi kinnituskiri mis tuleks aktsepteerida. Sry, rootslased!

Ühtlasi meenus nüüd teemat vaadates et tegin kunagi ühele venekeelse saidile tutvumiskonto. Vanuseks panin 30 aastat et atraktiivsem oleks. Elukohaks plaanisin New Yorki kuid südametunnistus hakkas piinama ja piirdusin öirokolhoosiga.
Siis vahepeal läks üldse meelest. Nüüd vaatasin et mingi 180 kirja on vahepeal tulnud. Lugemiseks peaks küll raha maksma. See on huvitav et 179 neist on 29 aastased. Robotid möllavad :) Üks on märkinud vanuseks 28. Vist mingi algoritmi viga? Või peaks ikka proovima , äkki on inimene ?
Santa Clsus
23:46 31.01.2024
Vastuseks. Ära isegi mõtle maksta. Täitsin osaliselt ankeedi, kuid õnnekd ei maksnud midagi. Siis hakkas tulema ähvarduskirju, et antakse inkassosse. Kirjutasin vastu, et andku minna ükdkõik mis kohtus panevad mu advokaadid taha sellise teenuse nõude eest, mida pole kadutanud see jant käis mitu kuud. Lõpuks kui mõnitama hskkadin neid afferistidest jobusid, siis kadusid ära. Mina muidugi ei maksnud kordagi ja jätsin ankeedi ripakile. Vastavalt sellele ei teatud mu nime ega midagi muud mu iskust. Lihtsalt üritati võtta " bonti " peale. Närigu Polti! Ärge keegi siduge ennast selliste aferistidega. 99% pole seal reealsed naised või on aferistid. Edu Mehepojad! P S. Ärge mõelge ks maksa kellegile, ärge aidake, kui küditakse ärge makske pileteid kinni, kui küsitakse. Jääte vaesemaks ainult ja lõpuks tambite seent, kuna polegi lõpuks pappi välja viia reaalset hiirt, sest olete kõik löönud sirgeks tühjusele. Inkossodele on pohhui kust pappi tuleb kas on alust. Seal on ahvid, keda ei koti miski. 90'tel oli rohkem õiglust kui nüüd!

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte