Sooviks teada, kust laialt levinud Octavia 2 autode omanikud omale kojamehi ostavad. On nimelt antud autol juba tehasest tulles raamita kojamehed olnud mis unikaalse küljelt kinnitusega. Seni pole taolise kinnitusega kojamehi kaubanduses leidnud ja olen ostnud neid esindusest. Kas on aga leitud ka alternatiivseid kohti?
Vaata motoneti kodulehele, sealt saad täpselt auto margi järgi endale sobivad kojamehed tellida. Ise olen seda korduvalt teinud. Ei pea nuputama, kas kinnitused ikka sobivad.
Wigry võiks õppida autokaupade poes KÜSIMA klienditeenindajalt asju. O2 on nii levinud auto, et selle kojamehed pole mingi uudistoode, samuti kasutavad analoogseid kojamehi teised sama aja VW grupi autod.
Kojakas ütles ära, mida sul vaja on. Automaailmas peaks sellele ka Valeod saada olema, mis minu arvates on Boschist paremad.
Kaks aastat tagasi panin oma autole uue esiklaasi. Auto kätte saades vihma tibutas. Kohe Automaailma uute kojameeste järele. Sai kohe kiiruga esimesed ettejuhtuvad sobivad luuad valitud(Valeo), sealsamas külge ja pühkima. Triibud üle klaasi... vanadega nii hull asi isegi polnud. Kutsusin poejuhataja siis välja kaema, nägi et see pole õige ja jooksis poodi tagasi. Tuli välja Boschi omadega ja nüüd on klaasid selged iga vihmaga.
Ma olen kah korra Automaailma Hella(vist!) kojameestega "orki lennanud" - külge pannes oli pilt ikka väga palju halvem kui vanade juustudega. Lähemal vaatlusel muidugi selgus, et kummiservade kaitsekatted olid peale jäänud :-)
Esimesed ja viimased kojamehed, millel selliseid katteid olen näinud, aga pärast katete eemaldamist olid väga head kojamehed!
Isegi ühe korra Hellaga selle otsa komistanud, vihma sadas ja sai kiiruga pandud. Muidu neid kasutanud juba aastaid, kuluvad kiirelt aga mul ongi kombeks sügisel ja kevadel välja vahetada nii kui nii. Head pehmed luuad on ja ei lollakat kratismise hääli jne asju teinud kunagi. Hind on ka äärmiselt sobiv.
Pole ise veel leidnud ühtegi kojameest, mida peale talve ka kasutada kannataks, iga kevad tuleb uued osta. Ja nii ehk ongi parem ka, kuluosa siiski ju.
Eks meie talveilm mängib ka rolli siin, üks päev külmetab ja teine päev sulatab - ja nii sisuliselt terve talv. Ei püsi ükski materjal elastsena nii mängides. Vanemal autol kasutan 5€ kärakaid pudipadi poest ning uuemale masinale lähevad üldiselt Boschi omad. Pühivad mõlemad täpselt aasta ja ausalt öeldes on vahe nii minimaalne, et ei tea isegi miks need kallimad alati uuele autole panen. Eks harjumuse asi..
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.