Remont ja hooldus

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Kollane mootori tuli, millest ?

liilia2
19:49 18.05.2024
Ilmus kollane motoorituli. Vaatasin ka veakoode ise, mida sain kohe näha, BMW, näitab CC-ID 134 ja CC-ID 380, mis on hoopis tagatule ja suunatule kohta, kontrollisin, nad on korras tegelikkuses. Mootoriõli ka normis.
On loogiline, et nendest veakoodidest hakkab kollane mootorituli põlema ?

Auto ise on täiesti korras sõidu mõttes, ei tee mingeid "valesid" liigutusi, hääli, vibratsioone vm sellist.
Mõni teadjam saab oma arvamuse siia jätta ?

(küsib naisterahvas)

Muudetud 18.05.24 19:51

fdghfgh
21:07 18.05.2024
Rahvalik nimi mootorituli ei tähenda tänapäeval üldse seda, et tegu ainult mootori probleemidega. Nt minu autol näitab kollast kui rehvirõhuandurid ei ole leitavad. Seega tuleb igasugu vigadest juhile mingil moel märku anda, et juht saaks hakata probleemiga tegelema- antud juhul siis veakoodide lugemisega. Tavaliselt on manuaalis kirjas, et pöördu esindusse.
63amg
00:20 19.05.2024
sellise seletuse puhul ma pigem küsiks,kas süttis üldse mootorituli,või midagi muud.
Njah b
01:21 19.05.2024
Need veakoodid ei tundu olevat loetud normaalse tarkvaraga. BMW jaoks on olemas ISTA-D ehk ISTA RHEINGOLD, see loeb kõik koodid õigesti.
Küsija..
12:37 19.05.2024
Rinnakompress
14:31 19.05.2024
Mootorituli on igal autol ja see töhendab just, et mure on mootoris. Rehvirõhuandurite tuld sellega segi ajada...nojah. Seepeale küsiks, et kas kapoti alt 710 korki oled otsinud ikka?
Njah b
14:57 19.05.2024
Ilma arvutita ilmselt raske arvata mis seda konkreetset tuld põlema lõi. Pakuks, et helista homme Patrikule, lepi aeg kokku. Äkki teeb 30€-ga kiire diagnostika (vea teada saamise) - tal 60€ tund muidu. Kontakti saad googeldades “bmw patrik”
fdghfgh
16:49 19.05.2024
Kle rinnakompress, ma ütlesin, et süttis kollane mootorituli, ma lihtsalt jätsin mainimata, et süttis ka andurite tuli. Kuna talvekad on ilma anduriteta, siis säravad need tuled seni, kuni suvekad jälle alla saab. Mingit probleemi mootoriga ei ole.
stammer
17:54 19.05.2024
Mis seadmega veakoode loeti?
zurr
23:01 30.05.2024
Mul on tulnud kollane mootorituli ka nn.varahommikuse bensiiniga. Ehk siis tankimisest bensiiniga, kus on veel palju hõljuvaid setteid, pärast kütuseveoki lahkumist. Tankisin järgmine päev mujal ja tuli kustus.
Marko
01:02 31.05.2024
Kas see on mingi vandenõuteooria?
v6sa
07:50 31.05.2024
Kahjuks ei ole vandenõuteooria. Olen sama kohanud nelja autoga. Tõsi, veakood oli siis "misfire".

Muudetud 31.05.24 07:50

Deus
10:17 31.05.2024
Vale teema küsimaks, et kus pagana kohas te tangite ja mida paganat te tangite?
Vastused visake palun Kütuse teemasse.
20 aastat olen tankinud nii ärevamate mootoritega kui ka sellistega, mis töötavad kõvema pohmelliga tekitatud uriini pealt tänu alkoholisisaldusele ja "misfire" on olnud ainult ning eranditult kas süüte või pihustimure.
Kellaajad on 24h sisse alati mahtunud ja tankinud ka nendest tanklatest kust kohalikus ütlevad: sealt saad solki.
Lotovõit?
63amg
11:31 31.05.2024
sm. deus
kõik autod ei ole ühesugused! mõned on tundlikumad,mõned mitte.täpselt sama nagu inimesed
Deus
11:38 31.05.2024
A mida ma siis kirjutasin? :)
v6sa
08:54 01.06.2024
Vastuseks Deusile: kõik tankimised olid Alexela, kaks olid 95 ja kaks 98. Üks Peugeot 5008, üks Mazda 323, üks Peugeot 406 ja üks Toyota Corolla. Ajavahemik 2011-1018.

Kahel autol küünlad töökõlbmatult punased, ühel pihustid vahetusse. Kõige kurioossem oli plastpaagiga autol kütusepumba vahetus rooste tõttu, mida Alexela väitis olema võimatu. KÕIK tankimised olid erinevad Alexela tanklatest üle Eesti, sest autol oli vaid selle koiski kaart.

Karma? Võib-olla.

Viimase aasta jooksul tundub olema kütus vähe paremaks läinud, ka 95. Kas enam ei tule veremaalt mingit eriti odavat keemiat sisse, millega pentsu "standarditele vastavaks" tempida?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte