Tean inimest, kes Kappaga sõitnud juba oma 10 aastat, ostetud uuena eestist. ja kuna ta siiani s6idab, ju siis on hea. Aga paraku midagi täpsemat öelda ei oska. Olen ka lugenud välismaistest allikatest, et pidada igati k6va masin olema.
ka mul oli selline isend aint 2.4 mootoriga kuid kahjux olin ma sunnitud selle auto maha myyma sest 1 bmw juht ei tunne värve ja soitis punasega ette . Isal on 2.0 mootoriga . Ja ideejärgi peax lancia juppe saama nyyd lagedi romulest !!!
Kappa elekter on ikka täpselt samasugune 12V nagu kõigil teistel ja ka releed on kah samasugused (seega peaks iga asja tundev elektrik seal suutma midagi korda saata) ;-)
keskonsoolist lõi ükspäev suitsu välja ja kiliima ,kojamehed ja suunaduled ei tööta enam.ps suunad jäid peale
seega otsin romulat kust saaks terve keskkonsooli.
pakuks huupi-> kui keskkonsooli ära vahetad ei tööta nad ikka veel :-/
nimelt tõenäoliselt põles üks pistikutest känkraks... kliima ja ohutulede lüliti on samas plokis, kojamehed eraldi. Kuid kojameeste lülitist tuleb juhe liigub esmalt keskkonsooli suunas releesse (peaks olema konsooli taga) ning alles seejärel läbi pistiku alla.
Kõigepealt võta konsool ja kellaplokk maha, siis hakka mööda konsoolijuhtmeid minema-> pakun et üsna pea leiad sulanud pistiku, mille vahetamise järel on kõik asjad taas tagasi ;-)
ei löönud küll vist vähemalt mitte suunatulede ega kojameeste oma.
arvad et asi on nii lihtne? mul mingi tegelane vaatas seda konsooli ja kiskus selle maha küsisin et kas juhtmed vms on suland et kas oli näha siis väitis et mitte... aga jah. esmaspäeval läheb factose diagnostikasse et vaatab mis nad räägivad. eks pärast hakkan mööda juhtmeid jooksma.
aga suured tänud mõtete eest. need on alati teretulnud eriti sellise auto puhul.
"esmaspäeval läheb factose diagnostikasse et vaatab mis nad räägivad."
... räägivad 38000.- umbes (tõenäoliselt) uue konsooli eest ;-)
Miks arvan, et nii lihtne?
Sellepärast, et kliimaplokki EI lähe elementaarsed asjad... ehk siis 99% autodest on ilusti sõitvad ka ilma kliimaplokita ;-D
Isiklik kogemus Kappaga puudub, kuid nii mõndagi sama grupi auto elektrisüsteemi on nuusutada saadud... Loogika on seal üldjoontes sama-> pistikud ja releed on paigutatud kõik ühe koha peale ning kui seal mingi jama on, siis jäävad täiesti ebaloogilises seoses olevad asjad pimedaks :-)
Mis plokki ennast puudutab, siis kui selle lahti võtad näeksid sealt põlenud kondet (juhul kui see seal on)-> kappa konsool peaks olema kah vaid kahekihiline... nii, et põhimõtteliselt on kõik nagu kandikul (kui selle lahti kruvid)-> vihjeks veel... ISEGI KUI konde kuskilt on alla andnud, siis neid müüaks üsna pisikese raha eest :-)
Endal juhtus täpselt sama asi. Suitsu põhjuseks osutus salongi venmtilaator, mis arvas heaks maha põleda...ja seda otseses mõttes. Oi, selle vahetamine oli tore-tore tegevus. Juurde pääses kapoti alt...
jah factos käis diagnostis ja räägiti et uus konsool 22 000... norm värk.
ühesõnaga ei teagi tuleb vist kogu armatuur lahti kiskuda ja hakata vaatama mis värk on.
kas keegi oskaks soovitada mingit kohta kus saaks seda teha
sest endal pole kuskile autot sisse ajada.
kui Sul aega on ja töövahendid samuti, siis kõige lihtsam-> oota ära nädalavahetus ning pargi auto kuhugi päikselise koha peale ja hakka pihta...
tegelikult, kui oled konsooli kätte saanud ning seda ümbritsevad liistud laiali, siis kas pääsed ligi kuhu vaja või siis ei pääse... viimasel juhul ei aita Sind ka garaaz (seal on lihtsalt ruumi vähem)
Isiklik soovitus-> esmalt võta lahti keskkonsooli tunnel (jalgade juurest siis) ja eemalda konsool ning võimalusel ka kellaplokk. Lisaks kõik jalaruumi kohale jäävad katted.... tõenäoliselt pääsed juba sealt kõikjale, kuhu vaja.
Samamoodi võid vaadata korraks üle ka kapoti all ventika juures asuvad juhtmekimbud (see plastkate, mis seal kohal on käib ettevaatlikult tirides ilusti ära)
annan sulle lingi ja seal lähemal uurides leiad eeskätt pildid, (sest ma ei usu, et sa seda keel t mõistad), kuidas keskkonsool tuleb lahti võtta. Seal küll eesmärk on teine, aga sulle abiks ikka http://lanciakappa.extra.hu/szerviz/tuningbelso/tuningbelso.
html
Mis värvi su kappa on ja mis linnas see sõidab enamasti?
kahjuks ma ei suuda leida kuskilt selle tüübi nr, ainuke asi mis leidsin oli selle kappa pilt:) Ma ise mäletan, et see asus siis tabasalus, ehituspoe vastas asuvas mingis suht räämas kompleksis kus hoovis oli siis suht palju autovrakke ja seal pisut eemal see lancia seisis, nüüdseks siis ilma velgeteta, sest need ostsin ära:)
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.