olen kuulnud, et 300sele on võimalik külge aretada audi 200 turbo? keegi oskab selle kohta miskit öelda? mis mootor selle peale ütleb, lendab kohe pilbasteks vä? Soomes olevat mingid vennad ära teinud.
koonusfilter külge siis turbo laiali ei lenda ja nitro ka et jahutaks ja o2 rohkem ahmiks .jäme toru ette ja taha ka.antitiib ja kleeps crazy racking kapotele
kõige ideaalsem oleks 535 nn. pommikindel mootor ,aga selleks ,et see e30 kerele ära mahutada tuleks üsna palju ümber ehitada ja arvata on et tagasilla veost üksi jääks veidi väheks
Süüvige natuke sellesse ka, mis sellel 540 mootoril peale turbote pealepanemise muudetud on. Arvan, et kui süüvite sellese kaob see turbote "aretusisu" ära. Kui ei, siis edu!
Turbo annab palju jõudu - ja võtab veelgi rohkem kui aretama hakata, sest ega tehaseski uute mootorite kallal tegeldakse usinasti, kuid nagu näeme-turbo nõuab täpsust lisaks aega ja rahalisi vahendeid, siis alles võib loota tulemusele ja viimane probleem ehk tagajärg, käiguosa ei pea vastu - siis osta juba turboga auto! olemegi alguses - pole mõtet aretustega tegelda, mahavisatud aeg ja raha: sellest -tulemus kesine
Kokkuvõtteks-leiutaja elu pole kerge.Seega TURBO peale aretus -pole lihtne.
Tere. Mõistan sinu muret ja proovin siis nüüd lühidalt ära seletada sellise projekti ulatuse. Nimelt. Oman ise just samasugust autot ehk siis bmw e30 320 turbo. Asjaolu, miks ma hakkasin sinna üldse turbot vahele ehitama oli tingitud sellest, et minu sõbral Aivel on bmw 320e. Nii, aga see selleks. Räägin siis mõne sõnaga ehitusest. Minu ehitus sai alguse üsna varases nn "ehitusbuumi" staadiumis, kui hakati hirmsasti eestimaal ehitama uusi kortermaju ja muid maju, isegi teid ehitati siin-seal ja ehitati nii kruusateid- kui ka uusi asfaltkattega teid. Aga projektist siis: Mootor, vana reas kuuene nn "tuumapommikindel" sai lahti võetud, kuna mootoril kadus igasugune jõud. Otsest viga me lahtivõetud mootorist ei avastanud, küll aga teadis hiljem öelda meile üks kohalik garaazinaaber, et võibolla võis viga olla otsa lõppenud bensiinis sest temal ollla omal ajal korduvalt nii juhtunud. Ühesõnaga, mootor oli lahti ja viga käes. Oli vaja nüüd see kiiresti iiresti kokku tagasi panna, aga kogemata pillas Risto (sõber, remondimees) ühe mutri kanalisse. Õnneks saime me selle mutri kätte ja panime mootori kokku. Aga sellega asi ei piirdunud. Mõtlesime, et viskame turbo ka vahele. Mina olen varem mänginud korvpalli noortekoondises ja minul õnnestus see esimesel korral. Turbo vahel, läksime kohe masinat testima Kadaka tee 31 a asuva puumaja ette. Kohale tulid ka paljud fännid ja muud autoasjatundjad. Tegime mõned tiirud kui purunes rehv. Rehvivahetus, st. vana rehv maha ja uus peale maksab ca 150 krooni. Kui on veel küsimusi selle projekti kohta, siis anna teada ! võin saata ka oma pildi.
Siia millegipärast ikka aeg-ajalt tekivad mingid "lambist mootorile turbo aretamise" teemad.
Pole suuremat mõtet siia sellised teemasid teha. Võiks enne näiteks tutvuda sellises kohas pakutava informatsiooniga nagu www.turboclub.ee
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.