Kas on keegi võtnud liisingu Sampost,huvitaks just see aeg ja närvikulu.Sõbral on igatahes närvid läbi, kuna ootab juba paar nädalat vastust st langes reklaami ohvriks ja paistab et neil kliente jalaga segada.Hea meelega ütleks ta sellest ära, kuid on jäänud veel sportlik huvi,et kui kaua veel aega võtab.
Kunagi sai võtta autole liisingpakkumine kolmest pangast. Vastused sain kõigist pankadest kätte ööpäeva jookul ning leping sai sõlmitud kolmandal päeval.
Kõige jäigem ja halvem pakkumine oli Hansaliisingul , natuke paindlikum oli ühisliising ning minu poolseid ettepanekuid liisingu lepingus arvestas täielikult Sampo Liising. Hetkel olen Kliendiks Hansapangas ja Sampo pangas, kuid kasutan enam jaolt Sampot, kuna siiani on nad olnud minu vastu kõige kliendisõbralikumad.
P.S. Eks liisingfirma vastuse kiirus sõltub ka kliendi finantsasjade läbipaistvusest.
Tasub alati üle kontrollida, kas dokustaadid on ikka kindlasti laekunud eriti, kui avaldus vms täita näiteks neti teel. Kui kõik korras, tasuks lihtsalt üle helistada ja küsida, teine kord võib mõni dokument lihtsalt kusagile "teise paberi alla jääda" ka pangas... Endal ka Sampoga head kogemused.
igal juhul soovitan eelistada sampot, väike pank, kuid sellevõrra tulevad nad sulle vastu, mida aga ei saa näiteks öelda hansa kohta.Hansa on pank nn. kõrgemale seltskonnale
1.Auto oli sampos
2.ilmselt saab ka olema(pakkumine olemas)
läks küll veidi kauem kui lubatud tund, aga pakkumine oli mul mailis samal päeval.
p.s. korteri laen ka sampost
nii et ma kuulun sampole.....
Värsked kogemused
Sampost jäingi vastust ootama.
HansaLiising läks lolliks. Hilisem pakkumine oli järsku kallim kui varasem. Hiljem vabandati ette ja taha et kliendihaldur puhkusel jne.
Ühisliising oli maru asjalik. Küsis palju teised pakkusid ja kas teile oleks sobilik meie poolt selline pakkumine ja nii ta loosi läkski.
A1 (Nordea) ei soovita kasutatud auto puhul.
Kuigi siin on autofoorum, tahaks ikkagi arendada seda "pangandusfoorumit". Lp. teadjad-mehed, palun rääkige ka intressi %-st. Tahaks kinnitust oma sisetundele, et väikelaenu võtmine Hansast (16 %) oli suur mõttetus. Kinnitage või lükake ümber.
K6ik s6ltub sellest, mida sa selle laenuga teed. Kui investeerisd selle tootlusega >16% aastas, oli see ju pealtnäha m6ttekas, aga sel juhul tekib ka kohe kysimus -- kas t6esti m6nda muud finantseermisviisi ei leidnud, et puhas tootlus veel suurem oleks?
Viimase 2 aasta jooksul kaks autot liisinud, mõlemal korral huvi pärast võtnud pakkumised nii Hansast, Ühisliisingust kui Sampost. Mõlemal korral ainsana positiivse vastuse saanud Sampost, Hansa/Ühise jaoks oli ühemehefirma (mis sest, et 100% teenuse osutamisega tegelev ja seitsmekohalise käibenumbriga) paraku liiga väike.
küsisin just eelmine kolmapäeval pakkumist - lubasid nädala lõpuks.
Helistasin siis reede õhtupoolikul ja uurisin, et kuhu vastus jääb.
Vabandati ja öeldi et aega vähe ja ei jõudnud. Lubati teisipäevaks. Teisipäeval helistasin ja sain pakkumise kätte. Poleks helistanud siis poleks ilmselt saanud. Ühesõnaga tuleb aktiivselt pinda käia, küll siis asjad liiguvad.
Jah, oli küll suur mõttetus! Mina ostsin ka auto väikelaenuga, sest pappi polnud, aga autot oli vaja intress on hetkel 5,3%. 16% on selline röövimine, et seda kasutaks ainult siis, kui kogu raha on nii kasuliku investeeringu all, mis püstloodis üles läheb. Muidu küll mitte.
mina ütleks samuti kiidusõnu Sampo kohta, kuna kõik käis kiiresti ja valutult. Halduriga oli hea suhelda ja ei päritud liiga palju. Võrreldes Hansa ja sebiga on sampo kõva tegija..
Sai ka just uus auto võetud. Kusjuures sampo tegi kõige KALLIMA pakkumise. Sai võetud DNB nord-ist, Järgmine odavaim oli hansa. Nordea ja Sampo olid kallimad.
olen müünud auto liisingusse ,ostja oli sampos ,raha ootasin lubatud 7 päeva jooksul 20 päeva ,kuigi sai käidud ja tagant torgitud.enam läbi sampoliisingu ei müü kunagi.
Viimast autot ostes võtsin pakkumised Seebist, Hansast ja Sampost. Kuna tahtsin auto kähku kätte saada, siis Samposse pika jutu kirjutamine osutus täiesti mõttetuks, kuna nad lugesid seda taotlust päev otsa. Selleks ajaks kui nemad mulle vastasid, oli mul Seebi pangaga ammu leping sõlmitud. Uimased on nad seal küll, ei taipa, et klient tahab vastust KOHE!
Kuidas siis asi käib, kui on plaan vana auto sissemaksuks anda? Firma soovib liisingujääki teada, et selle järgi ostupakkumine teha, aga liisingujääk on ju intressiga. Näiteks kui jääk on 100000,- ja sellest 10000,-on näiteks intress, kas siis arvestatakse jääk ilma intressita või?
Minu jaoks on see ju sisuliselt liisingu jätkamine, aga vara muutub ainult.
Küsimus ongi selles, et kui ostupakkumise jaoks arvestatakse kogu jääki, siis olen mina see kes kogu eelmise auto intressi pangale tasub kuigi ise ei kasuta seda enam.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.