Renault

Foorumid

Küsimused ja arvamused automarkidest

foto@auto24.ee

Tehnika

Sõidukite modifitseerimine ja tuunimine

Mototehnika

Teised sõidukiliigid

Muud foorumid

Autosport

Renault teenindus Tallinnas?

V12
11:08 17.08.2004
Tean ABC-motors ja Citi-renault ainult. Mis veel? Ei ole ametlik on?
Tänan!
Roller
14:42 24.08.2004
Remondi ja hooldusega tegeleb veel ka InfoAuto.
V12
10:45 25.08.2004
Täpselt, InfoAuto ka!
Ja missugune on parem?
Roller
13:05 25.08.2004
Oleneb sellest ka, millised mured su autol on, milliseid töid teha vaja.
V12
16:23 25.08.2004
Midagi sissepritsiga. Kui auto on külm, paha mootoriga pidurdab (hüppab). Kui natukene soojeneb: mootor ise peatub (ainult tühikäigul), ja, aeg-ajalt, võnkuv tühikäik.
Mootor K7M720.
Mel
09:57 30.08.2004
Huvitaks kah milline service oleks parim. Siiani kasutanud Info-Autot aga tundub kalli võitu. Samas ei taheta ka kellaaegadest kinni pidada ja minumeelest venitatakse ajaga. Ka varuosa hinnad on parajad kirved.
ise käin City Renaultis
13:38 06.02.2006
Firmateeninduse töötund on küll mõnevürra kallim aga nad teevad selle 3x kiiremini ära, kokkuvõttes on ikkagi odavam, kui keegi nurga taga midagi tellitava võtmega midagi surab
sx
10:40 16.03.2006
mul väike negatiivne kogemus city renault'iga. Oli 90000 korraline hooldus. Algul uurisin kõigist kolmest teenindusest palju hooldus maksab, kõige odavam oli City. Seega läksin hinnapeale välja. Mõne tunni pärast kui auto oli teenindusse viidud, tuli kõne, et veepump vaja ära vahetada - 2 kilo otsa. Õhtul autole järgi minnes tuli välja et vahetati ka genekal midagi ära - kogu hooldus 12000 (algne oli 7). aga õnnex sai 3 kilo alla kaubeldud. Jube ikka. Röövlid
maaakas
12:21 16.03.2006
huvitav.loen siin et hooldus 90tuhande pealt....mul millegipärast 20tuh.vahemik ja seega väike hooldus(õli ja filter) 80tuhat....rihmad ,rullikud ja muud jubinad alles 120 pealt...
jaa jaa
17:53 16.03.2006
See veepumba värk on vist kõigil sellise läbisõidu pealt, või väike teenimis võimalus. Oman sama kogemust. Aga mis vahetatud see vahetatud. Laguunadel on igastahes hooldusvälp 30000 . Muide kontrolli tosooli taset , sest seda kollast pole poes müügil ,ma sain järgmisel nädalal citist kohe ,kui mainisin et tosoolipaak pea tühi, tasuta.
60 000 läbisõitu Lagunal ja ro
09:58 28.11.2006
On see normaalne? Kes oskab öelda kas 60 000 läbisõiduga on see normaalne kulum, või tasub see auto kohe maha müüa?
Allan_L
16:09 03.12.2006
A kas see oleks parem kui see veepump mingi 130000-se läbisõidu juures otsad annab ve?ega vist.....sest siis tuleks ju rihm ka jälle vahetada....nii et targem on lasta see kohe ära vahetada,siis järgmised 100000km hooletu.
Martti
09:46 14.12.2006
Käisin hiljuti ABC Motors teeninduses oma Scenicuga ja üllatavalt normaalne või isegi öelda, et hea teenindus oli. Kunagi käisin IA volvoga see tundus nagu kolgata tee kui pidin sinna minema juppide tellimine võttis ca 4 nädalat jne. Renault seevastu, et ajasin kellaajad sassi ei kupatanud mind minema läksin nimelt kogemata varem kui kokkulepitud paluti auto sinna jätta ja lubati teadata kui valmis on. tegemist oli 60000 hooldega. Istusin siis maha võtsin läpaka välja ja wifi levi korralik tasuta kohv ja polnd mul kiiret kuhugi. Rahulikult ootasin ja ükshetk märkasin, et auto seisab õues ja valmis ta oligi... Igaljuhul esmamulje oli korralik, loodan et edaspidi jääb see samasuguseks, sest auto ju liigub ja mis liigub see kulub.
Vad
11:51 23.01.2007
ABC Motors mulle ka väga imponeerib, ise elan linnas, kus ei ole reno esindust, ja kui juhtub olla tallinnas, siis lähen väikeste muredega aeg kinni panemata ABC-sse ja mind pole ühtegi korda minema ajatud, ikka võetti ette ja lahendati mured
ma
11:35 15.04.2007
Abc motorsis on jah väga hea teenindus ja kõik inimsed vastutulelikud, ei vahetaks mingil juhul abc-d nt citi vastu.
amd2000
21:15 08.05.2007
palun üelge kas mingit muud jahutuse vedelikku saab panna. näiteks punast segada kollasega
petek
21:42 08.05.2007
punast kollasega segamisest ma ei tea midagi. aga renoo orig. vedelikku (roheline peaks olema siis) võib sinisega küll segada. omal nahal järgi proovitud. ja nüüd panin üldse selle rohelise(mis oli praktiliselt sinisega juba asendatud kuna oli leke) asemel puanse sisse. autoremondimehed räägivad et punane pidavat sinisest kõvasti kvaliteetsema olema.
Aarne.
00:14 06.02.2008
Soovitan city motorsit,igati asjalik teenindus
Renoo master
13:29 01.11.2008
Olen ABC-s käinud oma tööbussiga mitmeid kordi ja see sakib sajaga. Need ülbed kõvatajad seal leti taga ei tea autodest mitte m...igi. Ükskord pidi auto remonti viima sinna ja siis küsisin nende käest ,et kas see on normaalne ,et mootor on peaaegu üleni õline jne. Ja see mis mulle öeldi oli järgmine: jah ,et see pole midagi vb turbolõdvik laseb lihtsalt läbi ,et see on täiesti normaalne!
Siis helistasin sinna järgmine päev aga siis juba otse teeninduse mehaanikule. Rääkisin talle loo ära ,et minuarust pole see kuidagi normaalne ,et mootor näeb välja nagu oleks sellega miljon kilti läbi aetud. ja rääkisin ka seda mis mulle leti tagant öeldi ja mehaanik ütles ,et too auto kohe siia....et see pole kuidagi normaalne.
Ja siis selgus ,et alumised simmerid lasevad läbi mõnuga, käigukastis polnud õli ollagi!!!! auto läbisõit umbes 60000. ja see jutt turbolõdvikust oli ******** kuna...see renoo master oli tavaline diisel ilma turbota.
Ja see pole ainuke sitt nende poolt. Ise sinna ei läheks kunagi aga kuna firma auto siis peab seal käima.
urmas23154
20:04 04.11.2008
vaevalt see master ilma turbota oli... renoo ei tooda ilma turbota diisel mootoreid juba aastaid
ainn5585858
17:15 09.12.2008
Ilma turbota see diisel sul küll ei ole, aga abc on paras ****.
Masendav8
16:57 27.07.2009
Ainuke asi mida ABC küsida oskab on raha, piduriklotside vahetus 1800EEK. Ma loodan et selles majanduskeskkonnas nad ikka lõpuks pankrotti lähevad. Keegi võiks soovitada mõnda mitte-nii-ametlikku hooldust tallinnas kes lihtsamaid hooldustöid teeks.
mulle meeldib see
15:42 11.08.2009
www.automania.ee
kiired mehed, probleemi ei olnud, võtavad vähe ja isegi mõned asjad teevad tasuta
ABC motorsist
00:35 16.10.2016
Huvitav, kes seal selline ärigeenius on, kes arvab, et kui kirvest panna tulevad kõik tema halva maiguga Renaulte ostma. See on müstika. City Motorsiga hindu võrrelnud ja............ auto sain 15 % odavamalt. Kõik hooldused ja muu stauff 20-25 % odavam. Pole City Motorsi ja Renaulti fänn, aga olude sunnil pean tegelema 3-4 Renaultiga ja ABC Motorsi suhtumine on ikka müstika. Iseneesest on tegelased mul kilomeetri kaugusel, aga selline kirvekapitalism ei aja mind nende juurde ja sõidan laagrisse. Muidugi need viimased tegelased ei kipu ka eriti kokkulepetest kinni pidama, aga kui meenutada saab asjad korda.
renault hooldus L-Eestis
20:48 31.08.2021
Soovitage firmat Lõuna-Eestis uuemapoolse Renault masina hooldustööde tegemiseks.
urho62
15:35 22.09.2021
Tere olles uue renault clio omanik pean valima kahe teeninduse vahel ,kas abc motors või city motors.[garantii pärast]
On kellegil neis teenindustes kas häid või halbu kogemusi?

Muudetud 22.09.21 15:39

kaader
17:08 22.09.2021
Olgu täpsustatud, et garantii pärast ei pea esinduses käima.
Subjektiivne arvamus, aga kuna Citymotors oli müümisel püüdlikum, siis jäi mul neist parem mulje ja sellepärast käin ka seal hooldamas.
urho62
17:37 22.09.2021
Kas oled kindel ,et garantii 5 aastat kestaks ei pea käima renault teenidustes?
Võib käia ,kus iganes?
segame järvevett
18:14 22.09.2021
kaader hoolduseid võid muidugi mujal teha , aga garantii keisse teeb ainult esindus
urho62
19:23 22.09.2021
No siis on mõtet see garantii aeg ainult renault teeninduses käia ,et midagi hiljem garantii osas tõestama ei peaks!
Et kus kohas see asi vahetati jne.....

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte